Heti horoszkóp (április 6 - 12) - Csacsogj, csalogass, élvezd a tavaszt

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Engedj el mindent, ami korlátot jelent számodra: ha régóta hadilábon állsz valakivel, ideje annak, hogy elengedd az ő kezét is, ints búcsút és hagyd elmenni. Mindketten jobban jártok. 

Az elmúlt hét sok érdekes eredményt, alkalmanként fontos híreket hozott neked, s mindezt érdemes lenne kamatoztatnod a most következő napokban. Energiából, tetterőből szerencsére nem lesz hiány, így a felsorakozó lehetőségek sokaságával fogsz tudni élni. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, válaszd azt a feladatot, ami a legtöbb tapasztalathoz segíthet hozzá, Fontos, hogy ne hagyd magad kibillenteni lelki egyensúlyból, mert csak ennek folyamatos meglétével tudod elérni a céljaidat. Gondolkozz azon, miként tudod a harmonikus közeget kialakítani és persze megtartani magad körül. Csütörtökön és pénteken többet analizálsz a kelleténél, de épp ez segít majd hozzá a remek döntések meghozatalához.

Ezen a héten – a hétfői nap kivételével - bármibe is fogsz, valahogy semmi sem alakul a tervek szerint. Késések alakulnak ki, változnak a helyszínek, be kell segítened valakinek, ahelyett, hogy a saját dolgodat végeznéd… Könnyen megtörténhet, hogy az életed gyökeres fordulatot vesz, és teljesen más irányba kell elindulnod, mint azt eredetileg tervezted. Ne ijedj meg a pillanatnyi problémáktól, mert bár eleinte úgy tűnhet, minden összeomlik, épp a fordítottja történik, de a pontos válaszokat csak pénteken vagy a hétvégén kapod meg a felmerülő kérdésekre. Semmi sem történik véletlenül, lehet, hogy pont azért ütközöl folyamatosan akadályokba, mert az égiek jobb, vagy épp könnyebb utat találtak céljaid eléréséhez. Most hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek maguktól.

A hétfői nap ünnepi hangulatának kedden búcsút inthetsz, jönnek az elmaradt feladatok, az új kihívások, az otthoni és munkahelyi tennivalók sokasága. Azonnal kezdj neki a dolgodnak, siess, ne halassz semmit a következő napokra, így tudod azt elérni, hogy jusson elegendő időd a következő hetek, vagy akár hónapok megtervezésére is. Szerda és csütörtök remek alkalmat kínálnak a sikerhez, mondj igent minden feladatra, ajánlatra, azt később sem fogod megbánni. Különféle élethelyzetekben tudsz újat mutatni, ami nem csak arra lesz jó, hogy környezetedet lenyűgözd, hanem arra is, hogy valaki észrevegye, mi minden rejtőzik még benned. Ezekben a napokban ambíciód előrébb vihet karriered vagy üzleti ügyeid terén, sőt, új kapcsolatokat is építhetsz.

Türelem és nyugalom! Ez a két tulajdonság az, amit most előtérbe kell helyezned, ugyanis sok olyan élethelyzet adódik, ahol látszólag a sietség és a gyors döntések hoznának sikert, de nem így van. Hirtelen különféle ajánlatok tűnnek fel a színen, többször is elhúzza előtted valaki a mézesmadzagot, de vigyázz! Lásd meg a lényeget, ne hidd, hogy minden arany, ami fénylik. Fontos és hosszútávra előremutató döntéseket kell meghoznod, ugyanakkor külső segítséget is kell kérned, akár pénzügyi, jogi területről. Viszont az előzőekkel ellentétben remek hír lehet, hogy szerelmi téren a megújulás vár rád, akár a régi kapcsolatodról legyen szó, akár egy új szerelem kivirágzásáról. Hirtelen ölel körbe a jó, és amire most rábólintasz, az harmonikus lesz és hosszú távú boldogságot hoz az életedbe.

