Heti horoszkóp (december 29. - január 4.) – Eljött a számvetés ideje

asztrológia heti horoszkóp december ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten minden adott lesz ahhoz, hogy lezárd a 2014-es évet – a tisztánlátásban és a jövő év tervezésében a Jupiter lesz segítségedre. Szilveszterkor viszont egyik csillagjegynek sem ajánljuk, hogy otthon maradjon, hiszen valamennyiüknek felejthetetlen élményekben lehet része ezen a varázslatos éjszakán.

Ugyan áll még előtted három olyan nap, amikor sokat tehetsz önmagadért, de ne most keress hatalmas kihívásokat. Lazíts, engedd el magad, nyugodtan helyezd középpontba a szilveszteri bulit. Csak olyasmire koncentrálj, ami őszintén érdekel és leköt. Ha van benned kellő ambíció, akkor bátran vágj bele őrült dolgokba, vesd bele magad a totális tombolásba, mert ezt most megteheted, ám jövő héten már nem. Lassan, de biztosan közeledik 2015, s jövő héttől visszatérnek életedbe az egyhangú hétköznapok, hát tégy valami bolondosat, extrémet, szokatlant most. A héten megszülető új ismeretségek tartósak és hasznosak lesznek, nyisd ki a szíved mindenki előtt.

Ne menj szembe a sorsoddal. Ez a hét sok olyan pillanatot rejt, amit meg kell élned ahhoz, hogy tisztábban lásd a saját lehetőségeidet. Te is tudod, hogy aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog esni! Összességében viszont elmondható, hogy a sok változás, amire fel kell készülnöd, mind jót hoz neked. Csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, engedd magad inspirálni! Akár vártad az újesztendőt, akár nem, tudd, hogy mindenképpen egy remek szilveszteri buliban lesz részed, amit aztán egy hosszú hétvége, majd egy különösen izgalmas és mozgalmas munkahét fog követni. Égsz a láztól, s a lazsálás mellett már új, eget rengető ötleteken jár a fejed. A nagy dolgok ráérnek jövő hétig!

Magad sem tudod, mihez kezdj: dolgozz, pótolj be pár elmaradt feladatot, vagy add át magad a totális kikapcsolódásnak? Bármi mellett tedd is le a voksod, biztos, hogy jól fogsz dönteni, s a terveidet senki nem akarja majd keresztülhúzni. Ha akadnak olyan pillanatok, amikor nem érzed magad igazán jól a bőrödben, hát keress magadnak új inspirációkat, találj ki új ötleteket, lepd meg magadat és környezetedet kreatív gondolatokkal, jól megfogalmazott ígéretekkel a 2015-ös esztendőre. Szilveszter napján csapj egy görbe estét, vegyél részt egy őrült buliban, lehet, hogy valójában épp erre van szükséged!

Nagyon élvezted a múlt hetet, a hosszúra nyúlt karácsonyt, az illatokat, a szeretet tapintható jelenlétét? Jó hírünk van! Az előbbiekről ezen a héten sem kell lemondanod, viszont a jó események persze már nem a karácsony, hanem a szilveszteri mulatság köré összpontosulnak. Az égiek körbeölelnek mindenféle pozitív energiával, élvezd a jó dolgokat, az ismerkedés lehetőségét. Örülj minden apróságnak, menj bulizni, és persze kezdd el tervezgetni az újévet is. Ha adódik is fontos feladat, az nem fog leterhelni, mindig fel tudod tölteni az energiatartalékaidat. Megfelelően ki tudod magad pihenni a mókuskerékbe ugrás előtt, ami jól is fog jönni, hisz már most látod, mennyi minden vár rád jövőre.

Tény, hogy van sok olyan ügy és téma, amin egy évforduló semmit sem változtat. Többek közt az, hogy tüzes vagy, ambiciózus, és új céljaid vannak. Vitathatatlan, hogy meg is akarod és tudod ezeket valósítani, de nem várhatnál a jövő hétig? Hová rohansz? Mikor akarsz pihenni? Hidd el, ráérsz a nagy vállalásokkal jövő hétig, vagyis 2015-ig. Jupiter segít tisztán látni, tervezni, felfedezni magadban a többletet, vagy akár új képességeket szabadon engedni és alkotni, de legyen a sok apró tennivaló közt lazsálás, szeretet és önmagaddal törődés. Ne rúgd össze a port másokkal, ne kezdődjön a 2015-ös év haraggal.

Egy óév, amely nem volt eredménytelen, sem sikertelen, bár tény, hogy nem tudtál mindent megvalósítani, amit januárban elterveztél. Ez a hét segít a tisztánlátásban, épp ezért fontos időt szánnod arra, hogy összegezd, hol értél el eredményt és hol buktál el. Csak így fogod tudni a 2015-ös esztendő remekké formálni. Itt egy újesztendő, új fogadalmak lehetőségével, nagyszerű tervek megfogalmazásával, melyek egy pici csiszolást és formálást igényelnek csak ahhoz, hogy a végeredmény sokszor jobb legyen, mint eredetileg tervezted. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de most a semmiből, vagy a nagyon kevésből tudsz óriási várakat építeni.

