Heti horoszkóp (július 6-12.) - Hallgass a megérzéseidre!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hold rendületlen fogyásba kezd, ezzel pedig az égiek nyugalomra, befelé figyelésre és önvizsgálatra intenek. Foglalkozz magaddal, ha van mit elengedni vagy lezárni, most kell megtenned.

Míg a legtöbb csillagjegy fáradt és kedvetlen lesz, addig te majd kicsattansz az energiától, jókedved pedig nem ismer határokat. Jó tanácsunk a hétre: ne hagyd magad befolyásolni, hallgass a megérzéseidre, és tégy mindent a saját belátásod szerint. Akár dolgoznod kell, akár a jól megérdemelt szabadságodat töltöd, pozitív hangulatod és életszemléleted mindenképpen jól fog jönni, a hétvégén feltöltött energiatartalékaid egész héten ki fognak tartani. Tele vagy erővel, formabontó ötletekkel, ez pedig automatikusan cselekvésre ösztönöz. Ha ehhez még némi kreativitást is hozzáteszel, az maga lesz a tökély! Ezt a hatást leginkább a Jupiter erős hátszelének köszönheted, amelyet egész héten érdemes lesz kihasználnod.

Nagyot fordulnak veled a dolgok, figyeld az eseményeket, és minden lehetőséget fordíts a javadra. Az égiek segítenek új célokat kitűzni, amelyekhez el is irányítanak. Különféle életterületeken egyszerre jönnek pozitív változások, csak tudj minden lehetőséget kihasználni. Anyagi téren meglepetést hozhatnak ezek a napok, hagyd a jó dolgokat megtörténni, sőt ha volt erre vonatkozó terved, akkor ideje belevágni valamilyen befektetésbe, adásvételbe, esetleg egy vállalkozás elindításába. A Jupiter hathatós segítségével jelentős változások lendítik előre a karrieredet, ami épp jókor jön ahhoz, hogy elérj egy fontos célt. Egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában is jelentkezhetnek a változások.

Meglepően sok, egyben izgalmas, kihívásokkal teli, érdekes lehetőség adódik számodra ezen a héten. Figyelj mindenre, és ne félj nemet mondani, hisz így juthatsz előrébb, és tapasztalatszerzési célból is fontosak az új vállalások! Különösen gyorsan kell reagálnod a külvilág felől érkező impulzusokra, a láthatatlan jelekre, az apró megjegyzésekre, mert mindennek komoly jelentősége lesz. Ne legyints a megérzéseidre! Lehet, hogy eleinte banálisnak tűnnek, de az idő igazolni fogja igazságukat. Ha jól ötvözöd a különböző információkat és a belső hangod üzeneteit, ezek összességükben nagyon sokat segíthetnek abban, hogy könnyebben boldogulj a hétköznapok során. Több kedvező helyzet is adódik a napokban, járj nyitott szemmel!

Ha máskorra tervezted a vakációt, akkor is teremtsd meg annak a lehetőségét, hogy sürgősen szabadságra menj, legalább egy-két napot vegyél ki! Lehet, hogy még nem érzed, de elfáradtál, és a fogyó hold csak további energiákat von el tőled. Ellenkező esetben könnyen megtörténhet, hogy munkád vagy tanulmányaid terén váratlan problémákkal kerülhetsz szembe, ezek pedig akadályozhatnak abban, hogy hibátlanul elvégezd mindennapi feladataidat. Ha netán vizsgákra készülsz, ne bagatellizáld el őket, mert igenis fontosak! A heti konstellációk folyamatosan gátakat emelnek eléd, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd el a jövő hétre. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, ugyanakkor mégsem halogathatod a tennivalóidat, ne félj segítséget vagy tanácsot kérni szeretteidtől.

A munka az a fogalom, ami a legkevésbé vonz, és persze ez nem csoda! Inkább pihennél és lógatnád a lábad? Jó az irány, tegyél is meg mindent a célért. Vegyél sorba minden aktuális ügyet, felhalmozódott tennivalót, hisz akad belőlük bőven. Ha nekidurálod magad a feladatoknak, óriási tehertől tudsz megszabadulni. A szorgalmas cselekvés közben pedig rájöhetsz, hogy a semmittevés nem is olyan izgalmas program. Szerencsére a feszített munkatempó jó ötleteket eredményez, és a végén minden, ami eleinte kényelmetlennek tűnt, az előnyödre válik. Könnyedén elkerülöd a felületességet, alapos leszel, és sok elismerést zsebelsz be.

Remek hangulatú napok várnak rád, merész ötleteidre most sokan felfigyelnek, adj teret formabontó terveidnek, és figyeld meg, hogy a kellő inspiráció is megérkezik a megvalósításhoz. Ha szükséged van külső segítségre, azt is meg fogod kapni, jó eséllyel Kosoktól, Oroszlánoktól vagy Nyilasoktól. Hétfőn még nem vagy abban biztos, hová is akarsz eljutni péntekig, de az biztos, hogy valamilyen pozitív, a sorsodat jó irányba terelő helyzet következik be. Egyszerűen csak hagyd megtörténni a dolgokat, fogadd be a jó tanácsokat, ne hessegesd el a titkos információkat. Kapj az alkalmon, örülj annak, hogy zöldre vált a lámpa, és egy terved elindulhat a cél felé. Régóta vártál már erre, úgyhogy kapd össze magad, és valósítsd meg a vágyaidat! Most nincsenek előtted számottevő akadályok.