Ezen a héten annyira jól taktikázol, hogy pénteken már-már az önelégültség állapotába kerülhetsz. Minden jól alakul, a bonyolult ügyek is szinte játszi könnyedséggel oldhatóak meg, a nehézfejű emberekkel remekül fogsz bánni, okosan lerendezed a konfliktusokat, tudsz objektíven véleményt formálni. Egyszerűen csak jó minden, s még az időjárás is a kedved szerint alakul, a komoly zűrök messzire elkerülnek. Nincs az a kihívás, ami megfutamítana, nem léteznek megoldhatatlan feladatok, megválaszolatlan kérdések. Szerencsésnek érezheted magad, mert senki nem tart fel, sőt, közvetlen környezeted egyértelműen támogatja ambícióidat.

Nyisd ki a szemed és a füled, mert a laza hétfőt követően egy nagyon összetett, izgalmas és információ dús kedd vár rád, amit további remek napok követnek majd. Fortuna a Te ajtódon kopogtat, hát engedd be, és élj az általa felkínált lehetőségekkel! Ritka pillanat, hogy nem kell erőt és energiát feláldozva kutatnod a jó alkalmak után, hanem magától tárul eléd az az út, amin nem csak érdemes, hanem kell is elindulnod, hogy sikert érj el. Számos kedvező, váratlan, és előremutató élethelyzetben lesz részed, amikor csak meg kell ragadnod azt, amit a sors tálcán kínált. Különösen igaz ez tanulásra, szellemi fejlődésre és anyagi gyarapodásra. Információéhséged megnő, kíváncsi leszel mindenre, ez pedig csakis jót hozhat neked.

Az égi konstellációk kedveznek a változáshoz, aktivitásra ösztönöznek, és folyamatosan válaszutak elé állítanak. Persze az ünnepi hétfőn még megúszod ezeket a helyzeteket, de keddtől nem, úgyhogy cselekedj, ne lazsálj, alakíts át pár dolgot, módosíts magadon és a gondolataidon, különösen akkor, ha egy ideje úgy érzed, elakadtál... Szerezz új tapasztalatokat, vállalj fel kihívást jelentő feladatokat, tanulj, fejlődj, adj lehetőséget magadnak arra, hogy megismerj olyan témákat és embereket, amik és akik eddig nem mozgatták meg a fantáziádat. Ne utasítsd el azt, ha valaki tanácsot akar adni! Hallgasd meg, és fordítsd a saját javadra a kapott ötleteket. Mindenképpen törj ki a megszokásokból.

Ez a hét sokkal több lehetőséget kínál számodra, mint amennyit be tudsz fogadni és fel tudsz dolgozni. A felbukkanó feladatok nem lesznek nehezek vagy teljesíthetetlenek, csupán hirtelen túl sok kerül belőlük az asztalodra. Mérlegelj és gondol át, mi a fontos számodra. Hát nem pont erre vártál régóta? A sors támogatja ambícióidat, erőt és kitartást ad a leterhelő pillanatokban. Szerencsére épp időben érkezik meg a kellő inspiráció, legkésőbb szerdán lendületet veszel, s már nem akarsz a kényelmes fotelban üldögélni, hanem mész előre, teszed a dolgod, új utakat keresel, ismeretlen dolgokat próbálsz ki, tapasztalatot gyűjtesz, ez pedig nagyon komoly helyzeti előnyt alakít ki számodra.

Ez a hét kifejezetten leterhelő lesz, egyfolytában menned kell, intézni valamit, segíteni valakinek a bajban, vagy épp egy függőben lévő dolognak kell pontot tenni a végére. Ám, egy Nyilasnak ez nem jelenthet gondot, igaz? Segítségképpen annyit elárulhatunk, hogy minden nehézkesebb pillanatban gondolj arra, a tetteidért a jutalom is időben megérkezik. Keddtől csütörtökig igen bonyolult és stresszes napok követik egymást, és alkalmanként az indulatok is elszabadulhatnak, mert te egészen másképp szeretnél bizonyos dolgokat megoldani, mint a környezetedben élők, dolgozók. Próbáld mindezt tudatosan kordában tartani, minden vita esetében keresd a békés megoldást, ezzel nem csak mások, hanem a saját helyzetedet is megkönnyíted.

