Nagy tavaszi szexhoroszkóp - a változatosság gyönyört hoz

asztrológia ezoterika szex szexhoroszkóp horoszkóp erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az élet egyetlen területén, úgy a szexben sincs tartós, hosszú ideig tartó állapot. Baj is lenne, ha így lenne, hiszen sokkal izgalmasabb, ha az erotika változásokkal teli. Főleg ha az fejlődéssel jár, ha minél többet tapasztalsz, és a tapasztalatok mentén igazán éretté válsz a női szerepedre.

Ám hogy milyen lehetőségeket kapsz a szexuális fejlődésre, azt a Life.hu tavaszi nagy szexhoroszkópja árulhatja el neked.

Páros: Szenvedélyed és szexuális étvágyad ezen a tavaszon szinte csillapíthatatlan. Egyszerűen ki vagy éhezve az új ízekre, illatokra, érintésekre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy felelőtlenül falod majd a férfiakat, de azt mindenképp, hogy jelenlegi párod nem hagyod tovább lustálkodni. Itt az ideje táncba csalogatni a drágát!
Páratlan: Ahogy a kapcsolatban élő Kosokban úgy benned is tüzeket ébresztett a tavasz. Hiába érzed néha úgy, hogy a munka vagy a tanulás lopja az energiát tőled, olyan úton indulhatsz el, amelynek végén különös, izgalmas, egy életre szóló erotikus tapasztalat vár.

Páros vagy vagy páratlan?

Páros: Neked kell kicsalogatni csigaházából kicsit elfáradt partnered. Hidd el, a kapcsolat akkor szürkül el, amikor a nő is feladja. Te ne tedd! Buzog még ott szexuális energia bőven, csak szólítsd meg!
Páratlan: Extra élményekre vágysz, pedig nem a nagy, a hosszú, a sok okoz igazán örömet. Egy meghitt éjszaka valakivel, aki aztán életedbe is belesimulhat, sokkal nagyobb örömet hozhat, mint a sok kaland.

Páros: Szeszélyes kívánságaiddal az őrületbe kergetheted partnered, mégis pontosan ez fogja egybetartani a köztetek lévő kapcsolatot. Legalábbis fenntartja a pezsgést, szóval csak hajrá, bírnia kell az iramot a partnerednek.
Páratlan: Van az úgy, hogy hiába akarod, nehezen jön össze a kapcsolat. A csillagok azt üzenik, hogy ezen a tavaszon ne kergess ábrándokat, főleg úgy, hogy tulajdonképpen az orrod előtt van valaki, aki kezét-lábát töri, csak hogy teljesíthesse végre a kívánságaid. Vedd észre azt is, aki a nagymenők árnyékában van.

Páros: Felolvadhat végre a jég benned, megtaláljátok az utat, a kulcsot egymáshoz. Mindegy, hogy mi okozta a görcsöket, ez a tavasz az erotikus teljességet hozza el neked.
Páratlan: Ha nincs párod, ne is akarj olyat, ahol a másik fél nem szabad. Szex lehet ugyan a dologból, de a csillagok szerint túl sok sebet kaphatsz, nem éri meg a kockázatot az a néhány lopott óra.

Páros: Végre nem a szokott forgatókönyv szerint estek egymásnak. Bár úgy tűnik, a párodnak jön meg az esze és csalogat új utakra téged. Ne mondj nemet az üde vonalra a szexben, hidd el, csak jól járhatsz vele.
Páratlan: Nem biztos, hogy képes leszel komolyan venni önmagad, ez a tavasz még nem az érett nőhöz beszél. De nem is baj: játszhatsz egy ideig még könnyedén.

Páros: Maga lesz a csoda ez a tavasz. Különösen az április hoz új és igazán gyönyörteli változásokat az életedbe. Párod is új kedvvel méreget téged, nem egyszer fogod azon kapni, ahogy éhes szemekkel les rád. Engedd szabadjára az érzékeidet. Neked most minden szabad, ami a párkapcsolatba belefér.
Páratlan: Ahogy a kapcsolatban élők garázdálkodhatnak az erotika területén, de szigorúan a saját párjukkal, előtted nincsenek korlátok. Neked írták ezt a tavaszt, zsongj kedved szerint.

Páros: Hol tele leszel lelkesedéssel, hol a hátad közepére se kívánod majd az erotikát. Közben érzed majd, hogy nincs ez így a helyén. Derítsd ki, mi okozza a kettősséget benned, lehet, hogy le kellene zárni a múltat? Engedd el az exed, különben toporogni fogsz jelenlegi kapcsolatodban, és ez se neki, se neked nem okoz majd gyönyört.
Páratlan: Erőt mutatsz akkor is, amikor gyengédséggel és szerelmes gesztusokkal többre mennél. Ne hódítani akarj, hanem befogadni.

Páros: Csábítás, csábítás és csábítás. Hidd el, az összes csillagjegy téged irigyel kifogyhatatlan erotikus eszköztáradért.
Páratlan: Mindig több és több szexre vágysz, pedig nem a mennyiségen múlik, hogy jól érzed-e magad a bőrödben vagy sem. Ez a tavasz sok gyönyört hoz neked és egy bölcsességgel is megkínál majd, persze nem kötelező a tanulás.

Páros: Veszélyes terepen garázdálkodsz, ezt te is érzed. Kalandozásaid nem biztos, hogy nyom nélkül maradnak. Maradj párod mellett, ha jót akarsz, mert ezen a tavaszon óriási a kockázat, kóbor kis kalandok miatt nem éri meg elveszíteni azt a férfit, aki egy életen át akart téged.
Páratlan: Csodálkozol azon, hogy a természet belekotyog az életedbe. Pedig a hormonok bizony előírják életed ritmusát. Időzíts és gondolkozz, ha a teljességre törekszel, ne kapkodd el a legfontosabb randi ütemezését.

Páros: Ha szeretnéd, hogy jelenlegi párod melletted találja meg a helyét, vedd komolyan erotikus ajándékait, egyszerre légy merész, adakozó, és kíváncsi, valamint érezze azt, felfigyeltél erejére.
Páratlan: Önbizalom, bátorság és nyitottság. Ha ez a három rendelkezésedre áll, mi bajod lehet, ha ajtót nyitsz az erotikának?

Páros: A kicsapongásoknak vége, ez a tavasz nem tűri a hűtlenkedést a Vízöntőknél. A csillagok azt is üzenik, hogy az érzelmi töltés többet ér néhány frankón kivitelezett szextechnikánál.
Páratlan: Szexuális öntudatra ébredésed igazi ajándék. Végre tudod, mit akarsz, és azt meg is tudod fogalmazni. Már csak be kell engedni életedbe a megfelelő partnert.

Páros: A megfelelő partner fontos ahhoz, hogy szexuális területen kibontakozhass. Hiába húzod az időt, hiába úszol el újra meg újra a kínzó gondolat elöl, ha jelenlegi pároddal nem igazi a szex, akkor borulni fog a kapcsolat. Ez nem törvényszerű, de csak akkor tudtok közösen előre lépni, ha hajlandóak vagytok tudatosan kezelni a problémát.
Páratlan: Ne akarj egyszerre mindent, és várd meg az igazit. Ha kapkodsz, érhetnek ugyan örömök, de nem tanulod meg, mi is az a szex.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.