Itt az ideje, hogy elengedd a múltat – Hétvégi horoszkóp

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennek a hétvégének a kettőssége furcsa lesz számodra, hisz a hagyományok a békére, az emlékezésre sarkallnak, ám az égiek mozgalmasságra, ismerkedésre ösztönöznek. Melyiket választod?

Legyen ez a hétvége eltérő, kirívó, izgalmas, ismeretlen helyzetekkel teli! Összefoglalva: legyen ez most más, mint a többi! Rúgj ki a hámból, ismerkedj, menj olyan helyekre, ahol még sosem jártál. Egyszerűen nem tévedhetsz! Legyen a programok közt aktív és passzív, de feltétlenül töltsd meg hétvégédet tartalommal, lelkedet szeretettel, figyelemmel, mások iránt való őszinte tisztelettel. Ha adódik új lehetőség, bólints rá, a megszokott dolgokat felejtsd el. Csinálj valami szokatlant, formabontót, extrémet, és figyeld meg, a végén öröm és elégedettség lesz úrrá rajtad. Vigyél egy kis színt az életedbe!

A család fontossága szent és sérthetetlen? Ez rendben van - különösen ezen a hétvégén -, ám alkalmanként neked is szükséged van arra, hogy a saját vágyaidat helyezd előtérbe, bármiről is legyen szó. Ha kellene némi magány, hogy megtervezhesd, átgondolhasd az életedet, arról beszélj bátran. Add át a szombati napot a társasági élet lehetőségének, hadd élvezze mindenki a közös programok csodáját. Aztán, mivel alig van hátra az évből, és még rengeteg a tennivalód, készíts ezekhez korrekt bakancslistát, így segítve a saját előrehaladásodat. Vasárnap önmagadat helyezd a középpontba, akkor is, ha mások úgy vélhetik, kissé önző vagy.

Ezen a hétvégén egyetlen fontos teendőd lesz: helyezd középpontba az emberi kapcsolataidat, és mindenképpen vedd figyelembe, ha mások eltérő véleményen vannak, mint te. A különféle gondolatokat helyezd mérlegre, hisz mindenki a saját cipőjét hordja, így lehetnek teljesen eltérő érvek ugyanazon feladattal, tervvel összefüggésben. Gondold át, kivel milyen a viszonyod, ha pedig úgy érzed, van min javítani, hát tedd meg. Ha viszont nem akarsz valakitől már többet, akkor ideje az elválásnak. Mondd ki bátran, hogy már nem tudsz neki többet adni, már nem olyan tartalmas a kapcsolatotok; ez esetben neki és neked is jobb, ha elválnak útjaitok.

A hét eddigi részében erős tempót diktáltál, de az is tény, hogy az eredmények megérkeztek, amelyek miatt most büszke lehetsz és elégedett. Cserébe ideje megnyomni a féket, és hétvégi üzemmódra kell kapcsolni! Rák létedre remek döntést hozol akkor, amikor a következő két nap békéjének érdekében tudatosan visszafogod magad. Lehet, hogy nem értél mindennek a végére, de ami megmaradt, az meg úgysem számít, kibírja hétfőig, amikor újult erővel futhatsz neki a teendőknek. Megérdemled a pihenést, ne keress kibúvót, ne kezdj otthoni munkálatokba! Szombaton mindenképp mozdulj ki a négy fal közül, szívj friss levegőt, és kösd össze a kellemest a hasznossal. Vasárnap a végtelen békét engedd be a lelkedbe.

Érdekes, változatos, és teljesen biztos, hogy izgalmas is lesz a következő két nap, tele lesz impulzusokkal, de ellentétekből, összefeszülésekből sem lesz hiány. Fontos, hogy a vitákat tudatosan kerüld ki, ha megtalál valaki egy bonyolult kérdéssel, azt kezeld toleránsan, ne emeld fel a hangod, hanem légy megértő és belátó. A szombat és a vasárnap is vegyes hatásokban bővelkedik, és bármi történjék, végeredményben remek hír, hogy mégis jobb irányba fordulhat az életed. A szombatod békésen indul, és minden dolognak a végére érsz, épp ezért vasárnapra ne tervezz olyasmit, ami megerőltető lehet számodra.

Pozitív kisugárzásod, optimista gondolataid remek hatással lesznek azokra, akikkel együtt töltöd a hétvégédet. Mosolyogj hát sokat, mondd el a véleményedet, légy tanácsadó, megértő barát, odaadó szerető, kedves családtag, épp, amire szükség van az adott helyzetben. Képes leszel az embereket feltölteni, jobb kedvre deríteni, ezzel pedig a saját népszerűségedet növeled, elismertségedet öregbíted. Ne unatkozz egy pillanatig se, a sok tennivaló elvégzését tervezd be mostanra, mert bármire képes leszel ebben a két napban. Jól teszed, ha szorgalmas leszel, az égiek segítenek az otthoni dolgok, és más, függőben lévő ügyek rendezésében. Szombaton és vasárnap is akad bőven feladatod, és arra is kapsz lehetőséget, hogy másoknak besegíts.

