Hétvégi horoszkóp (október 10-11.) – Az őszinteség lesz a boldogságod kulcsa

asztrológia hétvége horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikákra alig lehet ráismerni az elkövetkező pár napban, a Szüzeket szókimondásra buzdítják az égiek, a Skorpiók pedig bátran mondjanak nemet, még ha a barátjukról is van szó. Nézd meg, neked mit ígér a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Egy olyan üzleti, vagy épp pénzforrási lehetőség kerülhet utadba, amire nem számítottál, így tényleg meglepetésként ér a helyzet. Dönts spontán, bármi adódjék. Megeshet, hogy valaki belép az életedbe, megvitat veled egy remek ideát, és ketten kiváló együttműködést tudtok létrehozni. Persze az is érthető, hogy munkával és anyagiakkal nem akartál foglalkozni a hétvégén, de ne utasítsd vissza azt, hogy meghallgass egy előadást vagy valakit, aki benned lát lehetőséget egy közös ügy megvalósítására. Érdekes fordulatot vehet az életed.

Egy realista Bikától szokatlan lehet, hogy heves és tüzes legyen, ám ezen a hétvégén épp ezt az oldaladat mutatod a világ felé, de hidd el, most tényleg megengedhetsz magadnak bármit. Ezzel a hozzáállással sokakat meglepsz majd, de akad olyan ember, aki nagyon fogja élvezni, hogy végre elrugaszkodsz a realitás talajától, s kicsit bolondosabb, bohókásabb, szeleburdibb leszel. Sok érdekes eseményben lelet részed. Lesznek olyan helyzetek, amelyek rádöbbentenek arra, hogy bizonyos területeken sürgős változtatásokra van szükség. Hirtelen egy új kaland lehetősége foglalkoztat, hát vesd bele magad az élet sűrűjébe!

Mozgalmas hétvégére vágysz és ilyet is terveztél? Nincs ezzel gond, de egy nap neked is csak 24 órából áll. Pihenni mikor fogsz a dolgos munkahét lezárását követően? A sok aktív tevékenység mellet hagyj elég időt a lazításra is. Ha kellő lelki és testi feltöltődésre vágysz, akkor a pihentető alvás nem maradhat ki az életedből! A szórakozás mellett alkalmanként le kell nyugodni, s közben a közeljövő tervein is eltöprenghetsz. Ne csak hétfőig gondolkodj előre, hanem a következő fél vagy akár egy évet is vedd górcső alá. Ha ezt megteszed, és megmaradsz a realitás talaján, akkor rájöhetsz, végre rá kellene szánod magad egy fontos változtatásra.

Érzelmeid háborognak, de ne félj kimondani, ami a lelkedet nyomja, különben sosem oldódik meg az esetleges problémád. Állj a sarkadra és add ki magadból mindazt, ami felgyülemlett! Bátran mondd meg a magadét, ha annak szükségét érzed - persze találd meg a megfelelő időpontot, és közben a sulykot se vesd el. Csak akkor tudsz és fogsz tisztán látni, ha kibeszéled magadból a kétségeidet, és természetesen azokat célzod meg, akikre az adott ügy tartozik. Ne kerülgesd a forró kását, ugyanis ez a két nap kimondottan kedvez az őszinte kommunikációnak.

Légy nyitott és befogadó minden információra, még akkor is, ha az elsőre nincs ínyedre. Most se feledd, hogy soha, semmi sem történik véletlenül. Ezen a hétvégén mindenképpen várható valamilyen fordulat, akár egy régi ismerős is befuthat hozzád. Figyeld a híreket, még a mendemondákat is hallgasd meg, mert olyasmiről is tudomást szerezhetsz, amely eddig teljesen rejtve volt előtted, s később még a hasznodra lehet. Olvass a sorok közt, de azért az alaptalan pletykáknak ne ülj fel! Tégy különbséget fontos és lényegtelen közt. Lehet, hogy a pihenést tűzted ki célul erre a hétvégére, ám a sok program közt mégis adódnak lehetőségek, elindulnak beszélgetések, amelyeket valamilyen formában a magad javára tudsz fordítani.

Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor légy őszinte vele, s mondd el neki bátran, hogy mi bánt. Másképp nem fogsz megoldást találni a problémádra. Nem kell eltitkolni, mi nem elég jó, vagy épp azt, hogy mellette állsz jóban és rosszban egyaránt. Fontos, hogy a másik fél tisztában legyen az érzéseiddel. Tervezzétek a jövőt most közösen. A szinglik ugyanezt az őszinteségi napot, vagy mindkét napot tartsák meg más szeretteikkel. Mondd el nekik az aggályaidat, tedd fel a kérdéseidet! Az igazi szenvedély vasárnap érkezik meg, a vágyaidat kielégítheted, de leginkább otthon keresd a boldogság apró morzsáit, kivéve, ha szingli vagy!