Ha mostanra tervezted a vakációt, a lehető legjobb döntést hoztad. Ez a hét nagyszerű a szabadságra, szórakozásra, kikapcsolódásra, és nem baj, ha a nagy döntéseket messzire kerülöd. Az biztos, hogy aktívan telnek a következő napok, és kiváló élményekkel gazdagodsz. Ha viszont a munka áll továbbra is a fókuszban, akkor tudd, hogy nemcsak szakmai téren, hanem életed egyéb irányaiban is nagyszerű lehetőségeket kapsz a változtatásra, fejlődésre, sőt az anyagiak gyarapítására is. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy csakis rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod ezeket a lehetőségeket, és túlzásokba sem kell esned. Ha azt érzed, valamivel most nem akarsz foglalkozni, azt mondd ki nyugodtan.

Már rég vártál arra, hogy minden adott legyen a sikerhez? Nos, nem kell tovább várnod, elérkezik a minden szempontból tökéletes pillanat, és végre megtörténik az, amiről szinte már le is mondtál. Anyagiak terén kedvező fordulat adódik, új pénzforrás lehetőségét tárja eléd a sors, úgyhogy ne ülj a babérjaidon, hanem lendületesen tedd a dolgod! Használj ki minden lehetőséget, és ha kell, hát elégedj meg a kevesebbel is, ebből még később jóval több is lehet. Ne feledd a régi mondást: sok kicsi sokra megy! Különféle emberi kapcsolataid jelentős része átalakításra szorul, amit el kell engedni, ne tartsd tovább, ami jönni akar, annak nyisd ki a kaput!

Utolért a hezitálás érzése? Ritka pillanat ez egy Nyilasnál. Nyugi, csak a hét első két napjára lesz jellemző, de összességében mégis a segítségedre lehet ez a helyzet. Azt sugallja neked, hogy légy körültekintő, és csak alapos átgondoltsággal és ügyes mérlegeléssel dönts. Akkor tudod lehetőségeidet igazán jól kihasználni, és azokból kellőképpen profitálni, ha minden lehetőséget számba veszel, vagy akár külső segítséget is kérsz. A hét második felében nagy lépést tehetsz a sikeresebb, szebb, csillogóbb jövő felé, ehhez azonban fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükséged. Jól érzed, hogy most nem kapkodhatsz, nem siethetsz el semmit, ugyanakkor nem várakoztathatsz túl sokáig senkit egy válasszal. Találd meg az arany középutat!

Nyugalom, türelem, béke! Ez a trió legyen iránymutatód a héten, bármiről legyen is szó, és bármilyen döntést kelljen meghoznod. Ha okoson tervezel, nagyon eredményes hetet zársz majd, csupán a meggondolatlanságot kell messzire kerülnöd! Döntéseid során ne hagyatkozz másokra, külső tanácsokra, csak a belső hangodra figyelj. Messzire kerüld el a türelmetlenséget, akarnokságot. Ne rohanj fejjel a falnak, mindent alaposan fontolj meg! A heti konstellációk most nem kedveznek a komoly és gyors fordulatoknak, hidd el, mindennek megvan a maga ideje. Nincs még itt az ideje új vállalkozás megkezdésének, költözésnek vagy munkahelyváltásnak. Ha észreveszed, hogy hibázol, légy elnéző önmagaddal!

Egészen szerda estig akadályokkal lesz tele az út, amin jársz. Olyan helyzetekben is meg kell küzdened a külvilág elvárásaival, amikkel máskor nem. Észre fogod venni, hogy a dolgaid nem haladnak majd olyan ütemben, mint reméled, és akik támogatásukról biztosítottak, most könnyen megfutamodhatnak. Ez nem feltétlenül baj, de persze nem fogsz neki túlzottan örülni. Több kellemetlen, egyben türelmetlenségre okot adó ügy bonyolítja az életedet, ezek váratlanul érkeznek, a megoldásuk pedig nem tűr halasztást. Úgy érezheted, hogy elborít a munka, és alig fogsz tudni lépést tartani a változásokkal. Túl sok kötelezettség és elvárás nehezedik rád, de tarts ki, mert csütörtökre minden jobbra fordul. Még magadat is megleped, milyen gyors tempót veszel fel, és mennyire optimista tudsz lenni ismét.

A munkakedv most máshol keresi helyét, és a kreativitásod sem szárnyal, de nagy szerencséd lesz! Átmeneti kedvetlenséged miatt senki nem tesz szemrehányást, leginkább azért, mert sokan járnak hasonló cipőben. Fizikai és szellemi kapacitásod alapjáraton üzemel, nyugodtan mondd ki, hogy elfáradtál, meleg van, pihenésre vágysz. Ugyanakkor hátulütője is lehet ennek a dolognak, kisebb-nagyobb bakikat véthetsz, egyes hiányosságokat nem feltétlenül veszel észre időben. Lassan járj, tovább érsz, ez lehet a mottód ebben a pillanatban. A napok múlásával lecsendesedik ez a helyzet. Már csütörtököt fog mutatni a naptár, mire minden rendben lesz a fejedben, és szerencsére körülötted is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.