Hétvégi horoszkóp (július 18-19.) - Tolj háttérbe minden mást, most te vagy a fontos!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok furcsa álarc mögé rejthetik valódi énjüket, a Mérlegek kibúvókat keresnek, a Bakok pedig mind a fiókjaikban, mind az életükben igyekeznek rendet tenni. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Sokakat meglepsz ezen a hétvégén, ugyanis egy egészen érdekes, valamilyen formában megújuló arcodat mutatod a világ felé. Igyekszel eljátszani egy, a megszokottól eltérő szerepet, például a házitündért, a kedves barátot, vagy épp az odaadó szeretőt, ám nem biztos, hogy a külsőségek harmóniában lesznek a belül zajló folyamatokkal. Az nem baj, ha jól akarsz mutatni, valami különlegeset szeretnél adni az embereknek önmagadból, ám senkit ne vezess félre az álarcoddal. Ne feledd, hogy lesznek olyanok, akik átlátnak a szitán, pontosan tudják, ez a szerep nem illik hozzád. Mihamarabb dobd el ezt a fura maskarát!

Reálisan gondolkodó emberként ismer a környezeted, ám ezen a hétvégén kifordulsz önmagadból, egy meglepően tüzes, heves oldaladat mutatod, amin bizony sokan meg fognak lepődni, ugyanakkor örülnek is neki. Ha valaki elsőre negatívan reagálna, az téged semmitől se tartson vissza! Csak azért, mert a társadalmi elvárások béklyóba akarnak zárni, neked ezt nem kell hagynod. Ha eddig egyedül voltál, most egyik pillanatról a másikra érkezhet valaki, egy vad és szenvedélyes érzelem ragadhat magával. Bátran told háttérbe a mások által fontos dolgokat, és csakis önmagad legyél a saját világod középpontjában.

Ebben a két napban a legnagyobb gondod az lehet, hogy mikor, mivel és kivel töltsd az időt, merre menj, és kinek mondj igent. Moziba menj, netán egy új étterembe a haverokkal, vagy utazz minél messzebbre az otthonodtól és a megszokásoktól? Egy biztos: csak olyasmit tégy, amihez őszintén tudsz mosolyogni, nem pedig valamilyen kényszer hatása alatt állsz. Megérett az idő egy kiruccanásra, ahol minden béklyót levetve élheted meg a szabadság, a függetlenség, vagy épp a szenvedély ízét. A naptárt nézve semmiképpen se maradj otthon a négy fal közt: irány a természet, és élvezd a nyarat!

Ez a hétvége rengeteg dolgot megindít benned, de bizony pár régi sebet is felszakíthat. Olyan energiák ölelnek körbe, melyek segítségével végre tisztán fogsz látni a bonyolult ügyekkel összefüggésben. Új megvilágításba kerül több dolog vagy épp személy is. Az elégedetlenséget felejtsd el, mindenben a lehetőséget, a tapasztalatszerzést keresd. Sok kételyedre érkezik végre válasz. Figyelj minden újdonságra, fogadj be mindent, ami most érkezik hozzád, főleg, ha az a tudásodat gyarapítja. Az információk sokat hozhatnak neked a konyhára a későbbiekben, fogadj minden információt örömmel, és raktározd is el a friss ismereteket!

A vegyes eredményekkel véget ért munkahetet felülírja egy nagyon kellemes, nyugalmas hétvége, és megtalálhatod a számításaidat. Egyetlen dologra figyelj, méghozzá arra, hogy ne vedd magadra, ha valaki bántó, netán egyenesen sértő módon kommunikál veled. A Mars sok kellemetlen helyzetet teremt körülötted, de te légy résen, és engedd el a füled mellett a piszkálódásokat, ne engedj teret mások pesszimizmusának. Hagyj figyelmen kívül mindent, ami lényegtelen, ami nem a te javadat szolgálja, csak te légy a fontos! Csakis a valódi és értékes dolgokra, emberekre, eseményekre fókuszálj.

Jól vagy, és ne is hagyd magad kimozdítani ebből a remek helyzetből. Örülj mindennek, hisz kedved szerint alakulnak a dolgok, és ezért hálásnak kell lenned Az égiek megteremtik az elégedettség állapotát, minden terved valóra válhat, sőt még talán váratlan események is történhetnek, de a rossz biztosan elkerül. Nem lesz különösebb okod a panaszra, sőt ami most történik, az hetekre okot ad az örömre. Ha akadnak is apróbb gondok, megoldandó feladatok, biztos, hogy könnyen boldogulsz azokkal. Az életed sínen van, a pihenés érdekében pedig tolj háttérbe mindent, ami elvenné az időt vagy az energiát a teljes kikapcsolódás lehetőségétől.

