Rád talál az igaz szerelem! – Júniusi szexhoroszkóp

június asztrológia szex havi horoszkóp horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami eddig nem sikerült, az most valóra válik. A szíved dobban, a lelked kivirágzik, ezt pedig kedvesed és a párjukat keresők is észreveszik. Éld meg ennek az időszaknak minden csodás pillanatát!

Páros: Komoly izgalmakra számíthatsz, állandóan kitalálsz valamit annak érdekében, hogy kedvesed érdeklődését fenntartsd. Jól teszed! Ölelésre, szeretetre, odaadásra vágysz? Követeld ki magadnak! Tudatosítani akarod a másikban, hogy mit érzel? Tedd meg mihamarabb!

Páratlan: Június hava mindenben neked kedvez, a magányt végre messzire űzheted. Nézz körül, menj új helyekre, mert bizony ott van valaki körülötted egy ideje, de valószínűleg nem akarod észrevenni. Lehet, hogy nem első látásra szerelem, de légy résen, hatalmas szíve van!

Páros: Meg tudod határozni, hogy mi hiányzik a mindennapokból? Akkor azt is, hogy miként kellene pótolni mindezt. Kezdeményezz beszélgetést, mondd el szerelmednek, mire vágysz, és miről feledkezett el mostanság. A reakciója gyors és pozitív lesz, használd ki maximálisan!

Páratlan: Június csodás energiái körbeölelnek és vonzóvá tesznek a másik nem szemében. Mondj igent minden randira, bulira, társasági eseményre, ismerkedj, hogy megismerhessenek! Mindig legyen nálad frissítőkendő, parfüm, fésű, rúzs, hogy azonnal kicsíphesd magad, hiszen bármikor betoppanhat az igazi!

Páros: Szívügyek terén június legeleje hozhat némi feszültséget a telihold hatására, ami miatt váratlanul komoly kétségeid adódhatnak azzal kapcsolatban, hogy menj, vagy maradj. Szerencsére kedvesed veszi az adást, lépéseket tesz irányodba, és ki fogja elégíteni a vágyaidat.

Páratlan: Maradj titokzatos, keveset mutass magadból, a részleteket pedig csak az előtt a személy előtt tárd fel, akinek kinyitod a szíved kapuját! Őrjítsd meg így a férfit, akit be akarsz hálózni. Higgye azt, hogy téged bizony meg kell hódítani. A hatás nem marad el, a tartósság garantált!

Páros: Azt érzed, hogy a vonzalom csökkent köztetek mostanság? Kevés időtök van egymásra? Aggaszt a helyzet? Döntsd el, mit akarsz és vársz kedvesedtől, de tudd, hogy neked is tenned kell a megoldásért. Sürgősen hozz egy döntést! Szervezz közös programokat, és ismét a magasba juthattok.

Páratlan: Legjobb fegyvered a mosolyod és az őszinteséged. Ne beszélj félre, így pontosan azt adod, amire a másik vágyik, és azt kapod, amire szükséged van. Felejtsd el az álarcokat, add önmagad, legyél egyszerre szexi, vadóc és visszafogott. Újulj meg, a sikered garantált.

Páros: Válaszút elé kerülsz, fontos lépést kell tenned, ami akár komoly változásokat is eredményezhet! Ne dugd a fejedet a homokba, hisz a különválás vagy az együttlét mellett legalább ugyanannyi érv szól. A választ tudod, hát tedd meg a kellő lépéseket, és a hónap végére ismét izgalmas lesz az életed.

Páratlan: A magányosok tábora egy Oroszlánnal biztosan csökken! Június hava egyértelmű fordulatot hoz, fura körülmények közt ismerkedsz meg valakivel, és eleinte el sem akarod hinni, hogy ő lehet a Nagy Ő. Ám a szíved hevesen dobog, kénytelen leszel viszonozni a másik fél érzelmeit.

Páros: Érzelmi téren zűrösek a mindennapok? Esetleg van némi hiányérzeted? Kevés a szenvedély, hol a romantika? Mondd el kedvesednek, hogy többre vágysz, mint eddig, és erőltesse meg magát egy kicsit! Nem kell kétszer kérned, jön, és a tenyerén fog hordozni.

Páratlan: Az elmúlt időszakban nem zavart a magány állapota? Hát most biztosan fog! A nyár beköszöntével többre vágysz, szerelemre, romantikára, szenvedélyre? Adódhat sok flört, pár szexi kaland, ám amikor a szíved hirtelen egy férfi miatt kezd hevesen dobogni, képes leszel csak rá fókuszálni.

Páros: Szívügyek terén nyugodt lehetsz, ha adódik is pár apró vita köztetek, még jót is tesz nektek ez a pluszenergia, ugyanis a kibékülés édes pillanatai mindkettőtöket kárpótolnak. Beszéljetek a nyárról, a vakációról, a közös tervekről, az összeköltözésről, a gyermekvállalásról. Épp itt az ideje!

