Heti horoszkóp (január 12-18.) – Eljött a lassítás ideje

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettős érzés lesz úrrá a csillagjegyeken: míg a Merkúr és a Jupiter együttes hatása tettre sarkallja őket, addig a fogyóhold igencsak megtépázhatja az energiáikat. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a Life.hu horoszkópja!

Hétfőn és kedden sok szál összekuszálódik, nehezen találod meg a közös hangot másokkal. Nem vagy csak alig-alig találod a helyed, dolgozni nem igazán lesz kedved, de még a házimunka, vagy a barátai találkozók sem fognak vonzani. A gond abból adódhat, hogyha elkezded tologatni a feladataidat, és az ígéreteidnek nem teszel eleget. Ezt mérlegeld időben, hátha épp ez ki tud mozdítani az egy helyben toporgás állapotából. Kész szerencse, hogy szerdától hirtelen lendületet veszel, s rájössz, csak magadra számíthatsz. Kifejezetten látványos lesz, ahogy intenzívebben végzed a munkád. Kedvet kapsz a szakmai és az otthoni dolgok elrendezéséhez, a gondok feltárásához és megoldásához.

Energiából és jókedvből nem lesz hiány, persze ennek az az alapja, hogy minden jól működik körülötted, a lelked békés, a környezetei hatások nem akadályoznak céljaid elérésében. Ne lepődj meg azon, ha a napokban kifejezetten sokan keresik a társaságodat, hisz jó lesz veled lenni, beszélgetni, játszani, eszmét cserélni. Ezen a héten minden napra találsz magadnak valamilyen izgalmas elfoglaltságot, ami a rutinfeladatokat követően újabb lendületet ad. Kreatív ötletekkel és tervekkel állsz elő, bátran légy nyílt, mondd el, mi fogant meg benned, ha nem teszed, akkor a világot fosztod meg pár jó gondolattól. Ne feledkezz meg azon ígéreteidről, melyeket a családodnak tettél, és épp aktuálisak.

A Merkúr felturbóz, a Hold eközben türelemre int, érdekes kettősséget fogsz ezáltal megélni, de ne bánd, ebből is tanulhatsz valamit. Ha azt érzed, hogy láthatatlan erők tettekre sarkallnak, hát cselekedj, ne félj, mert most tényleg semmit nem ronthatsz el. Igazából annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy akkor sem nagyon fogsz tudni egy helyben ülni, ha titokban arra vágynál. A hét első két napján még talán megengedheted magadnak, hogy kicsit elmélázz jelenlegi helyzeteden, merengj a jövődön, tervezgess, ám szerdától ez tilos, a cselekvés ideje érkezik el. Jupiter óriási energialöketet ad neked, ami azonnali cselekvésre ösztönöz. Sokan lesik sikereidet irigykedő pillantásokkal.

Vegyes hatások várhatóak, különösen a fogyásban lévő Hold miatt, ugyanis ez igencsak sok energiát vonhat el tőled, így pedig minden életterületedre jelentős hatással lesz. Többször is azt fogod tapasztalni, hogy ingadozik a hangulatod, kissé zavarosak lehetnek a gondolataid, és nehezen tudod türtőztetni magad. Szerencsére lesznek jó pillanataid is, ezért próbálj meg a nehézkesebb órákban is mosolyogni, kitartani, ha lassan is, de haladni a céljaid felé, és pozitív gondolatokkal körbeölelni magad. Váratlan akadállyal kerülhetsz szembe szerdán, mely ellen most keveset tehetsz, viszont péntekre minden letisztul, és meglepő eredményeket érhetsz el hirtelen.

Mars kifejezetten hátráltató hatással lesz rád, érezni fogod a hét elején, hogy minden kissé vontatottabban megy, akadozik... Ahhoz, hogy ismét békét teremts magadban és közvetlen környezetedre is jó hatással légy mindenképpen nyugodtnak kell maradnod, ha valaki bánt vagy keresztbe akar tenni neked, azt ne viszonozd, hanem bölcs Oroszlán módjára hunyj felette szemet. Szerencsére csak hétfőn és kedden érzed, hogy védekezned kell a láthatatlan erők ellen, szerdától érezhetően és igen gyorsan lenyugszanak a kedélyek, sőt, azok, akik eddig szembe szálltak veled, onnantól a te oldaladat erősítik. Magad sem érted ezt a fura helyzet, de még akár hasznodra is lehet...

A munka igencsak felemészti energiatartalékaidat, megpróbálsz maximálisan helytállni, a bibi ott lehet, hogy a családod sem kímél túlzottan, sok fura igénnyel állhatnak elő a napokban. Ha nem akarsz kidőlni a sorból már az év legelső havában, akkor próbáld okosan, logikusan megközelíteni a feladataidat, igyekezz előre beosztani az idődet, és többletmunkákat lehetőleg addig ne vállalj, amíg a régieket nem zárod le. Nem jönne jól, ha épp most dőlnél ágynak. Mozdulj ki végre az egyhangú mókuskerékből, menj szabad levegőre még akkor is, ha zord az idő. Egy kis testmozgás, új emberek, érdekes kultúrák megismerése nagyot lendíthet rajtad.

