Hétvégi horoszkóp (december 20-21.) - Hagyd magad elvarázsolódni!

asztrológia december hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló csillagjegyeknek érdemes lesz nyitott szemmel járni: ezen a hétvégén bármi megtörténhet! A Mérlegek most bárkit az ujjaik köré tudnak csavarni, a Nyilasoknak olyan élményben lehet része, amelyre mindig is vágytak, a Vízöntők figyelmét pedig egy új ismerős keltheti fel. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Ezen a hétvégén semmiképp se hagyd figyelmen kívül azt, amit a belső hangod súg. Semmilyen munka, elkötelezettség, vagy a béke és nyugalom utáni vágy nem lehet annyira erős, hogy elnyomd az intuícióidat, amelyek figyelmeztetni szeretnének valamire. Keress egy csendes zugot, s feltétlenül hallgass ösztönös megérzéseidre! Sokat segíthet a tisztán látásban, életed szebbé formálásában.

Nem csoda, ha péntek este fáradtnak érzed magad, hiszen a sok tennivalód rengeteg energiát elvett tőled. Az ünnepek előtti hetek leterheltek, ráadásul sok fura gondolat motoszkál a fejedben 2015-tel kapcsolatban. Ha nem muszáj, akkor munkára, túlzott energiát igénybevevő feladatokra most ne is gondolj, ráérsz ezzel már januárban törődni! Csinálj olyan programot, ami örömmel tölt el, nem pedig lelankaszt, vagy elfáraszt. Maradj reális, és engedd el a félelmeidet: összességében a fontos dolgok rendben vannak veled és körülötted.

Itt az ideje, hogy szembemenj a megszokásokkal! A jól megérdemelt pihenés helyett bátran kapcsolj magasabb fokozatra, és egyáltalán nem baj, ha a gondolataid csaponganak, fantáziálsz, tele vagy kiváló és kivitelezhető tervekkel, már csak a megvalósítás szükségeltetik. Az égiek is arra biztatnak, hogy ne hagyd magad eltántorítani a céljaidtól, de azért nem ártana észrevenni, hogy szerdán már itt a karácsony – most legyen ez az előrébbvalóbb. Családi téren meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek.

Ezen a hétvégén megkapod arra a lehetőséget, hogy mélyen elmerülj a gondolataidban, s eltűnődj azon, vajon akarsz-e valamilyen gyökeres változást véghezvinni életedben. Itt az év vége, ekkor érdemes sorsdöntő lépésekre szánnod magad. Egy Rák kitartó és bármire képes, ösztönözd is magad bátran! A lényeg az, hogy találj egy jó célt, ami új perspektívát ad. Hagyj teret a kibontakozásnak. Itt az ideje, hogy kicsit másképp állj a világhoz, az emberekhez, a pillanatnyi lehetőségekhez, mutasd meg rejtett képességeidet!

Pihenni, lazsálni szeretnél? A terv kiváló, a megvalósítás még várat magára pár napot, tulajdonképpen ráérsz ezzel karácsonykor. Most még kapd össze magad, lesz bőven dolgod a hétvégén! A karácsony előtti utolsó napokban érdekes fejleményről kapsz hírt. Csavar a dologban, hogy a helyzet részben izgalommal tölt majd el, másrészt akár meg is ijeszthet kicsit, hisz sok idő- és energiabefektetést igényel, ha bevállalsz egy új feladatot már most a 2015-ös évre.

Kissé nyűgösen, fáradtan kezded a hétvégét, de – ha lassan is - biztosan fel tudsz töltődni ismét friss energiákkal. Sokkalta szívesebben lennél egyedül, mint társaságban, ám mégis jön valaki, aki meggyőz ennek ellenkezőjéről. Sokan lesznek, akik egyáltalán nem óhajtják nélkülözni jelenlétedet, humorodat, kedves szavaidat, vagy épp a biztatásodat karácsony előtt. Hidd el, jót fog tenni, ha körbe vesz a szeretet érzése, amihez viszont szerető emberekre van szükség.

