A brit trón 4. örököse – milyen uralkodó lenne belőle?

Katalin2015 királyi család Vilmos herceg brit trónörökös György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy valamit teljes biztonsággal kijelenthetünk: a Bika jegy szülötteként elkötelezett, tudatos, megfontolt királynő lenne belőle, aki háború helyett békére, viszályok helyett kiegyezésekre törekedne.

Akár lesz a trón elfoglalására esélye, akár nem, élete során aktívan részt fog venni a királyi család teendőiben, sok helyen megjelenik, mosolyra fakaszt, harmóniát teremt, és komoly önkéntes munkát fog végezni. A szeretet és a bölcsesség egyszerre lesz jelen a személyiségében, ebből pedig később csakis jó dolgok sülhetnek ki.

Forrás: AFP/Leon Neal

Talán a Teliholdra várt Kate?

Épp tegnap este tudatosult bennem, hogyha Kate várna még egy picit, akkor ismét Teliholdnál szülhetné meg gyermekét - ez György esetében épp így volt. A teljességében tündöklő Hold erejét és hatásait már két-három nappal előbb érezhetik az arra fogékonyak, így azon túl, hogy a babának egyébként is meg kellett már születnie, biztos, hogy a Föld égi kísérőjének is „benne van a keze" a folyamatban.

A dolgok néha épp azért váratnak magukra, hogy a legjobb pillanatban csúcsosodhassanak ki.

Cambridge Hercegnőjének és Vilmos Hercegnek van okuk az örömre, hisz fiúgyermekük mellé egy lány érkezett, így a férfi és női energiák ebben a családban biztosan kiegyensúlyozottak lesznek. A Bika 11-ik fokán álló Nap, valamint a Bika 23-ik fokán álló Mars erős jellemet takar. A Rák aszcendens remekül kapcsolódik Édesapja Napjegyéhez, ez garancia a kettejük közt kialakuló remek érzelmi kapcsolatra.

Anyai oldalon sem lesz hiány odaadásban, hisz Kate Bak jegye alapot ad a biztonsághoz, - ennek a babának nincs mitől tartania. Egyszerre lesz szülője, édesanyja, alkalmanként szigorú bírája, de garantáltan remek anyukája. S ha már a szülőkkel megtalálja az összhangot, vajon a nagymamával is? Biztos, hisz a Nagyi is Bika, és ez esetben két dudás egy palotában biztosan meg fog férni.

Ám lesz egy nagy kérdés: vajon a két testvér szereti majd egymást, vagy rivalizálásba kezdenek? Nos, kijelenthetem, hogy sok munkára lesz szükség ahhoz, hogy ők ketten tartósan és békességben éljenek egymással, - s természetesen ebben a család sokat segíthet nekik. A kis Hercegnő Merkúrja az Ikrek első fokán (mutatva a testvéri kapcsolatok minőségét) szemben áll a Szaturnusszal. Ez aligha nevezhető „könnyű" helyzetnek, és ne csodálkozzunk azon, ha évek múlva sok fontos dologban teljesen eltérő véleményen lesznek.

Vajon jó uralkodó lenne?

A Bika Nappal és Marssal, valamint a Bak Plútóval bölcs királynő válhatna belőle. Két lábbal áll a földön, és remek konfliktuskezelő képességét is meg fogja csillogtatni. Kommunikációja kifinomult lesz, s ha királynő talán nem is, de remek író, szónok, vagy akár politikus is válhat belőle.
A Bika Nap, a Mérleg Hold és a Rák aszcendens által egy igazán érzékeny lélek fog kibontakozni, oda fog figyelni az elnyomottakra, a szegényekre, a kiszolgáltatottakra, - komoly hasonlóságot mutatva Diana Hercegnővel.

Okosan, tervezetten fog eljutni a kitűzött célokig, nem kell félteni őt attól, hogy eltéved az élet sűrűjében. Lendületes lesz, de nem esik túlzásokba, látni fogja, milyen határokat léphet át, s melyeket nem szabad feszegetnie. Megtalálja az utat mások szívéhez, ki fogja mondani, ha valami nem jó, és ellen fog állni az esetleges erőszaknak. Ha úgy dönt, hogy civil pályára lép, akkor feltétlenül segítő szakmát kell választania magának, és ki is tud majd abban teljesedni.

Jelentős változások várhatóak 7, 12, 17 és 24 éves korában. Kövessük nyomon merre megy, mit kezd a lehetőségeivel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.