Hagyd, hogy sodorjon az ár! Most bármi megtörténhet – Hétvégi horoszkóp

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fáradtság egyértelmű jelei mutatkoznak valamennyi csillagjegy képviselőinél, ám mindenki másképp igyekszik kipihenni a hét megpróbáltatásait: míg a Kosok egy percre sem akarnak leállni, a Halak jobban tenné, ha megtalálná a feladatok és a semmittevés közötti arany középutat.

Ezen a hétvégén nincsenek előtted akadályok, senki nem akar visszafogni, gátolni, eltántorítani az eredeti céljaidtól. Szó szerint bármit megtehetsz, ami csak kedvedre van. Ehetsz finomakat, randizhatsz, kirándulhatsz, de ha zajos és mozgalmas közegre vágysz, hát keresd meg a számodra legmegfelelőbbet. Bárhová mehetsz, bárkit meghódíthatsz, viszont ne lépj át etikai határokat, ne bánts meg senkit, és ne tegyél olyat, amelyet te sem vennél jó néven másoktól. Bulizz, de ne igyál mértéktelenül, randizz, de ne tarts több vasat a tűzbe. Engedd el magad, hagyd, hogy sodorjon az ár, de maradj visszafogott!

Végre vége! A leterhelő, zsúfolt munkanapok tovaszállnak, a rengeteg tennivalónak hirtelen nyoma veszik, a stressz érezhetően enyhül. Hát kell ennél több? Örülj, hogy minden a kedved szerint alakul, és ne húzd el azt a pillanatot, amikor kiszállsz a mókuskerékből. Hétfő reggelig eszedbe se jusson dolgozni, de még a gondolataid se forogjanak a munkahelyed körül! Szenteld ezt a két napot teljes egészében a pihenésnek. Nemcsak úgy tűnik, hogy minden rendben lesz, hanem még annál is jobban alakulnak a dolgok, új barátokra tehetsz szert, és eljuthatsz olyan helyre, ahol még sosem jártál.

Ezen a hétvégén nem alakul minden zökkenőmentesen, de ne bánd. Épp az átmeneti nehézségek által derül fény pár olyan dologra, ami segítheti a fejlődésedet, és átlendíthet különféle akadályokon. Ismerd be végre, hogy bizony van néhány probléma, amelyek elől nem dughatod a továbbiakban is a fejedet a homokba. Szembe kell nézned élethelyzetekkel, emberekkel, kihívásokkal. Semmi sem történik véletlenül, olyannyira nem, hogy minden a te érdekedet szolgálja, még akkor is, ha eleinte ez hihetetlennek tűnik. Fontos előre leszögezni, hogy mindaz, ami most körülvesz, az nem rossz, csupán komoly tanulnivalót hordoz. Ezért lesz nagyon lényeges az, hogy alkalmazkodj a körülményekhez.

A hangulatváltozásaid ezen a hétvégén sokakat zavarba ejtenek, lesz, aki egyenesen elmenekül tőled. A jobbik eset az, ha szeretteid vagy barátaid csak nehezen viselik a reakcióidat, és azon se csodálkozz, ha ennek hangot is ad valamelyikük. A pozitív gondolatok helyett ezen a hétvégén a szétszórtság fog jellemezni. Ne adj lehetőséget a negatív energiáknak, mosolyogj sokat, és tűzz ki új célokat, így te is érezni fogod, hogy mennyivel jobb lesz hirtelen a kedved, hisz lesz új kapaszkodód. Próbálj ellavírozni a különféle magánügyek rendezése és a pihentető kikapcsolódás között. Igyekezz a hátad mögött hagyni a hétköznapok terheit, hisz szórakozni kellene, és új örömforrásokat keresni.

A szombati nap meglepő intenzitású lesz, sok érdekes eseménynek leszel részese, semmiből ne húzd ki magad, legyen az otthoni feladat, baráti segítségkérés, netán önkéntes munka. Figyeld a lehetőségeket, mert akadhat egy olyan, ami által nyélbe üthetsz valamilyen üzleti dolgot. Akkor se dugd a fejedet a homokba, ha elsősorban pihenést terveztél, és csendet szerettél volna magad köré teremteni. Tedd egy kicsit félre az elvárásaidat, mert tényleg nagyszerűek az energiák ahhoz, hogy javíts a saját helyzeteden. A lényeg, hogy mindent alaposan gondolj át, és ösztönösen dönts, ne ésszel, ne érzelmi alapon. A vasárnap már lehet a nyugalomé, a családé. Még az sem kizárt, hogy egy új szerelem kopogtat az ajtódon...

A szombati napod vegyes hatásokkal bír, lesznek kifejezetten jó és békés pillanataid, de bonyodalom is adódhat, ha nem figyelsz eléggé a körülötted zajló dolgokra vagy a neked feltett kérdésekre. Ha figyelmetlen vagy felületes leszel, akkor nem lesznek hozzád kíméletesek az égiek, lehet, hogy leterhelnek, felbosszantanak, próbára tesznek, viszont jó hír, hogy később biztosan kompenzálnak is, így a mosoly és az öröm sem marad ki az életedből. Ha nem akarod elvégezni a házimunkát, akkor garantáltan történik valami, ami miatt mégis kénytelen leszel megtenni. Ha valakivel elkerülnél egy találkozót, vagy nem mennél egy társaságba, a végén mégis addig forog a sorskerék, amíg rászánod magad, és útnak indulsz. Ki tudja? Bármi megtörténhet!

