A telihold irányt mutat - Hétvégi horoszkóp (augusztus 29-30.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös nyár legjobb energetikájú hétvégéje áll előttünk, mindegy, merre indulsz, kikkel találkozol, mire mondasz igent, a sikered garantált. Varázslatos pillanatok várnak rád!

Már régóta dédelgetett terved volt, hogy megleped magad egy különleges hétvégével? Itt az alkalom, hogy a kivitelezésre is sort keríts, és olyasmit tégy, ami maximálisan boldoggá tesz! Augusztus végén járunk, sokat tettél azért, hogy jutalomban részesülj, és ha bárki ennek ellenkezőjéről próbálna meggyőzni, annak fordíts hátat. Bármit találj is ki magadnak, ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek róla. Jó lesz a ridegebb őszi napokon visszagondolni erre a két csodás napra. Nem az a lényeg, hogy hol töltöd ezt a hétvégét, hanem az, hogy olyan közeget válassz, olyan társasággal, amely teljes mértékben megfelel az igényeidnek. Az ismerkedés kötelező, vegyél részt izgalmas eszmecserékben!

Fókuszálj arra, ami izgatja a fantáziádat! Már régóta foglalkoztat egy bizonyos kérdés? Figyelj, érdeklődj, kérdezz, s meglephet az a tény, hogy irtó gyorsan kapsz választ mindenre! Sokan sietnek segítségedre akkor, amikor fel kell lebbentened a fátylat egy titokról, ám érdemes ezzel foglalkozni, mert valamilyen formában hasznot húzhatsz belőle, ha más nem, hát külön tudod választani a fontost a lényegtelentől. A tisztán látásra szükséged van, s végre túllendülsz egy holtponton. Az az életterület, amely megrekedt, most hirtelen felélénkül, izgalmas események sora okoz örömöt, te csak használd ki azt, hogy könnyen változtathatsz életeden, megszokott mindennapjaidon.

A monoton hétköznapoknak vége, jöhet a jól megérdemelt pihenés! A túlhajszoltság ezen a héten sem került el, bár az is igaz, hogy mindig újra tudtad tölteni energiatartalékaidat. Ebben különösen nagy segítségedre volt a növő hold, amely most teliholdban csúcsosodik ki. Mindkét hétvégi napnak hatalmas lendülettel tudsz nekifutni, egyszerűen nem fáradsz el, mindig jön egy új programötlet, egy izgalmas javaslat, és semmire ne mondj nemet. Mindenhova menj el, ahová hívnak, és élvezd annak a lehetőségét, hogy alkalmanként a társaság középpontja lehetsz.

Úgy tervezted, hogy a hétvégét pihenéssel, lazsálással töltöd? Az irány jó, és tegyél meg mindent azért, hogy senki ne téríthessen le az útról - más kérdés az, hogy a terveket az élet néha felülírja. Ám ha ez megtörténik, akkor se ess kétségbe: a nyár utolsó hétvégéjét maximális sebességre kapcsolva kell megélned, hozd ki magadból és a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet, segít a telihold is. Sok szerető családtag és barát inspirál majd, akik aktivitásra ösztökélnek. Váratlan lehetőség híre fut be hozzád, s ez most amolyan „most vagy soha" alkalom lesz: ha ezzel nem élsz most, akkor hétfőn már nem lesz rá lehetőséged.

A kedélyállapotod egyre jobb lesz, és másokra is remek hatással leszel. Úgy tűnik, egyáltalán nem fárasztott ki a hét nehézkesebbik, dolgosabbik része, sőt, a növő Hold extra energiákkal is feltöltött. Végre olyan dolgokhoz is lesz kedved, amelyekre régóta vágytál, de örökké időhiányra hivatkozva tologattál mindenféle ügyet. Meg tudod találni ezekhez a megfelelő pillanatot, a jó társakat, a szuper helyet, és a maximumot tudod így kihozni ebből a hétvégéből. Megnyílik előtted egy új kapu, lépj hát át a küszöbén. Csak a bátortalanságod lehet ellenfél abban, hogy új szerelemre lelj, belevágj egy utazásba vagy egy érdekes programban vegyél részt.

Sok bizonytalanság jellemezte az elmúlt napokat, nem kaptál minden kérdésre választ, néhány nehézséget és bonyodalmat is meg kellett élned, de a hétvégén megtalálod a lelki békét, és végre örömöt lelsz mindenben. Persze nem baj, ha egyáltalán nem vagy abban biztos, hogy tényleg helyes döntéseket hoztál magánügyeiddel kapcsolatban, ez esetben keresd a lehetőségét annak, hogy elmerülhess a gondolataidban. Jól teszed, ha sokat töprengsz, s tűnődj el bátran a számodra lényeges dolgokon. Igyekezz meglátni végre az élet naposabbik oldalát is, a pesszimizmus nem túl jó mulatság.

Ezen a hétvégén tégy mindent a saját kedved szerint, igenis lehetsz kicsit önző, vedd figyelembe, mi a jó neked! Ha nem akarod az időt hangos társaságban vagy az otthonodtól távol eltölteni, hát dönts belátásod szerint. Nem gond, ha nem történnek átütő erejű dolgok, a lényeg, hogy jól érezd magad. Jól döntesz, ha inkább passzív, pihenős órákat szánsz magadnak, és meg is éled a lelki és szellemi békét. A csend és a béke kiegyensúlyozottá tesz, örömödet leled a semmittevésben is. Ha pedig úgy alakul, hogy mégis érkezik egy érdekes meghívás, mondj rá igent bátran, felejthetetlen élményben lesz részed!

