Hétvégi horoszkóp (április 11-12.) - Szükség van rád, ezt vésd az eszedbe!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb jegy számára mozgalmas lesz ez a hétvége, mégis jó lenne rálelni az arany középútra az aktív és a passzív programok között, így garantálva a feltöltődést.

Sokakban felmerül majd egy fontos kérdés veled kapcsolatban: vajon rá lehet téged venni arra, hogy ezen a hétvégén engedj családtagjaid akaratának, régóta áhított igényeinek, és elsősorban őket helyezd fókuszba? Gondold át, és fogadd is el, hogy jogos az igényük arra, hogy időt tölthessenek veled, ami tartalmas, és mindenki örömére lehet. Egyértelműen tudtodra fogják adni, hogy szükségük van rád, a jelenlétedre, a tanácsaidra, a mosolyodra, és bizony ez fordítva is igaz. Add meg nekik, ami jár, így két teljes napon keresztül áramolhat a szeretet. Figyeld meg, milyen pozitívan alakulnak a közös programok.

Ezen a hétvégén változatos körülményekre számíthatsz, lesz részed izgalomban, nyugalomban, örömben, és biztos, hogy környezetedért is sokat kell tenned, ha igazán jól akarod érezni magad a bőrödben. A különféle érzelmi hatások sem maradnak el, és nagyrészt a csúcson fogod érezni magad, de adódnak majd olyan pillanatok, amikor elbizonytalanodsz. A múlt és a jelen ott lesz minden pillanatodban, s amit eddig lezáratlan ügyként a szőnyeg alásepertél, az könnyen ismét porondra kerülhet. Igencsak felkavarhat valami vagy valaki, de az is megeshet, hogy meginog a bizalmad egy rokonban vagy barátban. Ám, amint lecsillapodnak a kedélyek, tisztábban fogod látni a helyzetedet.

Szombat reggel lehet, hogy kissé elbizonytalanodsz, és nem biztos, hogy minden a terveid szerint alakul. Viszont a hangulatod remek lesz, így az átmeneti hullámvölgyekből gyorsan kijössz, és környezetedet is tudod majd inspirálni arra, hogy mosolyogjanak, örüljenek az életnek, a tavaszi szellőnek. Bármi, ami most indul változásnak, azt jól fogadod, és alkalmazkodsz, így a saját dolgodat könnyíted meg. Vasárnap légy türelmes, toleráns, és figyelj arra, mit ejtesz ki a szádon, ugyanakkor beleeshetsz abba a hibába, hogy bizonyos dolgokat kissé elhamarkodottan ítélsz meg, vagy akár könnyen és akaratlanul megbánthatod valamely szerettedet, mert nem látod át, hogy épp nem vagytok egy hullámhosszon.

Remek dolgokat ígérnek neked az égiek erre a hétvégére, jobban alakulnak a programok, találkozók, családi ügyek, mint várod. Akad majd olyasmi, ami határozottan másképp alakul, mint ahogy remélted, de ez is csak azért történik, hogy még több örömben legyen részed. Semmi ellen ne hadakozz, fogadd el, hogy minden élethelyzet épp miattad történik. Arra viszont mindenképpen figyelj oda, hogy a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal adódhatnak problémák, és a megoldásuk sok szempontból rajtad is múlik. A megoldás kulcsa ott van a kezedben, segíts nekik meglátni az alagút végén a fényt. Vasárnap egy váratlan vendégnek vagy egy rég elveszett barát feltűnésének fogsz nagyon örülni!

Ezen a hétvégén meglehetősen vegyes hatások érnek, sokféle életérzésben lesz majd részed. Akkor jársz a legjobban, ha elereszted a gyeplőt, és hagyod magad sodortatni az árral. Figyeld meg, hogy a lehető legjobb dolgok történnek veled, ha nem ragaszkodsz görcsösen az elképzeléseidhez vagy a megszokásaidhoz. Lényeges, hogy minden pillanatban spontán légy. Lehet, hogy adódik majd egy-két nehéz, bonyolult vagy épp kellemetlen helyzet, de csakis azért történik minden, hogy felismerd, kikre van szükséged, kikben bízhatsz, és kiket kellene a jövőben mellőznöd. Csak olyanokkal töltsd az idődet, akik viszonozzák az érzéseidet!

Ez a hétvége merőben eltér a megszokottaktól, hozd ki belőle a lehető legtöbbet! Természetesen nagyrészt most is rajtad múlik, mennyire lesz jó és különleges az előtted álló két nap. Már szombat reggel érezni fogod a pozitív változás előszelét, ez pedig feldob, és a környezetedben élőkre is jó hatással leszel. Mosolyogj sokat, légy őszinte, kezdeményezz beszélgetéseket szeretteiddel, barátaiddal, és figyeld meg, milyen jó érzés lesz az, hogy a kedvességed megtérül. Most bármire képes leszel azért, hogy mindent széppé és örömtelivé formálj. Végre lesz időd olyan dolgokat csinálni, amikre rég nem volt alkalmad.

Az előtted álló hétvége kedved szerint alakítható, de az biztos, hogy kiváló alkalmakat kínál ahhoz, hogy egy közeli családtaggal, fontos baráttal, vagy akár a szomszéddal tisztázz egy félreértést, ezáltal pedig jobb irányba tereld a kapcsolatotokat, és elszívjátok végre a békepipát. Szükséged van arra, hogy nyugalomban lehess, meglegyen az összhang másokkal, ehhez viszont odafigyelés és komoly tudatosság szükséges. Különösen szombat délután lesznek kedvezőek az égi hatások, hát kezdeményezz beszélgetést, teremtsd meg a feltételeket, és kínálj a másik fél számára elfogadható kompromisszumokat. Vasárnap főzzetek, süssetek, társasjátékozzatok a családdal vagy barátokkal.

