Hétvégi horoszkóp (május 16-17.) – A megújulás időszaka jön

asztrológia május hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan Újhold csak hétfő hajnalban lesz, pozitív hatásait már ezen a hétvégén érezheted. Adj teret bátran a megújulásra való igényednek, amit kell, engedj el, és zárd le, aminek már vége van!

Szombaton szeretteid vagy barátaid közül valaki nem lesz túl jó hangulatban, s könnyen lehet, hogy épp téged talál meg a bánatával. Vigyázz, és ne hagyd, hogy magával rántson és téged is kedvetlenné tegyen! Légy okos! Ha nemet mondasz neki bármire, jó eséllyel még meg is sértődik, vagy a fejedhez vág valamit. Mivel békére vágysz, hát hallgasd végig, lehet, hogy tényleg tudsz neki segíteni, hisz teljesen őszinte, segítő szándékkal tudsz rámutatni a hibáira. Aztán gyorsan lépj tovább ezen az ügyön, mert a hétvége maradék része rólad kell, hogy szóljon, a te igényeidet kell kielégítse. A társasági élet új barátot agy akár új szerelmet is felkínálhat neked.

Ezen hétvégén az emberi kapcsolatok fókuszba kerülnek, építsd és szépítsd azokat, találd meg a lehetőséget az őszinte beszélgetésekre, és nyílj meg. Mondd ki, ha valami nem tetszik, netán bánt, ugyanis most – az Újhold előtt – nagyon könnyű mindkét fél számára elfogadható, kompromisszumos megoldást találni. Ez különösen igaz azokra a kötelékekre, amelyek zűrösek, problémásak, macerásak, ha kell, engedd el azt, ami csak leterhel. Fontos, hogy légy nyitott és befogadó az új információkra. Ne hagyj senkit pácban, még akkor se, ha kissé jobban bele kell folynod az életébe. Szerencsés helyzet az, hogy remekül tudsz irányt mutatni, tanácsot adni, így pedig a viták elkerülnek, és harmónia lesz úrrá a lelkedben.

A szombati napod sok izgalmat hozhat, a lényeg, hogy mozdulj ki a négy fal közül, ismerkedj, beszélgess, most sok információhoz juthatsz. Összességében több minden történik, mint remélnéd, ám jó hír, hogy csakis pozitív élmények érnek, illetve mindenből azonnal le tudod vonni a megfelelő következtetést. Jössz-mész, intézkedsz, helyre raksz és lerendezel függő ügyeket, a környezeted pedig örömmel figyeli tetteidet. Ha mégis otthon töltöd az időt, akkor a házimunkát is beiktathatod életedbe. Ám marad még számodra egy csodás, békés vasárnap, amikor lazsálhatsz, és nem kell aggódnod semmiért. Szép és pozitív impulzusokkal teli események várnak rád.

Szombaton a lelked kifejezetten sérülékeny lesz, jobban magadra veszed a dolgokat, nehezen éled meg bonyolult helyzeteket, sőt, érzékenyebben érintenek az egyszerű témák is, s azt sem tudod figyelmen kívül hagyni, ha másvalakit ér sérelem. A kritikát rosszul viseled, és mások véleményével sosem értesz egyet, ami nem baj, de a kommunikációdra azért ügyelj. Szerencsére a komoly vitahelyzeteket mégis ügyesen ki tudod kerülni, ha tudatosan figyelsz arra, miként reagálsz kérdésekre, felvetésekre. Sebaj, néha le kell ahhoz rombolni bizonyos dolgokat, hogy újjá lehessen építeni, igaz? Vasárnap fordul a kocka, erősen, energiával feltöltődve ébredsz, és jobban alakul a napod, mint reméled!

Szombaton reggel fitt leszel, tele életörömmel, jó kedvvel, tenni vágyással. Látszik rajtad, s te magad is érezni fogod, hogy megsokszorozódik a kitartásod, a végére akarsz járni számos magánjellegű ügynek, - és szerencsére semmi sem állja utadat. Támogatókra lelsz, akik további ötletekkel látnak el, ha elakadsz, biztos lesz, aki kihúz a pácból. Jól teszed, ha felhasználod Merkúr segítségét, így békében és eredményesen rendezhetd függő ügyeidet. Lesz olyan pillanat, amikor még magadat is megleped, hogy a cél érdekében mindent elviselsz, és bármit megteszel, ez pedig azt jelzi, hogy fejlődsz, és elfogadóbb, befogadóbb leszel mindenre és mindenkire.

Realista gondolkodással bírsz, de ezen a hétvégén remek inspirációt kapsz, végre kicsit elrugaszkodsz a földtől, sokat fantáziálsz, új terveket ötölsz ki, bátran megváltoztatsz bizonyos dolgokat, beleugrasz az ismeretlenbe, ez pedig mindenképpen hasznodra lesz, s nem csak most, hanem hosszú távon is. Akik jól ismernek, talán kicsit meg is rökönyödnek, hisz ez a fajta szárnyalás, fantáziálás alapjában egyáltalán nem jellemző rád. Ám, nem baj, ha megismerik az emberek a kreatív, alkotó oldaladat is. Bizony jól teszed, hogy kilépsz a komfortzónából, és másképp kezdesz viszonyulni ugyanazon helyzetekhez. Ez csakis jót hozhat.