Szombat reggel még nem vagy biztos abban, hogy a tervezett programokon tényleg részt akarsz-e venni. Eleinte mintha tudatosan keresnéd is a kifogásokat. A nap talán kissé egyhangúan indul, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy sokat tüsténkedtél a hét eddigi részében, mostanra pedig kifulladtál. Ha a belső hangod azt súgja, hogy valamit vagy valakit kerülj el, akkor azt tedd is meg! Ne félj kimondani, hogy valamihez nincs is kedved. Lehet, hogy valaki emiatt mérges lesz rád, de ne foglalkozz vele! Fontos, hogy te is beleszólhass abba, mi történjen körülötted. Vasárnap csak olyasmit tégy, ami jólesik!

A szeretteid által biztosított pozitív élmények feltöltenek, mosolyra fakasztanak, és tartósan jó kedvre derítenek. Ezen a hétvégén harmóniát és kiegyensúlyozottságot hoz életedbe a Vénusz, légy hálás ezért. Az idegenek társaságát most inkább kerüld el, ha nincs kedved az ismeretlenek közeledésére, velük megejtett beszélgetésre, azt udvariasan, de bátran közöld velük. Ha ahhoz van kedved, hogy gondoskodhass valakiről, hát tedd azt! Kedved támadhat neked elkészíteni az ebédet vagy megejteni a bevásárlást, sőt, akár a fakanalat egész hétvégére a kezedbe veheted. Bátran, bármit megengedhetsz most magadnak.

Összességében elmondható, hogy a hét eddigi részét kellemes harmónia jellemezte, s ez szerencsére megmarad a hétvégén is. A panaszkodást felejtsd el, élj a mának, örülj minden apróságnak, mert sok örömteli dolog történhet veled. Számos érdekes élményben lehet részed, főleg, ha kimozdulsz otthonról, és ismeretlenek közt forgolódsz. Ha szükségét érzed, hát lustálkodj kicsit, de nem árt az aktivitás. Van valami fontos terved vasárnapra? Akkor valósítsd meg úgy is, ha az esetleges szombati bulit követő macskajaj ezt eleinte akadályozná. Összességében minden pont úgy alakul majd, ahogy reméled.

Ezen a hétvégén aligha vonzanak a féktelen, hajnalig tartó bulik, a koktélok, a flörtök, annál inkább a könnyedség, a béke és a harmónia. Megéled a mély és intenzív beszélgetéseket, és még egy kis sütés és főzés is belefér majd az idődbe. Ám, ha mégis részt veszel egy hangos társasági összejövetelen, akkor is szánj időt otthonod rendezgetésére, szeretteiddel való beszélgetésekre, hogy a közérzeted is javuljon ezáltal. Ha nem is érzel ehhez kedvet eleinte egy nagy rendrakáshoz, legalább egy fiókot, egy szekrényt szortírozz ki, jó érzés lesz a haszontalan dolgoktól megszabadulni! A kidobásra ítélt tárgyakat add oda valakinek, akinek még jól jöhet.

A heti történésekkel nem vagy minden szempontból elégedett, így pedig némi feszültséggel indulhat a hétvégéd. Könnyen lehet, hogy azt gondolod szombat reggel, jobb, ha a teljes semmittevésnek örvendesz. Ám, végül mázlid lesz, mert mások eldöntik, hogy mi a jó neked. Fordul a kocka, az égiek és a családod vagy barátaid mindenben támogatnak, bármilyen terved legyen, az biztosan jól sül el. Negatív hatásoktól nem kell tartanod, a lelkedet nyomasztó gondokat sok mosolygós barát vagy családtag oldja majd fel. Ha jó buli ígérkezik szombat estére, feltétlenül vegyél részt benne, ha hívnak.

Ezt a hétvégét feltétlenül töltsd házon kívül, ismerkedj, menj olyan helyekre, ahol még sosem jártál. Jót fog tenni neked, ha eltávolodhatsz a megszokásoktól, illetve a családtagoktól, és a megszokott közegtől. Bárhová is indulj, lehet, hogy hamar elkap a honvágy, de ne hagyd, hogy a szíved hazahúzzon. Ne maradj ki semmilyen programból, buliból, kell a kikapcsolódás. Ismerkedj, flörtölj, szingliként pedig mindenképpen mondj igent minden randi meghívásra! Ha az égiek üzeneteivel szemben erősen eltökéled, hogy nem mozdulsz ki a négy fal közül, akkor se maradj tétlen! Bátran pakolgass, járd körbe otthonod, s gyökeresen változtass a környezeteden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.