Ezen a hétvégén igencsak érzékeny leszel, a külvilág felől érkező impulzusokra azonnal reagálsz, semmi mellett nem tudsz elmenni érzéketlenül. Akad olyasmi, ami elgondolkodtat, sőt, akár egy remek ötlet megszületését is eredményezheti. Olyan is megtörténhet, hogy amit máskor könnyen viselsz, az most szétzilál, felapróz és akár el is szomorít. Bár elsőre furcsa lehet, mégis van valami jó ebben a helyzetben: most megtudod, ki azt, aki veled van, és ki az, aki ellened. Akad majd, aki kímél, de lesz, aki szemérmetlenül kihasználja, hogy fogást találhat rajtad. Cselezd ki őket, és mosolyogj a hétvégén mindenkire, még akkor is, ha belül egészen másképp érzed.

Rólad elmondható, hogy igenis jó lelkű vagy, így nem csoda, ha valaki benned látja a megmentőjét. Biztos, hogy legalább egy, de akár több ember is megkeres, akár egy elég összetett kéréssel is fordulhatnak feléd. Ám, vigyázz, nem mindegy, mi a téma! Ha valaki szeretne kölcsön kérni tőled valamit, arra most bátran mondj nemet! Lehet, hogy látszólag nem lenne nehéz teljesíteni az igényt, de az is biztos, hogy búcsút mondhatsz a tulajdonodnak, bármi is legyen az. A hétvégi konstellációk nem kedveznek az adakozásnak, könnyen kihasználhatóvá válsz, ezt vedd figyelembe!

Figyelj önmagadra, a tested és a lelked üzenetei most különösen fontosak. Találj békét és nyugalmat ezen a hétgén, szolgáld ki a saját igényeidet, álmodj egy szebb jövőt magadnak! Nem használhatod fel energiatartalékaidat maximálisan, inkább a feltöltődésre összpontosíts. Töltődj fel szaunázással, masszázzsal, vagy menj sportolni, randizni! Figyelj azokra az alapvető dolgokra, amelyek egyébként természetesnek veszel. Könnyen ledönthet a lábadról egy rövid, de kellemetlen nátha, vagy egy emésztési gond, így próbáld meg időben elkerülni a bajt megfelelő öltözködéssel, pihenéssel, gyógyteákkal, egészséges táplálkozással.

Kétségek gyötörnek, válaszokat keresel? Mi az, amit nem zártál le, ami függőben van és háborog miatta a lelked? Egy félbehagyott ügy súlya nyomja a válladat? Ez a hétvége remek lehetőséget nyújt arra, hogy minden zavaros, kétséges, vagy épp bonyolult ügyet megoldj, megbeszélj azokkal, akikkel gondod van, vagy tanácsot kérj környezetedtől. Lehet, hogy kissé nehezen látod át jelen helyzetedet, de valószínűleg csak némi csendre lenne szükséged ahhoz, hogy valami okosat kitalálj. Anyagiak terén is vannak kétségeid? Keress új pénzforrást!

Az égi konstellációk élményekben gazdag, mozgalmas hétvégét tartogatnak neked, érdekes eseményekből, izgalmas találkozásokból bőven adódik, viszont ehhez ki kell mozdulnod otthonról. Akadnak már konkrét terveid erre a két napra? Akkor ne engedd, hogy bárki keresztülhúzza a számításaidat. Tedd azt, ami jól esik! A céltudatosság és a kitartás mindenféle életterületen sikert és örömöt hoz neked. Mindig az első ötleteid a legjobbak, győzd meg környezetedet arról, hogy bátran bízzák rád magukat. A pénzügyekkel vigyázz, mert túlzásokba eshetsz, aminek később látod majd kárát!

A pihenés most aligha fog vonzani, úgyhogy bátran tervezz be erre a hétvégére minden olyan feladatot, tennivalót, lerendezendő ügyet, ami koncentrációt, összeszedettséget és figyelmet igényel tőled. Ütemezd be a bevásárlást, és azokat az apró tevékenységeket, amelyeket otthonoddal kapcsolatban csak halogatsz egy ideje. Közben vedd észre, hogy itt az ősz, sőt, lassan a tél is megmutatja az arcát, erre is érdemes lelkileg felkészülnöd. Ha netán pénzt kell költened, azt most megteheted, tudsz okos döntéseket hozni. Az anyagiak miatt ne aggódj, mert mindaz, ami most kifelé megy, hamarosan más irányból beérkezik. Szerelmi téren a vasárnap hozhat pozitív fordulatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.