Ezen a hétvégén eleinte kapkodhatod a fejed, mert semmi sem úgy alakul, ahogy tervezted, ám, ez egy pillanatra se szegje kedved, bátran hagyd magad sodortatni az árral, és vasárnap este elégedettség fog eltölteni. Szűkebb vagy épp tágabb családod, baráti köröd garantáltan igényt szeretne tartani rád, ne mondj nekik nemet, ha hívnak valahová, vagy beszélgetést kezdeményeznek! Lehet, hogy előkerül majd egy-két régebbi, kellemetlen téma, amit ideje lerendezni. Ebben az égiek segítenek, kifinomult kommunikációt biztosítanak számodra. Különösen fontos, hogy ne kertelj, és ne beszélj félre, csak mondd ki, te hol látod a bajt, miként változtatnál a dolgokon, és keressétek a kompromisszumot.

Szombaton egy picit csendes és visszafogott leszel, de jól fog esni ez az érzés, a gondolataid szabadon szárnyalhatnak, remek ideák születhetnek. Sokat fogsz tűnődni a közelmúlton, és nagyon jól fogod tudni átlátni különféle ügyeidet, ami azért is fontos, hogy megfelelő döntéseket hozhass a jövőddel összefüggésben. Hol hibáztál, vagy épp hol alakítottál nagyot? Ezekre a kérdésekre most ösztönös válaszok érkeznek legbelülről, és érezni is fogod, hogy mi a helyes, merre kell továbbmenned, min kell változtatnod. Ezen a hétvégén nem fog vonzani a zaj, a felfordulás, a mozgalmasság, inkább visszahúzódsz a világ vad körforgása elől, így pedig könnyen észreveheted a környezetedben igazán fontos dolgokat.

Ez a hétvége remeknek ígérkezik, minden a reményeid szerint alakul, ugyanis – hétfőn reggel – érkezik az Újhold, s ez már most pozitív hatással lesz rád, döntéseidre, gondolkodásodra. sőt... talán még azzal is megleped az embereket, hogy nagyon kedves és figyelmes leszel mindenkivel. A tervek, az álmok úgy valósulnak meg, ahogy azt lépésről lépésre kiokoskodtad. Házimunkával legfeljebb szombaton foglalkozz, aztán önmagadat helyezd a középpontba és csinálj olyan dolgokat, amelyek jól esnek! A pihenés most fontosabb a mosásnál, meg a vasalásnál! Bátran lógasd a lábad, vagy menj wellnessezni, vagy akár strandolni.

Szombaton a társasági élet kerüljön fókuszba, mondj igent minden meghívásra, adj teret beszélgetéseknek, egy jó hangulatú bulinak, vagy egy közös főzésnek a szabadban! Jó lesz minden, csak hagyd magad sodortatni az árral. Ha úgy alakul, hát bátran fogadd el idegen emberek közeledését, - ismerkedj! Tulajdonképpen nagyon is szükséged egy kis vérfrissítésre, pár új barátra, szingliknek pedig egy csodás szerelemre! Ha észreveszed, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy felhívja magára a figyelmedet.... mondj igent a randira! Semmit nem veszíthetsz, nyílj meg, légy kíváncsi, figyelj rá, ha más nem, hát egy jó kis beszélgetésre mindenképp esély van, a többiről dönthetsz később.

Szombaton nem leszel topon, valahogy nem tudod magad felturbózni, nem minden alakul a kedved szerint, s ennek az a legfőbb oka, hogy a fáradtság most ütközik ki rajtad. Ne hagyd magad legyűrni általa, keress örömforrásokat, találkozz emberekkel, hátha jó hatással lesz rád a mozgalmasság! Egy frissítő zuhany, hajmosás, egy kis napfürdőzés, strandolás, találka a legjobb barátokkal biztos feldob! Hívd fel a számodra fontos embereket, lepd meg őket jó programötletekkel, s induljatok útnak. Persze, ha van kedvesed, ő is biztosan csatlakozik. Felejtsd el a „nincsen kedvem semmihez" hozzáállást! Két napot nem ronthatsz el!

A szorgos munkanapokat követően tényleg tegyél mindent félre péntek este, eszedbe se jusson tovább terhelni magad plusz munkával, felesleges kötelezettségekkel! Neked is kijár a pihenés! Kedved szerint strandolással, láblógatással, vagy egy jó kis kirándulással, főzőcskézéssel, - mindegy, csak légy egy picit kreatív, de az se baj, ha spontán leszel, útnak indulsz, s történjen, aminek történnie kell. Ideje önmagaddal foglalkozni, ne félj attól, hogy emiatt bárki önzőnek tart! Ezen a hétvégén sok apróság okoz majd örömöt, többek közt érzékelheted a magánéletedben elinduló pozitív változásokat. Az életed most garantáltan jó irányt vesz!
Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/ez-zsir/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlNem haladsz a fogyókúráddal? Meg sem moccan a mérleg mutatója? Csillagjegyed megmondja, hogyan fogyhatsz le leggyorsabban!Ez Zsír!--Jöhet a mindent elsöprő szerelem! – Májusi szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150408-a-life-hu-majus-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlA szingli Kosok és az Ikrek 18-a után járjanak nyitott szemmel, a Mérlegek új vizekre evezhetnek, a Bakokban pedig fellobban a szenvedély. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok erre a varázslatos hónapra!HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockEgyszer fent, máskor lent – Mit ígérnek a csillagok május havára?http://www.life.hu/horoszkop/20150413-a-life-hu-majus-havi-altalanos-horoszkopja.htmlA legrejtettebb vágyuk is valóra válhat a Bikáknak, a Rákok életében sorsdöntő változások történnek, míg a Vízöntőknek adódhat néhány vitás helyzetük. Nézd meg, neked mit tartogatnak az égiek erre a hónapra!HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.