Heti horoszkóp (június 29. - július 5.) - Ne félj kimondani, ha teher számodra egy kötelék

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold csütörtökön megmutatja teljes egészét, tündöklése és energiája remek hatással lesz rád. Így képes vagy feltölteni a tartalékaidat és megvalósítani új dolgokat. Legyen bátorságod felfedezni önmagadban a lehetőséget a megújulásra!

A lelkivilágod csodálatos dolgokra lesz képes, megnyílsz emberek, helyzetek előtt, és hagyod magad inspirálni a világ felől érkező energiák által. Befogadsz, elfogadsz, támogatsz, jótékonykodsz, mindig megtalálod azt, amire a környezetednek éppen szüksége van. Ne félj adni, de ha kell, hát kérj! Jusson eszedbe, hogy mindent visszakapsz, hát adj bátran! Különféle fura élethelyzetek késztetnek majd mély gondolkodásra, sarkallnak cselekvésre. Olyan napok jönnek, amikor a legbonyolultabb helyzetekből is jól jössz ki, és különféle ügyeidet is viszonylag könnyen, jó eredményekkel rendezed. Ha anyagi problémák nehezítik napjaidat, a most következő hét, illetve hetek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy magad mögött hagyd ezek nagy részét.

Nyár van, süt a nap, ennek ellenére egyre jobban elhatalmasodik rajtad a rosszkedv? Ne hagyd! Vegyél bátorságot, mosolyogj, és mutasd meg a világnak, hogy kemény fából faragtak. Ne rontsd el a hangulatot, se a sajátodat, se másokét! Tény, hogy a hétfői és keddi nap igencsak leterhelő lesz, de szerdától fordul a kocka, a karrier és a pénzügyek terén nagyot léphetsz előre, sokat fejlődhetsz, és ismét lesznek hosszú távú terveid. Hiába mutat a naptár maholnap júliust, ez a hét kifejezetten kedvező időszak üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodásokra, fontos döntések meghozatalára. Ha egy ideje új vállalkozáson, költözésen, beruházáson töröd a fejed, egy percet se várj, hanem vágj bele! Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy most érdemes segítőt választanod, mert egy titkos támogatóval messzebbre jutnál!

Életed több pontján is jelentős változásra számíthatsz, készülj fel ezekre, és fogadj mindent örömmel, mert a különféle események sorban a te érdekedet szolgálják. A magánéletedben és munkafronton is elengedhetetlen volna néhány őszinte megnyilvánulás, melynek során egyértelműen tudatosítod az emberekben, hogy mit szeretsz, mit nem, és hogyan akarsz bizonyos dolgokat rendezni, formálni, jobbá, szebbé és eredményesebbé tenni. Szeretteid, barátaid, feletteseid most mind meggyőzhetőek, de neked kell kezdeményezned, sőt, ahhoz is legyen bátorságod, hogy tisztázz minden régi félreértést. Többet kellene foglalkoznod azokkal, akik fontosak számodra, és szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat velük, mindezt úgy, hogy kimondod, mit is érzel és gondolsz valójában.

Figyelj jobban magadra, az egészségedre és nem utolsósorban a környezetedre! Vedd észre időben, ha valahol baj van, mert most te lehetsz a támasz másoknak, mindezt úgy, hogy neked ez nem kerül extra erőfeszítésbe. Semmilyen segélykiáltásra ne legyints, ha valaki hozzád fordul a bánatával, ne küldd el! Légy befogadó, mert most mások bajából tanulhatsz a legtöbbet, így téve a saját életedet még szebbé! Az egyszerűnek tűnő kérdéseket is válaszold meg legjobb tudásod szerint! Talán zavarni fog, hogy sokan fordulnak majd hozzád segítségért, és benned látják a megmentőjüket, de ez valójában egy elismerés feléd, egy jel, hogy jó vagy, és szeretnek téged az emberek. Ezen a héten kiemelt helyre kerül a kommunikáció, ezért is lényeges, hogy miként formálod meg a válaszokat, vagy milyen irányba terelsz egy beszélgetést.

Kissé szétszórttá válsz, kapkodsz, egyszerre akarsz több dologgal foglalkozni. Ha így érzed jól magad, hát tedd, amit a szíved diktál! Persze azért ne feledd, közben beleeshetsz abba a hibába, hogy hajlamos leszel a gyorsaságot előtérbe helyezni a minőséggel szemben, de pár hibán túl összességében remekelni fogsz. Arra figyelj, hogy ebben a hatalmas lendületben nehogy épp az ellenlábasaid tudjanak valamit az orrod alá dörgölni. Ugye nem akarod? Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, légy okos és rafinált! Ne vállalj többet annál, mint amit biztonsággal el is tudsz végezni. Csütörtöktől fellélegezhetsz, és újabb kihívásokat keresel, de most már mindezt képes leszel sokkal megfontoltabban megtenni.

Ez a hét döcögősen indul, minden dupla annyi időbe és erőfeszítésbe kerül. Igaz, sorban eljutsz a különféle ügyek végére, ez pedig elégedettséggel tölt fel. Legszívesebben már a hétvégére koncentrálnál? Ne tedd! Szerdán és csütörtökön eléred a maximum állapotot, egyenesen remekelsz, közben pedig egy nem várt fordulattal kedvező pénzügyi lehetőségek nyílnak meg előtted. Nagyon figyelj minden javaslatra, ajánlatra, mert ezek most adódnak, nem térnek vissza. A baráti kapcsolatok is jelentős szerephez jutnak, és könnyen lehet, hogy valakitől most veszel végső búcsút, érezni fogod, mire nincsen szükséged a jövőben. Ne félj kimondani, amit érzel! Ami elmegy, a helyett jön majd új.

