Hétvégi horoszkóp (augusztus 15-16.) - Figyeld, mit mond a szíved!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold ismét növekvő fázisban jár, emiatt csakis jó dolgok történhetnek veled! Légy nyitott mindenre, fogadd be az új impulzusokat, ezen a hétvégén bőven fog akadni belőlük.

Sokakat meglepsz majd a hétvégén, hogy Kos létedre képes leszel mellőzni a tüzes, heves, akaratosabbik énedet. Tudatossá válsz, a pörgés és a zsongás helyett a békét, a harmóniát és a csendet fogod keresni. A legkevésbé se érezd magad furcsán, hogy előbb gondolkodsz, s csak utána cselekszel, szeretteid nagyon fognak örülni neki! Nyugodtan szánj időt a dolgok alapos elemzésére, a beszélgetésekre, az őszinte megnyilatkozásokra. Magánéleti téren hatalmas áttörést tudsz elérni ezzel a szemlélettel, tetteid kimenetele pedig garantáltan pozitív lesz. Mivel ezen a két napon hajlandó leszel egy adott dolgot több oldalról megközelíteni, az jelentős hasznot hozhat neked.

Tennivalók sokasága áll előtted, amelyek valamilyen formában mind kötődnek az otthonodhoz, a családodhoz. A kérdés rajtad áll: a kötelezettségek vagy a szórakozásnak szenteled ezt a hétvégét? Akár így, akár úgy döntesz, egy biztos: panaszra nem lesz okod. Remek élményekben lesz részed, bárhová is menj, bárkivel találkozz, csupa jó dolgok fognak történni veled. Ehhez azonban fontos, hogy megtaláld az arany középutat: otthonod rendbetétele fontos, viszont a rutinfeladatok mellett jó, ha időt szánsz a tartalmas kikapcsolódásra, a bulizásra, vagy a mély baráti beszélgetésekre.

Furcsábban nem is indulhatna a hétvégéd: könnyen megeshet, hogy szokatlan élethelyzetben találod magad szombaton. Azt tapasztalhatod, hogy valaki gátlástalanul megpróbál sarokba szorítani, csak azért, hogy a saját akaratát rád erőltesse. Vedd észre időben, mi a célja, és igyekezz vita nélkül lerendezni a dolgot. Amint ezen túl vagy, akkor a hétvége olyannyira nagyszerűen telik majd, hogy ezt a kis affért gyorsan el is felejted. Bármi adódjék, nagyon helyén lesz az eszed, s mindent megoldasz pikk-pakk. Vasárnap akadnak olyanok, akik szeretnének hozzád közelebb kerülni, megismerni, légy nyitott erre, mert kellene az új impulzusok!

Nagyszerűen indul ez a hétvége, de a folytatásnál sem lesz okod a panaszra. Végigkísér a jókedv, sokat fogsz mosolyogni és tele leszel lendülettel. Igaz, ugyanakkor többször ki kell majd állnod önmagadért. Ha valamit egyszer kimondtál, ne másítsd meg senki kedvéért sem! Be kell bizonyítanod, hogy a te kreatív ötleteid sokat érnek, ne engedd, hogy bárki felül akarja írni a döntéseidet. Szerencsére végül mindenkit magad mellé állítasz, mindenre jut időd, a lehetőségek száma pedig végtelen. Minden törekvésed sikerrel jár, sokak elismerését kivívod.

A szombati napot elronthatja valami apróság, egy vita, egy félreértés, egy feszült helyzet, esetleg egy összetűzés. Keresnéd a jót, de tele leszel kérdésekkel, kételyekkel, nem találod a helyed, valahogy nem leled azokat a dolgokat, amiktől jobban tudnád magad érezni a bőrödben. Lehet, hogy egyszerűen csak hagynod kellene magad sodortatni az árral, és engedni, hogy a sors elvigyen oda, ahol jól tudod magad érezni. Ne tervezz előre, légy spontán, élj a mának, így pedig a vasárnap is jól alakul. A lényeg, hogy ne akarj pontos időbeosztást, és csak olyan helyekre menj, olyanokkal találkozz, akikkel biztosan remekül érzed majd magad.

Rengeteg izgalmas élményben lesz részed a hétvégén. Élj a mának, örülj a lehetőségeknek, ismerkedj, randizz, bulizz, tedd azt, ami csak jól esik, alakítsd úgy, ahogy kedved tartja. Minden döntésed a hasznodra lesz, a legjobb társasági eseményekre jutsz el, ismeretlenekkel találkozhatsz, akik kiváló partnerek lesznek, bármi adódjék. Néha egyenesen kapkodni fogod a fejed, hisz annyi minden történik majd körülötted. Persze az események nem otthonodban történnek, így feltétlenül mozdulj ki a négy fal közül! Szükséged van a vidám társaságra, a sok nevetésre, a lazításra.