Ez a hétvége jóval mozgalmasabb lesz, mint tervezted, de ne bánd ezt egy percig sem, mert mindennek meglesz a maga haszna. A pénteki nappal elindult pozitív folyamatok nem torpannak meg, minden a kedved szerint alakul. Tedd azt, ami számodra kellemes, ami örömmel tölt el! Most nem lesz kedved ahhoz, hogy lógasd a lábad, kifejezetten arra vágysz, hogy tevékenykedj, megnézz egy kiállítást, beülj egy moziba, vagy egy remek étterembe. Folyamatosan aktív leszel, nem fogod vissza magad, ha arról van szó, hogy új dologba kezdj. Jól teszed, ha ismerkedsz: egy hasznos barátság, vagy akár egy szép szerelem is kezdetét veheti a következő napokban.

A pénteki napot követően nyugalomban telik a hétvége, megtalálod azokat a helyeket, embereket, valamint örömforrásokat, amelyek gyógyírként hatnak a lelkedre. Ha a hét eddigi részében volt miért háborognia a lelkednek, most biztosan megnyugszol, és a környezetedre is remek hatással leszel. Ez a két nap kiváló arra, hogy feltöltődj, pozitív energiával leszel körülvéve, sokat beszélgetsz, hallgasd meg közben mások búját és baját. Legyen okos és jól körülhatárolható véleményed mindenről, de neked is adhatnak majd érdekes, megfontolandó tanácsokat mások, hát figyelj az információáramlásra. A békés szombat után vasárnap délelőtt egy igen érdekes hír futhat be hozzád, élj a lehetőséggel, bármi is adódjék.

Tartsd szem előtt, hogy hétvége van, így a pénteken elkezdett pihenést ne dobd el magadtól szombat reggel! Élvezd a kikapcsolódást, és kerüld el a munkát messziről! Kötelező lábat lógatni, mulatni, vagy épp a szép emlékeken elmerengeni! Teremts békét magad körül, és az egészségeddel is foglalkozz többet! Ha úgy véled, hogy egy ideje valami nincs rendben veled, akkor most ne legyints, hanem tégy lépéseket azért, hogy jobban légy. Némi sport, meditáció és egészséges étkezés - ez mind nagyon fontos most. Vasárnap kifejezetten érezheted valamilyen kellemetlen lelki vagy fizikai hiányosság jeleit, amire gyógyírt kell találnod.

Érdekes élethelyzetekre, sőt akár izgalmas kalandokra is alkalmad nyílhat a hétvégén. Akkor jársz a legjobban, ha hagyod magad sodortatni az árral, és semmire nem mondasz nemet, csak add meg magadnak az esélyt új tapasztalatokra, ismerkedésre, vagy akár egy szerelem szárba szökkenésére! Néha igenis épp arra van szükséged, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok veled és körülötted, ettől lesz egy-egy nap vagy épp hétvége különleges és emlékezetes. A szombati nap egy új kapcsolat lehetőségét rejti, és ha ezt kellő nyitottsággal kezeled, hosszú távú lesz, sőt kifejezetten hasznos is. Nem az a lényeg, hogy ez a kapcsolat a magánéletedre vagy a karrieredre lesz-e pozitív hatással, sokkal inkább az a lényeges, hogy jó irányú változást hoz.

Ha valamiért a magány jobban vonzott mostanság, mint a páros élet, akkor tudd, hogy ezen a hétvégén a Vénusz megmutatja, hogy a gondolataid hibásak, és ideje elköteleződni. A Hold segítségével gyökeresen megváltozhat az életed, viszont nyitottnak kell lenned mindenre és mindenkire! Könnyen lehet, hogy egy régi kapcsolat éled újjá, de akár egy ismeretlen is bekopogtathat az ajtón. Komoly égi segítséget kapsz ahhoz, hogy megértsd, feleslegesen küzdenél a boldogság ellen. A szombat délután és az este tartogathat meglepetéseket számodra, figyelj a jelekre, új ismeretségek vannak kilátásban. Add meg a lehetőséget valakinek, hogy életedben kellemes változásokat hozzon, akár üzleti téren is.

Ezen a hétvégén tényleg csak és kizárólag rajtad múlik, milyen eredménnyel zárod ezt a két napot, viszont azt feltétlenül tartsd szem előtt, hogy az égiek szeretnék, ha lenne benne egy kis bolondozás és őrültség, valami olyasmi, ami szokatlan, és eltér attól, amit eddig csináltál. Ne félj igent mondani olyasmire, amire még sosem mertél rábólintani! Egyszerűen csak élvezd az életet, fogadd el a meghívásokat, mondj igent a randikra, ismeretlen társaságokkal töltendő bulikra. Kifejezetten javallott belevágni mindenféle ismeretlen kalandba, ismerkedni, új helyeket felfedezni. Ha megfelelően felvértezted magad, akkor szenvedélyeddel, érzékiségeddel bárkit elcsábíthatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.