Használd ki a Hold erejét! - Heti horoszkóp (november 16-22.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten növekvőben lesz a hold, feltölt, örömöt ad, miközben a kozmikus energiák is segítik a csillagjegyek útját. Kérdés, hogy te ki mered-e használni az adódó lehetőségeket?

A növésben lévő hold folyamatosan feltölt energiával, tele leszel új ötletekkel, akár érdekes barátságokat is köthetsz, de egy üzleti jellegű alapkőletétel sem kizárt. Ám a valós eredményekig sok feladat vár rád, és bizony alkalmanként jelentős akadályok fogják utadat állni. Egy valami azonos lesz a napokban: azt érzed, hogy mennél, dolgoznál, alkotnál, létrehoznál valami újat. Itt az ideje cselekedni! Kiváló irány lehet most számodra, hogyha tervezel, és okosan, megfontoltan lépkedsz előre. A komoly tetteket bátran halaszd a jövő hétre, ezek a napok a különféle nagy dolgok előkészítésének kedveznek. A Jupiter hátszelet ad a munkával és tanulással kapcsolatos tervek kiötléséhez.

Fantasztikus erővel és tartalék energiával futsz neki a tennivalóidnak, ám azt is érezni fogod, hogy rohamosan csökken a kedv, amit beleölsz az egyes feladatokba. Szerencsére ez csak egy rövid hatás, kedd estére meg is szűnik, ismét okos és előrelátó leszel, meg tudod találni azokat az élethelyzeteket és örömforrásokat, amelyek újra és újra feltölthetnek. Rég látott ilyennek a környezeted, és az alkalmanként előtörő fáradtság ellenére se veszíts a lendületből, életben tudod tartani a turbó fokozatot akár egész héten is. Bátran, akár mindennap keress új kihívást, vagy segíts be másoknak, ápold a lelkeket, ezért is hálás lesz a környezeted. Új barátságok alapjait teheted le, és ismerd be, szükséged is van némi vérfrissítésre ezen az életterületen.

Apró félreértések nehezítik meg a hétfői napot, esetleg még keddre is áthúzódhat ez a hatás, de tarts ki az elveid és a terveid mellett, ugyanis a legtöbb konfliktus éppen abból ered, hogy mások le akarnak beszélni bizonyos dolgokról. Javadra legyen mondva, remekül fogod kezelni a bonyolult helyzeteket, és mindenkivel megtalálod az összhangot. Képes leszel a véleményedet úgy átadni, hogy azt senki ne érezze erőszaknak, rábeszélésnek. A helyzet szerdától sokat és látványosan javul, már nem kell hadakoznod senkivel, sőt téged kérnek fel iránymutatónak, segítőnek, tanítónak, vagy akár bizonyos helyzetekben döntőbírónak is. Meggyőző erődet a hét második felében bevetheted, és nyugodtan rábeszélhetsz másokat arra, hogy dolgozzanak veled, indítsatok közös vállalkozást, vagy a meglévő problémákat együttesen orvosoljátok.

A hétfői és a keddi napod fárasztó lesz, viszont garantáltan eredményes is! Készülj fel erre lelkileg, és aludj eleget, hogy pótold a felhasznált energiákat - a növésben lévő hold is sokat segít majd neked ebben. Remek hír, hogy a siker nem marad el, és még olyanok is kifejezik feléd elismerésüket, akik eddig talán sosem tették. Valószínűleg magad sem tudod, hogy honnan érkezik a titokzatos erő, ami hozzásegít a cselekvéshez, a szuper ötletek kigondolásához, de most még a különféle régi dolgoknak is a végére tudsz járni, ha szánsz ezekre is elegendő időt. A hét második fele pedig arra is rámutat, hogy min kell változtatnod szakmai vagy akár tanulmányi téren ahhoz, hogy a legtitkosabb vágyaid megvalósulhassanak. Az egyetlen kérdés ezen a héten az lehet, hogy vajon tényleg azt szeretnéd-e csinálni, amit az elmúlt hónapokban elgondoltál.

