Most minden kívánságod valóra válhat - Hétvégi horoszkóp

asztrológia december hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugalomra és kikapcsolódásra intik a csillagok a jegyeket ezen a hétvégén: a Bikáknak előszilveszteri bulit ígérnek az égiek, az Ikrek magukra ölthetik a békítő szerepét, a Bakoknak pedig testük jelzi, hogy pihenésre van szükségük. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja! 

Az év utolsó hétvégéje ez a mostani, s hab a tortán, hogy minden remekül alakul, bár az is igaz, hogy nem kellene minden meghívásra igent mondani. A sok pozitív hatás között mégis megtörténhet, hogy a családod olyan feladattal bíz meg, amihez nem sok kedved van, ám meg kell oldani, és a jó végeredményhez leginkább kommunikáció kiegyensúlyozottsága szükségeltetik. Mivel te mindig megfontolt és körültekintő vagy, nem véletlen, hogy rád bízzák ezt a tennivalót, és jól is teszik! Légy ügyes, kreatív, és persze gyors!

Felejtsd el erre a hétvégére az összes munkát akkor is, ha az kizárólag az otthonodra korlátozódna. A hátralévő családi, vagy egyéb kötelezettségeket halaszd el inkább jövőre évre, s add át magad az önfeledt kikapcsolódásnak, szórakozásnak. Lehet, hogy egy előszilveszteri bulira is meghívást kapsz, - természetesen tilos elutasítani ezt a lehetőséget! Ám, ha ez mégsem érkezik meg vagy ígérkezik jónak, akkor szervezd meg maga, s már a hétvégén indulhat az újév örömteljes ünneplése. Ezen a hétvégén valamilyen formában mindenképpen lépj ki a megszokásokból, rúgj ki a hámból, sokat dolgoztál idén, megérdemled a szórakozást.

Egy számodra fontos személy pocsék hangulatban lehet, és könnyen megtörténhet, hogy bántó megjegyzést tesz rád, vagy egy szerettedre, s ezt persze biztos a szívedre veszed. Hogy lehet ezt a szituációt jól kezelni? Úgy, hogy a zaklatottabbik énedet visszafogod, megpróbálsz mosolyogni, ugyanis a visszavágás nem megoldás. Minden bizonnyal csak idegesebb a kelleténél, ezért igyekezz vele békésen, baráti módon kommunikálni, megkeresni a probléma forrását, és segíts az orvoslásban is. Így a végén mindketten lenyugodva, békében térhettek nyugovóra a hétvége lezárásakor.

Harmonikus, békés hétvége lesz ez a mostani, teljesen biztos, hogy meglep a különböző emberek felől áramló pozitív energia és hangulat. Élvezed a kiegyensúlyozottságot, a csendet, és keresd az örömforrások lehetőségét. Átnézted már a ruhatárad? Tudod, hogy mit veszel fel szilveszterkor? És azt, hogy egyáltalán hol töltöd az időt? A hétvégén szánj pár órát a 2015-ös esztendő tervezgetésére, és természetesen az újévi bulira való felkészülésre. Ha nálad lesz az évzáró banzáj, még most, a hétvégén intézd el a bevásárlást, ne halaszd jövő hétre.

A karácsonyt követő hétvégén óriás mennyiségű türelemre lesz szükséged, mert a barátaid, vagy épp a családod tagjai egyszerre rohannak le kéréseikkel, gondjaikkal. Mindenki választ vagy útmutatást vár, így, ha van időd és energiád, akkor segíts nekik, de ha alig kapsz levegőt, mert neked is van épp elég dolgod, akkor ne menj bele semmi olyanba, ami túl sok erőt és odafigyelést igényel tőled. Inkább sok apró dolgot tégy, így garantáltan megtalálod az örömforrásokat.

Jó hangulatban, örömmel és szeretettel átitatva telt el a karácsony, sőt, az elmúlt napokban még néhány fontos – magánélettel összefüggő – ügynek is a végére jártál. Ideje letenned a lantot, és hanyagolnod a kötelezettségeket, és legfőképpen a rohanást. A legégetőbb feladatokat hibátlanul lezártad, a többit tartogasd most már 2015-re. Ha viszont a szilveszteri buli megszervezésének oszlopos tagja vagy, akkor a tennivalókat most írd össze, hogy ne kelljen a következő napokban kapkodnod.

