Heti horoszkóp (július 13-19.) - Erősebb vagy, mint gondolnád

asztrológia heti horoszkóp ezotéria július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok örömre, de legalább ugyanennyi bonyodalomra számíts a héten. Utóbbinak jobb, ha nem adod meg magad, és igyekezz diplomatikus és toleráns maradni! Az akadályok leküzdése nem lehetetlen, csupán furfangosságot és alapos tervezést igényel.

Változatosság és mozgalmasság jellemzi ezt a hetet, te pedig élvezni fogod minden percét. Tégy jót másokkal, de közben ne told háttérbe a saját vágyaidat! A kánikula ellenére is megtalálod a napi tennivalók sokasága közt az örömforrásokat. Akárhol töltsd az idődet, jól fogod magad érezni, és eszedbe sem fog jutni az, hogy panaszkodj! Még ha adódik is egy apró baki, biztos, hogy tudsz majd rajta nevetni. Az elmúlt hónapokban végbement pozitív irányú változások végre látványos eredményeket hoznak neked, szorgalmad gyümölcse beérik. Ha eddig nem tetted, hát hozakodj elő újszerű nézeteiddel, sokakat magad mellé tudsz állítani, s emiatt is lesz okod az örömre.

Siker és elismerés övezi utadat, nem tudsz hibázni, olyannyira nem, hogy még esetleges ellenlábasaid is kinyilvánítják tiszteletüket, elismerésüket. Bármerre menj, bárkivel találkozz, mindenhol örömmel fogadnak, meghallgatnak, figyelnek javaslataidra, ez pedig erősen növeli majd az önbizalmadat, sőt az önbecsülésedet is. Fárasztó időszak van a hátad mögött, de megérte dolgozni, szorgalmasnak lenni, mert érkezik a jutalom, ami csak a tiéd. Rejtett képességeidet egész héten kamatoztathatod valamilyen formában - még akkor is, ha épp vakációzol. Ismerkedj, tegyél szert új barátokra, használd ki, hogy kapuk nyílnak meg előtted.

Ez a hét számodra meglehetősen vegyes hatásokat kínál, lesz részed örömben és nehézségben egyaránt, viszont ha figyelsz, nem rohansz és nem hozol elhamarkodott döntéseket, akkor az esetleges komoly problémák mellett sem érhet baj. Nem túl kedvező számodra a következő pár nap akkor, ha nagy döntéseket akarsz hozni, és ezek anyagiakkal is összefüggenek. Várd meg ezekkel az elhatározásokkal a csütörtöki újholdat, ami minden szempontból kedvez neked. Elvakíthat valami vagy valaki, megeshet, hogy a saját megérzéseidet háttérbe tolva másokra hallgatsz, ami komoly hiba lenne! Keress egy csendes zugot, és tűnődj el azon, miért ébredtek benned kételyek. Mindenre megtalálod a választ, de magadban keresd őket.

Tegyél meg mindent azért, hogy elszakadhass a monoton hétköznapoktól, a világ gyors körforgásától, illetve olyan emberek befolyásától, akik nem mindig vannak rád pozitív hatással. Ha most indulsz nyaralni, akkor a napjaidat teljes mértékben élvezd ki, és távolodj el a megszokásoktól. Tégy valami formabontót, keress új örömforrásokat. Jól teszed, ha tényleg pihenéssel töltöd az idődet, nem pedig aktív programokkal, városnézéssel. Lazíts, egy-egy éjszaka pedig menj táncolni. Ha viszont ezen a héten is a mókuskerék maradt neked, akkor helyezd fókuszba szakmai előmeneteledet, mert minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy végre nagyot lépj, és megcsillogtathasd rejtett képességeidet. Tervezd meg a következő 2-3 hónap menetrendjét, így a kapkodást vagy a tanácstalanságot el tudod kerülni.

Ezen a héten feltétlenül el kell térned a megszokásaidtól, és meg kell mutatnod, hogy szükség esetén bárhol, bármikor, bonyolult körülmények között is lehet rád számítani, és akár másokért is felelősséget vállalsz, legvégül akár egy csapat élére is odaállsz. Mindezt úgy, hogy nem vársz hálát. Légy készen arra, hogy összehangoltan kell cselekedned, a pluszmunkákat is fel kell vállalnod, és bajban lévők támaszává kell válnod. Ha nem a szabadságodat töltöd valahol, akkor most igyekezz a lehető legtöbb időt és energiát a munkádba, a szakmai előmeneteledbe fektetni, ugyanis új kapuk nyílnak meg előtted, és csak át kell lépned a küszöböt, ami mögött a csodák tárháza vár!

