Hétvégi horoszkóp (szeptember 5-6.) - Bátran hozz döntéseket, ne kételkedj önmagadban!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amilyen döcögősen indult a hét, olyan jól fog záródni. Az égiek mindent megadnak, hogy egyetlen csillagjegynek se legyen oka a panaszra: minden pontosan úgy alakul, ahogyan kell. Még ha először nem is pont így érzed.

Érdekes és eseménydús hétvége áll előtted, pusztán rajtad múlik, élsz-e a szórakozást ígérő remek lehetőségekkel. Unatkozni azonban nem fogsz, az biztos! Hangulatingadozásaid okozhatnak egy kis bonyodalmat, kiváltképp, ha valaki megkérdőjelezi a céljaidat. A legjobb, amit tehetsz, ha nem hagyod magad felhúzni, és pesszimizmussal feltölteni. Tudatosítsd önmagaddal azt, hogy csakis a jó és pozitív dolgok érdekelnek! Jó lenne, ha minden helyzetben vidám lennél és sokat mosolyognál. Szombaton biztos megtalálod azt a programot, ami kedvedre való. A vasárnapot töltsd csendben, békében, találj rá a harmóniára.

Különféle magánjellegű ügyeidet azonnal előtérbe kell helyezned, te is tudod, hogy ki igényli a figyelmedet, társaságodat, s ki az, akivel fontos rendeznivalód van. Ismerd be, hogy sok apró dolgot halogattál az elmúlt hetekben, hát ideje, hogy befejezd a struccpolitikát! Könnyebb választás lenne okos döntésekkel meghatározni, mit akarsz elérni, kire van szükséged, mely barát az, akivel tényleg hosszú távon tervezel. Próbálj meg alkut kötni önmagaddal, s a teljes lazítás és kikapcsolódás mellett iktasd be azokat a családi és baráti dolgokat, amelyek tényleg fontosak. Igyekezz megtalálni az arany középutat, ha lényeges döntést készülsz hozni!

Egész héten loholtál, állandóan csináltál valamit, s az energiakészletedet látványosan felemésztetted? Alig bírtad utolérni magad, és talán még így is maradt néhány függőben lévő ügy? Ugyanakkor végére akartál járni a tennivalóidnak, nem szeretted volna a következő hétfői napot elmaradásokkal kezdeni? Nagyszerűen cselekedtél, és ennek most pozitív eredményeivel fogsz találkozni! Nem kell a hétvégédet bonyolult vagy épp leterhelő feladatok miatt beáldoznod. Tény, hogy akadnak apróbb tennivalók családi közegben, vagy az otthonodban, de semmi nem lesz olyan volumenű, ami az eredeti terveid, programjaid megvalósításától eltéríthetne.

Mozgalmas és izgalmas lesz az előtted álló két nap, ha eddig esetleg nem tetted, most sem késő telezsúfolni remek programokkal, jó találkákkal, és persze egy randival, ha még keresed az igazit! Semmiről nem vagy elkésve, s ha te magad nem is bújod annak lehetőségét, hová menj, kikkel találkozz, majd jönnek a barátok, vagy a családból valaki, és kínálnak neked alternatívát szuper jó időtöltésekhez. Most könnyű helyzetben vagy, ugyanis csak ki kell választanod, mit szeretnél, a többiek pedig alkalmazkodnak hozzád. Elvágyódsz a négy fal közül? Mindegy hová, csak ne otthon kelljen ücsörögnöd? Tedd, amihez kedved van, az égiek támogatni fogják terveidet.

Ne foglalkozz azzal, milyen az időjárás, kinek rossz a kedve, avagy miről akar épp lebeszélni! Azt tedd, amihez kedved van, s amit elterveztél magadnak. Teremtsd meg magadnak azt a lehetőséget, hogy maximálisan kiélvezd a hétvégével együtt járó örömöket. Győzz le minden akadályt, és csak előre nézz, szórakozz, randizz, táncolj. Pontosan azokat a programokat és örömforrásokat célozd meg, melyek hangulatba hoznak, elégedettséggel töltenek fel, s lehetőséget adnak a baráti találkozóknak, vagy éppen más emberek megismeréséhez. Remek a hangulatod, energiaszinted magas, és bárkit képes leszel a hatáskörödbe vonni.

Ez a hétvége pontosan úgy formálható, ahogy kedved tartja. Mit szeretnél? Hát teremtsd meg a körülményeket az örömhöz és az elégedettséghez. Az előtted álló két nap az összes történésével, lehetőségével, különlegességével együtt nagyon izgalmasra sikeredik. Folyamatosan mozgásban leszel, emberekkel találkozol, ismerkedsz, sőt, még egy üzleti ügy megalapozására is adódik mód, ami később meg is valósulhat, ha nem hagyjátok elveszni a dolgot azzal, akivel együtt az alapgondolatot útnak indítjátok. Ha nem távolodsz el messzire az otthonodtól, akkor takarítás és szelektálás is beiktatható az egyik napba, ahogy neked kényelmes. A fogyó Hold most kedvez minden ilyen irányú tevékenységnek.

