Hétvégi horoszkóp (július 4-5.) - Fogadd örömmel, ami most megadatik!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok végre felfedezik szépségüket, az Oroszlánok sziporkáznak, a Skorpiók pedig járjanak nyitott szemmel, mert egy különleges idegen kopogtathat az ajtójukon. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Ezen a hétvégén még annál is jobban alakulnak a terveid, mint képzelted. Elgondolásaid tökéletesen kivitelezhetőek, az égiek kedvedre tesznek, pozitív energiákkal ölelnek körbe, s még abban is örömödet lelheted, amiben eddig talán sosem. Bármiről is áhítozz, az könnyen létrejöhet, egyedül arra figyelj, hogy nehogy túlzottan elrugaszkodj a realitás talajától. Tüzességed, odaadásod elvisz a célig, tarts ki, még ha alkalmanként utadat is állja egy-egy akadály. Viszonylag kis erőfeszítéssel tudod elérni a célt, és learatni a babérokat. Most a divat és az öltözködés is fókuszba kerülhet nálad. Bátran méregesd magad a tükörben, mérd fel, mi áll jól neked, mi emeli ki előnyeidet!

Vége a hétköznapoknak, és kezdetét veszi egy nyári hétvége, amely eltér az eddig megszokottól. Végre teljes nyugalom vesz körül, tele leszel örömmel, elégedettséggel, ismerkedési lehetőségekkel. Sehová nem kell sietned, senkinek nem kell megfelelned, mindeközben remek a hangulatod, sokan figyelnek rád, mert akkor is felhívod magadra a figyelmet, ha egyébként arra nem törekedsz tudatosan. Elintézel minden tennivalót, még olyat is, amely nem szerepelt az eredeti terveid közt. Hatalmas mennyiségű energia bújik meg benned, képes leszel bárkit inspirálni. Ne lepődj meg tehát, ha mindenki veled szeretné tölteni ez idejét!

A pénteki nap igencsak leterhelt, ugyanakkor tudod, hogy nem volt eredménytelen. Ha pedig a hétvégéd kissé nyűgösen indul, ne aggódj, próbálj mosolyogni, mert az öröm hamarosan utolér, és remek események sorozatával zárod a hetet! Szombat reggel még szembetalálhatod magad azzal a problémával, hogy az eltervezett dolgok összekuszálódnak, nem találsz valami fontosat, vagy egyszerűen elkésel egy találkáról. Ne keseredj el, mert ez semmit nem ront a helyzeten, az élet megy tovább, te pedig továbbra is a maximumot tudod kihozni a lehetőségeidből. A jó társaság, a közös étkezések, a szombat esti buli mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy mégiscsak elégedetten zárd a vasárnapot.

Vigyázz, figyelj oda, ne légy szeleburdi és hanyag! Ezen a hétvégén sorozatosan követheted el ugyanazt a hibát. Figyelj a környezetedre, szeretteid igényeire, hallgasd meg mindig a másik felet, beszélgetőtársaidba ne fojtsd bele a szót, és ne akard örökösen a magad igazát bizonygatni. Bár a Szaturnusz nehezíti a dolgod, ha okos vagy és előrelátó, akkor rengeteg problémát ki tudsz kerülni. Nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy legyen szó bármilyen helyzetről, te képes vagy-e diplomatikus maradni. Ha nem leszel kompromisszumkész, az vitákat eredményezhet. Igyekezz megőrizni a hidegvéred!

Jobbnál jobb témák és gondolatok pattannak ki a fejedből, tele leszel tettvággyal és sziporkázni fogsz. Egyetlen dologra figyelj: ne őröld fel magad, és ne most pocsékold ez az energiatartalékaidat! Fontos, hogy ha belekezdesz valamibe, arról az útról ne térj le. Mindegy, hogy otthon maradsz, vagy házon kívül keresel örömforrást, légy következetes, s amerre indulsz, azt az utat járd is végig. Buli, kiruccanás, láblógatás, legyen az bármi, a lényeg, hogy megtaláld benne a boldog pillanatokat. Sem többre, sem kevesebbre nincs szükség, mindenből csak annyi, amennyi jól esik. Nos, ha ez tényleg tetszetős kilátás a hétvégére, akkor használj ki minden pillanatot a kikapcsolódáshoz, és egyszerűen csak érezd jól magad!

Ezen a hétvégén te kapod a kiemelt szerepet: a lelked, a szellemed, a remek gondolataid. Helyezd fókuszba önmagadat, a vágyaidat, hangold össze a külsőt és a belsőt, és pont azt csináld, amire Te vágysz, nem pedig azt, amit elvárnak tőled. Lásd és érezd a tested és az elméd minden rezzenését, hidd el, megkapod belülről a válaszokat, amelyeket régóta keresel. Elégítsd ki a saját vágyaidat, mindegy milyen igényeid legyenek! Ha sportolnál, ha aludnál, ha tombolnál, mindegy, tedd azt, ami jól esik! Ha úgy érzed, tettél mostanában olyasmit, ami nem volt fair másokkal szemben, azt most tudod korrigálni.

