Hétvégi horoszkóp (március 28-29.) - Légy rugalmas és nyitott!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor hadakozol a sorsod ellen, pedig hidd el, minden úgy van jól, ahogy azt abban a pillanatban megkapod az élettől. Bár nem mérheted fel a történések titkos célját, a fejlődésed csakis a neked rendelt tapasztalatok segítik elő. 

Készülj fel arra, hogy egyáltalán nem lesz lehetőséged elkényelmesedni és lábat lógatni, ahogy azt eltervezted. Mozgalmas hétvége vár rád, akár extrém élethelyzetek is jöhetnek. Érdekfeszítő találkozásokra, izgalmas eseményekre, új emberek megismerésére számíthatsz. Viszont hamar ráhangolódsz az adott körülményekre, élvezni fogsz minden percet, s rájössz, nincs is szükséged láblógatásra, a jövés-menés is pihentető lesz számodra, mert ki tudod iktatni a munkát és az esetleges problémákat két napra az életedből. Kifejezetten jót tesz, ha a hétvégét aktívan töltöd, így mondj igent a családi vagy baráti összejövetelekre.

Teljesen konkrét elképzeléseid vannak a hétvégéről, legalábbis ami a programokat, helyszíneket, esetleg a társaságot illeti. Lehet, de a tervek néha átalakulnak. Eredetileg azt szeretted volna, hogy minden a te elképzelésed szerint formálódjon, így nehezen fogod elviselni azt, hogy szeretteid meglepetést tartogatnak neked, és egészen más jellegű terveket eszeltek ki, mint te. Szembemennek az akaratoddal, ami bonyolult helyzetet szül. Próbálj kompromisszumra jutni velük, s ha a vágyaid meghiúsulása fel is bosszant, tedd túl magad ezen, s az adódó helyzetben találd meg az örömöd. Ha elfogadod a kialakult körülményeket, magadnak teszel jót.

A hétvége kezdete meglepetést okoz, ugyanis sikerült elérned azt, hogy előrelátásoddal időben megkezdted a hétvégi programok szervezését. Így minden épp úgy fog alakulni, ahogy reméled, azaz jól és elégedetten zárod majd a hetet. A bevásárlás kész, a menü előkészítve, a főzés is jól halad? Remek! Minden a helyén lesz ahhoz, hogy kiválóan érezd magad, és örömöt okozz szeretteidnek is. Bárhová készülj, fogadd be mindenhol az ismeretlen impulzusokat, mert inspiráló hatással lesznek rád az emberek, helyzetek, életesemények. Mindenképp menj társaságba, beszélgess a barátaiddal, rokonaiddal, mindenkinek jót fog tenni, ha elmondhatja, milyen örömök, esetleg bosszúságok érték.

Fárasztó munkahét áll mögötted, így felejtsd el azt, hogy a hétvégédet is tennivalók sokaságával töltöd. Mindent megtettél azért, hogy eredményeket tegyél az asztalra, épp ezért megérdemled, hogy kedved szerint teljen az előtted álló két nap! Bátran lustálkodj mindkét reggel, és told félre a kötelező otthoni feladatokat. Néha te is megteheted, hogy önmagadat helyezed fókuszba. Neked is jár a láblógatás lehetősége, legalább pár percig, fél óráig! Szombaton elsősorban a különféle lelki ügyek tisztázására szánj időt, ha valakivel haragban vagy, kezdeményezz beszélgetést, jó az esély arra, hogy végre rendezitek a helyzetet. Így tiszta lelkiismerettel térhetsz nyugovóra, és várhatod a vasárnapot, ami végtelen békét és nyugalmat hoz neked.

A szombati napod zsúfolásig tele lesz mindenféle tennivalóval, vagy épp szeretteid igényeinek kielégítésével. Fontos, hogy találd meg az arany középutat a szórakozás, a kikapcsolódás és a különféle otthoni feladatok közt, ne billenjen ki a mérleg csak az egyik, vagy csak a másik oldal irányába. Bátran indulj útnak, sétálj, vásárolj, ismerkedj, tedd, ami jólesik! Szinte észre sem veszed, úgy elrepül az idő. Ám ne bánd, legalább végére jársz a halogatott ügyeknek, s a vasárnap teljes mértékben a kedved szerint alakulhat. Minden, amit szombaton teszel, hasznot fog neked hozni valamilyen formában.

A munkahét eredményesen telt, és egész békésen lezáródott, itt az ideje annak, hogy a kompenzációt is megkapd. Jöhet a szórakozás, baráti találkozók, családi együttlétek. Szánj időt mindenre, ami fontos neked. Ha nem szerveztél kétnapos, házon kívüli programot, akkor szombaton elég sok - otthonoddal összefüggő – tennivalód akad, s aligha jut majd idő a pihenésre. Ugyanakkor ezt ne bánd, fontos, hogy a környezeted rendezett legyen. Teljesen biztos, hogy élvezni fogod a sürgés-forgást, különösen akkor, ha a hagyományos feladatokon túl a barkácseszközök is előkerülhetnek. Vasárnap házon kívül töltsd az időt, új embereket ismerhetsz meg.

