Heti horoszkóp (augusztus 31. - szeptember 6.) - Egymagad is képes vagy bármire

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minimális azon körülmények száma, amelyek valódi akadályként tornyosulhatnak föléd. Most minden problémát megoldasz, minden feladatban megleled a kihívást, és másokat is jó eredményre ösztönzöl.

A hét első felében úgy tűnhet, hogy pár feladat jóval több erőfeszítést, odaadást és komoly figyelmet igényel tőled, mint máskor. Ám épp a többletidő által gyűjthetsz érdekes tapasztalatokat, és még arra is adódik mód, hogy új megoldási szisztémákat less el a környezetedtől. Összességében elég vegyesek lesznek a heti konstellációk, ám aggodalomra nincs ok, csupán annyi a feladatod, hogy jóval körültekintőbbnek, figyelmesebbnek, no és persze toleránsabbnak kell lenned a különféle élethelyzetekben. Adódhatnak bonyodalmak, viták, kialakulhatnak félreértések, de még ezek is a hasznodra lesznek. Alaposan fontold meg anyagi jellegű döntéseidet csütörtökön és pénteken.

Ezen a héten szinte folyamatosan kételyek gyötörnek, nem a remélt válaszokat kapod, ez által rendszeresen elbizonytalanodsz, és még azt is megkérdőjelezed, hogy vajon jó úton jársz-e, netán változtatnod kellene a körülményeiden? A kérdésre a válasz igazából nem nehéz, csupán félsz beismerni, hogy mire is vágysz titkon. Döntsd el azt, hogy ismét belevágsz-e egy már igen unalmas, számodra csak kényszerűségből végzett tennivalóba, vagy bátor leszel, és odafigyelsz a Szaturnusz instrukcióira? Ez a planéta nem csak ezen a héten, hanem egész szeptemberben segítségedre lesz, arra tud sarkallni, hogy továbblépj, és néhány dolgot alaposan megreformálj magad körül. Itt az idő, hogy cselekedj végre!

Kiváló égi konstellációk világítják meg az utadat. Ne térj le a fő csapásirányról, a mellékvágányok teljesen elvihetnek az eredeti céloktól. Nem kell sötétben tapogatóznod, mert mindig akad valaki, aki válaszol a kérdésedre, irányt mutat, megosztja veled a tapasztalatait, így végeredményben könnyebben megérted azt is, mi a jó, és mi az, ami csak feltart a haladásban, a fejlődésben, a növekedésben. Jön valaki az életedbe, akinek a segítségével meg fogod érteni, mi és miért történik körülötted. Jelentős áttörést érhetsz most el, mert ha eddig hagytad, hogy mások belekotnyeleskedjenek az életedbe, mostantól ez másképp lesz. Ne engedd, hogy mások döntsenek a fejed felett!

A hét eleje döcögősen indul, még olyan ügyekkel kapcsolatban is elakadsz, amelyek korábban sosem okoztak gondot neked. Kisebb és nagyobb akadályok sokaságát kell leküzdened, de biztos, hogy sikerülni fog bebizonyítani, alkalmas vagy bármire, van benned kitartás, erő, sőt még kreativitás is. Az égi konstellációk pozitív energiáiból folyamatosan tudsz majd táplálkozni, inspirációt gyűjteni. Alkalmanként akár azt is érezheted, hogy sokan ki akarják használni jóindulatodat, kedvességedet, odaadásodat, ám az idő múlásával ezek a furcsa hatások sorra elmúlnak, és egyre jobb lesz a kedélyállapotod, másokat is mosolyra ösztönzöl. Csütörtökig állnod kell a sarat, de a hét utolsó három napja a tiéd, töltsd hát kedved szerint!

Szakmai avagy tanulmányi téren jelentős sikerre számíthatsz, de ne várj a sült galambra, az eredményekért sokat kell dolgoznod, de minden feláldozott idő meg fog térülni. Az odaadás és a figyelem nem marad jutalom nélkül. Persze az sem mellékes, hogy kedden beköszönt szeptember hava, és ennek remek energetizáló hatása lesz a mindennapjaidra. Sok új dolgot akarsz csinálni és alkotni, esetleg nyelvet tanulni, más emberekkel, idegen kultúrákkal ismerkedni. Egy biztos: bármit tégy ezen a héten, minden jó hatással lesz rád, hosszú távon pedig hasznodra lesz. Fontos, hogy ne futamodj meg a kihívások elől, mert szükséged van a változásra, izgalmas élményekre.

Ez a hét nagyon megterhelő lesz, mind szellemileg, mind pedig fizikálisan a maximumot fogod nyújtani, ám így lassan ugyan, de biztosan elfogynak az energiatartalékaid. Könnyen lehet, hogy a hétvégén kimerültnek érzed magad. Ne feledd, minden a te javadat szolgálja, és amit most teszel, az hosszú távon kamatozik neked. Ha zsúfolásig telik minden napod feladatokkal, és képtelenség lesz kiugrani a mókuskerékből, ne bánd! Az egyhangúság keressen máshol magának menedéket, mert nálad nem kívánatos vendég. A gondolataid és a fantáziád jó, ha együttműködnek, minden ötletet azonnal vess be a cél érdekében.