Úgy tűnhet, hogy az égiek jó alaposan kibabrálnak veled… Kedden semmi sem alakul a tervezettek szerint, egyáltalán nem fogod jól érezni magad, alkalmanként eluralkodhat rajtad a bizonytalanság és a kétely érzése, nem mindig kapsz egyenes és konkrét válaszokat a kérdéseidre, és így bizony nehezen találsz magadnak kapaszkodót. Szerdán is akadnak olyan pillanatok, amikor képtelen leszel dönteni, és még segítségre sem igazán számíthatsz. Ha bizonytalan vagy a merre tovább kérdésben, nem tudod, kivel fogj közös dologba, akkor várd ki a csütörtököt, amikor hirtelen mindent tisztán látsz. Légy türelmes önmagaddal, néhány nap nem a világ vége, és pont ez segíthet a bonyolult helyzetek értelmezésében.

Egész héten tele leszel erővel, energiával, és tenni akarsz valami különlegeset, amin keresztül megcsillogtathatod a tudásodat, és kamatoztathatod a megszerzett tapasztalataidat. A lelkesedésed és az ambíciód sokakra lesz jó hatással, másokat is inspirálsz, a csapatmunka kifejezetten sikeres lehet ezen a héten számodra. Az élet különféle területein találsz végre megoldásokat a saját gondjaidra, sőt, nem ritkán másokéra is. Lesz alkalmad megmutatni, hogy a jó szándék vezérel minden pillanatban, szívesen válaszolsz a kérdésekre, adsz tanácsot, mutatsz irányt, sokan felnéznek majd rád emiatt. Tudd, hogy ez egy kiváló stratégia!

Vénusz hétfőn hozzásegít ahhoz, hogy a békét éld meg, s ne gondolj a munkára, ám Mars kedden ugyanezt már nem engedi meg neked, ami persze kissé elkedvetleníthet. Ne félj, mert igaz, hogy eleinte nem minden alakul a terveid szerint, de ez nem baj, sőt! Kifejezetten jót tesz neked, ha nem szárnyalsz és nem végzel el egyszerre két-három feladatot. Jól fog jönni, ha kissé magadba tudsz nézni, mérlegelsz, levonod a következtetéseket és azt tudod mondani, hogy erre vagy arra már nincs szükséged. A világ zajától való visszavonulás segíti a függőben lévő ügyek átgondolását, és új tervek megszületését. Ha adsz magadnak minden nap egy-két óra teljes nyugalmat, különöse tekintettel az estékre, akkor a hét második felében újult erővel, óriási lendülettel tudod belevetni magad a teendőidbe.

Kígyótartók, és ami kimaradt - eltitkolt csillagképek az égboltonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150320-kigyotartok-az-eltitkolt-csillagkep.htmlNaponta olvassuk, és hisszük vagy sem, a horoszkópok színt és sokszor reményt csempésznek a hétköznapokba. De lehet, hogy nem is a megfelelő csillagjegy üzenetét hisszük magunkénak? Íme, a 13. csillagjegy - a Kígyótartók!Horoszkóp--Áprilisi horoszkóp - Virágoztasd fel az életed!http://www.life.hu/horoszkop/20150323-a-life-hu-2015-aprilis-havi-horoszkopja.htmlA tavasz áprilisban mutathatja meg igazán szeszélyes arcát. Te azonban ne riadj meg a nagy viharoktól - április sok jót hozhat neked. Engedd be a pozitív energiákat, és virágoztasd fel az életed.HoroszkópThinkstockNagy tavaszi szexhoroszkóp - a változatosság gyönyört hozhttp://www.life.hu/horoszkop/20150226-a-life-hu-tavaszi-szexhoroszkopja-2015.htmlAhogy az élet egyetlen területén, úgy a szexben sincs tartós, hosszú ideig tartó állapot. Baj is lenne, ha így lenne, hiszen sokkal izgalmasabb, ha az erotika változásokkal teli. Főleg ha az fejlődéssel jár, ha minél többet tapasztalsz, és a tapasztalatok mentén igazán éretté válsz a női szerepedre.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.