Heti horoszkóp ( április 27 - május 3.) - Rugaszkodj el a hétköznapoktól!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten növekszik, hatalmas erőket tudsz általa megmozgatni a céljaid eléréséhez. Néhány jegy a hét első napján még bukdácsol, de aztán utolérik a többieket, és remek sikereket tud mindenki bezsebelni.

Gondolataid a hét első két napján még csaponganak, sőt, alkalmanként akár sötét felhőket is felfedezni vélsz a fejed felett. Ám ez lehet, hogy csak félelem valamitől, az újdonság varázsától, a lehetőségtől, hogy a megszokások helyett az ismeretlent kell választanod Úgy tűnik, kissé szétszórt vagy, nem tudod magadhoz ragadni a kezdeményezést, de… ami késik, az nem múlik! Ne feledd, hogy ott van a fejedben egy szép jövőkép. Nos, találd meg az arany középutat! Amit már elvállaltál, azt rendezd le, de közben lassan elkezdhetsz felépíteni valami újat, amiben a növő Hold energiái sokat segíthetnek majd. Jó az, ha kellő mennyiségű erőfeszítést teszel a sikerekért, és az sem baj, ha mersz tanácsot, támogatást kérni másoktól.

Érdekes lesz a viszonyulásod a külvilághoz ezen a héten. Végre hajlandó leszel kissé elrugaszkodni a földtől, nem ragaszkodsz a materiális gondolataidhoz, hanem mersz nagyot álmodni, és kilépni a komfortzónádból. Gyakorlatilag egész héten a konkrét céljaid lebegnek a szemed előtt azzal a kitétellel, hogy akár repülve vagy úszva, de odaérsz a célszalaghoz, és át is szakítod azt. Jól teszed, ha elsősorban az alaposan kidolgozott terveidet tartod szem előtt, és mások problémája most szigorúan mellékvágányra kerül. Hurrá! Igen, hurrá, ugyanis mostanság elég gyakran elkövetted azt a hibát, hogy magadat háttérbe toltad, és mások gondját, baját helyezted előtérbe. Nagyszerű gondolat ez, csak így tovább! Létezz elsősorban önmagadért, a saját álmaid, vágyaid legyenek most a dobogó legfelső sokán.

Merkúr segítő szándékával közelebb kerülhetsz régi céljaidhoz, még akkor is, ha azokat már-már elfelejtetted. Látványos és gyors eredményeket produkálsz, olyan dolgokat tudsz létrehozni, amelyek értékesek és időtállóak is. Megmutathatod mindenkinek, hogy milyen rejtett képességekkel bírsz, és bizony rád lehet számítani bármikor. Mindezt úgy tudod tálalni, hogy az emberek vevők legyenek rád és ötleteidre, aztán persze dicséretekkel halmozzanak el. Ezekben a napokban csak az nem sül el jól, amibe bele sem kezdesz. Ha alkalmanként azt tapasztalod, hogy kicsit bohókás vagy, az ne riasszon meg, hisz ez is te vagy, és pont ezekben az önfeledt pillanatokban születhetnek meg a legjobb ideák.

Ne húzódj vissza a világ körforgásától csak azért, mert számodra eleinte túl gyorsnak, tempósnak tűnik. Hétfőn megeshet, hogy egyszerűen nem bírsz másokat utolérni, és ezt valamiféle kudarcként éled meg. Ne aggódj, a siker hozzád is megérkezik, ezért tervezz úgy, hogy legkésőbb szerda reggelig alkalmazkodj a változásokhoz, és fogadd el, ha valamit felkínálnak neked. Bármi megtörténhet, de biztos, hogy most minden a hasznodra lesz. Ne húzódj vissza a páncélod védelmébe, mert így sosem vagy csak nehezen jutsz egyről a kettőre. Vénusz és Jupiter szerdától extra jó hatásokkal ölelnek körbe, melyeket leginkább szakmai téren tapasztalhatsz meg. Előrébb léphetsz, válthatsz, vállalkozásba kezdhetsz, vagy épp befektethetsz - de mindenképpen történik valami, ami a hasznodra lesz. Örülj mindennek!

Egész héten növekedésben lesz a Hold, folyamatosan feltölt, ösztönöz, új dolgok megtételére sarkall, egyszerűen csak hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled és körülötted! Figyeld meg, hogy mindent gyorsabban, fürgébben tudsz megoldani, mint máskor, így pedig régi dolgok is rendeződnek, vagy akár másoknak is be tudsz segíteni. Alkalmanként lehet, hogy kapkodni fogsz, vagy összekeversz a nagy sietségben valamit, mégsem lesz belőle bonyodalom, hisz észre fogod venni időben, ha nem a legjobb úton jársz a céljaid elérése érdekében. Ne aggódj semmi miatt, mert a végén úgyis minden úgy alakul, hogy az az adott körülmények között a lehető legjobb eredményt hozhatja számodra.

Összességében elmondható, hogy igen pozitív hangulatban telik az egész hét, jelentős problémákra, vitákra, komoly bonyodalmakra nem kell számítanod. Még téged is meg fog lepni az, hogy akik eddig ellened voltak, vagy épp kerülték a társaságodat, most nem tesznek neked keresztbe, nem nehezítik meg a dolgod, sőt, inkább valamilyen formában a támogatásukról biztosítanak. Lehet, hogy rájöttek, úgysem tudnak neked ártani, hisz a legmélyebb gödörből is képes vagy kimászni. Ne félj ezekben a napokban együttműködni másokkal, ez neked is kifejezetten hasznos lehet. Használd ki az előtted álló hetet arra, hogy minden folyó és régi ügyet lerendezz, hisz semmilyen akadály nem fog eléd gördülni. A hét első napjaiban bármit megtehetsz, amihez kedved, affinitásod van, és a kreativitásodat is engedd szabadon.

