Hétvégi horoszkóp (augusztus 22-23.) - Pörögj fel és mozdulj ki!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a legjobb, ha saját magadat és szeretteidet helyezed középpontba. Használd ki, hogy könnyen szót értesz mindenkivel, légy befogadó, és a világ a lábaid előtt fog heverni!

Ez a hétvége azért lesz sok szempontból kedvedre, mert végre olyasmire is jut időd, amit fontosnak tartasz, de örökké mellőznöd kellett a munkád és egyéb kötelezettségek miatt. Semmit nem kell elhalasztanod, csupán egyetlen lényeges tényező van: mindig csak egy dologra fókuszálj, de arra aztán maximálisan. A mély gondolatok, az őszinte beszélgetések, az emberi kapcsolatok ápolása kiemelten fontossá válik. Az elmúlt időszak hibáinak és pozitív eredményeinek alapos kiértékeléséhez kérd olyan személyek segítségét, akik kívülállóként mondhatják el neked, esetlegesen hol hibáztál. Így megérted és elfogadod, mi a jó, mi a hibás, és min kell változtatnod.

Valami újdonságra vágysz, a szokásostól eltérő élményre? Egy különleges hétvégét szeretnél megélni? Semmi akadálya, és ehhez nem is kell messzire menned, sőt, megtalálod azokat az embereket, akik társaságként is kiválóak lesznek! Ha összességében hevesség, ritmus, mozgalmasság és izgalom egyaránt legyen a hétvégédben, akkor jobb, ha magad szervezed meg a programokat, és ne hagyd, hogy ebbe mások beleszóljanak. Tedd azt, ami jól esik, ott és azokkal, akikkel szeretnél együtt lenni, ne hagyd magad visszatartani semmitől! Olyan emberekkel légy együtt, akik örömöt adnak.

Élményekben gazdag hétvége vár, hozd ki ezekből a maximumot, mondj igent mindenre, s éld meg az életet száz százalékosan! Energiából és jó kedvből nem lesz hiány, pörgesd fel magad, és inspirálj másokat is! Mozdulj ki otthonod négy fala közül, mert az izgalom nem otthon vár! Ne fogod vissza magad semmilyen téren, tombolj, légy egy kicsit bolond, és ha szükségét érzed, hát lépj át határokat, melyeket eddig sosem mertél! Ez a hétvége a bulin és a féktelen szórakozáson kívül arra is remek lehetőséget kínál, hogy tárgyalóasztalhoz ültesd a családodat, s meggyőzd őket valamiről, ami fontos neked!

Nyisd ki a szemed, hegyezd a füled, és csapj le a kínálkozó lehetőségekre, főleg, ha abban a szerelem is felkínálja magát. Egy titkos vágyad végre megvalósulhat, és segítőkre is találsz ehhez. Tökéletes ez a hétvége arra, hogy a kezedbe vedd életed irányítását, s valami nagyszerű dolgot tégy önmagadért. Szükséged van változásra, és most minden látható és láthatatlan támogatást megkapsz ehhez. Néha igenis kell egy kis önzőség, mert csak ez által valósíthatod meg a legtitkosabb vágyaidat. Tégy meg mindent a sikerért, és természetesen ne hagyd, hogy bárki keresztülhúzza számításaidat.

Úgy véled remek terveid vannak a hétvégére? Ez nem baj, csak nehogy átess a ló túloldalára, s több programra mondj igent, mint amennyi bele is fér az idődbe. A sok elfoglaltság mellett feltétlenül ügyelj az egészségedre! A Hold most nem kedvez neked, s kissé talán le is gyengíthet, átmenetileg elkedvetleníthet. Könnyen megeshet, hogy emésztési zavarok léphetnek fel, viszont ezt igen könnyen megakadályozhatod, amennyiben eleve figyelsz arra, mit viszel be a szervezetedbe, mennyit, és milyen minőségben. Ne terheld le magad nehéz ételekkel, alkohollal! Pihenj eleget, egyensúlyozd ki a lelked és a tested.

Ugye szereted, ha kényeztetnek, és csakis rád figyelnek? Jó hír számodra az, hogy a következő két napban minden a kedved szerint alakul, sok olyan ember vesz majd körül, akik szívesen lesik a kívánságaidat, szeretnek, örömöt adnak, de persze nem árt ugyanezt viszonozni is. Könnyen lehet, hogy lesz egy konkrét személy, aki mindent meg fog tenni azért, hogy jól érezd magad a társaságában, és felfigyelj rá. Általa és a kellemes hétvégi programok segítségével feltöltődsz energiával, sőt, pár új ötlet is megfogalmazódik a fejedben.

Ha tartalmas, szórakoztató bulira és fürdőzésre vágysz, akkor csak tenned kell az ügy érdekében, nincs akadálya a vágyaid megvalósulásának. Vészesen közeleg a nyár vége, hát használj ki minden adandó alkalmat ennek megélésére. Lehet, hogy más nyári hétvége esetén a pihenés jelentősebb szerepet kapna, mint most, ám légy bátor és engedd szabadon a vágyaidat, és csináld azt, amit akarsz! Bontakoztasd ki a kreativitásodat, és javasolj te bulizásra alkalmas helyeket a barátaidnak! Az otthonoddal leghamarabb vasárnap délután vagy este foglalkozz, addig önmagadat tartsd fókuszban.