Különösebb nehézség és bonyodalom nélkül telt el a hét leterhelőbb része, itt az ideje, hogy kikapcsolódj és pihenj. A kedélyállapotod egészen jó, igaz? Akkor ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a terveidbe, oda menj, azzal találkozz, és olyasmit csinálj, ami számodra kedvező, ami neked örömöt okoz. A barátaid vagy a szeretteid körében töltött időt élvezd ki maximálisan, tegyél szívességeket másoknak, aztán zsebeld be a sikereket. Adj tanácsot, ha kérdeznek, és nyugodtan nyisd ki a szád, ha elakadsz, és nem tudod, merre tovább. A kommunikációd most remekül működik, így érdemes sokat beszélgetni, közös terveket szőni, akár egy vállalkozás alapjait is letenni...

Szombaton minden épp a terveid szerint alakul, még akkor is, ha eleinte esetleg kicsit döcögősen indulnak a dolgok. Ha békére vágysz, azt fogod tudni megteremteni, ha buliba mennél, hát akkor annak a lehetősége tárul fel előtted. Vágyaid apránként, de biztosan megvalósulnak. Vasárnap olyan órák követik egymást, amikor elégedett lehetsz elért eredményeiddel, és kiderül számodra, hogy minden úgy jó, ahogy van. Ha rálelsz valamilyen érdekes lehetőségre, ne félj foglalkozni vele, a kockázat szót pedig egyenesen seperd le az asztalról. Egy olyan információ jut a birtokodba, ami eleinte semmilyen formában nem köti le a figyelmed, sőt, el is ereszted a füled mellett. Ám rájössz, hogy talán épp ez az a lehetőség, amelyre olyan régóta vártál...

Szombaton a béke és a nyugalom érzése uralkodik lelkedben. Nem is kell több, igaz? Jól fog esni, hogy nem kell igent mondani egy hangos bulira, egy zajos társadalmi eseményre. Szerencsére most a környezeted sem veszi zokon, ha a mozgalmasság helyett esetleg egész napra visszahúzódsz, hisz egész héten ügyeket intéztél, tettél-vettél, sőt, sokszor plusz feladatokat is vállaltál. Ki kell pihenned a fáradalmakat, fontos, hogy ne erőltess magadra olyasmit, amihez nincs kedved! Mindeközben lehetsz engedékeny a szeretteiddel, de csak addig a határig, amíg az neked jólesik. Ne hagyd, hogy bárki kihasználjon, mondj nemet arra, ami nem tetszik, ami nem vonz. Vasárnap se válassz olyan programot, amihez nincs kedved. A gyermekek társasága kifejezetten üdítő lehet.

A szombati napod könnyedén és kedved szerint telik, nem lesz olyan kötelezettséged vagy gondod, ami rontana a kedélyállapotodon. Mindent formálhatsz úgy, ahogy neked tetszik, és ha nem vágysz mozgalmasságra, zajos társaságra, hát az sem baj. A nyugalom most kifejezetten boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz, hisz nem hangoskodásra, forgatagra ácsingózol, sokkalta inkább harmóniára. Még szerencse, hogy a családod nem kéri rajtad számon ezt a döntésedet. Kerüld el azt, hogy most fontos válaszokat erőltessenek ki belőled. Halassz minden ilyen jellegű ügyet hétfőre. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat és társaságot válassz magadnak.

Ez a hétvége hozhat magával bonyodalmakat, vitás helyzeteket, könnyen lehet, hogy külső körülmények miatt meginog a bizalmad valakiben, nem látod tisztán a helyzetedet, és könnyen mondasz igent vagy épp nemet valamire, amit nem gondoltál át alaposan. Hirtelen sok megválaszolatlan kérdés kerül terítékre, amikre szeretnél mihamarabb választ találni, de el kell fogadnod, hogy nem mindre fogsz, illetve nem olyat, ami elnyerné a tetszésedet. Tudatosítsd magadban, hogy nem a gyors válaszok lényegesek, hanem az, hogy a problémás dolgokon rágódj egy kicsit, és megértsd a különböző folyamatokat, így a megoldások is a lehető legjobbak lesznek.

Ezen a hétvégén a pihenés nagyrészt csak vágy marad, inkább tennivalókból, megoldandó feladatokból lesz bőven. Nem leszel maradéktalanul elégedett, ugyanis minden akadály vagy aktuális kihívás eleinte kétszer akkorának fog tűnni, mint máskor. Akármihez nyúlsz, dupla annyi idődbe, vagy épp energiádba kerül, és ez alaposan ki fog fárasztani. Viszont, légy okos, Halak, és jusson eszedbe, hogy az égiek pont arra hívják fel ezzel a figyelmedet, hogy pihenned kellene, nem pedig belesüppedni a tennivalók tengerébe. Próbálj arany középutat találni, kicsi munka, csipetnyi lazsálás, no, meg egy kis szórakozás. Így nem fogod azt érezni, hogy bármit is kihagytál a hétvégédből. Mindeközben örülj az apró dolgoknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.