Hétvégi horoszkóp (március 7-8.) - Ez a tavasz kreatívvá tesz

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sose feledkezz el arról, hogy a jó eredményekhez, a sikerhez és a elégedettséghez részben a szeretteid adják a lelki hátteret és a lendületet. A kreativitás pedig a plusz, amitől olajozottabban működhet az életed. 

Ezen a hétvégén söpörd le az asztalról a házimunkát, inkább önmagadat helyezd a középpontba, a saját igényeiddel együtt! Csökkentsd a minimumra a háztartás körüli teendőket, és menj szórakozni, sőt, ha van rá mód, akkor utazz el! Légy felszabadult, jókedvű, mosolygós, és ha kell, hát bátor, vágj bele új kalandba, ne fél semmitől, nem eshet bajod! Érvényesítsd irányítói képességedet, de csak annyira, hogy mások ne érezhessék azt, hogy nem hagysz beleszólást a közös programokba. Az is remek döntés, ha rá mered bízni magadat a többiekre, biztos lehetsz abban, hogy jó helyre visznek! Nem baj, ha ismeretlen lehetőségek után kutatsz, mert ez együtt jár új emberek vagy akár kultúrák megismerésével is.

Légy őszinte önmagadhoz! Ennek első és legfontosabb eleme, hogy beismered, jóval előrébb helyezted mostanság a munkádat és a tanulmányaidat, mint bármi mást. Néhány barátot vagy épp közeli rokont is hanyagoltál az elmúlt hetekben, amin sürgősen változtatni kell, hogy ne legyen vita, sértődés vagy számonkérés. Szombat délelőtt tűnődj el azon, hogy ki és mi fontos, miről maradnál le, ha most is a szakmai vagy tanulmányi dolgokat sorolnád előre a pihenés és a szeretteiddel eltölthető idő helyett. Rá fogsz jönni, hogy neked is szükséged van a társaságukra, nem csak nekik a tiédre!

Vannak terveid a hétvégére? Lehet, hogy ezek szombaton megváltoznak… Egy meglehetősen összetett dologba szeretne valaki téged is bevonni, csakhogy hamar észreveheted, hogy elsősorban a saját érdekei miatt tenné mindezt, s kevésbé fontos számára, hogy neked jót vagy rosszat hozna ez a helyzet. Könnyen megeshet az is, hogy egy zavaros témájú vitában kell egyértelmű állást foglalnod, legalábbis erre kérhetnek meg téged. Nem lesz kedvedre való egyik élethelyzet sem, sőt, kifejezetten zavar, hogy a békédet külső impulzusok akarják megbolygatni. Ugyanakkor józan ítélőképességed segítségével meg tudod magad menteni a kellemetlen helyzettől, s vasárnap biztosan harmóniára lelsz.

A szombati napod biztosan jól indul, hisz kicsattansz az erőtől, energiától, remek a hangulatod, és ha akadnak is problémák, megoldandó feladatok, mindent hamar legyűrsz. Semmi nem tudja elrontani a kedvedet, ezzel a pozitív hozzáállással pedig nemcsak magadnak teszel jót, hanem a környezetednek is segítesz, egy-egy embernek egyenesen lendületet adsz. Sok otthoni dolognak tudsz a végére járni, így pedig a szombat délutánod és a vasárnapod már kényelmesen, rohanás nélkül telik. Ha esetleg kiruccannál két napra, nem is választhatnál magadnak jobb hétvégét erre. Vasárnap egy érdekes és őszinte beszélgetésben lehet részed, mely során izgalmas információkhoz juthatsz, hát figyelj!

Jó hangulatban telik a hétvégéd, ugyanakkor fontos tényező lesz, hogy ne hagyd magad semmilyen tervről lebeszélni, befolyásolni. Tégy olyat, amihez kedved van, ami feltölt, ami örömöt hoz az életedbe. Több jó hír is érkezik, sok öröm és mosoly vesz körül, de a pozitív impulzusokat viszonoznod is kell, így lesz kerek a világ. Emellett az sem mellékes, hogy ki kellene mozdulnod otthonról, a tavaszi szellők, a friss levegő fantasztikus hatással lehetnének rád! Ne zárkózz be a négy fal közé, ott elmarad az izgalom, nincs esély ismerkedésre, beszélgetésre. Menj ki a szabadba, hívj ismerősöket, barátokat, akiket szeretsz, és töltsd ezt a két napot kedved szerint.

A munkával és tanulással összefüggő összes gondolatodat száműzd messzire! Ne foglalkozz ezekkel a témákkal, muszáj, hogy kikapcsolódj és szórakozz. Ha muszáj, hát végezd el az otthoni feladatokat még szombat reggel, de utána semmilyen hivatalos ügy, házimunka és egyéb kötelezettség ne kerüljön szóba hétfő reggelig. Ha valaki próbálkozna mégis ilyesmivel, azt határozottan utasítsd el! Nem igaz az, hogy nem telhet el nap szakmai kérdések nélkül, felelősségvállalás nélkül, vagy úgy, hogy ne kellene valakinek valamit megígérned. Biztos lehetsz abban, hogy szeretteid és barátaid nehezen fogják viselni ezen a hétvégén, ha nélkülözniük kell téged - ezt tartsd szem előtt!

