Bízd magad a telihold erejére! – Heti horoszkóp (szeptember 28. – október 4.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői telihold felturbóz, utána viszont kissé lecsendesedsz, és meglepő könnyedséggel találod meg a legfontosabb kérdéseidre a válaszokat.

Az új és merőben ismeretlen témák erősen elkezdenek foglalkoztatni, fogékony lehetsz a távoli kultúrákra, az idegen emberekre, és szinte biztos, hogy a szellemi fejlődés lehetősége nagyon fog vonzani. Ezt nem csak te, hanem bizony mások is érzékelni fogják. Sokan veled fognak új ötleteket, kreatív gondolatokat megosztani, illetve a véleményedet is kikérhetik. Persze lesznek saját, érdekes eszméid is, mégis jó ötlet ezeket másokéval összeboronálni, és világmegváltó terveket alkotni. Ösztönösen érezni fogod, mik azok a témák, amelyek megismeréséből gyors hasznod lehet, ezért jobban is fogsz figyelni minden információra, amit hallasz, vagy épp a két szemeddel látsz. Tanulmányaid vagy akár szakmai előmeneteled ezen a héten középpontba kerülnek, és bármilyen alkalom adódjék, élj vele!

Erre a hétre annak ellenére se tervezz pihenést, hogy a hold fogyóban van, és módodban állna kicsit lenyugodni, gondolkodni, alkalmanként lábat lógatni. A hét további részére jellemző égi konstellációk sokkal erősebben hatnak rád, ezért bátran vállalj nagyobb feladatokat! Érdemes magasabb fokozatra kapcsolnod, gyorsabb ütemre kell felkészülnöd. Tartsd szem előtt azt, hogy minden égi segítséget megkapsz a kiemelkedő teljesítményekhez. A te feladatod, hogy kihasználd mindezt! Észre fogod venni, hogy a megszokottnál sokkal gördülékenyebben haladnak ügyeid, sőt ha besegítesz másoknak, azért az emberek most különösen hálásak lesznek. Ha állásváltoztatáson, ingatlanvásárláson, komolyabb anyagi beruházáson töröd a fejed, kiváló napok állnak előtted a döntéshez.

Próbálj eltérni bevett szokásaidtól, módosíts a mindennapi rutinon, és legvégül lépj ki a komfortzónádból. Ezen a héten kifejezetten jót fog neked tenni a változatosság. Csinálj valami formabontót, egyedit és különlegeset, és elsősorban önmagadnak, és ne másoknak bizonyítsd be, hogy mi mindenre vagy képes. Mozdulj ki otthonról, alakítsd át a munkahelyi környezetedet, dobáld ki a felesleges holmikat, vagy cseréld el őket! Nem hagyhatod, hogy belesüllyedj a monotonitás világába. Az is jó irány, ha csak egy életterületre fókuszálsz, az épp elég ahhoz, hogy más területeken is fejlődj a közeljövőben, és jobban érezhesd magad a bőrödben. Szervezz találkozókat régi osztálytársakkal, elhanyagolt barátokkal.

Nyisd ki a szemed és a füled, figyelj mindenre, ami ezen a héten körülötted zajlik, fogadd be az új információkat, és semmit ne utasíts vissza csak azért, mert az számodra idegen terep. Az, amiből most igazán sokat okulhatsz, vagy amit gyorsan a magad javára fordíthatsz, az nem közvetlenül veled, hanem másokkal fog megtörténni, és tanulhatsz az ő sikereikből, vagy okulhatsz kudarciakból. A körültekintés, a szemfülesség, a logika és az óvatosság képességeit ötvözd minden döntésed során! A hét közepén szembejön veled egy csodásnak látszó üzleti lehetőség, ami eleinte nagyon izgalmasnak tűnik, ugyanakkor végtelenül sok kockázatot rejt. Légy kellően óvatos!

Régóta éhezel egy új kihívásra? A nagy és látványos siker mostanában elkerült? Vágysz a dicséretekre, elismerésekre? A héten minden adott lesz ahhoz, hogy valami nagyszerűt vigyél véghez, még annak ellenére is, hogy a hétfői telihold után a hold fogyásnak indul majd. Sok energiát kapsz az égiektől, de szeretteidtől is, és a környezeted is támogatni fog mindenben. Ezek után fuss neki új lendülettel a tennivalóidnak! Legyenek új terveid, de tudd, hogy ehhez támogatásra lesz szükséged, ha tényleg nagy durranást akarsz elérni. Jogosan vágyakozol arra, hogy végre elismerjék tehetségedet, teljesítményedet, és valamely álmod kézzel fogható eredményben testesüljön meg. Eljött a te időd!

A hétfői nap felfokozott állapotban telik, hisz holdtölte lesz, sok munkát el tudsz végezni, remekül kommunikálsz. A további napok során körbeölel a béke, de jól fog esni ez a fajta nyugalom. Péntektől fordul a kocka, igen kellemes hatású égi konstellációk övezik az utadat, megmutatva neked azt, merre van a fény az alagút végén, vagy azt, hogyan tudnál még többet kihozni jelen helyzetedből, és a szellemi fejlődés lehetősége is adott. Megerősítést kapsz ahhoz, hogy jó irányba haladsz, és ne térj le a kikövezett útról. Kirobbansz az energiától, buzgón teszed a dolgod, és sokkalta többet hozol létre annál, mint amennyit mások, vagy akárcsak te elvársz önmagadtól.