Ezen a hétvégén meglepően sok helyzet adódik, ahol bizonyíthatod jó szándékodat, elkötelezettségedet, tettrekészségedet. Ha arra van szükség, hogy segíts másokon, esetleg adakozni kellene, mondj igent azonnal! Megteheted, hogy kihúzz valakit a bajból, átsegítsd őt a nehézségen, ugyanakkor fontos, hogy szabj határt a segítő szándéknak, nehogy átess a ló túloldalára, s a végén jól kihasználjon valaki. Nézz utána a tényeknek, és a támogatásod milyenségéről vagy mértékéről annak megfelelően dönts. Vasárnap feltétlenül lógasd a lábad, például egy gyógyfürdőben.

A szombati nap igen kellemesen telik, minden a terveid szerint halad, végzel a betervezett feladatokkal, s mikor azon törnéd a fejed, mi legyen az esti program, hirtelen még egy érdekes meghívás is befut. Mondj igent, mozdulj ki otthonról, akkor is, ha eredetileg nem számítottál ilyesmire. Jót tesz neked, ha kimozdulsz a komfortzónádból, és társaságba mész. A Hold kellemetlenkedhet veled vasárnap, adódhatnak váratlan gondok, amelyek azonnali orvoslást kívánnak - elsősorban családi kapcsolatok terén. Vigyázz, a veszekedéseket kerüld el, mindent békésen próbálj rendezni.

Ha a hétvégét házon kívül töltöd, próbálj teljesen kikapcsolódni, ha viszont otthon maradsz, biztos, hogy szombaton sok tennivalód akad, melyek nem tűrnek további halogatást, de ha jól osztod be az idődet, már kora délutánra megleszel mindennel, és jöhet a hétvége kellemes, izgalmas, vagy épp pihentető része. Mindenképpen menj emberek közé, szórakozz, táncolj, neked is kijár az önfeledt kikapcsolódás. Nem baj, ha picit önző leszel, és a saját igényeidet elégíted ki. Csak olyan helyre menj, olyan emberek társaságába, akikkel jól tudod érezni magad, és akik által fel tudsz töltődni. Vasárnap maradandó élményekkel gyarapodsz, különösen akkor, ha gyermekekkel töltöd az időt.

Általában igaz rád, hogy szereted a megszokott dolgokat, és nem igazán rajongsz a változásokért. Ám ez utóbbi ezen a hétvégén elkerülhetetlen lesz, az égi konstellációk komoly kihívások elé állítanak, új utakra kell lépned, viszont annyira érdekes körülményeket teremt a sor, hogy a figyelmed is erőteljesen az új dolgok felé összpontosul. Percről percre jobban vágysz arra, hogy történjen valami izgalmas, szokatlan veled. Reméled, hogy egészen más területeken is remekelni tudsz, extrém helyzetek után fogsz sóvárogni. Szombaton, napközben még hajlandó vagy behódolni környezeted elvárásainak, de este és vasárnap ellenállsz nekik, és keresed az ismeretlent, a felfedezhetőt.

Könnyen megeshet, hogy órák telnek el a szombati napból úgy, hogy szinte semmi lényeges dolgot nem teszel, és ez bizony zavarni is fog egy idő után. Természetesen a hétvége a pihenés ideje, és nem kell megerőltetned magad, de ez nem lehet egyenlő az unalommal és a látványos semmittevéssel. Kapd össze magad, eszelj ki valami jó dolgot, keress a neten programot, és hívd el a barátaidat vagy a családodat is. Ne lazsálj, jót fog tenni, ha kimozdulsz, és élvezed a tavasziasodó idő csodás megnyilvánulásait. Messzire kerüld el a hétvége egész folyamán a vitákat, inkább szeretetben teljen ez a két nap.

Ismerd be, hogy túlvállaltad magadat ezen a héten. Igen, elfáradtál, így egyáltalán ne csodálkozz azon, hogy még a nyűgösség jelei is felismerhetők a viselkedésedben. Szombaton valószínűleg nem sok mindenhez lesz kedved, s a gond akkor tetőzhet, amikor kiderül, még a hétvégére is beígértél néhány dolgot, és nem fogsz tudni kibújni ezek teljesítése alól. Mindent te akarsz elintézni mások helyett? Nem jó irány, ideje átgondolni, hogy mennyire éled a saját életedet és mennyire másokét! Jó, hogy mentesítesz mindenkit a terhektől, de önmagadra mikor gondolsz? Nincs más hátra, mint előre, a vasárnap legyen csak és kizárólag a tiéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.