Heti horoszkóp (április 20 - 26.) - Magasba repítenek vágyaid!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten növekvő fázisban lesz, ez önmagában meghatározza a lehetőségek megsokszorozódását. A vizes és levegős jegyek szakmai téren alkothatnak látványosat, a tüzes és földies jegyek magánéleti téren rendezhetik végre soraikat.

Aktivitásod a múlt héten lecsökkent? Sebaj, ez biztos jelentősen változik a most következő napokban, viszont az nagyon fontos, hogy a sok teendő mellett a legtitkosabb, legmélyebben megbúvó gondolataidra is jusson időd. Nézd reálisan a helyzetedet, és ne ess túlzásokba! Vedd tudomásul, hogy nem kell örökké 100 százalékon teljesítened, túlórákat vállalnod, mások dolgait, feladatait, nyűgjeit megoldanod ahhoz, hogy sokra vidd, és valódi eredményeket érj el! Ezen a héten egyszerűen csak örülj annak, hogy az égi konstellációk nyugalmat, harmóniát biztosítanak számodra, így eltűnődhetsz kicsit a jövődön, megtervezheted a következő hetek és hónapok irányvonalait.

Hétfőn még piheghetsz egy kicsit, elgondolkodhatsz a főbb csapásvonalakon, ám keddtől fordul a kocka, és erőteljes égi segítséget kapsz terveid megvalósításához. Nem húzhatod az időt, cselekedned kell, fontos, hogy elrugaszkodj egy kicsit a földtől, és valami nagy dolgot hozz létre. Egy pillanatra se lankadjon a figyelmed, mert sok lehetőség keresztezi az utadat, viszont mindegyiket ott, helyben kell megragadnod, nem jön vissza még egyszer. Különösen jók az esélyek a szakmai előmenetelre vagy a rejtett képességek megmutatására, de akár egy új ajánlatra is bátran rábólinthatsz. Lehet, hogy csak úgy tudsz a javadra fordítani mindent, hogy másokkal együtt dolgozol, és nem a magányos farkas szerepében tetszelegsz. Csütörtöktől szombatig kimondottan szerencsés periódusod lesz.

Ez a hét számos kecsegtető lehetőséget tartogat számodra, viszont meg kell tudnod különböztetni a valóságot a hamistól, mert ez utóbbiból is adódik majd. Csakis olyan dolgokba fogj most, melyek létezéséről, valós részleteiről megbizonyosodtál, és nem csak mendemondákra tudsz alapozni. Jusson eszedbe a jó öreg mondás, miszerint nem minden arany, ami fénylik! Mindent elemezz ki, kérdezz meg tapasztalt embereket. Járj utána a tényeknek, kutakodj, érdeklődj, s ha valami nem világos, akkor keress másik információforrást. Mik a szükséges eszközök? Mik a kötelezettségek? Tudod vállalni a túlórákat vagy a tanulást, költözést, változást, ha úgy alakul? Ne dőlj be semmilyen túlzó ígéretnek, amellyel ezekben a napokban kecsegtetnek. Maradj két lábbal a földön, és akkor nem lesz baj.

Tele vagy erővel, jó ötletekkel, és végre az ambíció sem hiányzik? Feltöltötted az energiakészletedet a hosszú hétvégén? Jó hír lehet az, hogy nem tudod lemeríteni magad, mert a Hold folyamatosan újratölt, hát készülj arra, hogy bőven akad feladatod, úgyhogy lesz hol bevetned a kreativitásodat, miközben figyelj arra, hogy a maximumot hozd ki a lehetőségeidből. Lehet, hogy néhány irigykedő pillantás kíséri majd cselekedeteidet, de ne foglalkozz ezekkel, csak a saját dolgodra figyelj. Ha valaki le akarna beszélni bármiről, hát hallgasd meg, de épp ez adjon neked további extra inspirációt. A heti bolygómozgások jelentősen hozzásegítenek a sikerekhez és az elégedettség érzéséhez. Az otthoni ügyek is fontosak, törődj szeretteiddel!

A jegyedben járó Jupiter folyamatosan hátszelet ad ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Senki és semmi nem akadályoz a sikerben, és ha adódnak is átmeneti akadályok, te megrázod magad, rendületlenül mész előre, teszed a dolgod, meghódítod az embereket, lenyűgözöd a környezetedet, és nagy dolgokat hozol létre. A hétfői nap kedvez a tervezéshez, keddtől csütörtökig tele leszel energiával, minden feladatot gyorsan és hathatósan megoldasz. Jössz, mész, intézkedsz, rendezed a függőben lévő ügyeidet, sőt, még arra is jut időd, hogy másoknak is besegíts. A pluszmunkák, mellékállások ideje ez a hét, vagy végre elindíthatod a saját vállalkozásodat.

A most következő napokban nem minden alakul a tervezettek szerint, ugyanakkor vasárnap nyugtával tudod dicsérni a hetet. Összességében viszont biztató lehet számodra, hogy a jó hangulat, a nyugodt körülmények rendszeresen jelen lesznek a mindennapok során. Szerdán és csütörtökön néhány új lehetőség adódik - nem kell mindent elvállalni, légy okos, mérlegelj, és dönts olyasmi mellett, amihez tényleg kedved van. Így végül az lesz a jó, hogy nem fogod kényszernek érezni, amit elvállaltál, hanem kedved szerinti tempóban haladhatsz előre. Pénteken átmenetileg megfogyatkoznak az energiatartalékaid, így további munkákat már ne vállalj, inkább gyorsan keresd a pihenés lehetőségét és azt, hogy az otthoni ügyek közül melyik vár gyors megoldásra.

