Hétvégi horoszkóp (február 28. - március 1.) - Olyan emberek társaságát keresd, akik inspirálnak téged

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tél végén nemcsak a szervezet erőtartalékai, de a lélek vésztartalékai is kimerülhetnek, ezért csak olyanokkal legyél, akik segítenek neked, erőt adnak és melletted állnak, ha baj van.

Csendes, békés hétvége áll előtted, igazából nem is nagyon vágysz többre, nem pörögnek az események, és nem rohansz sehová, viszont ezért cserébe a kellemetlen történések is elkerülik házad táját. Nehéz, bonyolult, lélekromboló pillanatokra sem kell felkészülnöd, egyszerűen csak élj, és örülj a létezésnek, a tavasz közeledésének. Viszont, az is teljesen biztos, hogy a nagy csend gondolkodásra, tűnődésre ad alkalmat, így sok dolgot tudsz majd alaposan kielemezni, meglátod a saját hibáidat, és rájössz, min és hogyan kellene sürgősen javítani. Ez a két nap felnyitja a szemed, s másképp kezdesz néhány helyzetet vagy személyt látni, ezáltal pedig kezelni is.

Túlzott kíváncsiságod most kifejezetten jól jöhet, rátalálhatsz pár érdekes lehetőségre, vagy épp ki tudod deríteni, hogy kinek és milyen gondja vagy, így akár szeretteid segítségére is tudsz sietni. Viszont akaratos ne légy, bármi áron ne akard mások gondját megoldani, mert azzal akár egy lavinát is elindíthatsz, akármennyire is csupán a jó szándék vezérel. Könnyen megeshet, hogy nem tudod tartani a szád, nem tudsz vigyázni a titkokra, és hiába a tenni vágyás és a segítő szándék, épp ezzel okozhatsz valamilyen galibát. Ne üsd az orrod mások dolgába, csak, ha kérnek, és akkor nem lesz gond. Miután mások bajaira találtál gyógyírt, foglalkozz magaddal!

A szombati nap kissé feszített tempóban zajlik, nem így tervezted, de ilyenné alakul, viszont mégis jól fogod magad érezni, nem lesz frusztráló az, hogy nagy nyomás nehezedik rád. Rengeteg dolgod lesz otthon, és jó eséllyel házon kívül is, de tarts ki, mert vasárnap már a csend és a béke költözik életedbe, ami kompenzál az egész heti hajtásért. Bíztasson az a tudat, hogy még élvezni is fogod a sürgést-forgást, a szeretteiddel vagy barátaiddal töltött időt pedig becsüld meg, figyelj rájuk, hallgasd meg gondjaikat, örülj velük, ha van miért, s adj tanácsot, ha kérnek erre.

Szombat reggel remek lesz az alaphangulatod, ne hagyd magad ebből kizökkenteni, s ha valaki fancsali képet vág, hát vedd elő a humorod, és nevettesd meg az illetőt. A helyzet pozitív fokozódása várható, mikor pár érdekes telefon vagy más forrásból érkező hír még több örömmel tölt el. Könnyen lehet, hogy egy szinte teljesen elfeledett, régi barátnak jutsz eszébe, megkeres téged, sőt, akár közös programra is invitál. Légy nyitott mindenre és mindenkire, jól fog esni mások figyelme. Szükséged van arra, hogy a leterhelő munkanapokat követően lendületes tudj maradni a hétvégén is, mindezt úgy, hogy az energiatartalékaid nem csappannak meg.

Vonzó személyiséged sokakra lesz pozitív hatással a hétvégén, így nem csoda, ha emiatt hirtelen akár több érdekes meghívást is kapsz, - egy izgalmas helyre, ismeretlen társaságba, táncos buliba. Mondj igent, nehogy megfutamodj. Szükséged van új impulzusokra, ismeretségekre, jó beszélgetésekre. Olyan irányból érkezhet a legizgalmasabb invitálás, ami meglephet, - akár egy üzleti partner, egy kolléga, vagy egy távoli ismerős is lehet -, és sok hasznod származhat a helyzetből! Figyeld az események sodrását, ami még vasárnap is folytatódni fog. Valami olyan dolog történhet most meg veled, ami hosszú távon lesz segítségedre.

Az egész heti hajtás után szombat reggel nem leszel túl jó passzban, a hangulatod is lehetne emelkedettebb. A hét dolgos része igencsak felemésztette az energiatartalékaidat, így nem csoda, ha a kedvetlenség – ha rövid időre is -, de kiül az arcodra. Az sem lesz ínyedre, hogy sokan téged fognak nyaggatni, ami máskor egyébként jól viselsz. Úgy érezheted, rád jár a rúd, pedig nem így van, csupán fel kellene turbóznod magad egy kicsit. Kimerültél, ezen kell sürgősen módosítanod. Sportolj, kezdj takarítani, szelektálj ki pár dolgot, főzz finomat, találkozz olyanokkal, akik kilendíthetnek az egyhangúságból, - és ezt vasárnap se hagyd abba, csak így tudsz feltöltődni.