A sors kegyeltje leszel a héten, olyan új lehetőségek keresztezik utadat, amelyek által nagyon könnyű lesz szakmai előmeneteled vagy épp tanulmányaid fellendítése, és annak bizonyítása, hogy sokkal több van benned, mint azt bárki is gondolná. Ha saját vállalkozásod van, azt most meglepő iramban tudod felfuttatni. Merj bátran külső segítséget kérni! Ne riadj meg az anyagi befektetésektől, állásváltoztatástól, vagy egy mellékmunka elvállalásától. Semmiképpen se legyenek kétségeid afelől, hogy jól dolgozol, és alkalmas vagy a fejlődésre, adott esetben egy magas pozíció betöltésére. Egyszerűen csak élj azzal, ami megadatik.

Hangulatod alapvetően jó lesz, de a napok múlásával apránként még fokozódik is. A múlt héthez képest remekül fogod magad érezni, másokra is pozitív hatással leszel, inspirálod a környezetedet, és jó dolgokat hozol létre. Ezzel összességében jót teszel önmagadnak, munkádnak, családodnak és barátaidnak is. Nemcsak most, hanem mindig érdemes optimistának lenni, mosolyogni és eredményeket elérni, hiszen így épül az önbizalmad. Most ehhez a Jupiter különleges erőt biztosít, a Hold pedig folyamatosan feltölt energiával, a Szaturnusz pedig arra buzdít, hogy változtass eddigi szokásaidon, a mindennapjaidon, és tégy valami formabontót.

Ezen a héten többször is fitogtatod az erődet, és megmutatod rejtett képességeidet. Környezeted egy olyan oldaladat ismerheti meg, amely lenyűgöző, egyben pedig inspiráló is lesz. Meglepően őszinte és egyenes leszel, bátran kimutatod az érzelmeidet, nem fogod titkolni, mi jár a fejedben, és mi a következő lépésed, ugyanakkor épp ez a viselkedés fog hozzád vonzani rengeteg jó embert. Mondd el bátran a véleményedet, akkor is, ha az dicséret, de bizony akkor is, ha kellemetlen és fájdalmas lehet a másik félnek. Persze, nagyon is igazad van, miért kellene a valóságot elmismásolni? Ám egy dolgot tarts szem előtt: maradj mindig diplomatikus, mondandód ne tűnjön durva kritikának, inkább építő jellegű segítségnek.

A hétfő tele lesz izgalommal, mozgalmassággal, hisz itt a telihold, te pedig garantáltan nem tudsz a fenekeden ülni. Alkotni szeretnél, létrehozni valami fontosat. A hét további része jóval csendesebben telik majd, ám ezt biztos nem fogod bánni, hisz akad néhány elmaradt dolog a múlt hétről, melyeket most igen könnyen és zökkenőmentesen le tudsz rendezni. A megszokott rutindolgok természetesen nem maradnak ki a sorból, viszont lesz pár kreatív ötleted, amelyek segítségével át tudod formálni mindennapi tennivalóid elvégzését, így pedig időt és energiát fogsz nyerni később. Megnyílik előtted a tanulás lehetősége, ne félj kiaknázni rejtett tartalékaidat. Bátran ülj be újra az iskolapadba!

Vízöntőként a hét elején garantáltan meglepetést okozol környezetednek. A kérdés csak az, hogy tudatosan készültél-e erre, vagy spontán helyzetből alakul? A végeredmény szempontjából lényegtelen, de lényeges, hogy megmutasd a többieknek az eddig számukra ismeretlen oldaladat. Tele vagy rejtett tartalékokkal, alig használt képességekkel, és bizony itt az ideje, hogy ebbe betekintést engedj másoknak. Az az éned, aki ezekben a napokban fókuszba kerül, biztosan másképpen gondolkodik, eltérően alkalmazkodik, és figyelemfelkeltő tetteket visz véghez. Már-már sok a jóból? Dehogy! Ez a hét sok csodát rejt, komoly sikert zsebelhetsz be.

Téged is meglep, amikor szembesülsz a sok felhalmozódott feladattal, melyek most már a fejed búbjáig érnek. Eddig kibújhattál alóluk, de most nem lehet, itt az idő letudni, megoldani, és magad mögött hagyni mindent. Jó hír lehet számodra az, hogy legbelül pontosan érezted, hogy másképp, máshol, más körülmények közt kell bizonyos tennivalókat megoldanod, különben semmilyen komoly vagy épp átütő változás nem fog történni az életedben, és továbbra is egy helyben fogsz toporogni. Engedd el pár régi megrögzöttségedet, itt az ideje az új dolgoknak. Ezen a héten megnyílik egy kapu a messzeség – jó eséllyel külföld – irányába, ha van ehhez kedved, és vonz az ismeretlen, akkor legalább nézz körül az állásportálokon, vagy vedd fel a kapcsolatot külhonban élő barátokkal, rokonokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.