Hétvégi horoszkóp (június 27-28.) - Ez a hétvége legyen csak a tiéd!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erőteljes égi energetika ölel körbe a hétvégén. Semmi nem tudja kedvedet szegni, és most végre minden a terveid szerint fog alakulni. Fontos, hogy megtaláld a számodra kellemes, örömteli programokat, és ne hódolj be mások akaratának!

Ezen a hétvégén gyakran fog változni a hangulatod, néha még saját magadat is nehezen tudod követni. Szombat reggel és délelőtt indokolatlanul sok akadály keresztezi utadat, amibe belefogsz, eleinte nem halad, módosítani kell az elképzeléseiden, de lehet, hogy kétszer annyi időt vesz igénybe valami, mint más esetben, ám épp ez az, amit időben érdemes átgondolni, hátha a sors azért gördít eléd akadályt, hogy gátoljon valamilyen hiba elkövetésében. Vedd észre, ha mély gödör tátong előtted, és ne akarj beleesni. Inkább vonulj vissza, pihenj, hisz a nagy kihívások megvárnak. Vasárnap minden pozitív irányba fordul, s a dolgok visszatérnek az eredeti, békés kerékvágásba.

Természetes, hogy szombaton a hátad közepére sem kívánsz semmilyen extra feladatot. Egyáltalán nem vágysz munkára, komoly tennivalókra, olyannyira nem, hogy még a gondolataidba sem akarod beengedni a kötelesség szót. Nincs is rá okod, így nyugodtan átadhatod magad a lazsálásnak. Ha viszont valamilyen úton-módon mégis beférkőzik az életedbe valamilyen szakmai dologgal kapcsolatos változás, vagy egy új lehetőség kerül kilátásba, akkor légy okos, figyelj a jelekre és semmilyen döntést se siess el. Ha jön egy telefon, e-mail, vagy hív a főnök, egy üzletfél, reagálj rá, nem fogod megbánni. Menj társaságba, mert ha az előbbi módokon nem, akkor majd személyes kapcsolatok során nyílik meg előtted a lehetőség!

Ha netán a szombati napod munkával telik, könnyen adódhatnak nehézségeid, összetűzésbe keveredhetsz környezeteddel. Ha nincs ilyesmiről szó, akkor is könnyen megeshet, hogy valamely családtagoddal, egy baráttal, vagy akár egy ismeretlennel akasztod össze a bajszod. Vértezd fel magad a nehézségek ellen, ha pedig a gondok előjeleit észleled, jobb, ha megfutamodsz! Így a bajok elkerülhetnek, s végül te lehetsz a nap nyertese, aki okosan kezel minden konfliktust. Vasárnap már a Hold és a Jupiter is támogatják terveidet, olyan emberekkel találkozhatsz, akik sok érdekes információt osztanak meg veled.

Ezen a hétvégén sokszor fog ingadozni a hangulatod, vegyes hatások érnek, lesznek jó és kevésbé kellemes pillanatok, a harmónia máshol talál magának helyet. Alapvetően persze egyáltalán nem akarod, és mégis szinte mindent sötétebbnek látsz, nem lesz kedved problémákat megoldani, másokat megvigasztalni, pedig nem minden olyan zűrös, mint ahogy látni véled. Az igazi gond az, hogy tartasz a változástól, nem akarod elfogadni, hogy bizonyos dolgok akkor is elmúlnak, ha mindent megteszel azért, hogy ez ne történjen meg. Érzelmek terén próbálj csakis a szép dolgokra összpontosítani, az apró kellemetlenségeken pedig gyorsan lépj túl! Így a vasárnap már kellemes légkörben telhet.

Ez a hétvége kedved szerint alakul, az lesz a jó, hogy megválaszthatod, aktívan vagy passzívan töltöd az idődet. Leterhelő vagy fárasztó élethelyzetekre nem kell számítanod, sőt, inkább feltöltődsz, örömforrásokra lelsz, ez pedig elégedettségre ad okot, így pedig másokat is mosolyra fakasztasz. Mindemellett persze akad bőven tennivalód, de energiatartalékaid cseppet sem csappannak, úgyhogy ne félj elvállalni némi fizikai jellegű munkát otthon, esetleg egy barátnál, rokonnál! Szeretteiddel légy türelmes és kedves, beszélgess velük sokat, figyeld reakcióikat, ha nem is akarnak elárulni valamit, magadtól is rájössz, ha segítségre szorulnak.

Az előtted álló hétvégén minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy érvényesítsd az akaratodat. Jupiter erős hátszelet ad eredeti terveid megvalósításához, ezen kívül kiváló lehetőséget kínál ahhoz, hogy valamilyen különleges helyzetben megmutasd a képességeidet. Ne riadj meg semmilyen kihívástól csak azért, mert hétvége van! Áldozz be pár órát, és a siker garantált. Biztosan adódik mód valamilyen előrelépésre, netán épp pénztárcád gyarapítására, vagy könnyen lehet, hogy valakivel végre kibékülsz. A hírek nagyon kecsegtetőek, ám maradj a realitás talaján, így a lehető legtöbbet tudod kihozni a helyzetből. Ha akadnak intő jelek, azokat kezeld megfelelően. Valóban adódhat egy szuper lehetőség, és profitálhatsz is belőle, de csak a tudatosság segítségével indulj el a cél irányába.