Nincs jelentősége annak, hogy mások mit gondolnak rólad vagy a tetteidről. Teljesen lényegtelen, hogy milyen az időjárás, az sem fontos, hogy a Hold vagy más égi tünemények milyen energiákat küldenek, és bár érezni fogod, hogy most nem vagy teli energiával, de ami a birtokodban van, azt épp ott fogod tudni hasznosítani, ahol arra a legnagyobb szükség lesz. Hagyd magad kicsit sodortatni az árral, most nem történhet veled semmi rossz. A Jupiter nem lazsál, így apránként, de össze fogod tudni rakni azokat a dolgokat, amelyek a boldogulásodhoz szükségesek. Energia, szerencse és némi kreativitás, és máris kész a tüzes Oroszlán heti haditerve. Vegyél lendületet, és hengereld le a környezetedet új ötletekkel, kreatív megvalósításokkal!

A hét első napjaiban kissé meginoghat az önbizalmad, elkedvetlenedhetsz, és ez bizony rányomhatja bélyegét az eredményességedre is. Hol fent leszel, hol lent, és nem minden esetben fogod tudni a dolgokat a helyükön kezelni. Ám ne aggódj, mert ez a furcsa érzés épp azért tesz veled jót, mert rávilágít arra, mi jó, és mi nem jó számodra. Bonyolult konfliktusok is szegélyezik utadat, olyan lesz, mintha egy hullámvasúton ülnél, és teljes mértékben ki lennél szolgáltatva a környezetednek. Biztató hír, hogy csütörtöktől jelentős javulás érkezik, jön a tisztán látás időszaka, utána hirtelen kiderül az ég, és minden örömtelibb lesz. Légy bölcs és előrelátó, fogadd el, hogy most nem célszerű az árral szemben úszni. A hétvégén több pozitív dolog kárpótol majd.

Hétfőn szakmai vagy tanulmányi téren adódhat körülötted némi galiba, kisebb kellemetlenség, banális félreértés is előfordulhat. Ne morgolódj, hanem próbálj mindent a helyén kezelni! Úgy érezheted, mintha nem jól működne a kommunikáció közted és mások közt. Mérleg lévén kiváló a problémamegoldó képességed, és ezen a héten – főleg kedd és péntek között – nem fogsz vacillálni, hanem azonnali döntéseket tudsz hozni. Az lenne a legfontosabb, hogy ne dugd a fejed a homokba, hisz a különféle helyzetek gyors tisztázása napfényt, örömöt és elégedettséget hozhat a napjaidba, így a hét további részét már semmi sem árnyékolhatja be. Kedden még akadhatnak problémáid, de szerdától remek kilátásokkal kecsegtetnek az égiek. Ne húzd az időt, helyre kell hozni a bonyolult ügyeket.

Harmonikusan, már-már problémamentesen indul ez a hét. Furcsán érezheted magad, mert nem erre számítottál, sokkal inkább rengeteg tennivalóra, esetleg bonyodalomra. Ne aggódj, a bajok elkerülnek, a Hold tisztán láttatja veled a fontos dolgokat, a többi pedig mellékes lesz. Ne rontsd el a pozitív folyamatokat azzal, hogy megpróbálsz valami porszemet találni a fogaskerekek közt, mert nem fogsz tudni. Örülj annak, hogy minden jó tempóban halad a maga útján, nem kell örökké valami kis izgalomra vágyakozni. Élvezd, hogy minden szépen alakul, nincsenek komoly gondok, és senki nem akar semmit a szemedre vetni. S ha ez nem lenne esetleg elég, tudd, hogy új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, sőt csütörtökön vagy pénteken egy érdekes és komoly üzletet is megcsíphetsz.

Jó ideje gyötör egy fontos kérdés, de nem jutottál el a válaszúthoz? Halogatod a döntést? Merre menj? Hogyan lépj a teljes sikerért? Azt érzed valakivel, vagy akár többekkel kapcsolatban, hogy elcsúszott a kommunikáció, vagy tudod is, hogy gondjaid vannak másokkal? Nos, ideje adni magadnak egy estét, amikor átgondolod, mit kell tenned, hogy rendezd függőben lévő ügyeidet. Az égiek segítik a törekvéseidet. Fontos tudnod, hogy ennek a faramuci helyzetnek a csúcspontja erre a hétre tevődik, és könnyen összecsaphatnak a hullámok a fejed felett, és a viták is jellemzőek lehetnek. Jobb, ha most nem reagálsz hevesen, ha valami nem tetszik. Szembe kell nézned a problémákkal, de csakis okosan, tervezetten haladhatsz előre, nem lehetsz szeleburdi, sem akaratos!