Levegős jegyed szárnyra kap, remek tervekkel rukkolsz elő, igaz, csak a felét tudod ezeknek megvalósítani, de még azzal is bőven elégedett lehetsz. Magával ragad a fantázia, a romantika, az érzéki vágy - még akkor is, ha épp nincs szerelmi kapcsolatod, ám randizni attól még lehet, mert most bármi megtörténhet. Szerezz magadnak valakit, akivel kirúghatsz a hámból még karácsony előtt! Rád tör a hódítási vágy, tele vagy szenvedéllyel? Használd ki azt, hogy bárkit az ujjad köré tudsz csavarni.

Ez a hétvége minden körülményt biztosít ahhoz, hogy átgondold az idei év eredményeit, esetleges kudarcait, azt, hogy mit hagytál félbe, s mi az, ami még esetleg javítható, pótolható, módosítható. Zavarba ejtően közel vagyunk már a 2015-ös esztendőhöz, s nem lenne célszerű, ha úgy lépnél át az újév kapuján, hogy tornyokban állnak a függő ügyek. Ha az elmúlt időszakban voltak anyagi gondjaid, kérj segítséget hozzáértő szakembertől mihamarabb, mert a következő másfél hónapban Szaturnusz rávilágíthat arra, hol csúsztál el a banánhéjon, és hogyan tudsz változtatni.

Zavarba ejtően közel került a karácsony, és ez feldobja a hangulatodat. Ez a hétvége nagy részben épp úgy alakul, ahogy előre eltervezted, mindenből lesz egy csipetnyi. Megoldandó feladatok, családi ügyek rendezése, szerelem, romantika, odaadás - összességében sok mosoly és elégedettség jellemzi ezt a két napot. A nyugalom körbeölel, ha kapcsolatban élsz, végre felcsillan a remény arra, hogy egy rég várt álmod megvalósuljon. Ha viszont még keresed az igazit, ki ne hagyj semmilyen lehetőséget arra, hogy randizz, mert közeleg az igazi!

Kissé nyűgös leszel, a hét során elfáradtál, és ez egyébként nem csak az utóbbi napok rohamtempója miatt van, hanem az egész évi hajtás eredménye. Sebaj, lassan jön a pihenés és lenyugvás időszaka, és a sors mindenért kárpótolni fog. Ha viszont abban bízol, hogy talán most kissé több időt tölthetsz csendben, vagy foglalkozhatsz saját lelked ápolgatásával, tudd, hogy sok apró dolgot kell megoldanod majd, amelyekre nem számítottál, így leghamarabb vasárnap adódik módod láblógatásra. Gondolataidat ne korlátozd, engedd azokat szabadon, tervezz, szervezz, töprengj, tűnődj a jövőn, hisz jön 2015!

Új élethelyzetek elé állít a sors ezen a hétvégén. Erre nem számítottál, igaz? Ugyanakkor lendületbe jössz, s egyenesen élvezni fogd a nyüzsgést, ami körbevesz, a feladatokat, amiket hirtelen meg kell oldanod. A kihívás feltölt energiával, közben több érdekes emberrel is összefuthatsz, akik sok érdekes információval szolgálhatnak. Fény derül végre arra, hogy a furcsa, vagy a nem szokványos emberi külsők mögött fantasztikus lelkek és szellemi magasságok bújnak meg – és valakiben több is rejlik, mint azt elsőre gondoltad.

Ezen a hétvégén kizárólag egy dologra összpontosíts: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat! Semmi más ne legyen ennél fontosabb. Ha megteheted, akkor segítsd a rászorulókat, légy támasz a bajban! Azokat a kapcsolatokat, melyek stabilak és kiegyensúlyozottak, nyugodtan told picit háttérbe, s inkább azokra a kötelékekre szánj több figyelmet, akikkel rég nem beszéltél, nem találkoztál, vagy épp vita van köztetek. Sokan vannak, akik igényelnék a társaságodat, és nem elhanyagolhatóak a közös emlékek. Lehet, hogy eddig kevés volt az időd, de most foglalkozz velük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.