Hétvégi horoszkóp (július 11-12.) - Erre a hétvégére vártál egész nyáron!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikák, készüljetek, járjatok nyitott szemmel, mert most végre találkozhattok azzal az emberrel, akivel minden szempontból összeillő párost alkothattok! A többi csillagjegy sem fog unatkozni: a Rákok csupa furcsa élethelyzettel találják szemben magukat, a Szüzek pedig végre meghódíthatják kiszemeltük szívét. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Ezen a hétvégén nagyon elemedben leszel. Mindegy, hogy az időjárás, vagy a társaság miatt lett emelkedett a hangulatod, a lényeg, hogy most tényleg mindennek tudsz örülni, az esetleges nehézségekben is megkeresed a jót, a tanulnivalót, és igyekszel akár kompromisszumok árán is, de eljutni a célig. Most nem feltétlenül vágysz nagy izgalmakra, elegendő lehet egy újfajta csokoládé vagy egy érdekes irodalom, s máris egészen más színben láthatod a világot. Nincs szükséged kalandokra, hatalmas társaságra, csak önmagadra és apró örömforrásokra. Egy kedves szótól, vagy akár egy pozitív gondolattól is jobb kedvre derülsz, öröm lesz a közeledben lenni! Ha akad bármi, ami átmenetileg kizökkent a békés állapotból, azt ne hangos szóval rendezd.

Ne feledd: ezt a hétvégét, és vele együtt a programjait teljese mértékben te határozod meg. Éppen ezért ne hagyj beleszólást semmibe, ez az egyetlen módja annak, hogy örömteli érzésekkel juss el a hétfői munkakezdésig. Harmónia árad belőled, mindkét nap kellemes érzések ölelnek körbe, bármibe fogsz, azt szeretettel és odaadással leszel képes csinálni. Szívesen adsz szeretetet, kedvességet, jó tanácsot, ezt pedig környezeted garantáltan meghálálja. Érezni fogod, hogy mindaz, ami mostanság nem volt a helyén, zavaros vagy épp kétséges volt, hirtelen rendeződik, ráadásul egy mindenben szempontból hozzád illő embert sodorhat most utadba az élet! Barátság, szerelem, vagy akár üzlet is kialakulhat belőle.

Sok energiát fel kellett áldoznod hét közben azért, hogy mindent el tudj végezni? Sebaj! Majd most feltöltődsz, s az előtted álló szabadnapokon máshová koncentrálod az erődet és az idődet! Ideje, hogy némi változást engedj be az életedbe, mondj igent olyan embereknek, akikkel eddig jellemzően nem töltöttél együtt hétvégéket. Meg fogsz lepődni, milyen sok izgalmas ember vesz körül! Csakis előre nézz, a hátrálást felejtsd el, nem szabad most megfutamodni a kihívások elől, melyek jelentős hatással lehetnek a magánéletedre is. Érdekes lehet akár egy tánctanfolyam, vagy egy hétvégi gyorstalpaló tanfolyam is. Szeretteid biztosan támogatnak és örülnek majd annak, ha fejleszted magadat.

Meglepő, furcsa, vagy épp banális élethelyzetekbe kerülhetsz ezen a hétvégén, sokféle energia vesz körül. A legtöbb, amit önmagadért tehetsz az, hogy nem hagyod magad véletlenszerűen sodortatni az árral, hanem tudatosan választasz programot, társaságot, elfoglaltságot. Ha gondod adódna, biztosan találsz mindenre megoldást, és a részletek közt meglátod a jót. Sőt! Élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled és körülötted, nem pedig az unalmas rutin vesz körül. Érdekes és egyben értékes ötleteidet most biztos, hogy mások is nagyra fogják értékelni. Mondd hát ki bátran, ami épp eszedbe jut!

Vegyes impulzusok várhatók ezen, mégis van ennek a helyzetnek egy nagyon komoly előnye. Mehetsz bárhová, csinálhatsz bármit, a te kezedben van a lehetőség, miként töltöd az idődet, kikkel találkozol, mit építesz fel, vagy épp rombolsz le. Kedvet kaphatsz az olvasáshoz, a művelődéshez, a tanuláshoz, a szellemi fejlődéshez, ezek pedig már önmagukban egy remek gondolat. Teheted ezt magányosan vagy egy csoporthoz csatlakozva, egyiket sem fogod megbánni. Nagyszerű időpontot választasz, mert most bármibe kezdesz, azt garantáltan sikerre viszed majd.

Az égi konstellációk nagyszerű lehetőségekkel kecsegtetnek, nincsenek határok előtted, bárhová eljuthatsz, ahová a szíved húz. Ne fogd vissza magad, adj teret a vágyaidnak, most valami biztos teljesül a régi kívánságok közül! Indulj útnak, fedezz fel új dolgokat, szerezz új barátokat, menj ismeretlen helyekre, randizz, békülj ki egy ellenlábasaiddal. Tégy valami olyat, ami által kiemelkedhetsz a szürke tömegből, és elismerést is szerezhetsz magadnak. Ha még keresed az igazit, akkor most végre meghódíthatod kiszemeltedet, ráadásul különösebb erőlködés nélkül tudsz a közelébe férkőzni. Légy bátor, és mutasd meg magad neki!