Bonyolult napokra kell számítanod, le leszel terhelve, ráadásul sokan még a saját gondjaikkal is téged terhelnek. Folyamatosan adódik valamilyen extra teendő, ügyintézés, egy kihívás, és valahogy soha semmi nem tűr halasztást. Készülj fel minden eshetőségre, a maximumot kell nyújtanod, ha jó eredményeket akarsz elérni. Alkalmanként kifejezetten nehéz, problémákkal terhelt pillanatokat fogsz átélni, de ne feledd a régi mondást: teher alatt nő a pálma! Olyan feladatokban, esetleg idegennek tűnő élethelyzetekben szerezhetsz tapasztalatokat, amelyektől eddig ódzkodtál, vagy épp nem volt rá módod, hogy próbára tedd magad. Most egy kicsit önmagaddal is meg kell birkóznod, mert hajlamos leszel túlzásokba esni, különösen kommunikáció és érzelmek terén. Kapd össze magad, mert meg tudsz csinálni mindent!

A hét első felében összekuszálódhatnak a szálak, semmi nem alakul a tervek szerint, mintha minden kifordult volna önmagából, még néhány közvetlen közeledben élő vagy dolgozó ember is. Rengeteg időt veszíthetsz a szálak kibogozásával, miközben nehezen érteted meg magadat másokkal. Ha kérdezel, vagy nem kapsz válaszokat, vagy nem feltétlenül lesznek korrektek veled az emberek. Készülj fel mindenféle nehézségre. Megeshet, hogy hirtelen felbukkanó anyagi kiadások okoznak komoly fejtörést. A baj szerencsére messze nem olyan nagy, mint ahogy azt elsőre látni véled, ám lesz miért izgulnod, törnöd kell a kobakodat, hogy mindent megoldj. Tudd, hogy a bonyodalmak ellenére is számíthatsz a családod, illetve a tágabb környezeted önzetlen segítségére, csütörtöktől pedig helyreáll a rend.

Ez a hét akkor sem enged teljes mértékben kikapcsolódni, ha netán a szabadságodat töltöd. Biztosan adódik majd fura helyzet, bonyolult körülmény, kusza ügy, amit ott és azonnal meg kell oldanod. Ha viszont a megszokásaiddal birkózol, akkor a rutinfeladatokon túl további tennivalókkal kell számolnod, akad pár furcsa feladat, viszont lásd meg a lehetőséget ezekben. Új tapasztalatok, a tettrekészségedet is tesztelheted, és a végén a jó munka mellett dicséreteket is bezsebelhetsz. Minden bizonnyal azért leszel ennyire feldobva, mert jön az újhold, és érzed a pozitív energiák előszelét. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, költözésen töröd a fejed, bátran hozz jelentős döntéseket!

Figyelj a környezetedre, az emberek reakcióira, a jelekre, amelyek utat mutatnak új lehetőségek felé, ugyanis ezen a héten nagyon sokat tehetsz azért, hogy javuljanak a kapcsolataid, vagy épp újakat alakíthass ki, munkahelyet válts, komoly elhatározásra juss. Bármire mondj most igent, netán nemet, akármit találj ki és indíts útnak, az hosszú távon mindenképpen hasznos lesz számodra. Az emberek feléd irányuló kérdéseit és kéréseit ne vedd félvállról, ugyanis ezen a héten épp a lazább típusú kapcsolatokból tudsz rengeteget profitálni. Mindemellett támasza lehetsz az elesetteknek, tanácsadója a bizonytalanoknak, ez pedig szimplán jó érzéssel tölt majd el. A lényeg, hogy mindenre és mindenkire úgy figyelj, mintha most először lenne vele dolgod!

Pihenésre vágysz? Jogos az igényed, sokat tettél azért, hogy kissé visszavonulj. Szeretnél végre némi nyugalmat és csendet magad körül? Ismerd be, fáradt és nyűgös vagy, ami persze nem csoda, ráadásul a fogyó hold is inkább energiát von el tőled, ahelyett, hogy feltöltene. Ne aggódj, minden rendben lesz, érkezik az újhold, és ismét visszatalálsz önmagadhoz. Remek hír lehet számodra az, hogy a feszültség, a fáradékonyság és a kedvetlenség szépen megszüntethető, helyébe pedig elégedettség fog költözni. Csütörtöktől kisüt a nap a fejed felett, egy szebb világ tárul eléd, minden negatív érzés tovatűnik, és csak pozitív dolgok sorakoznak fel előtted lehetőségként.