A Jupiter és a Merkúr nagy lépés megtételére ösztökél, tettekre sarkallnak, nem hagynak pihenni, sem lazsálni, sőt még az ötperces szünetekre is csak lopva keríthetsz időt - de az áldozat, amit most hozol önmagadért, meg fog térülni. Egész héten le leszel terhelve, ugyanakkor semmi sem lesz felesleges időtöltés, mindennek meglesz a maga haszna, ráadásul sok érdekes tapasztalatot fogsz gyűjteni. Az égiek pozitív segítségét remekül a magad javára tudod fordítani, hisz óriási adag kreativitást adnak neked. Ha külső segítségre lenne szükséged - egy titkos álmod, régi vágyad megvalósításához - merj arról beszélni olyanokkal, akikben megbízol, és tudod, hogy jó tanácsokkal szolgálhatnak neked.

Hétfőn és kedden igencsak le leszel terhelve, és egyvalamit biztos nem tehetsz meg: azt, hogy elbújsz a tennivalók sokasága elől, és vársz valamiféle csodára, ami feloldoz a kötelezettségeid alól. Az időhúzás csak arra jó, hogy elússz, aztán kapkodhatod a fejed a hét hátralévő részben. Ne félj sokat magadra vállalni, szembenézni a kihívásokkal, hisz ezek hozzák a sikert és az újabb lehetőségeket. Ügyes taktikával biztos, hogy a munka jelentős részének végére érsz péntekre, közben a dicséretet is bezsebelheted. Persze tény, hogy szerdáig feszült leszel, és néha azt fogod érezni, bármihez nyúlsz, az darabokra törik a kezedben, de érkezik a felmentő sereg, és a láthatatlan energiák felturbóznak, inspirálnak. A hét utolsó két munkanapján sokakat meglepsz a teljesítményeddel.

Hangulatod a hét elején látványosan változékony lesz, úgy érezheted, szinte semmi nem sikerül, vagy csak komoly nehézségek árán tudod elérni a kitűzött célokat. Az égiek átmenetileg tényleg megnehezítik a dolgodat, de valójában felhívják a figyelmedet arra, hogy tessék új útra térni, ismeretlen terepet meghódítani, hisz a régi dolgok már nem tartogatnak túl sok kihívást. Szerdától nagyot fordul a kocka, és szinte csak meg kell álmodnod a sikert és a jó eredményt, a többi már magától alakul majd. Szombaton szó szerint repkedni fogsz, remek ötletekkel rukkolsz elő. Persze, a hét elején még nem fog tetszeni, hogy akadályok állják az utadat, de fogadd el, hogy néha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, ne vegyél magadra minden apróságot.

Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockHa hiszel benne, minden vágyad teljesülhet - Novemberi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20151022-a-life-hu-november-havi-horoszkopja.htmlKedvező bolygóállásokat ígér november hava, érdemes lesz hát kihasználnia minden csillagjegynek az elé kerülő lehetőségeket. Legyen szó munkáról, szerelemről vagy anyagi javakról, most minden sikerülhet.HoroszkópThinkstockFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlNem haladsz a fogyókúráddal? Meg sem moccan a mérleg mutatója? Csillagjegyed megmondja, hogyan fogyhatsz le leggyorsabban!Ez Zsír!--Önmagadra hallgass, ne másokra! – Novemberi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20151027-a-life-hu-november-havi-penzhoroszkopja.htmlMár október utolsó napjaiban is lehetett érezni a változás szelét, amelynek pozitív hatását november havában tapasztalhatod meg igazán. Remek lehetőségeket kínál ez a hónap, a kérdés, hogy te mersz-e kockázatot vállalni. Horoszkóp--Ne fuss el a szerelem elől! – Novemberi szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-a-life-hu-november-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlVegyes hatásokkal teli hónap köszönt a csillagjegyekre érzelmek terén. Csakis rajtad múlik, mit hozol ki ezekből a napokból. Nézd meg, mit tartogat neked a Life.hu szerelmi horoszkópja! Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.