Mérlegként semmilyen más feladatod nem lehet, minthogy egész hétvégén szárnyalj. Minden lehetőséget ragadj meg és használj is ki! Érezd jól magad, és fejlődj szellemileg, engedj be új tudást, s remek dolgokat tapasztalhatsz meg. Légy nyitott és alkalmazkodó, reagálj gyorsan a változó körülményekre, így könnyedén veszed az akadályokat, sőt, másoknak is segíthetsz, ha módodban áll. Amint adódik valamilyen elintézendő feladat, ne utasítsd vissza és ne is halaszd jövő hétre, az új tennivaló egy új tapasztalat lehetőségét is magával hozza. Ne légy türelmetlen, ne rohanj sehová, inkább figyeld, hogy a dolgok miként alakulnak, mert minden a te fejlődésedet szolgálja valamilyen formában.

Szombaton egész nap öröm lesz a társaságodban lenni, mosolyogsz, végtelenül vidám leszel, befogadsz minden új ismeretet, igent mondasz a különféle programokra, új emberek megismerésére, vagy akár arra is, hogy otthon maradj, s elvégezz pár házimunkát. Semmi nem tudja kedvedet szegni! Ez egy könnyed, fáradalmaktól és problémáktól mentes hétvége lesz, tényleg nem lesz aggodalomra okod, és a végén örömmel konstatálhatod, hogy minden a terveid szerint haladt. Addig is nem teszel rosszat azzal, ha beiktatsz olyasmit is, ami hirtelen adódik, legyen az egy buli, egy randi meghívás, vagy bármi más. Semmit ne csinálj, amihez nincsen kedved, csak lazíts!

Ezen a hétvégén csak azt tedd, ami jól esik, mutasd meg igazi, Nyilas énedet a világnak, s ha kell, hát teljes erővel vesd bele magad a különféle feladataid elvégzésébe. Ugyanakkor vigyázz, mert meggondolatlanságra leszel hajlamos, és elcsúszhatsz a banánhéjon. Ne játssz a tűzzel, most könnyen megégetheted magad. Próbáld a hevességedet és a benned örökké lobogó tüzet összekapcsolni egy csipetnyi racionalitással. Valami alaposan felkelti majd a figyelmedet, és bármit megtennél, hogy a magadénak tudhasd. A célért mindent megteszel, ami jó, de csakis megfontoltan, előrelátóan! A látszat néha csal, s bár meglátásod szerint nagy zsákmányra tehetsz szert, azért ne rugaszkodj el a valóságtól, így minden rendben lesz majd.

Ezen a hétvégén nagy baj nem érhet, úgyhogy légy bátor, s tegyél valami tőled teljesen szokatlant! Magad is észreveheted, hogy különösebb erőlködés nélkül történnek meg a jó dolgok, pozitív energiák vesznek körbe. Ha feladatod adódik, azt vállald fel, ne halogasd. Időben vedd észre, hogy leginkább a logikai készségedre lesz majd szükség, hogy megold a különféle élethelyzeteket, amelyek váratlanul kerülnek elő, látszólag a semmiből. Emellett még érzelmi téren is sakkoznod kell alkalmanként, mert sokan fogják igényelni a társaságodat, s vágynak jó tanácsaidra, vagy szimplán arra, hogy velük töltsd az idődet.

Ezen a hétvégén remekül alakulnak a dolgok, meg sem érzed, ha a sok tennivaló közepette némi energiaveszteséget szenvedsz el. Hangulatod töretlen, másokat is felvidítasz, és az apróságoknak is nagyon fogsz örülni. A Hold feltölt, folyamatosan energetizál. Merkúr segít a háttérből, megnöveli az esélyeidet arra, hogy valami jó dolgot alkoss otthon, vagy akár emberi kapcsolatok terén lépj új területre. Új barátságok szökkennek szárba, növelheted a tudásodat, tapasztalatokra tehetsz szert, magányos Vízöntőként biztos, hogy bevonzol valakit, akivel kölcsönös lesz a szimpátia egymás iránt. A legjobb feltételek adottak ahhoz, hogy elszántan bevesd magad egy új feladatba.

Ezen a hétvégén sok konfrontációban lehet részed, egymás után többször is megesik, hogy a te véleményed gyökeresen ellentétes lesz másokéval, ami azért elég ritka pillanat. Szeretteid, barátaid talán mást várnának tőled, de Te mérlegelj, s ha úgy érzed, fontos, hogy elérd a célodat, akkor ne visszakozz! Állj ki a saját elképzeléseid mellett, és figyeld meg, ha lassan is, de az emberek meg fognak téged érteni, és el fogják fogadni az érveidet. Nem kell alkalmazkodnod minden áron másokhoz, mert az már inkább meghunyászkodás lenne. Nem szükséges mások kompromisszumos javaslatainak behódolnod, különösen akkor, ha az leginkább az Ő érdekeiket szolgálná. Igyekezz nagyon átgondoltan érvelni a saját elképzelésed mellett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.