Önts tiszta vizet a pohárba ezen a hétvégén! Bármi is legyen az, ami fájdalmat okoz neked, ami kétségeket ébreszt benned, vagy ami elbizonytalanít, azt rendezd. Kérdezz rá, keresd a választ, kezdeményezz beszélgetést, szükséged van arra, hogy békére lelj, így telhet teljes nyugalomban a hétvégéd. Még szombaton járj utána magánélettel összefüggő ügyeidnek, és figyeld meg, milyen felszabadult leszel utána. Rossz tanácsadó a harag, ráadásul csak energiát visz el tőled, tehát szabadulj meg ettől az érzéstől. Mindegy, hogy szeretteidről, vagy közeli barátaidról van szó, legyen bátorságod előállni a témával, másképp nem fognak ezek a dolgok megoldódni. Vénusz és Merkúr segíti a félreértések gyors rendezését - élj ezzel a lehetőséggel.

Vigyázz magadra, az érzelmeidre és a mondandóra, ugyanis szombat reggel kissé ingerültebb lehetsz a kelleténél, ami bizony könnyen feszültséget teremthet, s a környezetedre is kisugárzod. Viták, számonkérések helyett próbáld levezetni a stresszt, például sporttal, egy isteni ebéd megfőzésével vagy egy alapos szelektálással. Igyekezz jó dolgokra fókuszálni, s abban reménykedni, hogy még sok pozitív élmény vár rád mindkét napon. Ne csodálkozz azon, ha szeretteid mindenféle programokba akarnak bevonni, hisz igénylik a társaságodat. Találj arany középutat, ami mindenki számára kielégítő.

Az év eddigi részében igen kevés lehetőséged adódott a pihenésre, kikapcsolódásra, ám ez a hétvége végre változtat ezen, s teljes mértékben a te kedved és terveid szerint fog alakulni minden, hát bátran vállalj be olyasmit, amit eddig sosem csináltál. Ha viszont a hangos programok helyett a csendet és a békét szeretnéd választani, hát tedd azt, s ne engedd magad befolyásolni. No, persze a sors útjai kifürkészhetetlenek, s vasárnap talán meghívást kapsz egy társaságba, vagy váratlan vendégek toppanhatnak be, de ez se rémítsen meg. A hétvégét nyugtával dicséred, és ez a lényeg!

Feszültség ütheti fel a fejét közvetlen környezetedben szombat reggel, ám remek bírája leszel önmagadnak és szeretteidnek, így bármi is a probléma kiindulópontja, azt jól kezeled és megoldást is találsz arra. Békét teremtesz konfliktus nélkül, mosolyt csalsz az emberek arcára, így a hétvége további része vidáman telik majd. Ne menj el amellett, ha valakinek esetleg rossz kedve van, lehangolt, netán a problémáit szeretné veled megosztani. Fogadd őt tárt karokkal, hallgasd meg a bánatát, hisz ez számodra is dicséret, hogy neked mondja el a búját, baját. Tégy meg mindent szeretteidért, közeli barátaidért.

Szombat reggelre sok feladatot zsúfoltál össze magadnak? A gondolat elvileg nem lenne rossz, de azért ne ess túlzásba, ne felejtsd el azt, hogy hétvége van, és pihenned is kell. Ne halogasd a takarítást, bevásárlást, mosást, de csak a legszükségesebbeket végezd el, utána pedig önmagadat és a vágyaidat helyezd középpontba! Fontos, hogy leld meg az arany középutat! Persze az is fontos, hogy ne hagyj félbemaradt feladatokat vasárnapra vagy jövő hétre, mert az eltereli a gondolataidat. Okosan tervezz, logikusan kivitelezz és minden rendben lesz. Egy társasági program alkalmával megismerkedhetsz valakivel, akivel meglepő gyorsasággal találjátok meg a közös hangot.

Még akkor is fontos kérdéssé válik a pénz ezen a hétvégén, ha nem tervezted, hogy foglalkozol vele. Figyelj oda mindenre, ami anyagiakkal, vagyonnal, befektetésekkel, vállalkozással illetve ezek lehetőségével függ össze, mert fontos információk birtokába juthatsz. A legkisebbtől a legjelentősebbig minden fontos lehet! Bevásárlásnál, kirakat nézegetésnél ne engedj a csábításnak, és ne hidd el, hogy minden arany, ami fénylik. Akadnak mézesmadzagok, de ne dőlj be a csábításnak, bármilyen szépet is ígérjen neked valaki! Akarva és akaratlanul picit többet költhetsz, mint amennyit megengedhetsz magadnak, vagy beleeshetsz abba a hibába, hogy olyan kiadásba vered magad, ami sosem térül meg. Józan ítélőképességedet ne dobd sutba.

Nagy tavaszi szexhoroszkóp - a változatosság gyönyört hozhttp://www.life.hu/horoszkop/20150226-a-life-hu-tavaszi-szexhoroszkopja-2015.htmlAhogy az élet egyetlen területén, úgy a szexben sincs tartós, hosszú ideig tartó állapot. Baj is lenne, ha így lenne, hiszen sokkal izgalmasabb, ha az erotika változásokkal teli. Főleg ha az fejlődéssel jár, ha minél többet tapasztalsz, és a tapasztalatok mentén igazán éretté válsz a női szerepedre.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp márciusra - Légy magad a megújulás!http://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-marciusra-2015.htmlSzerelmi életed fordulópont előtt áll, ezért fontos lesz pontosan meghatározni, hogy mire és kire is vágysz valójában. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet a körvonalazásban.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.