Heti horoszkóp (február 2-8.) – Türelemre tanít a Hold

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerdai telihold tartogathat egy kis feszültséget, ám hála a Merkúrnak, a hét második felében minden tisztázódik és visszatér a régi kerékvágásba. Hogy pontosan mire számíthatsz, azt a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked. 

A hét első felében túl sok energia tobzódik benned, épp ezért ne csodálkozz azon, ha a február 4-i teliholdig nem találod a helyed, gondolataid látványosan csaponganak, és még az is megeshet, hogy több érdekes lehetőséget is hagysz elmenni, mert nehezen tudod megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől. Ugyanakkor a sors kegyes lesz hozzád, és ha megkésve is, de mindent behozol a hét második felében. Csütörtökön Merkúr végleg megszünteti a kellemetlen hatásokat, s te magad leszel kezdeményezője különféle változtatásoknak, többek közt a magánéleted megreformálásnak. Tény, hogy a sikerek most nem jönnek könnyedén, de ez ne tántorítson el semmitől!

Meglepő sikerekre van kilátás ezen a héten, legyen benned annyi mersz, hogy állsz elébe a kihívásoknak. Ha megérkeznek az érdekes hírek, ha rád találnak a felemelő pillanatok, akkor örülj annak, hogy veled történik a jó, nem pedig kívülről kell szemlélned az eseményeket. Szerdáig hatalmas lesz benned a lendület, dolgozz dupla sebességgel, hogy a hét második felében - amikor már fogyóban lesz a Hold - leereszthess kissé, és inkább a béke és a nyugalom öleljen körbe. Ezen a héten nem kell aggódnod semmiért, minden megérkezik a maga idejében. Nincs más dolgod, mint kinyitni a szemed, hegyezni a füled, aztán pedig alkalmazkodni a változó körülményekhez. Különösen szakmai vagy tanulmányi téren kedveznek a heti konstellációk.

Ha januárban azt érezted, hogy korlátok közé voltál szorítva, akkor most eljött a te időd, februárban új kapuk nyílnak meg, könnyebben kommunikálsz, előbb megvalósíthatod a céljaidat - ezek jó hírek, igaz? A határok megszűnnek, a siker körbeölel, s bármit teszel, nem fogsz tudni hibázni. Kreatív ötleteidet akadályok nélkül tudod megosztani másokkal, aztán pedig meg is valósítani azokat, úgy, hogy könnyedén találsz támogatókat is. Tanulmányi vagy szakmai terén nagyot léphetsz előre, komoly esély van arra, hogy környezeted végre elismerje szorgalmadat, s valamilyen formában meg is jutalmazzanak. S bár meglehet, hogy ezen a héten ezektől a pozitív eredményektől nem változik meg gyökeresen a helyzeted, de becsüld meg a kicsit is!

Ha egy picit nyűgösnek és kimerültnek érzed magad hétfőn, ne aggódj, mert kedden és szerdán biztosan pörögni és forogni fogsz, rengeteg feladat megvalósítását időzítheted ekkora, s garantált, hogy nem fogsz csődöt mondani. Hétfőn legalább nem rohansz sehová, ezzel pedig eleve csökkented a hibalehetőségek számát. Aztán napról napra érezni fogod, hogy jobban alakulnak a dolgok, a hangulatod sokat javul, s már egyre kevésbé fog zavarni, hogy leterhelő feladatok sokaságát pakolják a válladra. Kevés akadályba fogsz ütközni, s azokat is gond nélkül megoldod. Csütörtökön és pénteken Jupiter hátszelet ad a szerencsés helyzetek megteremtéséhez.

Nyugodt, kellemes, békés napok következnek, túl sok panaszra nem lehet okod. Eleinte el sem akarod hinni, hogy nem kell küzdened emberekkel, helyzetekkel, csak egyszerűen megy minden a maga útján. Éld meg a mindennapok szépségét és egyszerűségét, örülj a kicsinek, adj szeretetet másoknak, s adj hálát azért, hogy most nem lesznek bonyolult vagy épp zűrös pillanatok. Még önmagad is úgy ítéled meg a hét végén, hogy nagyon pozitív és eredményes időszakot zársz, s jöhet egy igazán energikus februári hónap. Gond csak akkor adódhat, ha tudatosan keresed a lehetőséget arra, miként tudod kibillenteni a mérleg egyensúlyban lévő nyelvét.

Érezhetően többet fogsz aggodalmaskodni a kelleténél, pedig nem szabadna, hogy rémeket láss vagy ördögöt fess a falra - különösen nem feleslegesen! Úgy tűnik, oktalanul félsz mindenféle kellemetlen hatástól, a változásoktól, és most még az új lehetőségek is riasztanak kissé. Vajon van erre valódi okod? Igyekezz reálisan látni a saját helyzetedet, utána pedig elhitetni önmagaddal, hogy minden rendben van, vagy ha nincs is, akkor meg tudod oldani a problémákat. Ezen a héten sok nehéz dolgot el tudsz ereszteni, fájdalommal járó témáknak tudsz pontot tenni a végére. Szűz vagy, kellően reális, így minden feladatot meg tudsz oldani, még ha egy kicsit lassabban is, mint azt önmagadtól megszoktad. A pozitív változás szelét meghozza a pénteki nap, erre koncentrálj!