Nyár, kánikula, fagyi és bulik? Szépen hangzik, de vajon megengedheted magadnak ezen a héten mindezt? Vagy olyan helyen vagy, ahonnan elvágyódsz? Ha még nem a vakációdat töltöd, akkor lényegessé válik az, hogy munkádba, vállalkozásodba jóval több lelkesedést és energiát vigyél, hogy legyen értelme munkálkodni, és valamilyen pozitív eredményt is elérhess. Ha életunt vagy, keress új örömforrást, mindenképpen turbózd fel magad. Pár kreatív ötlet kihúzhat az egyhangúságból, hozz létre valami újat. Megéri az energiát az, hogy megújítasz pár dolgot, ugyanis ez gyorsan a hasznodra fog válni. Ne menj be úgy dolgozni, hogy az arcodra van írva az elkeseredettség, a kedvetlenség vagy bármilyen negatív érzés. Mosolyogj sokat!

Használd ki a hétben rejlő lehetőségeket. Szerdáig nyugalom ölel körbe, remek idő lesz gondolkodni, tervezni, új dolgokat előkészíteni. Aztán jöhet a változás az újholddal és sok pozitív lehetőséggel. Csinálj valami formabontót, térj el a megszokásoktól, alkoss különlegeset, ne félj attól, hogy lehurrogják az ötleteidet! Ha nem rukkolsz elő valami újjal, azt később meg fogod bánni! Környezeted befogadó lesz az egyszerű és az összetett dolgokra egyaránt, most hozakodj elő vágyaiddal. Ha nem a vakációdat töltöd, akkor ezzel a meleg időjárással nem tudsz másként szembeszállni, minthogy olyan célokat tűzöl ki magad elé, amelyek összpontosítják a figyelmedet, jó eredményekkel kecsegtetnek, és esetleg még szerethetőek is! Amint elvégeztél valamit, jutalmazd meg magad!

Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockVastag lesz a pénztárcád? Ezt ígérik a csillagok július havárahttp://www.life.hu/horoszkop/20150618-a-life-hu-juliusi-penzhoroszkopja.htmlHála a Szaturnusz és a Jupiter szerencsés hátszelének, július hava csupa jó eredményt és remek lehetőséget tartogat. Az a fontos, hogy semmi olyat ne csinálj, amihez nincs kedved, és csak olyan dolgokra mondj igent, amik valóban érdekelnek. HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockJúliusi szerelmi horoszkóp - Olyan érzés ragad magával, amihez nem volt hasonló az életedbenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150618-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-julius-havara.htmlAkár párkapcsolatban élsz, akár magányos vagy, nem győzöd majd kapkodni a fejed júliusban, ha szerelmi ügyekről lesz szó. Lesznek galibák, váratlan helyzetek, szerelmi háromszögek, a szinglik életébe pedig szinte berobban majd a Nagy Ő. Nézd meg, neked mit tartogatnak július havára a csillagok!HoroszkópThinkstockKígyótartók, és ami kimaradt - eltitkolt csillagképek az égboltonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150320-kigyotartok-az-eltitkolt-csillagkep.htmlNaponta olvassuk, és hisszük vagy sem, a horoszkópok színt és sokszor reményt csempésznek a hétköznapokba. De lehet, hogy nem is a megfelelő csillagjegy üzenetét hisszük magunkénak? Íme, a 13. csillagjegy - a Kígyótartók!Horoszkóp--Júliusi horoszkóp - Itt az idő a cselekvésre, most minden segítséget megkapsz!http://www.life.hu/horoszkop/20150615-a-life-hu-altalanos-horoszkopja-julius-honapra.htmlMeglepően mozgalmas lesz ez a hónap, tele leszel feladatokkal, tervekkel és álmokkal, amelyek miatt sokfelé megfordulsz és rengeteg új emberrel találkozol. A rengeteg külső hatás ellenére próbálj meg befelé is figyelni, mert most végre világossá válik számodra az év hátralévő részére szóló jövőképed.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.