Hétvégi horoszkóp (január 31. – február 1.) - Zárd le, engedd el!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak itt az ideje, hogy elrendezzék függőben lévő ügyeiket, a Nyilasokat egy jónak hangzó ajánlattal kereshetik meg, míg a Halak békebíróként simítják el a feszültséget egy vitában. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Tüzes jellemeddel ellentétben ezt a két napot a nyugalom oltárán szeretnéd feláldozni? Otthon maradnál csendben, békében, hogy apróságokkal töltsd az időd? Felejtsd el, nem ezt tartogatják neked az égiek! Hidd el, megéri most kalandokba keveredni, mozgalmas programokat szervezni, barátokat látogatni, rábólintani egy bulira. Több lehetőség közül is választhatsz, s jó alaposan gondold végig, melyik az, amelyik tényleg az ínyedre való. Amire igent mondasz, az ki is fog fárasztani, de ezt ne bánd! Majd vasárnap kipihened magad.

A szombati nap zsúfolt lesz, meglehetősen sok idő elmehet majd arra, hogy különféle otthoni és családi ügyeket elrendezz, észre fogod venni, hogy a ház körüli munkák is feltorlódtak, s nem tűrnek halasztást. Cserébe viszont a vasárnap csak a tiéd, s azt kezdesz a szabadidőddel, amit csak szeretnél. Fontos, hogy semmit ne halogass, bár Bikaként azért ez nem teljesen idegen tőled. Igenis képes vagy összekapni magad, s ha nekikezdesz a feladataidnak, akkor gyorsan a végére érsz azoknak. Ha bármilyen kínos, függőben lévő ügyed van, akkor most ne félj szembenézni a valósággal!

Itt a remek alkalom arra, hogy visszavonulj a világ körforgásától. Iktasd ki életedből két napra a zajt, a tempót és a stresszt. Ne menj tömegbe, kerüld az olyan helyeket, ahol sok a feszültség, és könnyen alakulhat ki nézeteltérés. A legjobban most otthon érezheted magad, ez lehet a béke szigete számodra. Ha ezt választod, akkor semmi sem zavarja meg a harmóniát, így koncentrálhatsz arra, amire csak akarsz. Kiváló ez a hétvége a hosszú távú tervek szövögetésére.

Hirtelen kedvet kapsz ahhoz, hogy szebbé varázsold az otthonodat? Akkor tedd, ami jólesik, s ha ez a takarítás, akkor abban is biztosan örömödet leled. Takarításhoz, szelektáláshoz, lakótered átrendezéséhez remek ez a hétvége, de mindenképpen hasznosan töltsd legalább az egyik hétvégi napot. A Holdtól megkapod a kellő erőt és energiát ahhoz, hogy a terveidet könnyen és gyorsan véghez vidd. Még téged is meglep majd, milyen gyorsan végzel a házimunkával. Szerencsére alkalmad adódik rendbe tenni egy régóta húzódó rokoni vagy baráti konfliktust is, csak békepipát kell nyújtanod a másik félnek vasárnap.

Légy körültekintő, alapos és megfontolt, ha fontos döntést kell hoznod, persze közben maradj nyugodt és tudatosan visszafogott, ugyanis egy kellemetlen szituáció alaposan kihozhat a béketűrésedből szombat délelőtt. Tüzes jellemeddel persze azonnal visszavágnál, de ne tedd, jobb a békesség, ezt te is tudod! Néha veled is megesik, hogy halogatsz bizonyos tennivalókat, és épp egy ilyet számon kérhet valaki rajtad. Nézd a helyzet jó oldalát! Ez nem rosszindulatú piszkálódás, hanem jó szándékkal övezett törődés. Mosolyogj, köszönd meg a figyelmeztetést, és hozd be a lemaradást vasárnap, mert megkapod ehhez a kellő inspirációt.

Nagyszerű hangulat jellemzi ezt a hétvégét, minden körülmény adott ahhoz, hogy jól érezhesd magad, és másokat is vidámmá, boldoggá tégy. Legyen ez a két nap munkától és stressztől mentes, keresd az örömforrásokat, mosolyogj sokat. Kellemes meglepetésben is lesz részed, ami egy olyan személy által érkezik hozzád, akire nem is gondoltál. Fogadj örömmel és nyitottan minden javaslatot és ötletet, a nem szócskát pedig töröld ki a fejedből! Minden a te hasznodra lesz, viszont csak rajtad múlik, befogadod-e a változást. Nem fogod megbánni, ha bátor leszel, s mindenre igent mondasz. Vasárnap egy régi barát hívhat fel, vagy egy váratlan vendég is betoppanhat. Bármi megtörténhet!

