Heti horoszkóp (november 9-15.) – Bízd rá magad a Hold erejére!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 11-én csodás újholdnak leszünk szemtanúi, és összességében az egyéb égi állások – különösen szerdától - jó energiákat biztosítanak minden csillagjegynek ahhoz, hogy változtassanak a megszokott, rutinos dolgaikon.

Tüzes Kosként általában erősnek, legyőzhetetlennek, kitartónak lát a környezeted. Ám a különféle környezeti hatások és a hét eleji égi konstellációk kicsit megtépázhatják a büszkeségedet, csökken az erőd, lelassulsz, nehezebben haladsz előre. Ha azt tapasztalod, hogy minden terved útjába akadály gördül, az nem véletlen, ugyanakkor tudd, hogy kellő türelemmel, józan ésszel és jó logikával le fogod tudni győzni a gondokat. Szerdától minden megváltozik, és ismét kisüt a nap a fejed felett. Ha kell, komoly tudatossággal és erővel fogd vissza magad! Csütörtökre mindaz, ami eddig problémaként jelentkezett, az sikertörténetté alakulhat. Külső segítséget remélhetsz a családodtól, kollégáktól, barátoktól. A hét második fele az összefogás ideje lesz.

Vajon a benned bujkáló feszültségnek van tényleges oka, vagy csak nem akarsz megoldani egy bizonyos problémát? Nos, ha az égi oldalt nézzük, biztosan van magyarázat, hisz a fogyó hold nem ad, sokkal inkább elveszi az energiádat, ám sokáig ezt nem tudja megtenni. Szerdától megkönnyebbülsz, ami bonyolult, az megoldódik, ami zavaros az kitisztul. A hét második felében minden a kedved szerint alakul majd. Ám addig is hajlamos leszel arra, hogy többet aggodalmaskodj a kelleténél. Tartasz valamitől? Mi mozgatja benned ezeket a kellemetlen energiákat? Próbálj lenyugodni, csillapítsd le az elméd, ne csapongj összevissza, inkább ülj le, és gondolkodj el a jeleneden, lehetőségeiden, formáld a jövőképedet. Ha szükségét érzed, hát kérj segítséget, és ezt ne szégyelld!

A hét elején nehezen lendülsz be, mintha hiányozna az inspiráció vagy egy jó ötlet. Ám ha te nem, hát akkor maga az élet sodrása ránt magával, úgyhogy mihamarabb vesd bele magad a feladatok elvégzésébe. Ha valami eleinte nem jelent kihívást, arról ne mondj le, mert a hét közepén mindent más színben fogsz látni. Valahogy nem érkezik meg az ihlet, senki nem inspirál, jössz-mész, de összességében kevesebb dolgot végzel el, mint egy átlagos hétfőn és kedden. Az új célok kitűzése is elmarad, de csak szerdáig! Azt is vedd észre időben, hogy nagyon sokan a saját problémájukat akarják a te nyakadba zúdítani, és tőled várnak iránymutatást, segítséget, pedig a te időd és energiád is véges. Szerdától sokat javul a hangulatod, megjelenik az alagút végén a fény, és nem fog többé gátolni semmi a haladásban.

A fogyó hold és a Mars összefognak ellened, és alaposan meg is nehezítik a hétfői napot. Szerencsére hamar meglátod az alagút végén a fényt, és el is indulsz megfelelő irányba, hogy rendezd a pillanatnyi teendőidet. Szerda este tetőzik az újhold, addig sokszor fogod azt érezni, hogy láthatatlan energiák hátráltatnak a munkában, megnehezítik a kommunikációt, és akadályokat gördítenek eléd anyagiak terén is. Könnyen megeshet, hogy olyan feladatok elvégzésében is gátolni fognak, amelyek könnyed rutinnak számítanak. A trükk viszont abban van, hogy valójában fel akarják hívni a figyelmedet arra, hogy keress új praktikákat céljaid eléréséhez, ne ragadj le a megszokott rutin eljárásoknál.

Az égi hatások kíméletesek lesznek hozzád, nem zavarják össze a gondolataidat, nem tántorít el senki a céljaidtól. Legvégső soron pedig jó tudni, hogy a heti energiák megóvnak a nehézségektől, kellemetlenségektől, így pedig panaszra nem lehet okod. Olyannyira nem, hogy inkább próbáld meglovagolni a pillanatnyi helyzetet, mert könnyen tudod rendezni a függő ügyeidet. Javíts emberi kapcsolataidon, szépítsd a környezetedet, adj annak, aki tényleg rászorul a segítségre. Ha adódik arra alkalom, hogy új dologba kezdj, hát bátran ugorj bele az ismeretlenbe, mert most mindenből te kerülhetsz ki győztesen, csupán bele kell fektetned időt és energiát egy-egy új feladatba. Az egyetlen hiba, amit ezen a héten elkövethetsz, ha tétlenségre kárhoztatod magad.

Mindaz, ami az égen történik, különösen erőteljes hatással lesz rád ezen a héten: jön az újhold, vele együtt új energiák, pozitív életérzések. A hatás azért lesz érdekes, mert egy furcsa kettősség is érkezik mindennapjaidba, sok dolgot bizonytalanná tesznek körülötted, így pedig gondolkodásra, másodsorban pedig cselekvésre fognak sarkallni. A tudatos éneddel azt fogod érezni, hogy lassítani kellene a tempón, ám a belső, azaz a hevesebbik, kicsit bolondabb és szentimentálisabb éned mindeközben arra sarkall, hogy menj szembe az elvárásokkal. Igen, menj, lépd át a határokat, vállald fel, hogy többet akarsz elérni, mint eddig valaha. Jelentős lépéseket kell tenned, különben ismét hosszú időre bebetonozhatod magad egy olyan helyzetbe, ami neked nem igazán kedvező. Dönts bátran!