Az elmúlt hetek esetleges nehézségei garantáltan tovaszállnak, a nehéz súlyok leesnek a válladról, és könnyedén tudsz megoldani mindent, amire csak időt és energiát szánsz. Lehet, hogy nem minden tűnik el egy csapásra, de összességében kimondható, hogy különféle magán- és hivatalos ügyeid hirtelen nagyon jó irányokba fordulnak, igazán nem lehet okod a panaszra. Légy kitartó és szorgalmas, tegyél meg mindent tőled telhetőt azért, hogy elismerjék hozzáértésedet, munkádat, tehetségedet. Tudatosítsd magadban azt, hogy bármire képes vagy, s biztasson a tudat, hogy hosszú távon a mostani cselekedeteid meg fogják hozni a kiemelkedő eredményeket. Számodra fontos, jövőbe mutató megbeszélésekre kerülhet sor a hét középső szakaszában, adj bele mindent!

Új és érdekes emberi kapcsolatok kialakítására kapsz lehetőséget a héten - ez egyaránt igaz a szakmai és tanulmányi lehetőségekre, valamint a magánéleti területekre is. Ebben sokat segít neked a Hold és a Merkúr, használd ki, hogy rengeteg új kapu nyílik ki előtted. Bárki keressen meg, légy nyitott, befogadó és figyelmes, mert sok okos és érdekes dolgot fogsz hallani. Rengeteg hasznos információ birtokába juthatsz, csak rajtad múlik, hogy kitárod-e az ajtódat a lehetőségek előtt. Összeismerkedhetsz valakivel, akivel kölcsönösen és gyorsan mély benyomást tesztek egymásra, s akár hosszú távú barátság, üzleti kapcsolat is születhet a találkozásotokból. Épp itt az ideje, hogy elfogadd, neked is terem babér!

Már februárt mutat a naptár, ez sok szempontból jót jelent neked! S bár látszólag az időjárás nem javul sokat, a hangulatod viszont lassan, de biztosan felfelé ível, minden egyes nap akad okod örömre, mosolygásra. Igazából ezen a héten semmi nem adhat okot aggodalomra vagy panaszra, ugyanis az égiek nagyszerű bolygóállásokkal kedveznek neked, főleg anyagi és üzleti téren. Bármit tégy, akármilyen döntést is hozz, annak gyors eredményét látod viszont. Használd ki azt, amihez értesz, és ami eleve a birtokodban van: tüzesség, tenni vágyás, ötletgazdagság, kreativitás – kombináld a képességeidet és hozd ki magadból a legtöbbet. Mutasd meg rejtett tehetségedet környezetednek, ez most jót tesz előmenetelednek, javíthat elismeréseden.

A hét folyamán a Hold csak február 4-ig lesz növő fázisban, ekkor tetőzik, majd néhány csendesebb nap követi a hét eleji felfokozott helyzetet. Ugyanakkor összességében jók a lehetőségeid, egész könnyen születnek új ötletek, nyitott leszel mindenféle újdonságra, ez pedig – sok cselekvéssel, bátorsággal társítva - meglehetősen gyors eredményeket fog neked hozni. A hirtelenkedést, a meggondolatlanságot messzire kerüld el, a figyelmetlenség nem kifizetődő. Azért, hogy minden helyzetből a legtöbbet tudd kihozni, sokkal jobban oda kell figyelned a mindennapi teendőidre, megszokott rutinfeladataidra. Szánj az eddiginél több időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének, az a te arcodra is mosolyt csalhat, és általánosságban elégedett lehetsz.

A heti bolygókonstellációk remek lehetőségeket biztosítanak neked ahhoz, hogy fejlődj, növekedj, gyarapodj anyagilag, szélesebb perspektívában szemléld a nagyvilágot és a benne történő eseményeket. Azt fogod érezni, hogy bármikor képes leszel feltöltődni, újra és újra pozitív energiák ölelnek körbe, a sikerért nem kell vég nélkül küzdened, és pihenés nélkül is nagyszerűen teljesítesz. Minden könnyedén fog menni, nem leszel fáradt vagy nyűgös. A gondokat nem bajoknak, hanem egyszerű feladatoknak fogod tekinteni. Ez a pozitív életérzés még arra is ösztökél, hogy segíts másokon, különösen olyan embereken, akik tényleg bajban vannak, bizonytalanok valamiben, vagy épp képtelenek dönteni egy fontos kérdésben.

A Hold csak február 4-ig lesz növő fázisban, de az utána következő napok során sem veszik ki belőled a lendület. A sok munka és az egyéb feladatok elvégzése mellett ez a hét kifejezetten kedvez a családi ügyek rendezésének, új baráti vagy üzleti kapcsolatok kiépítésének. Foglalkozz eleget önmagaddal, lelkeddel, testeddel, mert erre is szükség van. Péntekig alig lesz majd szabad pillanatod, annyi a tennivaló, mégis élvezni fogod, hogy lesz eredménye a munkádnak. Szorgosnak kell lenned, még akkor is, ha alkalmanként néhány dolgot félbehagynál. Tarts ki, semmit ne adj fel idő előtt! Ez a hét több próbatétel elé is állít, de most se feledd, hogy semmi nem történik véletlenül. Ugyanis épp ez az az időszak, amikor új célokat tudsz meghatározni.

Kínai horoszkóp 2015 – Mit hoz neked Kecske éve?http://www.life.hu/horoszkop/20141231-kecske-eve-mit-hoz-a-te-jegyed-szamara.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét, - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz mindenképpen az újesztendő.Horoszkóp--Kínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útrólhttp://www.life.hu/horoszkop/20141231-kinai-horoszkop-2015-kecske-eve.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.HoroszkópThinkstockSzerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrájahttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-nagy-szerelmi-horoszkop-2015.htmlVajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban?HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.