Hagyd, hogy szeressenek! - Augusztusi szerelmi horoszkóp

Forrás: Thinkstock -
asztrológia augusztus szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas lehetőségek övezik utadat, a változás szele valamilyen formában mindenképpen megérint. Könnyen megeshet, hogy háromszögbe bonyolódsz, még akkor is, ha ennek egyébként ellene vagy. A vonzás és a taszítás érdekes kettőse rettentő csábító lesz.

Páros: akár többször is összetűzésbe keveredhetsz kedveseddel, de végül mindketten lenyugodtok, és tisztázni tudjátok a bonyodalmakat. Engedd magad szeretni! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon a párod, és lenyűgözzön az ötleteivel. Most te alakíthatod az utat, amelyet ketten jártok.
Páratlan: várod a nagy Őt? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, 6-a után csak akkor kerül el téged, ha ezt közvetíted a világ felé. Ne tedd! Készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen kezdenek majd ostromolni. Ha sikerül jól választanod, akkor a kapcsolat hosszú távon is működhet.

Páros: győzd le a kételyeidet, ne adj teret a féltékenységnek! Sok galibát okozhat az, ha a realitás helyett fantáziálsz, és ördögöt festesz a falra. Tudatosítsd magadban azt, hogy stabil kötelék a tiétek, békélj meg a körülményeiddel, romantikázzatok, szerelmeskedjetek sokat, és hagyd, hogy szeressen!
Páratlan: vajon szerelemre lelsz a nyár utolsó szakaszában? Az égiek szerint megnő rá az esélyed! Most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatot építs. Jegyezd meg, nem csupán a hétvégék alkalmasak flörtre, kalandozásokra, hanem az egyszerű hétköznapok is!

Páros: szerelmi ügyeket illetően bőven lesz ok az izgalomra. Adódhatnak olyan pillanatok, amikor kételyek kezdenek gyötörni, vagy épp meg akarod lepni kedvesedet, de nem feltétlenül úgy sülnek el a dolgok, ahogy reméled. A lényeg az őszinteség! Ha elmondod, mi mardos legbelül, kapsz válaszokat a kérdéseidre.
Páratlan: párkeresőként hatalmas játszótér nyílik meg előtted. Flörtök, kalandok, jó bulik, bőven lesz részed mindenféle jóban. Ugyanakkor mégsem akar majd besétálni ajtódon az igazi. Lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz? Kutass fel új lehetőségeket az ismerkedésre, a megszokott dolgok elavultak.

Páros: szívügyeid egyensúlyban vannak, úgy tűnik, jól és biztonságban érezheted magad. Ám a szeretet és a törődés nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned a másikra, az igényeire. Menjetek nyaralni, próbáljatok ki új helyeket és új dolgokat, adjatok teret a fantáziátoknak.
Páratlan: ha visszabújsz a négy fal közé, azzal nem segítesz magadon, és nem fog a magány elsétálni önként. Sürgősen mozdulj ki otthonról, a szerelmet augusztusban sem hozza házhoz a futár. Neked kell keresned és fellelned az igazit, aki már epekedve vár rád.

Páros: idilliek a körülmények ahhoz, hogy jól érezd magad, és kényeztesd a kedvesedet. A nyugalom szigetét tudjátok kialakítani magatok körül, ennek mindketten örülni fogtok. 20-a környékén derült égből villámcsapásként jelenhet meg a képben egy harmadik, aki alaposan megbolygatja a lelki békédet.
Páratlan: sok flörtben lesz részed, és akár egyéjszakás kalandokat is bevállalhatsz. Azt tedd, ami jólesik, és ne érdekeljen, mit gondolnak mások. Ezek az élethelyzetek remek tapasztalatszerzési lehetőségek. Sok-sok randit követően találsz rá az igazira, de az is biztos, hogy ha ez sikerül, akkor egy életre melletted marad.

Páros: az öröm és a pozitív érzelmek körbeölelnek, nagyszerű döntéseket tudsz hozni, a szerelem, a szenvedély, a romantika új oldalait ismered meg. Ha összezördülsz kedveseddel, a kibékülés különösen édes és érzéki lesz.
Páratlan: ha még keresed a másik feled, aki jóban és rosszban melletted marad, tudd, hogy már ott ólálkodik körülötted. Ám, tudomásul kell venned, hogy egészen más lesz, mint az eddigi ideálod. Közelít feléd a szerelem, és rád is talál hamarosan, a te dolgod, hogy fogadd el olyannak, amilyen.

Páros: mindegy, mi történik a nyár végén, egy biztos, rád a lehető legjobb dolgok várnak ebben a hónapban. Vénusz megmutatja erejét, megvilágítja a gondokból kivezető utat. Ám, arra is készülj fel, hogy ez akár egy szakításhoz is vezethet. Ha így történik, ne félj, az új szerelem hamar kopogtat az ajtódon.
Páratlan: Szaturnusz elgondolkodtat, rákényszerít arra, hogy feltedd magadnak a nagy kérdést. Vajon mit és kit is keresel valójában? Lehet, hogy a válaszod nem egyértelmű? Tisztán kezded látni a helyzetedet, így pedig végre rájössz, hogy máshol kell keresned az igazit, és új mérce alapján kell választanod.