Ezen a hétvégén rengeteg inspirációt kapsz, csak használd is fel sorban a magad javára. Ahhoz, hogy a buli, a barátok és a családdal töltött idő mellett kicsit átformáld a környezetedet, szükséges, hogy beismerd, fontos néha a változás, a változtatás. Éppen így tudod ismét maradéktalanul jól érezni magad, akár egész ősszel. Frissítsd fel a nappalit, szerezz be pár új bútordarabot, függönyt, szőnyeget. A lényeg, hogy vidámabb légy, és örömmel töltsd el azt az időt, ami a négy fal között telik el! Hidd el, jót fog tenni egy kis őszi takarítgatás, szortírozás, és persze a háló se maradjon ki a sorból. Még az is lehet, hogy pár régi emlék a kezedbe kerül, amely nosztalgiázásra hív téged.

Befészkelte magát egy fura gondolat a fejedbe? Egy különös érzés ölel körbe, de nem tudod, miből is ered, honnan gyökerezik? Jól érzed, a változás szele megérint, új energiák érkeznek, s biztosan tudod, hogy néhány dologról le kellene mondanod azért, hogy előrébb léphess. A Hold fogyóban van, ez kifejezetten kedvez annak, hogy elengedj olyasmit, ami már jó ideje csak hátráltat. Ismerd be, hogy miről kell lemondanod, aztán engedd is útnak, legyen szó egy félbehagyott ügyről, fájdalmas gondolatról, vagy akár egy jelentéktelen emberi kapcsolatról. A héten alaposan megcsapoltad energiakészleteidet, amelyeket az előbbi módokon remekül feltölthetsz a hétvégén.

Ezen a hétvégén mutasd ez erős, kitartó, harcos arcodat, de ez ne párosuljon durvasággal, túlzott akaratossággal! Légy maga a megtestesült önbizalom, a nyugalom, de ha szükséges, akkor akár a békebíró is mások vitáiban. Ezen a hétvégén nem tudsz hibázni, mindenhol jól teljesítesz. Bátran szólj bele abba, ha mások egymásnak esnek, mert te világíthatod meg az utat, mely a békéhez vezet. Nem kell hallgatnod és elviselned a feszültséget! Meglepő stílusban és nagy toleranciával tudod elcsitítani az embereket, amiért egyébként még hálásak is lesznek.

Remek pénteket zársz, ezzel pedig a hétvége hangulatát is sikerül megalapoznod. Bár megtörténhet, hogy nem leszel mindennel maradéktalanul elégedett, ám semmi ne vegye kedved a jó programoktól, a hangos buliktól, és a barátokkal szervezett közös mókától. Szombat reggel talán még akad benned némi feszültség, eleinte nem lesz túl jó kedved, s talán épp azt érzed, jobb lenne otthon maradni. Hogy így teszel-e vagy sem, csakis rajtad múlik, azt azonban tudd, ha társaságba mész, akkor sok mosollyal fogsz találkozni, ami minden problémát feledtetni fog veled.

Ez a hétvége összességében nyugalmasnak, csendesnek ígérkezik, persze, te döntesz arról, hogy milyen utat jársz be. Ha zsivajra vágysz, akkor vágj bele egy nagy kalandba bátran. Ugyanakkor tudd, hogy az égiek inkább a harmóniát javasolják neked, hogy eltűnődhess dolgokon, a hét eseményein, s közben tervezgethesd a jövőt. Épp itt az ideje, hogy átgondolj néhány fontos, és régóta húzódó ügyet, olyanokat, melyeket tudatosan halogattál, mert úgy vélted, ha nem foglalkozol velük, akkor tulajdonképpen nem is léteznek. Keress meg régi barátokat, határozd el, milyen rossz szokásról mondasz le!

Lehet, hogy kissé csendesen indul a hétvégéd, de hidd el, semmi sem történik ok nélkül. A szombat reggeled olyan, mintha csak egy átlagos hétköznap lenne, de a folytatás biztos nem ilyen lesz. Felkelsz, pakolgatsz, előkészíted a napi tennivalókat, és a dolgok mennek a maguk útján. A legváratlanabb pillanatban adódik majd egy izgalmas helyzet, ami kibillent a monotóniából. Bármi legyen is az, bólints rá gyorsan, mert a jó hangulat garantált, és szükséged van némi izgalomra, kikapcsolódásra, márpedig ezt mélabúsan nem fogod elérni. Próbálj ki egy új szórakozóhelyet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.