Páratlan: Mindent megteszel azért, hogy megéld a szingliség előnyeit? Felejtsd el! Ismerkedj, flörtölj, és adj esélyt magadnak a szerelemre itt és most. Légy bátor, vonzd magadhoz a kiszemelt férfit, de tudatosítsd vele, hogy nem játszhat veled. Ha akar valamit, vegye komolyan a lehetőséget, amit nyújtasz neki.

Páros: Éld át kedveseddel a féktelen szerelmet, romantikázzatok, legyetek szenvedélyesek, és biztosan nem fogtok unatkozni. A közös percek mindenért kárpótolnak, és látni fogod, hogy kedvesed rád van hangolódva. A hónap második felében hozzatok nagy döntéseket!

Páratlan: Akkor is magadhoz vonzod az ellenkező nem tagjait, ha nem is teszel ezért semmit. Csábító leszel, csinos, különleges, fény leszel az éjszakában, és emellett sokan nem tudnak majd elsétálni reakció nélkül. Ne mondj nemet semmire, mert a legváratlanabb pillanatban kopogtathat ajtódon a szerelem.

Páros: Fura helyzetbe kerülsz, ugyanis nem a kedvesed, hanem valaki más nyilvánítja ki feléd érdeklődését. Zavarod pedig látványos lesz, ugyanakkor izgatni fogja a fantáziádat. El kell gondolkodni azon, vajon jó helyen vagy-e ott, ahol vagy. Netán váltani kellene? Most kell eldöntened!

Páratlan: Bármilyen furcsán is hangozzék, jót tesz neked, ha valamilyen külső ok miatt megcsappan egy kicsit az önbizalmad. Így végre olyanok is mernek majd nálad próbálkozni, akik eddig sose tették. Nyugodtan bújj ki a bőrödből, legyél bújós kiscica a megszokott vadmacska helyett!

Páros: Június vegyes hatásokat ígér, viszont jó hír, hogy az irányítást 7. után a kezedben tudod tartani, így te döntheted el, a nyugalom vonz jobban, vagy a szenvedélyt éled-e meg inkább. A hónap közepén nem elégszel meg a csenddel és a harmóniával. Szerencsére kedvesed alkalmazkodik hozzád.

Páratlan: Új szerelem kopogtat az ajtódon, de időben döntsd el, hogy fel vagy-e készülve egy hosszú távú, tartós kapcsolatra! Ha beengeded életedbe az új impulzust, az biztosan boldoggá tesz! Hagyj fel a magányos farkas játékkal, igenis jó dolog egy társ, aki a tenyerén hordoz.

Páros: Akár akarod, akár nem, felbukkanhat életedben egy régi szerelem... A háromszög kialakulására igen nagy júniusban az esély, vajon mit lépsz? Ha békét akarsz, akkor maradj a fenekeden, válaszd a biztosat, némi izgalomért ne rúgd fel azt, amiben eddig jól érezted magad!

Páratlan: Hol bujkál már az igazi? Ha már az összes pasifogó praktikát bevetetted, de semmi nem vált be, akkor hagyj fel a trükközéssel, és légy spontán, aki jön, annak add oda a szíved, és hidd el, nem fogsz tévedni! Csak hagyd magad kiszemelni és behálózni.

Páros: Energikus lesz ez a nyárkezdet, bőven lesz részed izgalomban, szenvedélyben, új élményekben. Rendszeresen találsz okot arra, hogy feltüzeld kedvesedet, ha régen együtt vagytok, akkor is lehengerled valahogy. Ha nem veted meg majd a flörtöket sem, az nem baj, de a határokat ne lépd át.

Páratlan: Ne aggódj, bőven lesz részed randikban, jó bulikban, és ha nyitott vagy rá, akkor egyéjszakás vagy hétvégi kalandokban is. Lépten-nyomon udvarlókkal leszel körülvéve, sokan próbálnak majd behálózni. Hagyd magad, hiszen csak így derülhet fény arra, ki lehet az igazi!

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockMegbízható a férfi? Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20130822-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegye-elarulja-mennyire-megbizhato-a-ferfi.htmlTe azonnal átlátod a kapcsolat kezdetén, hogy megbízható-e a kedvesed? Netán néha kételkedsz benne, amikor nem azt a lépést teszi meg, amit elvárnál tőle? Tűzbe tennéd a párodért a kezed? Böngészd át a horoszkópját, mert abból könnyen kiderül, valóban megbízhatsz-e a férfiban.Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockIlyen az igaz szerelem! Együtt távozott az élők sorából az idős szerelmespárhttp://www.life.hu/news/20150414-par-perc-kulonbseggel-halt-meg-az-idos-szerelmespar-ket-tagja.htmlMindannyiunknak könnyeket csalt a szemébe a Szerelmünk lapjai című film utolsó jelenete, melyben Allie és Noah együtt távoznak az árnyékvilágból. Nem is gondoltuk volna, hogy a sírig tartó szerelem nemcsak a filmekben létezik.NewsOrigoA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.