A siker hónapja következik - Szeptemberi havi horoszkóp

asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember legtöbbünk számára az iskolakezdés ideje, amikor kedvet kapunk a tanuláshoz, a szellemi fejlődéshez. Ám, akad itt még valami fontos: a Szaturnusz visszatér a Nyilasba, ezzel együtt pedig egyre több nehézséggel kell megbirkóznunk, hogy az új alapot letéve biztosan haladhassunk a céljaink felé.

Már szeptember első napjaiban érezni fogod, hogy valamiféle elkerülhetetlen változás közeleg, csupán az nem mindegy, hogy alkalmazkodsz vagy ellenállsz ennek. Hagyd, hogy az égiek segítsenek, mert könnyedén elindulhatsz a fejlődés felé vezető úton. Bár ez a folyamat nem egy hirtelen jött ötlet eredménye, ám a csillagok most kedveznek a sikernek. Nem fog minden úgy menni, mint a karikacsapás, adódnak akadályok, melyeket le kell küzdened, de az állhatatosság elvisz oda, ahová tartasz. Kedvező fordulatok jönnek, ezért energiádat ne szórd szét feleslegesen. Ne kapkodj el semmit, fontolj meg minden döntést alaposan.

A bolygók együttes és erőteljes, sokszor nem túl kellemetlen hatása miatt a hónap első napjaiban hajlamos lehetsz a kapkodásra, idegeskedésre, szétszórtságra, és ezen az sem segít, hogy a Szaturnusz jegyet vált, hisz a Nyilasban is egyfolytában okít, rámutat a hibákra. Bikaként nem jellemző rád, ám most mégis vonzod magadhoz a bonyolult szituációkat, váratlan konfliktusok övezik utadat, éppen ezért jobban teszed, ha fontos dolgokba szeptemberben nem kezdesz bele, de az előkészületekre természetesen szánhatsz időt. Jelentős döntéseidet halaszd inkább októberre. A hónap második felében érzelmek terén kedvezőek a hatások, ha még keresed az igazit, beléphet végre életedbe a szerelem - már ha hagyod, hogy megtegye.

Szeptemberben jók a körülmények ahhoz, hogy bizonyos dolgokat magad mögött hagyj, s kissé átalakulj. Legyen bátorságod ahhoz, hogy kinyílj, így önbizalmad megerősödhet, céltudatosságod másoknak is feltűnik, tele leszel energiával, új barátokat szerezhetsz. Amennyiben költözést, munkahelyváltást, netán új vállalkozás elindítását tervezed, különösen a 7-től 14-ig tartó időszak alkalmas erre, de feltétlenül teremtsd meg a stabil jogi környezetet ehhez. Kétes ügyekbe most ne bonyolódj! Könnyen előfordulhat, hogy valamilyen szerencse váratlan módon érkezik az életedbe. Egészséged érdekében kerüld a stresszt!

Az ősz napról napra egyre közelebb kerül hozzád, s bár nem számítasz rá, de ahogy telnek a napok, az elvégzendő feladatok is megsokasodnak. Figyelj a váratlan lehetőségekre, a hirtelen befutó ajánlatokra, mert 17-ig komoly, egyben hosszútávra előremutató változás következhet be éltedbe, mely akár anyagi helyzetedre is erőteljesen kihathat. Szerelemben is pozitív töltetű időszak várható. Ha már elkötelezted magad, akkor érzelmeid még inkább elmélyülnek a szeretett személy iránt, ha magányos vagy a hónap második fele kedvez egy új szerelem megérkezéséhez. Fontos, hogy személyiségeddel, önfejlesztéssel is foglalkozz, szükséged van belső folyamatok elindítására, ezáltal még jobb emberré válhatsz.

Ambíció, kreativitás és kitartás - ezek hármasa elvisz a célig, csupán határozd meg pontosan, hová is akarsz eljutni! Most minden adva lesz ahhoz, hogy fejlődj, növekedj, gyarapodj, s learasd a babérokat. Szeptember hava komoly és mindenképpen eredményeket hozhat életedbe, különösen karrier és anyagiak terén, ugyanakkor szükség van tudatosságra, visszafogottságra. Sikerülhet végre számos régi problémát megoldani, kifejezetten könnyedén, de ezek egy része lemondással jár együtt. Érzelmek terén kiegyensúlyozott időszak következik. Egészségileg viszont légy a megszokottnál is körültekintőbb, nő a baleseti és betegségekkel összefüggő rizikófaktor a hónap második felében.

Meglepő fordulatokra számíthatsz, alkalmazkodj a körülötted történő változásokhoz, így tudod a különféle helyzetekből a legtöbbet kihozni. Kifejezetten sikeresen indulhat a szeptember hava, különösen munka és karrier területén adódnak jónak tűnő lehetőségek, de közben számolj azzal is, hogy egy nap neked is 24 órából áll, s bizonyos határokat nem célszerű átlépned. Találd meg az arany középutat, légy előrelátó! Mindeközben magánéleti téren adódhatnak kisebb bosszúságok, értelmetlen konfliktusok, mert annyira sokat akarsz tenni, adni szeretteidnek, kollégáknak, barátoknak, hogy az nekik is már több lehet a kelleténél. Tele leszel erővel, energiával és kellő lelkesedéssel, de nem mindig tudod, merre vedd az irányt. Lég reális, az segít!