Ne lepődj meg most semmin, különféle bonyodalmak tarkíthatják a mindennapokat, de tudsz okulni az eseményekből. Hidd el, feleslegesen keresnéd az okát annak, mi miért történik. Jó hír, hogy csütörtöktől a problémák, viták és galibák már elkerülnek, egyszerűen csak örülj annak, hogy minden megy, mint a karikacsapás. Ha kérdezel, lesznek válaszok, ha elakadsz, biztos lesz, aki segít. Ha hibázol, gyorsan meg tudod oldani, ha pedig eleve sikerre viszel valamit, sokan fognak neked gratulálni. Még az is lehet, hogy elkerülsz egy balesetet, megtalálsz valamit, amiről azt hitted, elveszett, vagy egyszerűen csak szembetalálkozol mások problémáival, amelyek arra világítanak rá, hogy neked igenis mázlid van.

Az előtted álló napok jóval kedvezőbben alakulnak, mint reméled, de azért ne igyál előre a medve bőrére. Mindennek akkor örülj, amikor befutottál a célba, és az eredmény a kezedben van. Szakmai téren jelentős lépést tehetsz a siker irányába, a vágyott pozíció akár már most elfoglalható, vagy letisztul számodra, mit kell tenned, kivel kell szövetkezned a végeredményért. Érdemes konkrét célokat kitűzni magad elé, így a megvalósítás is könnyebbé válik. Folyamatosan alkalmad adódik a szellemi fejlődésre, akár egy tanfolyam vagy egy továbbképzés által. Tágíthatod a horizontot, és végre bezsebelheted az elmúlt időszakban elmaradt dicséreteket. A rengeteg tennivaló mellett ne feledd, hogy a családod vagy kedvesed támogatása nélkül nem jutottál volna ilyen messzire, légy nekik hálás!

Vegyes hatások jellemzik az egész hetet, folyamatos változik a hangulatod, lesznek felemelő és lelombozó pillanatok egyaránt. A hold már fogyóban van, ennek ellenére mégsem szenvedsz el jelentős energiaveszteséget, viszont elkerülhetetlenül adódnak olyan pillanatok, amikor igencsak fáradttá és nyűgössé válsz. Könnyen megeshet, hogy alkalmanként a pokolba kívánsz mindent, de hidd el, hogy az események mélyén húzódó pozitív áramlatok a te javadra fordítanak hamarosan mindent. A hét elején nem, de a hét második felében mindent látni és érteni fogsz. A látszólag legkellemetlenebb dolgokból alakulnak ki a legsikeresebb eredmények. Ha elfogadod a változást, akkor a sors kegyes lesz hozzád!

Többször is kényszerhelyzetbe kerülsz, mert a körülmények szűkre szabják a lehetőségeidet, gyors válaszokat kell adnod a felmerülő kérdésekre, a halogatás pedig egyenesen tiltott most. Olyan dolgok, illetve ügyek kerülnek fókuszba, amelyekről általában nem szívesen beszélsz, de most elkerülhetetlen lesz. Többször is előkerül a becsületesség, az őszinteség, a figyelem témaköre, és garantáltan eltérő véleményed lesz róluk, mint másoknak. Ha egyenes válaszokat adsz, ténylegesen ahhoz igazodva, ahogy azt belül is érzed, akkor minden helyzetből győztesen kerülhetsz ki. Emellett egy régóta szőnyeg alá sepert ügy sem tűr további halogatást. Csakis előre nézhetsz, a hátrafelé tekingetés gátol, és időt vesz el.

Nagyszerű napok állnak előtted, panaszra nem lehet okod, sőt próbáld az adódó lehetőségekből a legtöbbet kihozni! Ne lébecolj, ne húzd az időt, csak tedd a dolgod, és fogadd el az új kihívásokat is, most épp ezek által juthatsz fel a csúcsra. Ne csóváld a fejed azért, mert tele leszel feladatokkal, vagy azért, mert a szabadidőd nullára redukálódik. Fogadd el, amit kapsz, mert a jutalom sem marad el. A múlt héten sem voltál tétlen, de ez a mostani talán az év legmozgalmasabbjának ígérkezik. Minden életterületen nőnek az esélyeid, szaporodnak a lehetőségeid - erre vágytál, nem? A környezetedben élő és dolgozó emberekre jó hatással leszel, ha valaki irányt mutat, azt biztosan jó szándékkal teszi.

A hét elején nem találod a helyed, egyszerűen nem leled meg azt az inspirációt vagy segítő személyt, jó ötletet, amire szükséged lenne a továbblépéshez. Ennek egyik legfőbb oka az lesz, hogy semmi sem akar a kedved szerint alakulni, bármihez nyúlsz, az nem halad, mintha megállt volna az óramutató. Picit fogd vissza magad, gondolkodj, tervezz alaposabban, örülj minden apróságnak, légy türelmes, és közben tartsd azt szem előtt, hogy ez a fura helyzet csak szerda délutánig tart, utána hirtelen minden lendületbe jön, és a dolgok könnyebbé válnak. Hétvégére eléred a csúcspontot, bármire kapható leszel. A hét második fele nagyszerű, mozgalmas és izgalmas lesz, mindaz, ami nem sikerült hétfőn vagy kedden, szinte magától megoldódik később.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.