Ezen a héten fura élethelyzetek alakulnak ki körülötted, könnyen belebonyolódhatsz vitákba, felesleges szócsatákba. Fontos, hogy időben észrevedd, ki akar segíteni és ki gátolni. Jó lenne, ha bátran elmondanád, mi bánt, milyen gond gyötör, mert, ha nem vagy hajlandó beszélni a napi problémákról, vagy elmondani a véleményedet másoknak, az előbb vagy utóbb feszültséget szül. Ne mismásolj, ha kérdeznek! Nem kell kertelni, a struccpolitika nem kifizetődő! Helytelenül cselekszel, ha visszafojtod a bánatodat, dühödet, vagy azt gondolod, jobb elkerülni a konfrontációt. Így nem tudod megoldani a függő ügyeket. Mindegy, mi nyomja a lelked, ki vele! Hatalmas tehertől szabadíthatod meg magad így.

Apró előjelek, érdekes események, inspiráló találkozások jellemzik ezt a hetet, és mutatnak utat a hét első felében. Olyan dolgok történnek veled és körülötted, melyeket nem lehet félresöpörni, hisz a te érdekes, hogy a lehető legtöbbet hozz ki a pillanatnyi körülményekből. Eljött az az idő, amikor rá kell lépni egy új útra, a bátorság legyen végre mindennapi éltető erőd. Tégy konkrét lépéseket egy régi, fontos terveddel összefüggésben, ne halogass semmit tovább a szerdai napnál! Amit ezen a héten elindítasz, az komoly hatással lesz a 2015-ös év további részére! Ha szükséged van lelki támogatásra, akkor számíthatsz szeretteid, barátaid bölcs tanácsaira.

Remek hangulatban indul a hét, jó formában vagy, minden adott ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből. Bátran törekedj maximalizmusra és ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen a terveid megvalósításáról. Tele vagy erővel, energiával, s a kreatív ötletek sem hiányoznak, sokakat el fogsz kápráztatni. Itt az ideje valami új projektbe kezdeni, akkor is, ha eleinte akadályok állják utadat. Bármibe is fogj ezekben a napokban, sikerrel be is fejezheted. Új ötletek kívánkoznak ki belőled, hosszú távú terveid születnek, melyek mind megvalósíthatóak, ráadásul egyedül érheted el a legnagyobb sikert. Persze, az sem elvetendő ötlet, hogy komoly eszmecseréket folytass levegős jegyekkel (Ikrek, Vízöntő, Mérleg), akikkel összefogva jó eredményeket érhetsz el.

Hétfőn és kedden kissé nehézkes lesz rálelni a békére, kellemetlen, vitákkal cifrázott pillanatok nehezíthetik életedet, s az egyetlen igazán jó dolog, amit tehetsz, hogy nem vágsz vissza senkinek, akkor se, ha megbántanak. Tény, hogy alapjában nem jellemző földies jegyedre, hogy feleslegesen konfliktusokba bonyolódj. ha mégis elindulnak ezek a folyamatok, akkor mihamarabb tegyél minden függő ügy végére pontot. Találd meg a módját annak, hogy kiadd magadból a feszültséget, - a sport remek alternatíva lehet. Csütörtökre teljesen visszatalálsz a normális kerékvágásba, és még te is meglepődsz azon, milyen gyorsan megtalálod az összhangot mindenkivel, - köztük azokkal, akikkel a hét elején még egymásnak feszültetek.

Számodra is meglepő lesz, milyen remek hírek érkeznek hozzád, ráadásul nem is egy, hanem több üggyel kapcsolatban. Az anyagi jellegű dolgok kiemelt szerepet kapnak, valamit meg akarsz oldani, új dologba kezdeni, esetleg ehhez alaptőkére van szükséged... egy biztos, bármerre indulj, bármibe kezdj, a megoldást könnyen megleled. Rengeteg új terved születik, amiknek a megvalósításában mások is részt szeretnének venni, neked pedig át kell gondolnod, hagyod-e ezt... Dönts önállóan, ne ráhatásra! Az égiektől támogatást kapsz ahhoz is, hogy most találj rá egy olyan új szakmai kihívásra, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni, vagy a már meglévőt tovább erősíteni. Új munkaajánlat érkezik? Fogadd el!

Ezen a héten fókuszba kerülnek a családi és a baráti kapcsolataid, könnyen megtalálod az összhangot másokkal, ez a hét kedvez a kibéküléseknek, a mélyenszántó gondolatok kimondásának. Itt az ideje, hogy megmutasd szeretteidnek, bármikor számíthatnak rád. Valamilyen formában bizonyítanod kell azt, hogy lehet hozzád fordulni mindenféle apró-cseprő üggyel, de akár egy komoly feladatból is kiveszed a részed. Ha úgy hozza a sors, hogy segítened kell, hát tedd meg! Tégy olyasmit, amiről tudod, nagyon jól esik a másiknak. Sokszor elég lesz egy mosoly vagy egy bölcs tanács is! Péntekre túl leszel mások gondjainak megoldásán, így végre a pihenésnek és a szórakozásnak jön el az ideje.

Kínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útrólhttp://www.life.hu/horoszkop/20141231-kinai-horoszkop-2015-kecske-eve.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.HoroszkópThinkstockKínai horoszkóp 2015 – Mit hoz neked Kecske éve?http://www.life.hu/horoszkop/20141231-kecske-eve-mit-hoz-a-te-jegyed-szamara.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét, - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz mindenképpen az újesztendő.Horoszkóp--Új lehetőségek nyílnak meg előtted - Január havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20141222-a-life-hu-januar-havi-horoszkopja.htmlEz a hónap az oly régóta szövögetett tervek megvalósításának kedvez. Azt azonban egy csillagjegy se várja, hogy különösebb erőfeszítés nélkül az ölébe hullik a siker, a nehézségekről a Mars és a Plútó fog gondoskodni.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.