Feltétlenül mozdulj ki otthonról, ezen a hétvégén minden adott az örömhöz, a boldog pillanatok megéléséhez. Ne foglalkozz azzal, ki tart veled és ki nem, a lényeg, hogy ereszd el magad, s akár egy kis féktelenséget is megengedhetsz! Sok új barátot szerezhetsz, hagyd, hogy idegenek közeledjenek hozzád. A szingli Skorpióknak jelentősen nő az esélyük a pártalálásra. Űzd messzire az egyhangúságot, ne tápláld magadat negatív gondolatokkal, csak a vidámságnak és az örömöknek élj. Kihagyhatatlan kellékei ennek a hétvégének a fesztiválok, zenés, táncos mulatságok és a kedves emberekben bővelkedő társaságok.

Gyorsan ugorj ki a mókuskerékből, és add át magadat a hétvége pozitív hangulatának, a jó társaságnak, a buli lehetőségének. Élvezd a nyarat, ameddig még tart! Az energiatartalékaidat felőrölted a hét folyamán, de jön a feltöltés. A szórakozás és aktív kikapcsolódások mellett pihenj is, találd meg az arany középutat! Jó hír lehet, hogy senki nem akar majd céljaid elérésében gátolni, sőt, szeretteid szívesen asszisztálnak ötleteidhez. Jót fog tenni, ha emberekkel találkozol, ötleteket cseréltek, s ezek jelentős részét már hétfőn a magad javára tudod fordítani.

Jó ideje készülsz egy őszinte vallomásra? Ám eddig sem az idő, sem a helyszín nem volt alkalmas? Nos, most itt a lehetősége annak, hogy színt vallj, s bármit beismerj. Kiváló terepet ad ez a hétvége az őszinteségnek, semmilyen probléma rendezését nem érdemes tovább halogatni. Épp ezért mindazt, ami zűrös, bonyolult, kellemetlen, azt ideje a helyére tenni, hogy a lelked is megnyugodhasson. A kommunikáció legyen tiszta, hogy senki ne érthessen félre! Légy őszinte ezen a hétvégén mindenkihez, így ugyanezt fogod visszakapni.

Végre könnyedén átléphetsz a hétköznapok problémáin, magad mögött hagyhatod a leterheltséget, a nyűgöket, és magadévá teheted ennek a csodás hétvégének a nagyszerű energiáit. Sok érdekes és izgalmas pillanatban lesz részed, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled, és nem fogod megbánni, ha csak sodor magával az ár. Próbálj ki új dolgokat, ismeretlen helyszíneket és barátkozz. Foglalkozz a magánéleteddel, azokkal az emberekkel, akiket szeretsz, de nem jutott rájuk annyi idő mostanság, mint amennyit szerettél volna. Átmenetileg felejtsd el a kötelezettségeidet, s lógasd a lábad bátran!

Űzd messzire a munkát, az otthoni teendőket, de még a gondolataidba se hagyd ezeket beférkőzni, még elcsábulnál. Fókuszálj a pihenésre! Csakis a kikapcsolódásé legyen ez a két nap! Ne keress kifogást! Lehet, hogy vannak függőben lévő, lezáratlan vagy épp bonyolult és megoldásra váró ügyeid, de akkor is told el ezeket hétfőre, nem ezen a hétvégén fogod megtalálni a megoldó kulcsokat. Ha kibírod, akkor most kerüld el a zajos és túlzsúfolt helyeket. Legyen ez a két nap a csendes visszavonulás ideje, amikor jut idő a gondolkodásra, a következő időszak alapos átgondolására.
Így segít a Hold - Augusztus havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztus-havi-penzhoroszkopja.htmlÉrezhetően megnövekednek a pénzbeli lehetőségek, és hála az oroszlán jegyében ragyogó Napnak, ami eddig akadozott, az most ismét lendületbe jön. Egy nap akár több ajánlat is feltűnhet a színen, neked pedig csak ki kell választanod a lehető legjobbat.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHagyd, hogy szeressenek! - Augusztusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztusi-szerelmi-horoszkopja.htmlIzgalmas lehetőségek övezik utadat, a változás szele valamilyen formában mindenképpen megérint. Könnyen megeshet, hogy háromszögbe bonyolódsz, még akkor is, ha ennek egyébként ellene vagy. A vonzás és a taszítás érdekes kettőse rettentő csábító lesz.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Egyszer fent, máskor lent - Mit ígérnek a csillagok augusztus havára?http://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztus-havi-altalanos-horoszkopja.htmlKészülj fel, hogy a hónap első fele a legkevésbé sem lesz gördülékenynek nevezhető, és bizony jó néhány megoldandó ügy vár rád. De ami késik, nem múlik: augusztus második fele mindenért kárpótolni fog!HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.