Elképesztő ideáiddal sokakat meglepsz, a szó legszorosabb értelmében elrugaszkodsz a földtől ezen a héten, de ez jót tesz neked, ráadásul jelentősen növeled a lehetőségeid számát. Olyanok, akik eddig csak ellened voltak, vagy teljesen figyelmen kívül hagytak téged, most figyelni kezdik tetteidet, és elismerik eredményeidet. Olyasmit tudsz nyújtani a környezetednek, ami elfogadhatóvá tesz téged mindenki szemében, és ebben benne foglaltatik az elismerés és a jó hírnév öregbítése is. Egyenesen sziporkázni fogsz, aktuális terveidet könnyedén tudod megvalósítani, sőt még támogatókat is szerzel. Szakmai téren nagyot léphetsz előre, ráadásul jelentősen megnő az esélye annak, hogy végre elismerje a környezeted, hogy a munkád és erőlködésed nem hasztalan.

A hét első két napján legszívesebben elbújnál a világ zaja és forgataga elől? Nehezen fogod viselni a hevességet, erőteljességet, mások akarnokságát, valamint az elkerülhetetlen változásokat. Legszívesebben elbujdokolnál a kötelezettségek teljesítése elől, könnyen hajlamossá válsz az álmodozásra, ami nem tűnik elsőre bajnak, ám ez végül akár figyelmetlenné és szétszórttá tehet. Legyél picit tudatosabb, talán a szerdai újhold segít ebben neked. Ha nem tudsz kellőképpen koncentrálni, az nem baj, de legalább próbáld álcázni valahogyan ezt az átmeneti problémát! Nem szabad, hogy mások észrevegyék, hogy a gondolataid teljesen máshol járnak. Ahogy közeledik a hétvége, észre fogod venni, hogy minden sokkal könnyebbé válik.

Mozgalmas lesz ez a hét, a pihenést, lazsálást máskorra kell halasztanod. Jön szerdán az újhold, új lendületet adva neked, amit bizony ki kell használnod. Tele lesz a naptárad izgalmas programokkal, váratlan eseményekkel, viszont az is biztos, hogy számos jó hír is befuthat hozzád. Intenzív hatásokkal teli hét lesz a mostani, minden körülmény adott ahhoz, hogy kimozdulj a megszokott közegből, és próbára tedd magad egy új helyzetben. Olyan érdekes és mindenképpen eredményes változásokra van kilátásod, amelyeket már rég megérdemeltél volna. Főleg a szakmai vagy a tanulás részén bízhatsz kiemelkedő sikerekben. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások.

A fogyó hold hétfőn és kedden érezhetően gátolja a fejlődést, az előrehaladást, de ez nem tart örökké. Szerdán fordul a kocka, érkezik az újhold, és sokat segít abban, hogy jobban átlásd a dolgaidat, szép jövőt tervezhess magadnak, és a függő ügyek egy részét is pikk-pakk letudd. Jó híreket fogsz kapni, akár egy munkaajánlat is befuthat. Örülj mindennek, ami most megadatik, mert, ha elsőre nem is tűnik feltétlenül jónak egy-egy történés, másodjára már mosolyt csalnak az arcodra a körülmények, az emberek és a változó helyzetek. Az égi hatások impulzívvá tesznek, kreatív gondolatokat csikarnak ki belőled, és cselekvésre sarkallnak. Anyagi, szakmai és magánéleti téren is képes leszel fejlődni.

Hétfőn és kedden a hangulatod messze lesz a jótól, nem találod a helyed, viszont ennek a furcsa állapotnak az indokát sem találod. Talán a legutolsó fázisban járó hold energiátlansága ütközik ki rajtad is? Szinte alig találsz olyasmit, ami kedvedre való lenne. A rutin egyenesen untat, és mivel mások sem tűnnek túl aktívnak közvetlen környezetedben, tőlük sem érkezik inspiráció ahhoz, mit és hogyan kellene módosítani az öröm és a siker bevonzásához. Kiegyensúlyozatlannak fogod érezni magad, kérdéseket teszel fel, de a válaszok csak nem akarnak megérkezni. Szerdára fordul a kocka, és nemcsak az újhold, hanem a Jupiter remek hátszele is erőt ad a célok eléréséhez.

Meglepően jó ütemben haladsz előre, neked meg se kottyan a fogyásban lévő hold. Sőt még olyan élethelyzetekből is erőt tudsz meríteni, amelyek bárki mást lehúznának. Azokban az ügyekben is találsz kapaszkodókat, amelyek régebben elakadtak, és semmilyen inspiráció nem érkezett a folytatásukhoz. Amire eddig nem jött válasz, az most letisztul, fényesnek látsz mindent, megérted a mélyen húzódó okokat a különféle témákkal kapcsolatban. Szerdától újra lendületbe jössz, kreatívvá válsz, tudatosan keresed a megoldásokat, sőt az új kihívásokat is. Ezen a héten minden adva van a jó eredményekhez, viszont csakis rajtad múlik, hogy átlagot teljesítesz, vagy átléped a saját korlátaidat, és csodát hozol létre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.