Egész heti kitartó és szorgalmas munkád meghozta a gyümölcsét, letetted a lantot, és szabadon szárnyalhatsz kedved szerint. Úgy tudod eltölteni az előtted álló hétvégét, hogy nem kell a gondolataidnak a munka, illetve egyéb kötelezettségek körül járnia. Ezt a két napot teljes függetlenségben, igényeidnek megfelelően töltheted, tedd hát azt, ami jól esik. Pénzügyekkel összefüggésben is érkezhet pozitív tartalmú hír, az égiek nagyszerű változásokat jeleznek, ha lényeges elhatározáson töröd a fejed, most fontos döntésre jutsz, s ha kell, akkor külső segítségre is lelsz, jó eséllyel egy tüzes jegy személyében.

Ez a hétvége azért lehet különleges és végső soron nagyon eredményes számodra, mert olyan emberekhez kerülhetsz közel, akik jó tanácsaikkal, őszinteségükkel egyengethetik utadat, miközben ők maguk nem is gondolják, milyen hasznos információkkal látnak el. Sokszor épp az egyszer eszmecserékből lehet a legtöbbet tanulni, s ez most neked megadatik. Légy hálás a sorsnak azért, hogy a fejlődés lehetőségének kapuja kinyílik előtted. Ismerkedj, keresd a módját annak, hogy idegenekkel eszméket cserélhess, hallgasd meg gondolataikat, s Te is oszd meg velük a véleményedet. Azok a kötelékek, amelyek most fonódnak, mindenképpen elősegítik hosszú távú karrierterveidet, de jöhet új szerelem, remek barátság.

Ez a hétvége sok izgalmat rejt magában, ha egyébként is mozgalmasságra vágysz, akkor hagyd magad sodortatni az árral. Szinte elkerülhetetlen, hogy új dolgokat vonzz be az életedbe, lehetőségek, barátok, esetleg egy új szerelem formájában. Bár kinyilvánítod, hogy a nyugalom és a béke most több örömöt hozna számodra, mint a jövés-menés, de nem biztos, hogy meg tudsz ülni a fenekeden egy helyben. Akadhatnak olyan pillanatok, amelyeket elsőre nem biztos, hogy pozitív hatásúnak fogsz vélni, ám ha megpróbálsz reális maradni, és több oldalról megközelíteni ugyanazt a történetet, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy itt most minden a te eredményeidet, sikeredet, szellemi fejlődésedet szolgálja.

Ezen a hétvégén vegyes égi hatások kísérik utadat, különféle szituációk sokaságába fogsz belebonyolódni, de minden, ami történik, a hasznodra lesz, okulhatsz a történésekből, és a végén még valamilyen haszon is keletkezik. Alapjában messzire fogod kerülni a galibákat, az összetűzéseket másokkal, ám minden nehézkes helyzet hozzáad valami pluszt a gondolataidhoz, és jobban meg fogsz érteni bizonyos körülményeket, emberek viselkedését, rálátsz a valódi folyamatokra, így pedig az elfogadással sem fogsz többé hadilábon állni. Mars úgy alakítja a dolgokat vasárnap, hogy akár egy hatalmi játékhoz is kedvet kaphatsz, be akarod bizonyítani, hogy ki az úr a háznál, vagy a baráti társaságban. Ne tedd!

Ezen a hétvégén minden döntésedet a szerencse övezi, Fortuna kegyeibe fogad. Még az is megeshet, hogy váratlan körülmények közt jó üzletet kötsz, új barátra teszel szert, megérkezik a szerelem, vagy nyersz a tombolán. A családod és a barátok nagyon megértőnek, szükség esetén segítőkésznek mutatkoznak, ha kell, támogatnak abban, hogy elérd a vágyott célt. Sokan lenyűgözve hallgatják nagyszerű gondolataidat, praktikus ötleteidet, és kérik bölcs tanácsaidat. Minden a legjobb úton halad legújabb céljaid felé, gátaknak és gödröknek most nyomuk sincsen! Oszd meg eredményeidet azokkal, akik segítettek idáig jutni, hisz ők is részesei voltak a te sikerednek. Vasárnap keresd a módját a totális csendnek, kerüld a zajos helyeket!

Ezen a hétvégén bombaformában leszel, nem tudnak tőled olyat kérni, amit ne teljesítenél, vagy ne lenne egy remek tanácsod a megoldáshoz. Tele leszel energiával, tettvággyal, mész előre, tervezett és váratlan programokra egyaránt odafigyelsz. Bármi legyen a valódi oka ennek a hatalmas vehemenciának, az biztos, hogy minden a te érdekedet szolgálja. A kedved nagyszerű, régen láthatott ilyen pozitív életérzésekkel körbeölelve a környezeted. Keresed a kihívásokat, és mindenképpen elvágyódsz otthonról, ami persze érthető a nyár közepén. Érdemes elcsábítani a családot, vagy meghívni a barátokat egy kis fürdőzésre, társasjátékra vagy közös grillezésre is, biztosan minden jól alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.