Fortuna minden lépésedet követi, és szerencsésnek érezheted magad, mert a problémáktól és gondoktól megóv téged. Az elhamarkodott döntéseket kerüld el, külső ráhatás miatt ne bólints semmire! Bármerre jársz, csak figyelj, de ne siess el semmit. Na persze, ha az utadba sodor a szél egy sorsjegyet, akkor azért nézd meg, nyertél-e! Vasárnap biztosan szüksége lesz rád valakinek, segít, légy támasz a bajban, a te lelkednek is jót tesz majd ez.

Kiváló energiákat biztosít neked ez a hétvége arra, hogy számba vedd a 2014-es év tetteit, sikereit és kudarcait. Fontos lenne átgondolni, milyen fontos eredményeket értél el, s mi az, ami nem sikerült, s vajon miért akadtál el? Lehet, hogy el kellene néhány régi, egyben elavult vágyadat engedni, s újakat keresni helyettük? Bizony, ehhez külső segítséget is kaphatsz. Jó, ha a jövő évet is felvázolod, s ha eszedbe jut valami, azt jegyezd le!

Ha fáradtnak és elgyötörtnek érzed magad, az nem csoda! Vége a karácsonynak, de még előtted áll egy másik ünnep, s a kettő közt már ezen a hétvégén is akad feladatod. Össze kell kapnod magad, ha a függőben lévő, elsősorban magánjellegű dolgok végére akarsz járni. Erődön felül ne vállalj, de menj utána annak, amit rendezetlennek érzel! A Növőhold energiái tökéletesen megvilágítják azt, mi a fontos, és mi a lényegtelen az életedben.

Könnyen lehet, hogy nem indul jól ez a hétvége, fáradtság jeleit fedezheted fel magadon. Ne keseregj ezen, hanem keress magadnak apró örömforrásokat. Szombat estére már jobban fogod magad érezni, vasárnap pedig egyenesen kivirulsz. Csak a szombati nap nem igazán kedvező számodra, az is csak a pillanatnyi bolygóállások miatt. Lehet, hogy a mozgás remek energiaforrás lenne számodra, ne nézd, hogy hideg van, menj síelni, szánkózni.

A jól kezdődő hétvégédet egy kellemetlen incidens zavarhatja meg szombat délelőtt, viszont jó hír, hogy ez a helyzet csak közvetetten érint téged. A galiba egy közeli ismerősöd és másvalaki között alakulhat ki, ráadásul egy egészen banálisnak tűnő dolog miatt. Bárhol alakuljon ki vita, te inkább szedd a lábad, és fuss ezen helyzetektől messzire, így biztosítva magadnak két nap nyugalmat. Vasárnap jó, ha kommunikálsz a szeretteiddel, és kitaláljátok a 2015-ös esztendő főbb céljait.

Ne menj fejjel a falnak, ne tégy olyasmit, amit nem gondoltál át alaposan. Ne térj el a lassan járj, tovább érsz elvétől! Ezen a hétvégén meg kell találnod a különféle ügyek higgadt rendezési módját! Ezt feltétlenül tartsd szem előtt a hétvége folyamán. Lesznek olyan helyzetek, melyektől most pillanatok alatt felkapod a vizet, de ha ezt mások is tudják, könnyű célponttá válhatsz azon emberek szemében, akik nem éppen a javadat akarják! Légy megfontolt, és inkább bölcsen hallgass.
Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockÉves horoszkóp 2015 - Jupiter, a szerencse bolygója akcióba léphttp://www.life.hu/horoszkop/20141219-eves-horoszkop-2015-a-jupiter-szerencse-bolygo-hatasai-a-csillagjegyekre.htmlSzaturnusz – a 2014-es esztendőhöz hasonlóan - ismét mindannyiunk dolgát meg fogja nehezíteni, és csak azok tudnak majd könnyedén túllendülni a nehézségeken, akik beismerik a saját hibáikat, új útra mernek lépni, és legfőképpen kilépnek a saját árnyékukból. Jupiter azonban segít lendületbe jönni.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.