Hétvégi horoszkóp (május 2-3.) – Dőlj hátra, és élvezd!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pihenés? Romantika? Vagy programok egymás hátán? Bármi is a terved a hosszú hétvégére, a csillagok most minden jegynek segítenek a megvalósításban, így mindenki a lehető legtöbbet tudja kihozni belőle. 

Pozitív hangulatban telik a hosszú hétvége további része, a szombati nap mozgalmasnak ígérkezik, sok új ismerősre tehetsz szert, sőt akár valamilyen üzleti lehetőség képe is körvonalazódhat. Jó, ha teret engedsz ennek, hiszen bármi lehet belőle! Jó lenne persze, ha a munkát félre tudnád tenni, de ha úgy alakul, hogy egy kevéske időt kell szánnod valamire, hát tedd meg, mert a gyors siker garantált. A vasárnap is kellemesen és számodra minden szempontból jól telik majd, hagyd magad sodorni az árral. Csak úgy sugárzik belőled a lelki nyugalom és a kiegyensúlyozottság, ezt pedig élvezni fogja a családod, vagy épp azok, akikkel az idődet töltöd.

Rengeteg izgalmas, érdekes, sőt néha elgondolkodtató történés vár rád, fantasztikus eseménysor veheti kezdetét szombaton, amely vasárnap estig véget sem ér. Kapkodhatod a fejed, hogy mindenben részt tudj venni, annyifelé kellene menned. Főképp a szerelmi életed változhat jelentősen, sodródj az árral, megéri kockáztatni! Valaki látványosan oda fog figyelni minden rezdülésedre, és mivel igen régóta álmodoztál a romantikáról, most itt van a lehetőség, hogy magadhoz ragadd a kezdeményezést. Élvezd minden percét az életnek, akár egyedül vagy, akár van már valakid!

Légy ügyes és tudatos, alkalmazkodj a körülményekhez, és most kivételesen ne lógj ki a sorból! Bontakozz ki, mutasd meg, hogy van egy még izgalmasabb éned, mint amit eddig ismerhettek az emberek, de azért túlzásokba se ess. Tervezd meg jól és előre a hosszú hétvége második felét, így garantáltan sikerül minden ígéretedet teljesítened szombaton, hogy azt követően viszont csak a saját vágyaid kielégítésén dolgozhass vasárnap. Gyorsan letudod a kötelezettségeidet, így a szombati nap jelentősebb része, majd a vasárnap is kedved szerint alakul. Összességében egy kellemes hétvége ez a mostani, amiért légy hálás.

A szombati nap érdekes meglepetéseket tartogat, nem gondoltad volna, hogy lesz miért kapkodnod a fejed. Fontos, hogy mindenre időben reagálj, és a lehető legtöbb kérdésre, meghívásra mondj igent. Eredetileg nem tervezted, hogy társasági életet élj, ám mégis magával ragad az ár, és jól érzed magad a legfurább helyeken és helyzetekben is. Mindenkihez legyen egy jó szavad! A figyelmedet folyamatosan meg kell majd osztanod az emberek között, erre próbálj felkészülni, és ha a segítségedet kéri valaki, azt ne utasítsd vissza. Számos jó dolog történik veled és körülötted, ami bizony az elégedettség érzését is magával hozza.

Igényled a mozgalmasságot és a változatosságot? Akkor ezen a két napon meg is kapod azt a lehetőséget, hogy maximális fokozatra pörgesd önmagadat és az életedet is. Számos arcodat mutatod a világ felé, sokakat meg is lepsz azzal, hogy tüzes Oroszlánként szívesen alkalmazkodsz másokhoz, és elfogadod a családod, vagy épp a barátaid javaslatait, ötleteit. Hagyod magad sodortatni az árral, ha döntéshelyzetbe kerülsz, oda teszed a voksod, ami másoknak is jó, és az önzőséget messziről elkerülöd. Nem kötsz bele semmibe, és nem akarod magadhoz ragadni az irányítást. Hűha, le a kalappal előtted!

A hosszú hétvége második fele egy picit megviselhet téged, a hangulatod kissé ingadozni fog, egyik pillanatban fent leszel, a másikban pedig könnyen lent. Sok fura élethelyzettel kerülsz szembe, folyamatosan válaszutak elé állít a sors, egy részük jó hírt, pozitív élményeket jelez, de akadnak olyanok, amelyek megingatnak, elgondolkodtatnak, vagy épp kérdőjelek sokaságát vetik fel. Bárhogy alakuljanak is a dolgok, kerüld el azt, hogy lehangolódj! Ha valaki vitázni akar, azt kerüld ki. Ha magányra vágysz, ne félj ezt kimondani, ha társaságba mennél, olyan embereket keress, akik általában optimisták, és derűs a jövőképük.