Nem lesz ínyedre az, amit tapasztalni fogsz önmagadon. Hétfőn és kedden óriási lendületet veszel, mindent el akarsz intézni, pedig rád ez a vehemencia kevésbé jellemző. Ugyanakkor tudd, hogy nagyon jó döntést hozol akkor, amikor nem egy helyben toporogsz és a döntésképtelenségre hivatkozol. Mérleg létedre úgy fogsz viselkedni, mint egy Kos, aki megy előre, és akár a falon is lyukat üt. Nem fogod az időt húzni. Két nehéz, leterhelő nap vár rád, sem munka, sem anyagiak terén nem bízhatod magadat a véletlenre, de az is biztos, hogy meglesz ennek a pozitív, látható eredménye. Szerdán fordul a kocka, a terhek hirtelen lehullnak a válladról, és kisüt a fejed felett a nap! Élvezd az öröm lehetőségét, és mosolyogj sokat.

Egész héten remekül érzed magad, ráadásul a hétvégén feltöltődtél annyi energiával, ami valószínűleg kitart péntekig, még akkor is, ha sok feladatot vállalsz, vagy akár többletmunkára is rábólintasz. Látszik, hogy van kedved dolgozni, tüsténkedni, felvállalni az új kihívásokat, sőt, akár másoknak is besegítesz. Olyat teszel, amiért sokan felmagasztalnak: támasz leszel a bajban, és nem kérsz érte semmilyen viszonzást. A sors ezt meghálálja neked úgy, hogy senki és semmi nem rontja el a kiváló hangulatodat. Jól kezdődik a hét eleje, és a hangulat csak tovább fokozódik csütörtöktől, a csodás telihold energiájával. Bár a munka terén erőteljes tempóra lesz szükség, mégis bármikor és bárkitől segítséget kérhetsz, nem fognak elutasítani. Most célszerű lenne csapatban dolgoznod, jelentősebb sikereket érhetsz el így!

Ezen a héten nem halogathatod tovább a régi ügyek intézését, óriási lendületet kapsz Jupitertől, és a növő hold is kellő bátorságot ad ahhoz, hogy lezárj folyamatokat, esetleg barátságokat, párkapcsolatot, kilépj egy munkahelyről és újat keress. Aktivizálnod kell magad, mert ha nem teszed, a gondok csak tovább szaporodnak. Nézz szembe a tényekkel, vedd számba a függő dolgokat, és ismerd be, hogy az elmúlt időszakban nem tettél le igazán nagy teljesítményeket az asztalra. Ha idáig eljutsz, akkor már azt is tudni fogod, min kell módosítanod, és hogyan tudod elérni a sikert. Munkád terén elkelne a kreativitás, családi életedben pedig lenne mit rendezni, főleg, ha valakivel összerúgtad mostanság a port. Kezdeményezz beszélgetéseket, mondd el, ha bánt valami!

Senki előtt nem lehet titok, hogy alapvetően igen realista személy vagy, általában két lábbal állsz a földön, és ezen a héten különösen tisztán látod a lehetőségeidet, tudod, mit akarsz elérni, hogyan tudod a terveidet megvalósítani, és azzal is tisztában vagy, ki lehet segítségedre, ha elakadsz az élet sűrűjében. Mindez elkerülhetetlenül magával hozza a változást és a siker lehetőségét. Ugye, élsz ezekkel? Hatalmas kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új kapuk nyílnak meg előtted. Érdekes megbízásra, üzletkötésekre, cserékre, adásra és vételre, értékes emberi kapcsolatok szárba szökkenésére van kilátás. Ha esetleg most kérnek tőled olyat, ami számodra nem túl hízelgő, ne utasítsd azonnal vissza! Jusson eszedbe, hogy jó tett helyébe, jót várhatsz.

Sikeres napok állnak előtted, de az, hogy mennyit használsz ki a pozitív energiákból, csak rajtad múlik! A csütörtökig növekedésben lévő Hold garantálja, hogy folyamatosan energikus leszel, és a hét közepén szó szerint kiteljesedhetsz, megcsillogtathatod a tudásodat. Számtalan új lehetőség adódik számodra, és ezek közül többhöz is kell jó adag bátorság is, de egy Vízöntőben van kellő ambíció, igaz? Olyan kapuk nyílnak meg, amelyeken eddig hiába dörömböltél. Az égi hatások mindennap eljuttatják hozzád a jó energiákat, támogatásuknak köszönhetően sikerre, szerencsés helyzetekre számíthatsz, és garantált, hogy a hét második felére elégedett és boldog leszel. Jó az esély arra, hogy szakmai téren nagyot tudsz villantani, hisz kiváló formában vagy. Amit most a fejedbe veszel, azt meg is valósítod.

Ez a hét tele lesz kihívásokkal, a világ olyan impulzusokat küld feléd, amelyekre nem lehet nem reagálni. A struccpolitika a létező legrosszabb megoldás, hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled. Elkerülhetetlen, hogy bevesd remek szellemi képességeidet, logikádat, kreativitásodat azért, ha fejlődni akarsz, ha előrébb lépnél, ha egyszerűen csak bebizonyítanád magadnak, hogy van benned egy csomó, rejtett tartalék. Megcsillogtathatod titkos tudásodat, letehetsz valami olyat az asztalra, ami sokak elismerését kivívja. Igazán kapóra fog jönni, hogy nyár van, sokan mennek szabadságra, és pár kolléga feladatát – legalább részben – neked kell elvégezni. Ne ijedj meg a kihívásoktól, hanem mutasd meg, hogy rád lehet számítani a nehéz időszakokban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.