Páros: jó hangulatban telik az idő, talán az év eddigi legkellemesebb hónapja vár rád. Tettre készen várod az új kihívásokat, és ezek meg is érkeznek. Nyilvánítsd ki egyértelműen társad felé, hogy mire vágysz. Igényled a testi közelségét, és azt, hogy belesüppedhessetek a szenvedély bugyraiba? Rajta!
Páratlan: egész nyáron vártad a herceget, de nem érkezett meg? Sebaj, ami késik, nem múlik! Egyszer csak betoppan, és levesz a lábadról úgy, ahogy nem is reméled. Napról napra több lehetőséged lesz az ismerkedésre, a férfiak szívének megdobogtatására, ám, most az sem kizárt, hogy a régmúltból bukkan fel valaki.

Páros: úgy véled, problémáid vannak a kapcsolatodban, és kedvesed rád akarja hárítani ennek felelősségét? Ne hagyd! Mindig kettőn áll a vásár, így függő ügyeitek és érzelmi nyűgjeitek megoldása közös felelősség. Ezt nem halogathatjátok tovább, különben szakításra kerülhet sor.
Páratlan: jobb magányosan, mint elkötelezve? Soha többé! Eddig élhettél ebben a hitben, de nem a végtelenségig! Ne betonozd be magad a szingliség állapotába! Randizz, flörtölj, csábíts! Lehet, hogy augusztus hava még nem hoz áttörést szerelmi téren, de ami késik, nem múlik!

Páros: érzelmi téren gyökeres változtatásokra lesz szükség, ellenkező esetben megesz majd az unalom. Átalakítást igényel a kapcsolatod, és muszáj utánajárod annak, hogy ebben vagy egy másik szerelmi kötelékben tudnál ismét kiteljesedni. A szex – másvalakivel – segíthet a döntésben.
Páratlan: az esélyeid megnőnek, a magány időszakának vége. Persze, ne feledd, hogy nem ülhetsz a babérjaidon, mert a herceg nem jön házhoz. Keress az ismerkedéshez olyan körülményeket és helyszíneket, melyek eltérnek az eddigi szokásaidtól. A reményeid hamarosan valóra válnak.

Páros: érzelmi téren elsődlegesen magaddal kell letisztáznod, mire vágysz igazán. Nem a másikon kell számon kérned a saját hibáidat, vagy épp a benned felgyűlt feszültség okait! Bátorságot kell venned magadon, és kimondani titkos vágyaidat. S ha úgy alakul, hogy egy új szerelem teljesíti ezt be, hát engedj a csábításnak.
Páratlan: a magányos lemezed lejárt, ideje továbblépned! Jó muri volt eddig, de ne tovább! A nyár vége tökéletesen alkalmas ismerkedésre, flörtölésre, szerelmeskedésre, egyéjszakás kalandokra. Ugorj hát bele az ismeretlenbe, és hagyd, hogy sodorjon az ár.

Páros: minden, ami mostanában gondot okozott, megoldásra lel, és mindkét fél számára elégedettséggel le is zárható. Így elmerülhetsz ismét a szenvedély tengerében kedveseddel. Augusztus lehet a nagy elhatározások ideje. Ha még nem volt gyűrűcsere vagy családalapítás, akkor itt az ideje!
Páratlan: Magány? Az mások jelzője! Fordítsd ki a világot a négy sarkából, és hódítsd meg azt, akit kiszemeltél. Már júliusban megnyílt előtted a szerelem kapuja, most lépd át a küszöböt. Nyisd ki a szívedet, hisz kiválóak az esélyek új szerelem betoppanására, a romantika és a szenvedély megélésére.

Vigyázz, kész, szerelem! Nagy nyári szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150701-nagy-nyari-szex-es-szerelmi-horoszkop-2015.htmlTanulni, tanulni, tanulni - egymásról, egymástól, de legfőképpen saját magunkról. Az elkövetkező nyári hetek nem csupán sok szexet és még több romantikát ígérnek a csillagjegyeknek, hanem komoly döntések meghozatalát, és a két ember közötti tartós szövetség megtapasztalását. Mert igaz a mondás: a szerelem tényleg mindent legyőz!HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockLégy nyitott a csillagok adományára, a tisztulásra - Asztrológiai előrejelzés 2015-rehttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-asztrologiai-elorejelzes-2015.htmlNem lesz könnyű év 2015, ám az biztos, hogy terhek hullhatnak végre le a vállunkról, ha okosan és tervezetten futunk neki az új esztendőnek. A tisztán látás ideje ez, rengeteg olyan esemény fog történni, ami megmutatja, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockKígyótartók, és ami kimaradt - eltitkolt csillagképek az égboltonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150320-kigyotartok-az-eltitkolt-csillagkep.htmlNaponta olvassuk, és hisszük vagy sem, a horoszkópok színt és sokszor reményt csempésznek a hétköznapokba. De lehet, hogy nem is a megfelelő csillagjegy üzenetét hisszük magunkénak? Íme, a 13. csillagjegy - a Kígyótartók!Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.