Családtagjaid, de nem lehetetlen, hogy épp a barátaid teszik alaposan próbára a türelmedet ezen a hétvégén. Vértezd fel magad minden ellen, a hirtelenkedést, az elhamarkodott válaszokat kerüld el, mindig számolj tízig, hogy megfelelően tudj reagálni a kérdésekre, ajánlatokra, vagy épp egy jogos számonkérésre. Környezeted most nem lesz túl kíméletes veled, de épp ezáltal kapsz inspirációt ahhoz, hogy lerendezd a függő ügyeket. Mihamarabb látsz neki ügyeid tisztázásának, annál hamarabb szabadulsz fel a súlyos terhek alól, és kezdetét veheti a buli, a kirándulás vagy épp egy békés meditáció. Lehet, hogy egyetlen pillanatod sem marad a csend és a pihenés megélésére, de a végén felveszed a többiekkel a ritmust, és nagyon jól fogod érezni magad.

Izgalmas, mozgalmas lesz ez a hétvége, és biztos, hogy sok érdekfeszítő pillanatot tartalmaz, amelyek előremutatnak és új lehetőségek kapuját nyitják meg előtted. A pihenés kevésbé vonz, viszont rengeteg programot terveztél, és nem is hagyod magadat ezekről lebeszélni. Jól teszed, de azért ne lőj túl a célon, és közben arról se feledkezz meg, hogy igen sok az elmaradt teendőd. Nemcsak otthoni munkákkal vagy megcsúszva, hanem baráti, rokoni szívességek terén is van mit ledolgozni. Fontos, hogy mérlegelj, és próbálj mindenre időt szakítani. Vasárnap délre mindennel végzel, utána jöhet a nyugalom.

Összességében meglehetősen nyugodt és harmonikus hétvége áll előtted, pozitív energiák ölelnek körbe, elsősorban olyan dolgokat csinálj, amik békével töltenek el, lecsillapítják az elméd, és közelebb hozhatják a szeretteidet. Válassz magadnak olyan programokat, amikre régóta nem volt időd, kijár neked az öröm és az elégedettség. A kreativitást is építsd be a foglalatosságaidba, jól fog esni, hogy formálhatod önmagadat, a környezetedet. Ha pedig vasárnap egy kisebb családi vagy baráti bonyodalom alakul ki, az elől fuss mihamarabb jó messzire. Ám, ha mégis részt vállalsz belőle, akkor tegyél meg mindent a békéért.

Jó lenne, ha még azelőtt átgondolnád a programjaidat, mielőtt beleugrasz valamibe. Vigyázz, könnyen abba a hibába eshetsz, hogy túlvállalod magad, ám egy nap neked is csak 24 órából áll. Vajon tényleg fárasztó események sokaságán akarsz részt venni? Netán inkább a csendet, a békét és a végtelen nyugalmat választod? Ha a közösen tervezett irányvonalak bármelyikéről tudod, hogy testileg és szellemileg is alaposan le fog nullázni, akkor inkább hagyd ki! A pihenés, láblógatás sokkal hasznosabb lesz számodra. Olyan otthoni teendőkkel töltsd az időd, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az elmét.

A szombati napod jelentős része oly gyorsan elszalad, hogy észre sem veszed, igaz, javadra legyen mondva, biztos, hogy rengeteg dolgot csinálsz, függőben lévő ügyeket oldasz meg, válaszokat keresel a kérdéseidre, és jó eséllyel találsz is. Összességében egyébként mindegy, hogy mivel töltöd az időd, viszont jó, ha tudod, hogy az semmiképpen sem lesz haszontalan. Vásárlás, családi ügyek intézése, baráti kapcsolatok ápolása férjen bele a programokba. Ha megteheted, akkor nagy dolgokat ne tervezz. Dönteni, fontos kérdéseket meghányni-vetni, ráérsz jövő héten. Pihentesd az elméd, legalább vasárnap!

Kígyótartók, és ami kimaradt - eltitkolt csillagképek az égboltonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150320-kigyotartok-az-eltitkolt-csillagkep.htmlNaponta olvassuk, és hisszük vagy sem, a horoszkópok színt és sokszor reményt csempésznek a hétköznapokba. De lehet, hogy nem is a megfelelő csillagjegy üzenetét hisszük magunkénak? Íme, a 13. csillagjegy - a Kígyótartók!Horoszkóp--Pénzhoroszkóp áprilisra - Légy okos, így elkerülhetsz minden buktatóthttp://www.life.hu/horoszkop/20150323-a-life-hu-aprilis-havi-penzhoroszkopja-2015.htmlÁprilis hava sok jegy számára hoz átütő sikert, viszont a szeleburdiság, a felesleges költekezés, a meggondolatlan beruházások gondokat okozhatnak. Horoszkóp--Áprilisi horoszkóp - Virágoztasd fel az életed!http://www.life.hu/horoszkop/20150323-a-life-hu-2015-aprilis-havi-horoszkopja.htmlA tavasz áprilisban mutathatja meg igazán szeszélyes arcát. Te azonban ne riadj meg a nagy viharoktól - április sok jót hozhat neked. Engedd be a pozitív energiákat, és virágoztasd fel az életed.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.