Hétvégi horoszkóp (szeptember 26-27.) – Tanulj meg nemet mondani!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége egyetlen dolgot biztosan felkínál majd minden csillagjegynek: a bátorságot, amellyel közölheted, mi avagy ki az, amire nem vagy kíváncsi, és mi az, amire már oly régóta vágyakozol.

Nem kell elutaznod a hétvégén, ha némi szórakozásra vagy feltöltődésre vágysz: ezen a hétvégén az otthonod négy fala között fogod a legjobban érezni magad. Persze ettől még töltheted házon kívül az időt, az örömforrások azonban garantáltan házhoz jönnek majd. Ha hagyod, akkor jöhetnek és mehetnek a rokonok, barátok, régi ismerősök, és szerencsére úgy tűnik, magad is élvezni fogod ezt a nagy forgatagot. Mindenképpen a társasági élet lesz számodra a leghasznosabb közeg. Figyelhetsz az emberekre, meghallgathatod bánatukat, és remek útmutatókkal is elláthatod némelyiküket.

Álmodozó hangulatban köszönt rád a hétvége, ami nem baj addig, ameddig nem kezdesz el függő ügyeken rágódni. Hajlamossá válsz ezen fura, már-már megvalósíthatatlannak tűnő terveket szövögetni, és talán a kelleténél többet is nosztalgiázol. Bika jellemedhez ez a gondolkodásmód kevésbé illeszkedik, de épp ettől lesz ez a helyzet mégis különleges! Új elképzeléseid teljesen eltérnek a megszokottaktól. Igyekezz megtalálni az arany középutat, romantikázz, ha ahhoz támad kedved, vedd le a lábáról kedvesedet, vagy hálózd be a kiszemelt idegent.

Egész héten robotoltál, szorgalmasan tetted a dolgod, kitartó voltál, és végére jártál halaszthatatlan ügyeidnek. Alaposan lefoglalt a munka vagy a tanulás, de ezt ne bánd, sok hasznos dolgot tettél, bár tény, hogy energiatartalékaid megfogyatkoztak. Próbáld viszont a hétvégén elkerülni azt, hogy gondolataid ismét a szakmai vagy tanulmányi ügyek körül keringjenek. Szervezz programot, menj ismeretlen szórakozóhelyre, ahol felszabadulhatsz, és úgy telik el az idő, hogy azt észre sem veszed. Kell, hogy teljesen ki tudj kapcsolódni, és el tudj szakadni a megszokásoktól.

Ugye ezen a hétvégén nem akarsz beleesni abba a hibába, hogy egy kis megnyugvás helyett inkább az otthoni feladatokra fókuszálsz, vagy mások problémáinak megoldását keresed? Jó lenne, ha picit felszabadítanád önmagadat a kötelezettségek és terhek súlya alól. Ne azt nézd, hová lehet menni, mit lehet csinálni, kinek kell segíteni, mit kell megoldani. Lásd meg végre azt, amitől neked lesz jó! Túl sok energiát pocsékolhatsz el úgy, hogy közben a leglényegesebb dologra – azaz magadra, fejlődésedre, pihenésre – nem jut idő. A kikapcsolódásra mikor akarsz időt szakítani? Köss kompromisszumot önmagaddal.

Mivel meglehetősen sok nehézséget vészeltél át mostanság, a gondjaid nagy részére pedig megnyugtató megoldásokat találtál, ideje, hogy a lelked és a tested is örömforrásokból táplálkozhasson. Megérdemled a pihenést! Kapcsolódj ki, lazsálj, lógasd a lábad, felejtsd el a házimunkákat. Persze, ha mindenképpen el akarsz végezni valamit, hát legyen, de túlzásokba most ne ess. Majd a jövő héten elrendezel minden függő ügyet, és ha még nem tartod túl késői döntésnek, akkor foglalj helyet egy wellnessközpontba, vagy fogadd el a barátaid meghívását.

Egy izgalmas hír fut be hozzád a hétvégén, ami alaposan felvillanyoz, és gondolkodásra késztet. Végül is ez nem baj, hisz a fantáziád is szárnyra kap, de mikor fogsz kikapcsolódni? Azonnal tervezgetni kezdesz, és óráról órára izgatottabb lehetsz. Állj! Gyorsan nyomd be a stop gombot! Remek, hogy képes vagy egy új, jövőbe mutató dologra koncentrálni, de a munka hétfő reggelig várhat. Az időt és az energiát most önmagadra, a családodra vagy a barátaidra szánd. Egy utazás lehetősége kínálkozik, vagy egy fergeteges buli van alakulóban? Mindenre mondj igent!

