Júliusi horoszkóp - Itt az idő a cselekvésre, most minden segítséget megkapsz!

asztrológia havi horoszkóp ezotéria július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően mozgalmas lesz ez a hónap, tele leszel feladatokkal, tervekkel és álmokkal, amelyek miatt sokfelé megfordulsz és rengeteg új emberrel találkozol. A rengeteg külső hatás ellenére próbálj meg befelé is figyelni, mert most végre világossá válik számodra az év hátralévő részére szóló jövőképed.

Sok kérdést kell megválaszolnod júliusban, okos döntésekre, jól megválasztott segítőkre lesz szükséged. Részed lesz kellemesben és kellemetlenben egyaránt, az utóbbiból sokat tudsz okulni. Jókedv és nehézség váltják egymást, ugyanakkor óriási mennyiségű tapasztalatot gyűjtesz össze, s meglepő gyorsasággal tudod is ezeket a magad javára fordítani. Zavarok léphetnek fel emberi kapcsolataidban, különösen a hónap középső szakaszában. Ezek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, s az egyetlen jó választás az, ha visszahúzódsz, és megvárod, míg elcsendesedik a vihar. Vigyázz a kiejtett szavakra, a kinyilvánított érzelmekre, ezek erőteljes hatással lehetnek mindennapjaidra. Ahogy közeleg a hónap vége, csökken a feszültség, és visszatalálsz önmagadhoz.

A nyár dereka nem csak meleget és jó hangulatot hoz, hanem igazán kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Végre megtalálod a számításaidat, választ kapsz a kérdéseidre, s hab a tortán, hogy anyagiak terén váratlan lehetőségek csöppennek az öledbe. Használj ki minden alkalmat arra, hogy fejlődj, s gyarapítsd a pénztárcád vastagságát. Különösen július első fele alkalmas arra, hogy nagyot fordíts életed eddigi irányán, s megtaláld azokat a helyeket, embereket és feladatokat, melyek által sokat fejlődhetsz. Ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy végre megérkezzen, jó eséllyel egy harmadik fél segítségével, hogy aminek most teszed le az alapjait, az virágzásnak indul.

Ha azt reméled, hogy július hava könnyed és laza lesz, hát tudd, hogy tévedsz. Bizony a nyár ellenére alaposan meg kell erőltetned magad, mert bőven akad feladatod. Nehézkes, fizikailag és szellemileg is megterhelő hetek követik egymást, a lelki gondok, feszültségek, folyamatos problémák megtépázhatják a jókedvedet, viszont rajtad múlik, hogy hagyod magad sodortatni az árral, vagy megálljt parancsolsz, és a pillanatnyi körülményekből és lehetőségekből is megpróbálsz valami jó dolgot alkotni. Ha azt érzed, hogy az emberi kapcsolataid meginognak, az nem véletlen! Lesz, akit el kell engedned, s adódik olyan helyzet, amikor szeretnél közel férkőzni valakihez, de a másik nem lesz befogadó. Nyugodj meg, mert 13-tól minden könnyebbé válik, és te is rábukkansz a jó megoldásokra.

Már június legvégén is érezhetted, hogy kicsit több akadály állja utadat, mint azt megszoktad. Légy türelmes, ez az állapot már nem tart sokáig, 4-én már nem leszel annyira leterhelve, 6-tól pedig napról napra többet teljesítesz, kreatívabb leszel, okos ötletekkel rukkolsz elő. Ne ess kétségbe, ha bizonyos helyzeteket nem tudsz azonnal megoldani. Ami késik, az nem múlik! Mondj le a türelmetlenségről, pesszimizmusról, különösen a hónap közepén, csak magadnak ártasz vele. Ne félj váltani, módosítani a szokásaidon, ha úgy érzed, a régi megrögzöttségek akadályoznak emberi kapcsolataidban, vagy épp karriered terén. Nem lesz időd pihenni, ezt halaszd augusztusra. Most cselekedni kell, mert Jupitertől minden segítséget megkapsz ehhez.

Tele leszel kreatív gondolatokkal, remek ötletekkel, életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy, így nem csoda, ha minden vágyad az, hogy egy igazán különleges dolgot alkothass, meglepve ezzel sokakat. Szerencsére magad mellett másokra is számíthatsz, oszd meg bátran eszméidet környezeted megbízható tagjaival, ők pedig inspirálni tudnak majd téged. Mozgalmas, rendkívül eredményes hetek követik egymást, sokat dolgozol, nem lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meg lesz az látszata is. Elérkezett a pillanat arra, hogy alaposan és mélyen áttekintsd, és akár módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, új szerelem szökkenjen szárba, vagy elereszd végre valakinek a kezét. Ha most készülsz szabadságra, akkor a túlzott mozgalmasság helyett keresd a csendet és a békét.