A szombat reggeli ébredést követően eleinte nem tudod, hogy jobb vagy bal lábbal keltél-e fel, ám a percek, majd órák múlásával egyre jobban érzed magad, megtalálod azokat az apró örömforrásokat, melyek folyamatosan okot adnak a mosolyra és az elégedettségre. Nagy szükséged lenne egy megbízható emberre, egy régi barátra, akivel mostanság nem beszéltél, mert van valami, ami egyébként megválaszolásra vár az életedben? Ki lehet ez a személy? Ki hiányzik a mindennapjaidból? Szombaton rájöhetsz, s amint tudatosul benned, hogy ki Ő, azonnal keresd meg, s annak okát ne firtasd, miért távolodtatok el! Vénusz nagyon kedvező hatást biztosít az emberi kapcsolatok rendezéséhez, régi kötelékek újjáélesztéséhez, még vasárnap is!

Szép és számodra nagyon kellemes lehetne a hétvége, ha nem mások akarnák megmondani, mit tégy, hova menj, - igaz? Nos, közöld szeretteiddel és barátaiddal, hogy kell némi friss levegő, és ne zsúfolják tele ezt a két napot mindenféle programokkal. Ráadásul az otthoni feladatok sem várhatnak már túl sokáig, okosan kell beosztanod az idődet. Nehezen fogsz rálelni az arany középútra, hogy mindenkinek megfelelj, s közben még a saját igényeidet is kielégítsd. Összességében mégis érdemes lenne megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett kicsit ki is mozdulj.

Amennyiben erre a hétvégére házon kívüli programokat, netán egy rövidke utazást terveztél, akkor készülj fel minden eshetőségre! Apró gubancok adódhatnak már az induláskor, vagy útközben, de ne aggódj, ha előrelátó vagy, minden slamasztikából kimászol. Legyen nálad meleg öltözet, plusz takaró, s az úti patikádat se feledd otthon! Inkább légy teljesen felkészült, és cipelj magaddal több mindent, minthogy ne tudj megoldani egy átmeneti zűrzavaros helyzetet. összességében jó lesz ez a hétvége, s vasárnap este biztos hálás leszel önmagadnak az alapos előkészületek miatt. Ha viszont otthon maradsz, akkor se ragadj le az unalom mellett!

Eredményesen alakult a heted leterhelőbb része, így nyugodt lélekkel futhatsz neki a hétvégének, tulajdonképpen bármit tehetsz, ami csak jól esik. Szombat reggel sugárzol a jókedvtől, öröm lesz a társaságodban lenni, árad belőled az optimizmus, jó ötletekkel rukkolsz elő, így pedig a környezetedben lévő embereket is magad köré vonzod, és inspirálod is őket. A vasárnap is igen mozgalmas lesz számodra, valahová hivatalos vagy? Menj, nehogy visszakozz, a társaságba menet legyen egyfajta kötelező program! Jó eséllyel érdekes ismeretségekre tehetsz szert.

Az elmúlt napok alaposan leterheltek, de valahogy mindig fel tudtál töltődni energiával. A péntek tovaszáll, kezdődhet a hétvége, s ha voltak is felhők a fejed felett, azok most biztosan tovaszállnak, és jó kedv kísér végig mindenhol, ahová csak mész. Már a zsigereidben érzed a tavasz előjeleit? Akkor ennek megfelelően válassz magadnak programokat. Szombat délután és este forr majd a véred, ugyanakkor a hűség fontos szerepet játszhat az életedben, akár önmagadról legyen szó, akár kedvesedről, netán egy barátról, vagy csak valamilyen konkrét elhatározásról. Vigyázz, mert Vénusz igen erőteljes hatással lesz rád, s jó eséllyel nem tudsz nemet mondani valakinek.

A szombati nap első órái mindenképpen a magánjellegű ügyek intézésével teljenek, mindegy, hogy vásárlásról, egy őszinte beszélgetésről, vagy épp takarításról van szó. Sok jövés-menéssel telnek majd az órák, s ha nem házon kívül töltöd az időd, akkor a feltorlódott házimunkák is követelnek maguknak némi figyelmet. Mindemellett közeli szeretteid is kinyilvánítják különféle igényeiket feléd, s Halak lévén aligha tudsz nemet mondani nekik. Ha téged kérnek fel egy kínos ügy békebírói szerepére, azt próbáld érzelemmentesen elrendezni, igyekezz arany középútra lelni, azaz foglalj egyértelműen állást, de maradj diplomatikus! Vasárnap? Hát… bármit megtehetsz, mert semmilyen akadály nem áll előtted.

Szerelmi horoszkóp márciusra - Légy magad a megújulás!http://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-marciusra-2015.htmlSzerelmi életed fordulópont előtt áll, ezért fontos lesz pontosan meghatározni, hogy mire és kire is vágysz valójában. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet a körvonalazásban.HoroszkópThinkstockPénzhoroszkóp márciusra - Vedd észre, miben lehetsz sikeres!http://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-pezhoroszkpja-marciusra-2015.htmlAz Uránusz március 3-án tűz trigonnal kapcsolódik a Jupiterhez, ami a 2015-ös év rövid, de annál izgalmasabb, egyben szerencsés fényszöge, a megújulás és az örömteli változások lehetőségével. Használd ki a hónap elejét nagy pénzügyi tranzakciókhoz, állásváltoztatáshoz, adás-vételekhez - csak jól járhatsz!Horoszkóp--Havi horoszkóp márciusra - önuralom, önismeret, tettvágyhttp://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-marcius-havi-horoszkopja-2015.htmlElérkezett az asztrológiai újév ideje. Jupiter uralkodásának esztendeje ez, aki a bőség, a boldogság és a szerencse birtokosa. Fontos, hogy gyakorolj önuralmat, és ismerd meg minél jobban önmagadat. Ezzel teszed a legnagyobb szolgálatot! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.