Meglehetősen aktív leszel, a pihenést egy másik hétvégére halasztod, szeretnél minden meghívásra igent mondani, társasági eseményeken részt venni, vagy kulturális megmozdulásokra elmenni. Eközben meglepő gyorsasággal cikáznak a gondolataid, és sok ötletet akarsz egyszerre megvalósítani, vagy legalább az első lépéseket megtenni az irányukba. A lazsálás kifejezetten nehezedre esik, inkább elkalandozol, kimozdulsz otthonról, családod, barátaid nem biztos, hogy tudják követni a gondolatmenetedet. Könnyen lehet, hogy vasárnap valaki számon kéri rajtad azt, hogy nem figyelsz eléggé rá és a közös dolgaitokra.

Óriási mennyiségű szeretet áramlik feléd, fogadd ezt örömmel, és viszonozd is természetesen! Ezen a hétvégén azért adódik gond, mert a Hold békét teremt benned, és a környezeted érzékeli, hogy figyelemre és kedvességre vágysz, ezért akadhat olyan ember is, aki egy kicsit anyáskodni fog feletted, viszont ez most biztosan nem fog zavarni téged. Lényeges eleme a hétvégének a kifinomult kommunikáció, a kezdeményezőkészség. Az őszinte beszélgetések még inkább összekovácsolnak azokkal, akiket szeretsz. Merd kimondani a vágyaidat, és egyesítsd erőidet másokkal, így a megvalósítás csodás eredményeket hozhat.

Olyan témák, függőben lévő családi ügyek kerülnek ismét felszínre ezen a hétvégén, amelyek régóta foglalkoztatnak, és tudod, hogy ideje lezárni őket. Közben bizonyos helyzetek egyenesen kíváncsivá is tesznek. Nem baj, menj utánuk bátran! Akad olyan élethelyzet vagy akár egy személy, aki vonz majd magához, te pedig kedvet érzel ahhoz, hogy valami fontosat és lényegeset hozz létre. Előjöhetnek őrült ötletek, amikhez akár társakat is találsz. Ne titkold el, ami megszületik a fejedben, ideáid mind megvalósíthatóak.

Ez a hétvége sokkal mozgalmasabb lesz annál, mint amit terveztél. Jelentős mennyiségű téma, ember és esemény fog inspirálni egyszerre, és kifejezetten jót teszel magadnak azzal, ha hagyod kicsit sodortatni csónakodat az árral. Sokszor fogod kapkodni a fejed, de ezt ne bajként éld meg, inkább tekints lehetőségként minden egyes kihívásra. Nemcsak feléd áramlik a pozitív energia, hanem te magad is remek instrukciókat adsz azoknak, akik hozzád fordulnak útmutatásért. Élj társasági életet, és jól fogod magad érezni, bárhová is menj, bárkivel is kelljen kommunikálnod.

Ezen a hétvégén sokkal inkább a magány és a csend vonz, kevésbé kívánod a mozgalmasságot, a hangos, zsibvásárszerű helyeket és közegeket. Az, ha tudatosan magadba fordulsz, gondolkodni akarsz, tervezni a jövőt, eltöprengeni a közelmúlt eseményein, javítani a hibákon, csakis előnyödre válhat, és ne félj nemet mondani másoknak! Biztosan akad majd olyasvalaki, aki nem fogja megérteni indíttatásodat, ám türelemmel ezeket a helyzeteket is tudod kezelni. Merd jobbá formálni a dolgokat, minden ehhez szükséges képességnek a birtokában vagy.

A pénteki nap lendülete egész hétvégén kitart, tulajdonképpen bármilyen program mellett dönthetsz, jól fogod magad érezni. Fontos, hogy légy emberek közt, és hagyd magad inspirálni. Figyelj oda minden hírre szombaton, mert érkezhet egy olyan információ, ami nemcsak útnak indítja a fantáziádat, hanem tényleg a jövőt tárja eléd. Eleinte majdhogynem elképzelhetetlennek tartod, hogy az ügynek tényleg van valóságalapja, ám csak önmagadra, az intuíciódra hallgass, légy kellően körültekintő, mert sokat profitálhatsz belőle, ha bátor leszel, és most vágod bele a fejszédet valami újba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.