Lényeges, hosszú távra előremutató ügyekről kell döntened, és a struccpolitika most egyenesen tiltott! Figyeld meg, mennyien kelnek a segítségedre, lesznek támaszaid, így ne félj kérdezni! Mindenre megkapod a megfelelő választ, és nagyon jó élményekben lesz részed. Szó szerint felszabadítod magad különféle terhek alól azzal, hogy új célokat tűzöl ki magad elé, és el is indulsz az azok felé vezető úton. Néhány jó választás pedig perspektíva a jövő felé, amiért érdemes dolgozni, szorgalmasnak lenni, sőt akár tanulni is. Olyan örömteli pillanatokat élsz meg, amelyek elégedettséget hoznak, és ezt a környezeted is észre fogja venni. Megérint a változás szele, így ösztönösen is igényed lesz arra, hogy régóta döcögő vagy épp berögződött dolgaidat radikálisan átformáld.

Skorpióként egy dolgot biztosan mindenki tud rólad: szélsőséges vagy, és nem ritka, hogy nehéz veled szót érteni. A hangulatingadozások is gyakoriak nálad, és sokszor kiszámíthatatlan vagy. Ám ez a hét az előbbiekhez képest kifejezetten jól alakul, ugyanis a hétfői nap kivételével minden remekül megy, a bonyolult dolgokat is könnyedén veszed, gyorsan elintézel ezt és azt, lesz egy jó szavad az emberekhez. Ha akadály gördül eléd, azonnal akad egy remek ötleted a megoldásra, és nem kell a szomszédba szaladnod segítségért. Könnyen bevonzhatsz pozitív dolgokat, segítő mentorokat, aminek alapvető feltétele, hogy többet kell mosolyognod. Keresd a szellemi felfrissülés lehetőségét, akár egy tanfolyamot is elkezdhetsz, vagy végigolvashatsz egy nagyobb lélegzetvételű könyvet.

Az égi konstellációk kellemes hatásai ölelnek körbe egész héten, és bár akad pár leterhelő pillanat, amikor fontos döntéseket kell hoznod, ám összességében elégedett leszel, mert minden a kedved és a reményeid szerint alakul. Vénusz segítségével sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, mint az elmúlt hetekben bármikor, használd ki ezt arra, hogy rendezed emberi kapcsolataidat, vagy akár újakat is kiépíthetsz. Többször is izgalmas helyzetekbe kerülsz, alkalmanként magad keresed a megújulás lehetőségét, néha pedig egyszerűen szembe jön veled a lehetőség, amit ragadj is meg! Egyszerűen fogadd el, ami megadatik! Lépj át minden feltáruló ajtó küszöbén, adj magadnak esélyt a változásra, fejlődésre.

Érdeklődő és befogadó leszel egész héten, minden érdekel, lesznek kérdéseid, és még azokra a dolgokra is odafigyelsz, amelyek régebben sosem kötötték le a figyelmedet. Nyitott leszel arra, hogy idegen kultúrákat, új munkametódusokat, embereket ismerj meg, de akár egy állásváltoztatás vagy egy költözés is képbe kerülhet. Bátran vállalj el nehéz, tőled kissé távol álló feladatokat, kezdj tanulásba, vagy olyan módon nyújts másoknak segítséget, ahogy eddig még sose tetted. Látványosan megnő a kommunikáció iránti igényed, kezdeményezz beszélgetéseket, és ha meg akarsz érteni bizonyos dolgokat, mi és miért történik, akkor merd feltenni a botornak tűnő kérdéseket is! Szerencsére a legjobb embereket találod meg arra, hogy feleleteket kapj, hát légy érdeklődő!

A szokásos rutinfeladatok mellett másra is időt kell szánnod! Fontos, hogy tervezd tudatosabban a jövődet, merülj el kicsit a gondolataidban, töprengj a lehetőségeiden, és ha kell, hát kérdezz, érdeklődj, mert épp így tudsz a lehető legteljesebb képet kapni arról, hogy vajon jó irányba tartasz-e. Lesznek olyanok a környezetedben, akik szívesen adnak tanácsokat, mondják el a véleményüket, ami kimozdíthat a holtpontról, és még a kreativitásod is erőteljesebben fog megmutatkozni. Ez a hét kiváló alkalmat kínál ahhoz, hogy átgondold folyó ügyeidet, és új terveket szőj! Nagyszerű, vidám, tartalmas napok követik egymást, az égi hatások kedveznek a komoly döntésekhez. Ez különösen igaz azokban az esetekben, ahol valamilyen lezárásról, szakításról van szó. Légy merész, ugorj bele az ismeretlenbe, és hidd el, hogy aki mer, az nyer!

Hétfőn nem leszel elégedett a körülményekkel, mások viszonyulásával vagy csak egyszerűen a saját lehetőségeiddel, látványos lesz, ahogy téblábolsz, nem találod a helyed, magad sem tudod, miért, de minden nehézkesen halad előre, szinte semmit nem tudsz időre elvégezni, vagy nem úgy, ahogy azt elvárnád önmagadtól. Netán kiveszett belőled a lelkesedés? Még szerencse, hogy ez egy átmeneti időszak, és már este fordul a kocka, onnantól a hét teljes, hátralévő része remekül, jó hangulatban alakul, sikerek övezik utadat, óráról órára jobban fogod magad érezni a bőrödben, és szerda reggelre egyenesen újjászületsz. Különleges napokat élsz meg, sokat fogsz gondolkodni, összerakod az apró darabokat, és meglátod az alagút végén a fényt. Csütörtöktől újult erővel fuss neki a tennivalóknak, és meg se állj péntek délutánig. Képes leszel újra pozitívan szemlélni az egész világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.