Az égiek jótékony energiái inspirálnak, ösztökélnek a feladatok elvégzésére, és arra is, hogy önkénteskedj esetleg valamilyen formában. Szinte minden nap érezni fogod a béke, a harmónia jelenlétét, és a környezetedre is remek hatással leszel, a vitázókat elcsitítod, a pesszimistákat derűlátóbbá teszed. Nem csoda, hogy meglepő ötletekkel fogsz előállni, kreatívabbá válsz, az apróságokban is meglátod a fontosat, a lényegeset, és látványosan megnő a szeretet iránti igényed. Ezek ötvözése nagyon jót tesz a lelkednek, a szellemednek, és másokat is le fogsz nyűgözni. Visszatalálsz régi önmagadhoz, ahhoz a szárnyaló Mérleghez, aki tud őszinte, humoros és sziporkázó lenni, a figyelmesség, és a bölcsesség csak hab a tortán.

Minden körülmény adott lesz a sikerhez, és abban is nagy segítségedre lesznek az égi hatások, hogy a régebben elakadt, befejezetlen ügyeket elővedd, átgondold, és más irányokból megközelítve megoldd azokat. Meglepő fordulatokra leszel képes, és ez kivívja az emberek jelentős részének megbecsülését. Még irigyeid is akadhatnak, de ne foglalkozz velük, légy büszke arra, amit véghezviszel. Szerdán és csütörtökön akadhatnak olyan pillanatok, amikor kicsit elveszettnek érzed magad, de fontos, hogy merj segítséget kérni, ha úgy érzed, szükséged van erre. Pénteken légy kifejezetten körültekintő, a megtévesztés és a becsapás lehetőségét hozza ez a nap. Hétvégére lenyugszol, már nem lesz mitől tartanod, és egyik pillanatról a másikra ismét nagyon vidám leszel.

Merkúr szinte egész héten a kedvedben jár, és most Szaturnusz sem akadályozza céljaid elérését. A különféle pozitív hatások napról napra fokozódnak, így főleg érzelmek terén történhetnek érdemi változások életedben, ugyanakkor örömhír, hogy mindenképpen jó irányba haladsz, és tudsz változtatni azokon a dolgokon, amelyek még tökéletesebbé varázsolhatnak körülötted mindent. Az egyébként is jól működő emberi kapcsolataid még inkább elmélyülhetnek, a problémás, zűrös kötelékek javíthatóak, könnyen tudsz kommunikálni és rendezni a félreértéseket. Ha most keresed életed párját, akkor kinyílik végre az a kapu, amelyen át besétálhat a kedves. Vedd komolyan ezt a lehetőséget!

A Bika jegyében járó Nap, Mars és Merkúr rád is remek hatással lesznek, földies gondolkodásmódod most megkímél minden bajtól, sőt, valami újnak az alapját is le tudod tenni. Minden, ami most történik veled és körülötted, az számodra nagyon kedvező lesz, sokat fogsz erősödni ezen a héten - és a következőkben is. Persze adódhatnak olyan pillanatok, amikor úgy érzed, képtelen vagy kiszabadulni a mókuskerékből. Ne aggódj, mert ami késik, az nem múlik, és ha most 100 százalékon teljesítesz, annak meglesz hamarosan a látványos jutalma is. Próbáld folyamatosan feltölteni energiakészleteidet, mert péntekig biztosan nem ér véget a rohanás, mindig akad újabb tennivaló, különös helyzet, fura kihívás, de te állod a sarat rendületlenül.

Jupiter igen erős hátszelet ad ahhoz, hogy céljaidat elérd, viszont ne feledd, most magadra vagy utalva, aligha valószínű, hogy másokra számíthatsz, ha bizonytalan vagy, esetleg épp egy fontos válaszút elé kerülnél. Elkerülhetetlen lesz, hogy magasabb fokozatra kapcsolva munkálkodj. Agilis leszel, alkalmanként már-már munkamániás, ugyanakkor megfigyelhető, hogy mind szakmai, vagy tanulmányi, mind pedig magánéleti téren sikereket érsz el. Ne félj döntést hozni, változtatni, és ne futamodj meg a kihívások elől csak azért, mert mások azt túl kockázatosnak tartják. Önmagadra, a saját ösztöneidre hallgass. Pénzügyi téren megnyílik előtted egy lehetőség, ami bár sok kockázatot rejt, a haszon annál nagyobb. Vajon lesz merszed belevágni?

Jól érzed magad a bőrödben? Hurrá, ez nem is történhet másképp! A növésben lévő Hold éltet, feltölt energiával, inspirál, változásra késztet, mindent tégy meg azért, hogy elégedett lehess önmagaddal és az eredményeiddel. A hétfői nap monotonnak tűnhet, de kiváló arra, hogy átgondold a függőben lévő ügyeket, és előkészíts mindent ahhoz, hogy keddtől 110 százalékon pörögj. Az égiek minden pozitív energiát, ötletet, kreativitást megkétszereznek benned, illetve körülötted, így pedig bármit létrehozhatsz, bármilyen messzire eljuthatsz. Ezt a kiváló tendenciát egész hét folyamán megfigyelheted, és fordítsd is a javadra! Javul a koncentrációképességed, rendkívül határozott leszel, és meglepően jó ötleteid másokat is elkápráztatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.