Heti horoszkóp (január 19-25.) – Most végre nem ismersz lehetetlent

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a keddi újholdnak, valamennyi csillagjegy erőre kap a tervei megvalósításához. Az Ikrek sziporkázni fognak, a Rákok rég voltak ilyen energikusak, a Nyilasok pedig egész héten úgy érezhetik, nem ismernek lehetetlent. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu heti horoszkópja!

Hétfőn még semmi esélyed nem lesz arra, hogy megjósold, mi minden fog történni a hét további részében, ám jó hírünk van! Kiemelkedően fontos lesz minden egyes nap számodra, ugyanis az év eleje óta dédelgetett álmaid egyike végre valahára zöld lámpát kap, a megvalósítás útját fény övezi, neked pedig csak végig kell menned rajta. Ugye nem visszakozol? Kosként ne tedd, lesz benned bőven tetterő, akarat és lendület, amihez a keddi újhold is nagyban hozzájárul. Indulj, cselekedj, tedd, amit tenned kell! Viszont jó, ha szem előtt tartod azt, hogy igen nagy valószínűséggel egymagad nem tudod formába önteni tökéletes terveidet, így keress hozzá mihamarabb megfelelő támogatót.

Eredetileg abban bíztál, hogy egy békés hét köszönt be számodra? Felejtsd el, mert már a hét legelején több bonyodalom is összekuszálhatja a szálakat, s hirtelen nem is tudod majd, mihez kezdj, mit oldj meg elsőként. A válladra nehezedő problémák szerencsére nem annyira súlyosak, viszont sok lesz belőlük, így nem csoda, ha össze akarsz hirtelen roskadni alattuk. Ám hidd el, ha belevaló, kitartó, határozott vagy, s ha ehhez kapcsolva még az eszedet és a logikádat is beveted, akkor extra gyorsan fogsz tudni mindent megoldani. Az összegubancolódott szálakat kibogozod, és még dicséreteket is bezsebelsz. Hát nem tökéletes minden?

Tele leszel érzelmekkel, pozitív gondolatokkal, kreativitással, amihez szerencsére csatlakozik egy hatalmas adag tettvágy is. Képes leszel ezeket a jó tulajdonságokat ötvözni a mindennapjaidban, így pedig a siker sem marad el. A terveid és a céljaid megvalósítására irányuló lépések nemcsak könnyen mennek majd, hanem külső segítséget is kapsz, ha erre szükséged lenne. Meglepő lesz majd, hogy olyan emberekből válik most támasz, akik eddig semmilyen formában nem vettek részt az életedben. Ez alaposan meg fog lepni, de a csodálkozás helyett inkább mondj hálát az égieknek. Dinamizmusod, szorgalmad elismerést hoz neked, környezeted is látja, mennyire igyekszel.

Sokakat meg fogsz lepni ezekben a napokban, mert az egyébként békés, csendes Rák éned helyett egy akaratos, erőteljes, tetszeni vágyó, teljesítményt elérni akaró embert lát a környezeted. Persze, ez azért nem is olyasmi, amit bajnak lehet hívni! Tele leszel erővel, energiával, remek ötletekkel, amiket most ne titkolj el, mert csak akkor találsz ezekhez támogatókat, ha kimondod, mi jár a fejedben! Lehet, hogy akad olyan ember, aki jól megkritizálja a terveidet, de épp ez lehet az, ami még jobbá formálja a célt! Bármibe is kezdesz most, az jól alakul. Sikert sikerre halmozhatsz, még a környezetedet is alaposan meglepheted.

Heves és akaratos Oroszlánként nem ritka, hogy csőlátóvá válsz, és kizárólag a saját magad érdekét nézed, a saját szemszögödből vizsgálod a különféle helyzeteket, körülményeket. Ha ma is ezt teszed, akkor egy óriási lehetőségtől eshetsz el. Nagyon fontos, hogy megértsd, nem jutsz előrébb csupán azzal, ha megpróbálsz befolyásolni és manipulálni másokat. Ne avatkozz bele emberek életébe, döntéseikbe. Fogadd el, hogy ők ugyanazt másképp látják, ez pedig tulajdonképpen neked is hasznos lehet. Ereszd el egy kicsit a gyeplőt, és kommunikálj, figyelj, beszélj, hallgasd meg a többieket, osszatok meg gondolatokat! Jó hír, hogy sokan szeretnek, de a mérleg nyelvét ki kell egyensúlyoznod ahelyett, hogy összerúgod valakivel a port.

Légy önmagad - erre a hétre ez a feladat! Utasítsd el, ha valaki gyökeresen meg akar változtatni, bármi legyen is a téma. Te úgy vagy jó, egész és kerek, ahogy vagy! Célod ne a másoknak való megfelelni vágyás legyen, az még senkit nem vitt el a célig. Fontos, hogy a saját magadnak felállított szabályaidat betartsd, így pedig garantált a siker. Nincs baj azzal, ha ezen a héten alkalmanként picit másnak kell mutatnod magadat, mint amilyen valójában vagy, de ez csak úgy történhet meg, hogy egy dolgot szem előtt tartasz: a cél szentesítse az eszközt! Ezzel még a vitákat is elkerülöd, hisz nem mész szembe a többiekkel. Ugyanakkor ne hunyászkodj meg senki előtt. Találd meg az arany középutat!