Karácsony hetében sokkal többet tettél annál, mint amit bárki elvárt tőled. Ez a te dicséreted, s nagyon úgy tűnik, nem akarsz ezen a hozzáálláson változtatni most sem. A pihenés helyett mást se csinálsz, mint jössz és mész, egyfolytában sürgölődsz, érdekes ötletekkel rukkolsz elő, s minden ellenszolgáltatástól mentesen körbeugrálod a családod, eszmét cserélsz, alkotsz, formálsz, megoldod a függőben lévő ügyeket. Így egy pillanatig se csodálkozz azon, ha fizikailag alaposan elfáradsz, és szinte semmihez sem lesz kedved. Ugye nem akarsz a tévé előtt punnyadni szilveszter éjjelén? Sosincs késő picit visszavonulni!

Ha abban reménykedtél, hogy a 2014-es esztendőt lezáró utolsó napok nyugalomban telnek, hát tévedtél. Jó hír, hogy nem leterhelő és fárasztó feladatok várnak rád, sokkal inkább érdekes találkozások, remek beszélgetések, őszinte beszélgetések. Nem sok időd lesz pihenni, viszont bármibe fogj, az nem fáraszt majd le. Rengeteg apró tennivaló tűnik fel a színen, és érezni fogod, hogy nem kezdheted el ezeket halogatni, ha jót akarsz magadnak. Természetesen nem feledkezhetsz meg a szilveszterről, mely a sok tennivaló közt üde színfolt lesz. A hét második felében viszont jó hírek érkeznek, főleg a magánélettel összefüggésben.

Könnyen lehet, hogy vannak még fenntartásaid a 2014-es esztendővel összefüggésben, ám ne most kezdj el kapkodni. Ha tudod, hogy néhány függőben lévő ügy lezárható, annak ess neki bátran, de új kihívásokra már ne bólints. Ugyan van két-három napod, amit hasznosan tölthetsz, de ezt inkább már a 2015-ös év előkészítésére szánd. Készíts feladatlistát, de ennél többet ne! Itt a szilveszter, hát bulizz egyet, tedd emlékezetessé 2015 első hajnalát. Szerencsére nem kell gyorsan visszarázódnod a mindennapok egyhangúságába, hanem egy hosszabb feltöltődés után indul az újév oroszlán része. Gondold át, mik azok a tényezők, amiken változtatnod kell, hogy a sikergörbéd felfelé íveljen az újesztendőben.

Nagy reményeid vannak az újesztendővel kapcsolatban? Ennél többet nem is tehetnél magadért, bár talán annyit igen, hogy átgondolod, mit kell még lezárnod, mit készíthetsz elő, - s mindezt tarkítsd pozitív gondolatokkal. Elképzeléseidet, terveidet jegyezd fel, mert sok okos ötlet veszhet el a bulizás és a hosszúra nyúló hétvége során. Munka, karrier, tanulás, magánélet? Bármin szeretnél változtatni, tedd meg az azok felé vezető út első lépéseit még 2014-ben, így az újesztendő első munkahetét már konkrét tennivalókkal tudod megkezdeni. Nagyszerű esély van arra, hogy pozitívan induljon az év, sőt, jobban is, mint remélnéd.

A 2014-es esztendő utolsó három napján bizony igen sokat fogsz tűnődni, összegezni az eddigi eredményeket, és érdekes felismerésekben lehet részed, ha teljesen őszinte leszel magadhoz. Most meglátod azt, hol hibáztál, s mit kellene 2015-ben másként csinálni. Az újév első napjai igen erős, pozitív lendülettel töltenek fel, bár a munkát inkább hanyagold, azzal ráérsz jövő héten. Ugyanakkor rengeteg kreatív gondolat fogalmazódik majd meg benned, úttörő terveidet oszd meg környezeteddel. Hab a tortán, hogy energiáért sem kell átmenni a szomszédba. Szárnyalni fogsz, ez, valamint a következő hetek minden reményedet beteljesítik.

Újév? Bizony, itt vagy a kapujában, s elkerülhetetlen, hogy a gondolataid a jövő év tervei körül mozgolódjanak folyamatosan. Érdekes lehetőségek, éltető remények híre jut el hozzád, légy mindenre befogadó, így pedig a változás és a változtatás is adva lesz. Hát kell ennél több? Ne ijedj meg attól, ha hirtelen több oldalról is friss szél fúj! Halakként legyen benned bátorság, és merj rálépni az ismeretlen ösvényre. Ugye megteszed önmagadért? Mert bizony ne gondold, hogy másokért cselekszel, - kizárólag a saját fejlődésedért és növekedésedért teszel mindent! Ne szalassz el semmit ezen a héten, még akkor se, ha szívesebben pihennél, lazsálnál.

A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.