A hétvége indulása egyértelműen arra hívja fel a figyelmedet, hogy hagyd magad mögött a hétköznapi gondokat, nyűgöket, a befejezetlenül maradt feladatokat, és kezdd el végre élvezni az életet. A feladatokra csak legyints egyet, és foglalkozz önmagaddal és az előtted álló szuper programokkal! Egy igazi Mérleg ezen a hétvégén kirúg a hámból, érdekes társasághoz csatlakozik, és szabadon engedi a fantáziáját. Adj te tippeket a többieknek, hová menjetek, mit csináljatok. Mutass irányt annak, aki bajba került, s hozzád fordul segítségért. Vasárnap kreatív leszel, sok kiváló eszme születik meg a fejedben, írd fel ezeket, a megvalósítással ráérsz még pár napot.

Pénteken is tele voltál pozitív, éltető energiákkal, s ez a hétvége további részében sem csökken, sőt, inkább a sok élmény hatására még vidámabb, energikusabb és barátságosabb leszel. Még az is megeshet, hogy egyfajta újjászületést élsz meg, már-már úgy fogod érezni, hogy rátaláltál valami különlegesre, ami eddig benned volt, de sosem tudott előbújni. Igazi kis energiabomba leszel. Rengeteg örömteli hír érkezik hozzád, és bármit csinálj, az jól sül el. A különféle hatások folyamatosan mosolyra sarkallnak, s napi rutinfeladataid egyáltalán nem fognak neked gondot okozni. Sőt! Segítséget nyújtasz a környezetednek, kiváló ötletekkel látod el azokat, akik elakadtak az élet útvesztőjében.

Pénteken talán még volt benned egy csipetnyi feszültség, de ez szombat reggelre ez garantáltan tovaszáll, nyoma sem marad semmilyen békétlenségnek vagy elégedetlenségnek, helyére a totális kiegyensúlyozottság lép. A hétvége minden pillanata örömforrásokat tartogat neked, boldoggá tesznek a különféle események, találkozók, adódik alkalmad társaságba menni, bulizni, randizni egyaránt. Könnyen megtalálod másokkal a közös hangot. Még olyanokkal is egy hullámhosszra kerülsz, akikkel eddig vitákba gabalyodtál, vagy egyszerűen nem volt meg a közös témád.

Váratlan események formálják ezt a hétvégét, szinte semmi sem történik az eredeti terveid szerint. Ugyanakkor a végén mégis minden a kedvedre lesz. Már szombat reggel kezdetét veszi valami új, valami különleges, ami biztosan mosolyt csal az arcodra, megdobogtatja a szíved és még elégedettséggel is feltölt. Légy egész hétvégén éber, figyeled az embereket, a reakcióikat, az események alakulását, és mindig épp ott és akkor szállj be bizonyos folyamatokba, amikor az szükséges. Jó, ha részese vagy az életnek, a világ körforgásának, így a vasárnap sem lesz unalmas. Ezen a két napon lényeges lesz, hogy mindenre gyorsan reagálj!

Ezen a hétvégén folyamatosan zakatol a fejed, fura ötletek, túlzó ideák fordulnak meg benned, kicsit elmerülsz a múltban, képes leszel meglátni a hibáidat, és nagyszerűen ráérzel arra, mit és hogyan kell mostantól tenned ahhoz, hogy az ne csak neked, hanem másnak is elnyerje a tetszését. Észre fogod venni, hogy emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek, látni fogod, hogyan kell jót tenned másokkal. Időt kell szánnod a baráti viszonyok átértékelésére, és el kell döntened, vajon mindegyikre szükséged van-e. Gondold át a közelmúlt eseményeit, és csak azokat a kapcsolatokat tartsd meg, melyek minden esetben a te javadat szolgálják. Ha bármely baráti szállal összefüggésben kételyeid adódnak, azt inkább engedd le!

A hét dolgosabbik részében sok kérdés foglalkoztatott, de nem kaptál mindegyikre választ. A hétvégén ismét előkerülnek ugyanazok a témák, s bár talán igyekszel ezeket mellőzni, és önmagaddal, családoddal, barátaiddal foglalkoznál, de nem mindig fog sikerülni. Többször megeshet, hogy messzire kalandoznak a gondolataid, szárnyal a fantáziád. Azért persze nem árt, ha odafigyelsz szeretteidre is, mert ha észreveszik, hogy csak testben vagy jelen, nemtetszésüket fejezhetik ki. Legyen helyén a szíved, ráérsz szakmai témákkal foglalkozni a hétvége után. Tanuld meg, hogy mindent a maga idejében kell csinálni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.