Most óriási segítséget kapsz a Holdtól, már hétfőn érezheted a keddi újhold pozitív hatásait, amit érdemes maximálisan kihasználni, például úgy, hogy a zavaros ügyeket rendezed, akikkel haragban vagy, ott megpróbálsz lépéseket tenni a békülés kedvéért. Érdekes megfigyelés lehet az is, hogy környezeted több tagja is kicsit lassabb nálad, így pedig beelőzheted őket, vagy támaszukká válhatsz, amiért biztos hálásak lesznek. Szerdától egy sikerekben gazdag, élménydús szakasz veszi kezdetét. Nem titok, hogy rengeteget dolgoztál, tanultál és tettél másokért az újév eddigi részében, ami meghozza neked az elismerést. Emellett ne feledd, hogy az energiatartalékaid fogyóban vannak, úgyhogy hétvégén fel kell azokat tölteni.

A hétfői és a keddi nap jellemzően leterhelő lesz, viszont lesz csavar a dologban, mert a keddi újhold szerdára jelentőset lendít rajtad. Fordul a kocka, egyszer csak új feladatok érkeznek, lehet, hogy tele lesz a naptárad sürgős tennivalókkal, de magadat is megleped azzal, hogy látványosan gyors jó ütemben fogsz haladni. Csütörtökön megakadhatsz egy-két üggyel kapcsolatban, de csak azért, mert az égiek azt szeretnék, ha biztosan jól döntenél. Ne vedd zokon, ha a hét második felében sokan a saját problémájukat a te nyakadba akarják zúdítani, hátha megoldod azokat helyettük. Ez egyfajta elismerés, viszont nem cipelheted mások terhét. Inkább önmagaddal foglalkozz, egy kicsit a saját lelkedet ápolgasd, ráfér a simogatás!

A heti konstellációk miatt összecsaphatnak a fejed felett a hullámok, ám ne bánd, mert ez remek ébresztő lesz. A különféle, kívülről érkező – nem túl kellemes impulzusok - nem lesznek túl kíméletesek hozzád, és nem hagyják, hogy nyugodtan ülj a babérjaidon, vagy mások döntéseire várj. Érezni fogod, hogy tettekre ösztönöznek a láthatatlan erők, vagy épp a téged kedvelő emberek, s felnyitják a szemedet sok zűrös üggyel kapcsolatban. Hidd el, jó az, ha nem vársz a csodára, hanem cselekszel, és kibogozod a szálakat. Ez sokat javít majd a helyzeteden, és közben új kapuk is megnyílnak előtted. Közben kreativitásodra is élénkítő hatással lesznek az égi áldások, különösen a keddi újhold.

Sok munka vár rád a következő napokban, ami alaposan leterhel, ugyanakkor senki sem fogja ezt irigyelni tőled. Csak önmagaddal foglalkozz, vedd számba tennivalóidat, aztán cselekedj, s ha hallgatsz a belső hangodra, akkor bárhová eljuthatsz, a legnagyobb sikereket is bezsebelheted. Bak jegyedhez méltó módon dolgos, szorgos leszel, sok mozgalmasságban lesz részed, de ez most jól is fog esni. A pillanatnyi lehetőségeidet kiválóan fogod tudni kamatoztatni. Nemcsak a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, hanem bizony otthon is nagyot alakítasz, sokan mondanak majd köszönetet. A feladatok mennyisége extra méreteket ölthet, de bírod a leterheltséget.

Végre, végre! Ismét eléri a Vízöntő jegyét a Nap, ez pedig kiváló hatással lesz rád! Látványosan erősödik majd az önbizalmad, és érezhetően megnőnek a lehetőségeid, főleg szakmai és tanulmányi téren nyílnak meg új kapuk. Már az elmúlt héten is sok pozitív, egyben érdekes hatás ért, s ez csak szaporodik a hét során. Sok jó eredményekkel kecsegtető dolog vár rád, fontos megerősítéseket kapsz. Szerencsére otthon sem fukarkodnak majd a szeretettel családtagjaid, örülj annak, hogy figyelnek rád. Lehetőséged adódhat arra, hogy karrier és magánélet terén elért pozíciódat még jobban megerősítsd, ha vannak problémáid, azok java részét rendezd.

A tél minden egyes napját nehezebben viseled, pedig a java része még hátravan. A hangulatod nem a legjobb a hét elején, kicsit morcos leszel, és nem mindenki találja meg veled azt a bizonyos közös hullámhosszt. Vigyázz, mert a kedvetlenség könnyen galibákhoz vezet. Még a rutinfeladatok sem mennek könnyen, viszont jó hír lehet, hogy a hétfőn és kedden megcsappant aktivitásodat visszakapod szerdán, s képes leszel magad mögött hagyni az életuntságot. A keddtől gyarapodásnak induló Hold pozitív energiái kicsit késve jutnak el hozzád, de ezt ne bánd, semmiről sem maradsz le. Szerencse, hogy a környezeted jelentős része végtelenül türelmes lesz hozzád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.