Két dolgot kell száműznöd a gondolataidból most azonnal, ha békés, kellemes és jó hétvégére vágysz: az egyik a kedvetlenség, a másik a féltékenykedés, legyen az kicsi vagy nagy. Mindkettő meglehetősen kellemetlen hatásokkal jár együtt, Skorpióként pedig az arcodra is kiül, ha valamivel elégedetlen vagy. Ne rontsd el a saját kedved ilyesmivel, örülj mások sikerének, még akkor is, ha a te hátadon jutott fel valaki a csúcsra. Ne feledd, hogy mindennek oka van, ráadásul környezeted sem fogja díjazni, ha a már említett tulajdonságok jeleit mutatod. Számodra is adódnak örömforrások, csak ki kell ezeket használnod! Élvezd az élet napos oldalát, az árnyékosnak pedig a környékére se menj.

Pozitív hatásokkal teli hétvége vár rád, az égi energiák felvidítanak, ösztökélnek, biztos nem fogsz egy helyben ücsörögni, nemhogy unatkozni. Élményekre és mozgalmasságra vágysz, éld is meg mindkét napot ebben a szellemben, és inspirálj erre másokat is! Ne gondolj arra, hogy itt van szeptember meg a nyár vége, csak azt lásd magad előtt, hogy miben leled örömöd, hol és kivel tudod jól érezni magad. Örülj a jó hangulatnak, hiszen tele vagy vitalitással, ez pedig megadja a hétvége pozitív közegét. Senki nem képes letörni a hangulatodat, még a morcos szomszédot, a kedvetlen eladót is fel tudod vidítani. Tulajdonképpen igazi kihívás lehet most számodra mások hangulatának javítása.

Ezen a hétvégén nagyon érzékenyen reagálsz a külvilág impulzusaira, mindenre és mindenkire figyelsz, érdekel, mi történik veled és körülötted, s nem hagyod magad sodortatni az árral. Komoly igényed lesz a romantikára és a kedvességre. Szerencsére nem egyoldalúan képzeled el ezt a helyzetet, hanem adsz is, ha kapsz. Kiválóan ráérzel arra, mire vágynak mások, és szívesen teljesíted szeretteid vagy barátaid kívánságait. Használd ki ezt a hétvégét arra, hogy jót tegyél másokkal, légy bölcs, segítsd az elesetteket, okozz meglepetést az embereknek. Természetesen fontos, hogy keresd a lehetőségét annak, hogy pihenj, lazíts egy kicsit.

Nincs komoly terved erre a hétvégére? Nem baj, a semmittevés és a pihenés is remek cél! Persze, ami késik, az nem múlik, valószínűleg, csak arról van szó, hogy még nincsenek konkrétumok, ám biztos lesznek szuper javaslatok, és akad olyasmi, amire igent fogsz mondani. Persze, ha csak lazsálnál egy jót, azt is megteheted, de tudd, az égi energiák aktivitásra ösztökélnek. Menj társaságba, ismerkedj, mondj igent egy randira, és biztos nem fogod megbánni! Ne elmélkedj a múlton, ne tűnődj az elkövetett hibákon, hanem tervezd meg a közeli jövőt, hisz maholnap itt van szeptember hava.

Ez a hétvége lehet csendes, békés, szólhat a pihenésről, a lazsálásról, a hobbidról, esetleg a szeretteidről, de egy a lényeg! Leginkább rólad szóljon, s önmagad igényeit elégítsd ki, csak másodsorban környezetedét. Milyen titkos vágyaid vannak? Egyet most azonnal teljesíts magadnak, mintha te lennél a jó tündér. Egyáltalán nem baj, ha szeretnél kicsit önmagaddal és álmaid megvalósításával törődni. Tedd ezt úgy, hogy arany középutat találsz, s közben a családodat sem szorítod háttérbe. Találd meg az aktív és a passzív szórakozási formákat, és élvezd ki maximálisan augusztus utolsó hétvégéjét.
Így csábíts! - Segít a horoszkópodhttp://www.life.hu/horoszkop/20150706-ezoteria-es-csillagjegy-a-venusz-horoszkop-megmutatja-hogyan-csabits.htmlMindenkinek vannak jó és kevésbé előkelő tulajdonságai. Ám ha meg akarsz hódítani valakit, akkor jobb, ha előtérbe helyezed a legcsábítóbb oldaladat.Csillagjegyed megmutatja, benned mi a legvonzóbb egy férfi számára! Azt fedd fel magadból, ami neked is fontos, így biztosan olyan férfit tudsz megigézni, aki épp téged keres.Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/horoszkop/20150617-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockLégy nyitott a csillagok adományára, a tisztulásra - Asztrológiai előrejelzés 2015-rehttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-asztrologiai-elorejelzes-2015.htmlNem lesz könnyű év 2015, ám az biztos, hogy terhek hullhatnak végre le a vállunkról, ha okosan és tervezetten futunk neki az új esztendőnek. A tisztán látás ideje ez, rengeteg olyan esemény fog történni, ami megmutatja, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.