Kövesd az ösztöneidet! - Hétvégi horoszkóp (május 23-24.)

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tedd a szívedre a kezed, és valld be őszintén: mi az, amire igazán vágysz? Ezen a hétvégén minden megvalósulhat, amit csak szeretnél vagy amihez éppen kedvet érzel. Egy a lényeg: ne félj megtenni az első lépéseket!

Ne keverd össze a munkahelyedet és az otthonodat! Ezen a hétvégén felejtsd el a szakmai kötelezettségeket. Ezen a hétvégén komoly hiba lenne, ha az erőgyűjtés és a pihenés helyett a munkádat helyeznéd fókuszba! A naptár mellett a szervezeted is jelzi tested pihenés utáni vágyát. Felejtsd el a függőben lévő ügyeket, most úgysem tudnál semmilyen hivatalos dolgot elrendezni. Helyezd önmagadat középpontba, adj magadnak lehetőséget az örömre, békére, megnyugvásra. Ne akarj összetűzésbe keveredni senkivel, élj magánéletet, ne vegyél elő hétköznapi tennivalókat! Hidd el, jól fog esni, ha elszakadhatsz a leterhelő tennivalók sokaságától.

Már most figyelmeztetünk: ne ess túlzásba, és ne tervezz túl sok programot erre a hétvégére! Inkább szelektálj, így tudod kihozni a hétvégéből a legtöbbet! Nem kell energiatartalékaidat maximálisan kihasználni, különben sem tudsz egyszerre több helyen ott lenni. Időből neked is épp annyid van, mint másoknak, úgyhogy csak annyi dologra mondj igent, amennyi ténylegesen élvezetet adhat, és nem utolsósorban örömödet tudod benne lelni. A házimunkákkal le vagy maradva? Gondold át, hogyan tudod megoldani, hogy jusson is, és maradjon is. Amit nem halogathatsz tovább, azt oldd meg mihamarabb. A szombat délelőttöt szánd ezekre, minden további idő legyen a kikapcsolódásé!

Az égi konstellációk jó lehetőségeket ígérnek, jelentős energiák rejtőznek benned, amit érdemes kihasználnod, akár otthoni teendők elrendezéséről, akár mások megsegítéséről van szó. Most könnyen adsz, legyen szó szívességről, jó tanácsról. Kiváló ötleteiddel, nagyszerű tippjeiddel másokat is inspirálsz, képes leszel környezetedet cselekvésre buzdítani, amiért sokan hálásak lesznek neked. Lehet, hogy péntek este még pihentető, nyugalmas hétvégét terveztél, ám szombat délelőtt már más vágyaid lesznek. Egyszerűen tedd azt, ami spontán lehetőségként merül fel. Add át magad ösztöneid útmutatásának!

A szombatod békésen indul, ám arra már ne is számíts, hogy hasonlóan fejeződik be! Ki fogsz mozdulni a komfortzónádból, és ettől jól is fogod magad érezni. A szokásos családi dolgok, házimunka, főzés, beszélgetés mellett feltétlenül mondj igent egy különleges meghívásra, bármi legyen a téma! Különösen akkor ne maradj otthon, ha új emberek megismerésére is alkalom nyílik. Új barátság vagy akár egy új, izgalmas szerelem alapjait is leteheted. Vasárnap aludd ki magad, délelőtt pedig lehetőséged nyílik végre egy olyan, érzelmekkel és őszinteséggel teli beszélgetésre, ami sok mindent tisztázhat.

Most kiderül, hogy mennyire osztottad be jól az idődet a héten, ugyanis egyértelművé válik, semmilyen komoly elmaradásod sincsen, azaz teljes mértékben kedved szerint alakíthatod a hétvégédet, nem tartozol elszámolással senkinek. Olyannyira igaz ez, hogy ha a házimunkák sem torlódtak fel, és a különleges igényeknek is megfeleltél, akkor nincs más hátra: éljen a hétvége! Bulizz, táncolj, tedd, amihez kedved van. Szombat estére nem fulladsz ki, így akár több buliban is tiszteletedet teheted. A vasárnap legyen könnyed, ám mindenképpen menj szabad levegőre.

Ezen a hétvégén furcsa oldaladat mutathatod meg a világnak, könnyen megeshet, hogy kifordulsz önmagadból, szélsőséges leszel, ezért fontos, hogy fokozottan figyelj arra, kinek és mit mondasz, hogyan nyilvánulsz meg másokkal szemben, és mielőtt valami elhamarkodottan kiszaladna a szádon, inkább számolj el tízig. Mivel kifejezetten szeleburdi leszel szombaton, többször is mondhatsz olyasmit, ami bántó lehet mások számára. Valójában a saját lelkedet akarod megóvni, nem akarsz kudarcot vallani, és ezért lépsz fel támadólag. Ez rossz taktika, az elhamarkodott véleménynyilvánítás könnyen félreértéseket okozhat. Vasárnapra ez a kellemetlen hatás megszűnik, és minden visszatér a békés kerékvágásba.