A szombati nap nyugodtan telik, jó a kedélyállapotod, és látszik, hogy mindent megteszel azért, hogy csend és béke vegyen körül, ami kedvez a gondolkodásnak, tervezésnek, mély beszélgetéseknek, de akár egy kellemes meditációnak is. Megtörténhet, hogy ebben a harmonikus állapotban már-már vihar előtti csend érzeted támad, de ne fesd az ördögöt a falra! Örülj annak, hogy minden rendben van, és senki nem törekszik arra, hogy megbontsa körülötted a harmóniát. Használd ki ezt a kellemes idillt arra, hogy rendezd a gondolataidat, és beszélj azokkal, akik fontosak számodra. Vasárnap pedig rohamtempóban pótolhatod a hiányosságokat, persze csak ha vannak ilyenek.

Az élet csupa öröm, remek kilátásokkal, pozitív tervekkel, szép jövőképpel, ha optimistán szemléled a lehetőségeidet! Sodródj az árral, hogy váratlan dolgok történhessenek veled ezen a hétvégén, és hidd el, később nem fogod megbánni. Olyasmi jöhet most, ami meglepetésszerű lehet számodra, és mindenképpen valamilyen formában hasznot termel neked. Előkerülhet valaki a régmúltból, de anyagiak terén is érhet pozitív élmény, csak légy szemfüles, és ragadd meg a pillanatnyi lehetőséget! Kiszámíthatatlan helyen és formában talál meg téged a szerencse, amelyet nem szabad elszalasztanod.

Vigyázz a tetteidre szombaton, mert elhamarkodott reakciód lehet. Szeretteid vagy egy barátod kihozhat a béketűrésből, és mivel te magad sem leszel a türelem mintaképe, könnyen összeakasztod a bajszod valakivel. Készülj fel arra, hogyha a te és a közvetlen környezeted vegyes energiái összecsapnak, abból könnyen lehet komoly vita. Különösen a szombat délutáni időszak lesz megterhelő, ám ha kordában tartod érzéseidet, és teljesen tudatosan veszed az akadályokat, akkor minden zűrt el tudsz hárítani. Légy elnéző az emberekkel, így ezt kapod tőlük vissza. Vasárnapra feltétlenül iktass be egy totális pihenőnapot, hogy hétfőre feltöltődhess.

Az elmúlt napok alaposan elfárasztottak, a különféle történésekből viszont sok tapasztalatot gyűjthettél. Gondolj mindenre úgy, mint egyfajta haszonra, és ne bosszankodj semmin, ha valami nem a terveidnek megfelelően alakult. Itt a hosszú hétvége folytatása, te pedig elég sokat jöttél-mentél már tegnap is, így az sem véletlen, hogy szombat reggel nem leszel a topon, ez pedig rövid időre elveheti a kedved egy házon kívüli programtól, de szerencsére ismered magad annyira, hogy tudd, a legrosszabb, amit tehetsz, ha a négy fal közé zárod magad. Egy bőséges reggeli jó induló lehet, aztán még vasárnap is remek lesz a hangulat.

A hosszú hétvége folytatásában különféle emberi kapcsolataid kerülnek fókuszba. Jó irány az, ha szeretnéd kibogozni az összekuszálódott szálakat, vagy egyszerűen csak elmélyíteni, ami már egyébként is jó. Ez a te lelkednek is fontos, és másoknak is öröm lesz az, ha áramlik a szeretet. Eleged volt a vitákból, békét akarsz? Beszélj erről nyíltan és őszintén! Ezt most bátran megteheted, csak a megfelelő kommunikációs formát kell megtalálnod. A szombati nap kiválóan alkalmas arra, hogy mindent tisztán láss, jól ítélj meg. Értékeld ki a régi dolgokat, gondold át az egymás ellen elkövetett hibákat, keresd meg az okokat, mert ha ez utóbbiakat megleled, akkor a dolgok rendbetétele meglepően könnyű lesz.

Szombat reggel úgy tűnik, minden halad a saját medrében, ám könnyen megtörténhet, hogy önhibádon kívül elkezdenek gyűlni a felhők a fejed felett, ha nem teljesíted a családodnak, barátaidnak vagy akár a szomszédodnak tett ígéreteidet. Ne bújj ki a felelősség alól, hanem tedd a dolgod, hisz az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, igaz? Nem lenne szép dolog megfutamodni, és a hírneveden is csorba eshet. Kerüld el a vitákat, és csakis olyan emberekkel beszélj vagy találkozz, akik jellemzően nem szoktak kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Ha mégis belecsúszol egy veszekedésbe, gyorsan keresd a békülés lehetőségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.