A hétköznapok nem fárasztottak ki, sőt, egyenesen feltöltődtél, és meg sem akarsz állni, amíg az otthoni dolgaidat nem látod teljesen rendben. Csordultig vagy pozitív energiával, kicsattansz az erőtől, tele leszel tenni akarással, és nem hagyod magad lebeszélni arról, hogy hasznos dolgokkal töltsd az időt. Sok, régóta függőben lévő ügy végére teszel pontot, és élvezni fogod, ahogy a válladról sorra leesnek a súlyos terhek. Nemcsak az otthonod körül kellene rendet tenni, hanem régi, vitás kérdéseket is tisztázni! Kedvező kilátásaidnak hála, most érdemes békepipát nyújtanod, így a vasárnapodat tökéletes harmónia lengi körül.

Egy megfoghatatlan, fura érzés tölti el a lelked? Vajon mi aggaszt? Mivel vagy elégedetlen? Mit nem fejeztél be? Mi történik veled és körülötted? Szerencsére a gond egyáltalán nem nagy, de ki kell nyitnod a szemed, s észre kell venned, hogy változnak a dolgok! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részleteken. Most ne tedd! Az érdektelennek tűnő ügyekben és élethelyzetekben rejlenek az igazán nagyszerű lehetőségek! Használd ki azt, ami adódik! Közben kezdeményezz te egy közös programot a családod vagy a barátaid részvételével, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Szombaton valaki egy üzleti ajánlattal kereshet meg, ami elég érdekesnek tűnik. Tény, hogy azonnal meglátod a téma gyenge pontjait, és elő is hozakodsz a kételyeiddel, viszont mégiscsak egy tüzes Nyilas rejtőzik benned, aki szereti az izgalmakat, és meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában több más lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a kötelezettségeken, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz. Táncolj, igyál egy finom koktél és ismerkedj.

A szombat jól alakul, eleinte el sem akarod hinni, hogy minden és mindenki a kedvedben jár. A nyugalom és az elégedettség érzése tölti fel a lelked, minden, amit erre a napra tervezel, összejön és örömöt okoz, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is tudsz valami különlegeset nyújtani. Vasárnap viszont adódhat egy kis probléma, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, egy vita lehetősége lóg a levegőben. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit viszont kiválóan fogsz tudni kezelni.

Igyekezz a pihenést fókuszba helyezni, minél több, annál jobb! Ez ne csak a testedre, hanem a szellemedre is vonatkozzon, a munkától pedig még péntek este távolodj el messzire. Ne terheld túl magad, ne akarj új információkat befogadni, hisz még rengeteg olyan is van, amit nem dolgoztál fel a hét dolgosabb részén. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég terhet cipeltél az elmúlt napokban - nem kell még többet magadra venned! Szerencsére környezeted türelmes lesz veled, így adódik alkalmad a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd le, de fontos, hogy tarts mértéket.

Egy kisebb családi vagy baráti, esetleg szomszédok közti vita van kibontakozóban, aminek eleinte nem is fogod érteni a miértjét, de mégis fontos lenne utánajárni az okoknak. Egy igen bonyolult, de mégis banális ügy miatt alakulhat ki ez a helyzet, és még Mars is rátesz egy lapáttal, hogy növelje a feszültséget! Végül meglesz a pozitív eredménye a bonyodalmaknak, mert számos félreértésre derülhet fény, különösen akkor, ha mindenki őszintén elmondja, mi a baja a másik féllel. Az eleinte megfigyelhető összevisszaságból béke lesz, te csak légy okos, temperamentumos, és legfőképpen diplomatikus!
Kínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útrólhttp://www.life.hu/horoszkop/20141231-kinai-horoszkop-2015-kecske-eve.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.HoroszkópThinkstockÉves horoszkóp 2015 - Jupiter, a szerencse bolygója akcióba léphttp://www.life.hu/horoszkop/20141219-eves-horoszkop-2015-a-jupiter-szerencse-bolygo-hatasai-a-csillagjegyekre.htmlSzaturnusz – a 2014-es esztendőhöz hasonlóan - ismét mindannyiunk dolgát meg fogja nehezíteni, és csak azok tudnak majd könnyedén túllendülni a nehézségeken, akik beismerik a saját hibáikat, új útra mernek lépni, és legfőképpen kilépnek a saját árnyékukból. Jupiter azonban segít lendületbe jönni.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.