Nehezen birkózol meg a forrósággal? Ez júliusban azért nem meglepetés, viszont jó hír lehet számodra az, hogy a hónap első napjaiban tapasztalt energiacsökkenés 15-e körül megáll, s újult erővel leszel képes nekifutni a feladataidnak. Egy pillanatig se csüggedj, július hava elsősorban annak kedvez, hogy saját, alapvető szükségleteiddel törődj, legyenek vágyaid, terveid, amik, ha nem is világrengetőek, de könnyen megvalósíthatóak, így pedig örömöt és elégedettséget hozhatnak neked. Ha teheted, menj el hosszabb szabadságra, hisz júliusban nem jön nagy áttörés, annál inkább augusztusban. Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, légy türelemmel, ha késik is az igazi, nem várat már soká magára.

Július első hete meglepően aktív és mozgalmas lesz, akár dolgozz, akár szabadságon légy, biztos, hogy sok helyen megfordulsz, ismerkedhetsz, és csillogtathatod a tudásodat. Tedd is meg, ragadd meg az alkalmat arra, hogy felhívd okosságodra, logikus gondolkodásodra a figyelmet. Összességében elmondható, hogy gondok nélküli napokat élsz át, a siker garantált! A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel, viszont nem érzel kényszert arra, hogy bármi áron túltegyél másokon. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól használod ki a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat fordulatot.

Kiváló időszak vár rád, felszabadult leszel, tele pozitív gondolatokkal, remek ideákkal, csak valósíts is meg valamit, ami rólad szól, ami neked fontos ahhoz, hogy még kerekebb legyen az életed. A havi, égi konstellációk mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg nyugalmad, békéd, kiegyensúlyozottságod, kellő támogatást kapsz a harmónia megteremtéséhez. Ha eddig elmaradtak volna életedből a sikerek, most karrier és szerelem terén egyaránt rálelsz azokra az apró momentumokra, amelyek végre elvisznek a célig. A viták és feszültségek elkerülnek, energiáidat jól tudod felhasználni. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, utána jöhet a pihenés.

A hónap első napjaiban tudatosan lassítsd le a lépteidet, ne hozz elhamarkodott döntéseket, légy körültekintőbb a megszokottnál, mert olyan helyzetek adódnak, ahol észnél kell lenni, és át kell látnod, mi zajlik körülötted valójában. Figyelj vérmérsékletedre, hajlamos leszel a haragra, felesleges konfliktusok generálására, hisz a Mars negatív energiája most igen kellemetlenül hat rád. Robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás jellemzi július elejét, könnyen keveredhetsz vitákba, ám, elismételjük, okosan és előre megtervezve szinte minden gondot el tudsz kerülni. Legyél nagyon megfontolt, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet. A tudatosság, az eltökéltség, a béke keresése átsegít a nehézségeken, s 13-a után már megy minden, mint a karikacsapás.

Attól, hogy nyár van, még nem engedheted el a gyeplőt, ugyanúgy oda kell figyelned a feladataidra, és teljesítened kell az ígéreteidet. Az élet nem áll meg, sőt, csak most indul be igazán! Remek lehetőségek nyílnak meg előtted július második felében, ebben nagy segítségedre lesz környezeted is. Módod nyílik arra is, hogy kamatoztasd tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Munkahelyeden, vállalkozásodban több siker is vár rád, akár egy vadonatúj ajánlat is érkezhet, amire érdemes igent mondani. Szerelem terén is pozitív irányba fordulnak dolgaid, hagyd, hogy körbeöleljen a jó!

Erő, energia és óriási lelkesedés bújik meg benned? Hát engedd szabadon! Így tudsz valami különlegeset létrehozni, ha viszont nem érzed úgy, hogy a munkába akarnád ölni az energiáidat, akkor fejleszd önnön magadat, vagy egyszerűen menj szabadságra, és ott érezd jól magad, amennyire csak lehetséges. Jupiter pozitív hatása elvisz a célig, bármit tűzz is ki magad elé. Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül megváltoztass, ha kell, akár meg is szüntess! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot. Szerencsés helyzetben vagy, mert környezeted is támogat abban, hogy munkahelyet válts, elköltözz, vagy megszakíts olyan folyamatokat, melyek csak hátráltatnak.

A nyár önvizsgálatra sarkall, alaposan járd körbe az elmúlt időszak tetteit, mit vállaltál, mit valósítottál meg, mi akadt el, és mit tudnál jobbá, szebbé, kerekebbé formálni. Ne önmagadon kívül keresd a megoldást, hanem belül. Mihamarabb vedd fel a kapcsolatot belső éneddel – a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt, és őszintén értékeld önmagadat tetteidet. Hidd el, óriási felismerésekben lehet részed, ez pedig a te javadat szolgálja. Önbizalmad is megerősödhet, s új élményekben lehet részed. Július utolsó napjai kellemetlen pillanatokat hozhatnak, mert aktivitásod mellett pesszimizmusod is megnőhet. Amint érzed ennek jeleit, keress örömforrásokat, és mosolyogj sokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.