Nagyszerű időszak áll minden Mérleg előtt, de ennek van egy fontos kitétele: nagyon tudatosnak és körültekintőn kell lenned, s most különösen nem szabad elfeledned a „kevesebb néha több" mondást. Annyit vállalj, amennyit biztonsággal el is tudsz végezni, közben feladataidat maximális erőbedobással végezd el. Figyelj arra, hogy a hónap első hetében hirtelen hangulatingadozások okozhatnak nehézséget, kellemetlen megéléseket. Ez átmeneti gondokat, lelki problémákat jelenthet, ezért előfordulhat, hogy nem mindig tudod, mit szeretnél. Előnyös lehet viszont, ha jól használod ki kreativitásodat és rugalmasságodat. Akkor teszed jól, ha sokat dolgozol, de a magánéletedre is hagysz időt.

Sok váratlan helyzetet hoz a közelgő őszi időszak, új feladatokat kell ellátnod, ismeretlen vizekre kell evezned, alkalmanként másoknak kell úgy besegítened, hogy nem is tudsz nemet mondani. Ám mindez nagyon is kedvez neked, sokat tanulhatsz, rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz. Figyelj oda a külvilágból érkező apró jelekre, intuíciód sokat segíthet abban, hogy eldöntsd, merre menj, milyen feladatot vállalj, kivel szövetkezz, mi a jó és rossz közti különbség. Akkor tudsz igazán nagy sikereket elérni, ha képes leszel együttműködni, elfogadni vagy szükség esetén kérni mások segítségét. A pénzügyek kiemelt szerepet kapnak, hitelt felvehetsz, érdemes beruházni, de te magad ne adj kölcsön senkinek.

Meglehetősen vegyes hatások jellemzik szeptember havát, ennek egyik fő oka a Szaturnusz jegyváltása lesz. Az égi energiák nem kímélnek, ösztönöznek, őszinteégre sarkallnak, szeretnék, ha a maximumot hoznád ki magadból. Sok szempontból szerencsésnek érezheted magad, különösen, mert annak ellenére, hogy Szaturnusz okít, s alkalmanként sarokba szorít, Jupiter több kellemetlen helyzettől is megkímél. Régebbi ötleteid közül most végre jó néhányat meg is valósíthatsz, főleg 21-e után kapsz ehhez kellő lendületet. Érzelmek terén jelentős változásra nem számíthatsz, a magányosoknak a hónap utolsó napjai hozhatnak változást.

Nyugodt, kiegyensúlyozott, konfliktusoktól szinte teljesen mentes időszak köszönt be szeptember havával a Bakok életébe, ám azért ez mégsem tölt el elégedettséggel, hisz belül mégis vágynál némi izgalomra, változatosságra. Kreativitásod megnő, gondolkodásmódod fejlődik, új ötleteid segíthetik további boldogulásod, jól teszed, ha bátor leszel, s lerakod valami újnak az alapjait. Anyagi helyzeted javul, vagy végleg rendeződhet, és jelentős döntések születhetnek szeptemberben. Fontossá válnak az érzelmek: békülj ki ellenlábasaiddal, aki pedig gyenge kötelékű kapcsolatban él, az búcsút inthet párjának.

Izgalmakkal, pozitív hatásokkal teli időszak köszönt be életedbe szeptember havával, s csak akkor tudod a maximumot nyújtani, ha közben teljesen őszinte, előrelátó, okos, tisztességes leszel, így nem érhet baj téged! Számos feladat vár megvalósításra, és sok a függőben lévő ügy miatt ideje nagyobb fokozatra kapcsolnod, és többet tenned a saját sikeredért. Ha szükségét érzed a változásoknak, eljött az idő! Legyen szó költözésről, munkahelyváltásról, tanulmányok megkezdéséről, vagy bármiről, amihez kedvet érzel. Szeptember végén fontossá válik az anyagi biztonság kérdése is: vigyázz, mert belefuthatsz egy valóságalapot nélkülöző ajánlatba. Nézz utána mindennek, ne fektess pénzt bizonytalan ügyletekbe!

Számos, köztük jó néhány meglepő, ugyanakkor végeredményét tekintve pozitív irányú változást tapasztalhatsz az ősz megérkezésével. A Szaturnusz jegyváltása neked azért lesz hatásos, mert végre megérted, mit kell elengedned, s merre kell továbbmenned. Jupiter kedvező hatását különösen szellemi fejlődésed terén fordíthatod a javadra. Régóta dédelgetett álmaid megvalósításához kezdhetsz most hozzá, szinte bármiben sikereket arathatsz, különösen a hónap második felében. Jelentkezz egy tanfolyamra, iskolába, nyelvkurzusra, a lényeg, hogy fejlődj! A tudás, amit magadévá teszel, az csakis a tiéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.