Hétvégi horoszkóp (május 9-10.) – Mondd ki, ami a szívedet nyomja!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia május hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége az emberi kapcsolatoké lesz, legyen szó ismerkedésről, a viszony elmélyítéséről vagy éppen a kötelék megszakításáról. Ne feledd, megfelelő kommunikációval mindent elérhetsz!

Ezen a hétvégén a pihenés legyen fókuszban, ne engedd, hogy bárki rád tukmáljon olyan feladatot, ami nem a te kötelességed, ráadásul máskor is meg lehetne csinálni. Ne keress okot a munkára, hanem add át magad az édes semmittevésnek! Természetesen lehetnek elmaradt otthoni ügyeid, vagy rég halogatott rokonlátogatások, melyek időszerűek, de találd meg az arany középutat, és semmit ne érezz kényszernek! A jövő hét egyébként is leterhelő lesz, márpedig fel kell töltened az energiakészleteidet ahhoz, hogy bírd a terhelést. Jól fogod érezni magad bármilyen társasági eseményen, mondj igent ilyen programokra, akár többre is.

Kissé egyhangúan kezdődik a hétvége? Ne bánd, ennek is megvan a maga oka! Ha nem mész egyik buliról a másikra, az nem tragédia, épp a harmónia segíthet gondolkodni, tervezni és feltöltődni. Ideje, hogy egy kicsit lógasd a lábad, s a lehetőségekhez mérten csend öleljen körül. Az otthonoddal való törődés örömmel tölthet el, ha van családod, ők is biztosan áhítoznak a veled való együttlétre. Ha nem vágysz hangos, zajos, társasági eseményekre, akkor ezt mondd is meg azoknak, akik ilyen helyre hívnak. Semmi érdekfeszítő nem történik körülötted? Örülj ennek! Ha vállalkozást indítanál mostanság, most tedd le az alapjait egy jó üzleti terv kigondolásával.

Szeretnéd fókuszba helyezni meglévő emberi kapcsolataidat? Jól teszed, ha elmélyülsz ezekben, javítod a hibákat, kommunikálsz, kérdezel, odaadó leszel, ha gondok vannak, azokra közösen keressetek megoldást. Amelyiket szeretnéd átértékelni, vagy épp megszakítani, ott ne egyedül dönts, kérd ki a másik fél véleményét is. Kezelj mindent a helyén. Beszélgetésre, megértésre, odafigyelésre vágysz? Ezen a hétvégén biztosan megkapod, csak kezdeményezned kell. Tedd meg az első lépést szeretteid, barátaid vagy épp kedvesed felé, és pozitív fogadtatásban lesz részed. Ha vannak zűrös kötelékeid, ott nem lesz zökkenőmentes a rendezés, de szerencsére a jegyek legtöbbje nyitott lesz törekvéseidre.

Nem lesz felhőtlen a hétvégéd, különféle ügyeket kell megoldanod, a nyakadba szakadhatnak azok a feladatok, amiket mostanában rendre csak halogattál. Végezd el őket itt, azonnal, vagy magadnak ártasz a további időhúzással. Takarítás, mosás, vasalás... és ez persze csak a kezdet! Hol vannak a rendezendő emberi kapcsolatok és a közeljövő terveinek kidolgozásai? Jó hír lehet neked, hogy Merkúr fényt gyújt az alagút végén, közben a Nap feltölt energiával, képes leszel felturbózni magad, összeszedni az akaratodat, s nekilátni a tennivalóid ellátásának. Egy idő után már Te magad is élvezni fogod, hogy milyen aktív vagy. Vasárnapra minden visszatalál a normál kerékvágásba, mozdulj ki a négy fal közül!

Ezen a hétvégén az érzelmek lesznek középpontban, ezért, ha úgy érzed, hogy egy számodra fontos személy messze nem szán rád annyi időt és energiát, mint amennyit igényelnél, azt azonnal tedd szóvá! Nyisd ki a szád! Rajtad is múlik, merre léptek tovább, hát kezdeményezz beszélgetést, mert lehet, hogy ő épp ugyanezt gondolja rólad, és egyszerűen csak elcsúszott a kommunikáció. Talán észre sem veszi az igényedet, de mivel bölcsen hallgatsz, a gondolataitok és vágyaitok nem találkoznak. Ha szükségét érzed a rendezésnek, akkor Vénusz segítségedre lesz a közös pontok megtalálásában és az örömteli együttlétben. A lelki harmóniád helyreállításához szükség van arra, hogy ápold emberi kapcsolataidat.

Ugye eszedbe sem jutott az a vad gondolat, hogy munkával töltsd a hétvégédet? Helyes! Ez a pihenés ideje, és mindegy, mivel töltöd az időd, de az legyen számodra kellemes élmény, jó szórakozás, örömteli együttlét a szeretteiddel. Az otthoni tennivalók legfeljebb minimálisan kapjanak most helyet, pici ebből, pici abból, de az idő java része során a te álmaid valósuljanak meg. A valódi munka, az iroda, vagy épp a suli legyen tabu legalább vasárnap estig, és ekkor is csak gondolati szinten adj teret... elsősorban a tervezésnek! Szombat és vasárnap a pihenésé, a békéé, a harmóniáé, esetleg a kedvesedé, végső soron egy buli is szóba jöhet. Családod is vágyik a veled eltölthető órákra, programokra. Neked is jót fog tenni, ha társaságba mész.