Ha egy békés, csendes hétvégét terveztél, akkor jó eséllyel erről gyorsan le kell mondanod, ugyanis valaki alaposan átformálhatja eredeti terveidet - viszont az is biztos, hogy a kilátások nagyon jónak tűnnek. Sokféle élményben lesz majd részed, új ismeretségeket szerezhetsz, ugyanakkor az égiek figyelmeztetnek, hogy itt az ideje, hogy valakit elengedj, hiszen már jó ideje nem okoztatok egymásnak túl sok örömöt. Ha van ilyen, akkor ideje ezt belátni és bölcsen cselekedni. Próbáld meg mindenből kihozni a legjobbat. Akárhová sodródj, bármi történjék, igyekezz a jót látni mindenben. Hátrányodra válhat, ha most a körülötted zajló dolgokat és folyamatokat csak kívülállóként szemléled, s megpróbálsz ellenállni! Légy aktívabb tagja a társaságnak, a családnak.

Egy sokkalta izgalmasabb, mozgalmasabb hétvége áll előtted, mint amit terveztél, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Tele lesz programokkal, szórakozással, ráadásul sok új ember megismerésének lehetőségével áld meg a sors. Örülj hát neki! Ne mondj semmire nemet, mert sokat kaphatsz most szeretteidtől, barátaidtól, és egy váratlan új ismertség lehetősége is adódhat. Ússz bátran az árral, sodortasd magad az érzelmek tengerében. Amennyiben még egyedül vagy, akár egy kellemes szerelmi kalandban is részed lehet. Az elkötelezett Skorpiók igen érdekes szexuális felfedezéseket tehetnek, hagyd magad inspirálni, s bevezetni egy ismeretlen világba.

A hétvégén adj teret a pihenésnek, ne gondolkodj túl sokat, cselekedj ösztönösen, menj arra, amerre a szíved húz! A munka és a fontos megbeszélések ideje nem most van, a jelen pillanat az örömé és a kikapcsolódásé. Engedd be a békét, a nyugalmat életedbe, s keress olyan programot, ami el tud vinni messzire a hétköznapi tennivalóktól, esetleges gondoktól. Ha mégis megtörténik, hogy egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlattal keres meg valaki, akkor se hagyd, hogy magával ragadjon a munkamánia. Állj ellen a kísértésnek, engedj szabad teret a lazsálásnak, napozásnak, fürdőzésnek.

Figyelj arra, mi mindenre mondasz igent, mert ha túl sokfelé ígérkezel el, valakinek csalódást okozhatsz. Bonyodalom adódhat abból, hogy csak egy van belőled, így döntened kell, merre indulsz, hol kötsz ki, kinek okozol örömöt a jelenléteddel, s ki az, akinek most nem. Végül mégis szerencsésnek érezheted magad, ugyanis vannak olyan jó barátaid, akik észreveszik a zavart, s a segítségedre sietve utat mutatnak, és azt sem veszik zokon, ha nem mellettük rakod most le a voksot. Ha vannak olyan emberi kapcsolataid, melyeket elhanyagoltál az elmúlt időszakban, most ők élvezzenek előnyt a többiekkel szemben!

Ezen a hétvégén azt tervezed, hogy visszavonulsz a világ zajától és erőteljes körforgásától? Az irány jó, de ne hagyd magad ettől eltántorítani. Ha úgy véled, túl sokat dolgoztál mostanság, s nincs hangulatod ahhoz, hogy zajos, társasági életet élj, hát tedd meg ehhez a szükséges lépéseket. A szombati nap folyamán nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, akár régi ismerősöket is felkutathatsz, a fogadtatásod biztos, hogy örömteli lesz. Sokan eszedbe jutnak azok közül, akiknek régebben segítettél, és akiknek a viszonzására, segítő ötleteire, vagy akár csak egy bátorító mosolyukra most nagy szükséged lenne. Légy merész és hívd fel őket, semmit nem veszíthetsz!

Kiváló hangulatban köszönt rád a szombat. Add át ezt a csodás életérzést másoknak, és ne tarts attól, hogy az égi hatások csak rövid időre adják meg neked ezt a felhőtlen boldogságot. Lehet, hogy tényleg furcsa lesz, hogy egyfolytában mosolyogsz, s minden apróságnak képes leszel örülni, de éld meg bátran a szép pillanatokat, és hagyd, hogy a szíved csordultig teljen örömmel. Fontos döntéseket fogsz meghozni, de ne félj tőlük: akár igent, akár nemet mondasz, minden a te érdekedet fogja szolgálni, és a végén meglátod, te leszel az élet nyertese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.