Kissé kedvetlennek és fáradtnak érzed magad? Sebaj! Ne arra fókuszálj, hogy leterhelő volt a hét eddigi része, hanem arra, hogy itt a hétvége, és fel lehet töltődni! Felőrölték energiatartalékaidat a tennivalók és a másokkal folytatott csaták sokszor elkedvetlenítettek, ám adj egy esélyt környezetednek arra, hogy felvidítsanak, szeressenek, vagy akár a tenyerükön is hordozzanak! Ideje, hogy alaposan kipihend magad, s ezt vedd szó szerint, ne csak ímmel-ámmal! Felejtsd el a házimunkát, bízd másvalakire a főzést, tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy tényleg lógatod a lábadat két teljes napig.

Szombat reggel remek formában leszel, szeretteid, barátaid azzal a Skorpióval találkoznak, akit nagyon kedvelnek. Kedves leszel, odaadó, de ha úgy adódik, akkor őszintén elmondod a véleményedet. Tele leszel érzelmekkel, amelyeket ki is nyilvánítasz, ám fontos, hogy légy mérsékletes, nehogy akadjon valaki, akinek a túlzott szeretet valamiféle teherként nehezedik a vállára. Segíts ott, ahol csak tudsz, és minden meghívásra mondj igent, semmit nem veszíthetsz. A hétvégéd összességében kiválóan alakul, vasárnap – ha szombaton ez kimaradt - tényleg a pihenés kerüljön fókuszba.

Kellemes hétvége ígéretével kecsegtetnek az égiek, sok mosoly, öröm, béke tölti ki óráidat, azaz garantált a kiegyensúlyozottság! Családi pillanatok, barátokkal eltölthető szombat este? Minden épp úgy alakul, ahogy az számodra kedvező, igaz, nem árt folyamatosan kezedben tartani az irányítás gyeplőjét! Felemelő élmények várnak, ráadásul semmi sem zavarja meg a tervezett programok menetét. Rád fér már egy testi és lelki regeneráció, ezért túlzásokba ne ess. Csak olyan helyre menj, és olyan emberekkel találkozz, akikkel kapcsolatban semmilyen kételyed nem merülhet fel.

Élményekkel teli lesz ez a hétvége, ne szabj gátat a fantáziádnak, se a vágyaidnak, csak vesd bele magad az ismeretlenbe, menj új helyekre, találkozz idegen, és olyanokkal is, akiknek eddig kerülted a társaságát. Ha hagyod magad sodortatni az árral, a létező legjobb helyekre fogsz eljutni, és a remek élmények garantáltak. Légy nyitott és befogadó mindenre, ami adódik, rengeteg izgalmas tapasztalatot gyűjthetsz. Olyan folyamatokat, helyszíneket, esetleg kultúrákat ismerhetsz meg, melyekről eddig nem volt tudomásod. Hidd el, hogy minden pillanatot élvezni fogsz, ha engedsz a csábításnak.

Tény, hogy a hét eddigi része fárasztó, néha egyenesen lohasztó volt, sokat dolgoztál, energiatartalékaid megcsappantak. Ám, szombaton reggel úgy kelsz fel, mintha semmi sem történt volna, a gondjaid egy csapásra elillannak, az energiád ismét maximumon mozog, így bármilyen programot bevállalhatsz, mert bírni fogod az iramot. Az idődet olyan dolgokra szánd, melyek tényleg a kedvedre vannak. Ne hagyd, hogy bárki rád erőltessen olyasmit, amihez nincs kedved. Habzsolni szeretnéd az életet? Tedd azt! Ám az elhatározást kövesse is tett!

Nyugalmas hétvége ígérkezik, és jó az esély arra, hogy legbelül Te magad is épp erre vágysz. Ha viszont mégis más jár a fejedben, akkor is pont úgy alakíthatod a terveidet, ahogy az számodra kedvező és örömteli. Ez a kettősség azért áll fenn, mert most nem lesznek rád erőteljes hatással a hétvégi bolygóállások, így azt csinálhatsz, amit csak akarsz, ott és azokkal az emberekkel, akik számodra fontosak. Bármit tégy, bárhová sodorjon az élet, azt élvezni fogod, és kiváló élményekben lesz részed. Ha otthonod nyugalma mellett döntesz, biztos, hogy egy csomó apró feladatnak a végére érsz.
Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/ez-zsir/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlNem haladsz a fogyókúráddal? Meg sem moccan a mérleg mutatója? Csillagjegyed megmondja, hogyan fogyhatsz le leggyorsabban!Ez Zsír!--Ugorj bele az ismeretlenbe! - Májusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150409-a-life-hu-majus-havi-penzhoroszkopja.htmlA májusi konstellációk a bátraknak kedveznek! Befektetések, vállalkozások indítása, régi ügyek lezárása – bármiről legyen is szó, a májusi konstellációk most a bátraknak kedveznek, különösen a földies és a tüzes jegyeknek érdemes figyelniük a lehetőségekre.HoroszkópOrigoA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--Jöhet a mindent elsöprő szerelem! – Májusi szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150408-a-life-hu-majus-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlA szingli Kosok és az Ikrek 18-a után járjanak nyitott szemmel, a Mérlegek új vizekre evezhetnek, a Bakokban pedig fellobban a szenvedély. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok erre a varázslatos hónapra!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.