Szombat délelőtt intézd el azokat a feladatokat, amiktől jobban érzed magad otthon, és valamiféle komfortérzetet nyújtanak neked. Azután csakis olyasmit csinálj, amihez tényleg kedved van, és 100 százalékosan részt tudsz benne venni. Ha a hátad közepére sem kívánsz valamit, azt mond meg nyíltan. Hívd fel, vagy szaladj el azokhoz, akik várják a jelentkezésedet. Mikor találkoztál a nagymamáddal, vagy más, szeretett rokonnal utoljára? Jó lenne, ha tennél azért, hogy senki ne érezze mellőzve magát. Aztán, ha már túl vagy a kötelezettségeiden, akkor jöhetsz te! Szombat estére semmiképp ne maradj otthon, egy buli mindenképp bele kell, hogy férjen! Vasárnap lustálkodj kedvedre, vagy, kinézhetsz valamelyik strandra, hisz a legtöbb már kinyitotta a kapuit.

Ha a szeretteiddel tervezel közös programot, most kiemelten fontos, hogy ne hagyj ki senkit a sorból, mert sértődés lehet a vége. Mindenkit kezelj egy szinten a többiekkel, mert ha valakit nem invitálsz meg, vagy nem figyelsz mindenkire egyformán, abból akár egy fura vita is kipattanhat. A figyelmedet egyformán oszd el, sokan fogják most igényelni a veled való kommunikációt, pár jó tippedet, egy simogatást, egy őszinte mosolyt. Ráadásul ezek nem is esnek nehezedre, energiád van bőven, úgyhogy segíts azoknak, akik feléd fordulnak. Az emberi kapcsolataid ezen a hétvégén kiemelt szerepet kapnak, nem csak te adhatsz másoknak, hanem garantált, hogy bőven kapsz is. Szeretetet, mosolyt, örömöt, hát kell ennél több?

Valamilyen házon kívüli programot mindenképpen szervezz meg, s biztos, hogy minden kívánságod teljesül, és elégedetten fogsz hazatérni, sok jó élménnyel. Ha a szombati nap egy részét mégis inkább az otthoni feladataidra szánod, akkor se kényszernek, vagy kellemetlenségnek éld ezt meg! Próbáld élvezni, ahogy szépül a lakás, tisztábbak lesznek az ablakok, vagy felvehetsz végre valamit, amit most találsz meg a szekrény alján. Sok apró örömben lesz részed, ezek feltöltenek energiával, mosolyt csalnak az arcodra. Szombat este csak azt csináld, amire vágysz. S ha vasárnap is szeretnél menni valamerre, tedd meg bátran, és feltétlenül találkozz olyan emberekkel, akik fontosak neked.

Szombaton délelőtt nem leszel topon, könnyen lehet, hogy valami alaposan kihoz a sodrodból, akár egy komolyabb vita is kialakulhat, de egy percig se bánd! Hogy miért? Mert épp ez a különös helyzet lesz az, ami felnyitja a szemed, s meg fogsz érteni valamit, ami eddig zavaros volt számodra. Hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, légy befogadó a különféle információkra, mert ezen a hétvégén minden a te javadat szolgálja, ráadásul hosszú távon. Ha átmenetileg el is veszi a kedvedet ez a kellemetlen szituáció, akkor is lesz okod később az örömre. Tartsd szem előtt azt, hogy úgyis lenyugszanak a kedélyek, s minden visszatalál az eredeti kerékvágásba, a vasárnap pedig remek lesz minden.

A hét dolgos-szorgos része leterhelt, ám már pénteken fellélegezhettél, a hétvégén pedig minden lehetőséget megkapsz arra, hogy feltöltődj és kikapcsolódj. Lesz módod arra, hogy felfrissülj, és emberekkel találkozz, ismerkedj, örülj a szabadság pillanatainak. Egy remek hangulatú szombat vár rád, amit egy pihentető vasárnap követ. Összességében sokat fogsz jönni és menni, élvezni fogod a láblógatást vagy a mozgalmas eseményeket is. Elintézhetsz pár függő ügyet, de túlzásokba ne ess. Találd meg az arany középutat a család, az apró intéznivalók és önmagad között. Mindenképpen jó hír, hogy nagyon kreatív leszel, mindenre találsz megoldást.

Szombat reggel nem lazsálhatsz, össze kell kapnod magad, ha minden tervedet véghez akarod vinni. Ha már mertél nagyot álmodni, akkor ideje a tettek mezejére lépni. Házimunkák, a rokonok vagy más kedves emberek istápolgatása, aztán a barátokkal való összejövetel mind részei lehetnek ennek a két napnak, viszont mindenképpen jó hír lehet, hogy az égiek semmiben nem akadályoznak. Bárhol légy, bármit csinálj, minden helyzetben állod majd a sarat. Ugyanakkor élvezni fogod ezt a hétvégét, mert a rossz dolgok messzire elkerülnek, legfeljebb lesz egy-két órányi üresjárat vasárnap, ami viszont a semmittevésnek kedvez.
Mit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.