Meglepő fordulatok, izgalmas találkozások – Hétvégi horoszkóp (november 14-15.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákokra csupa érdekes és izgalmas ismertség vár, a Szüzek megtapasztalhatják a segítségnyújtás örömét, a Halak pedig egész hétvégén a fantáziájuk birodalmában lebegnek majd. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja!

Egy mozgalmas, izgalmas és programokkal telített hétvége helyett inkább harmóniára, békére és csendre vágynál? Az irány és a gondolat jónak tűnhet, ám az égiek nem támogatják a törekvéseidet, és inkább tettekre sarkallnak. Eljött az ideje, hogy valami extrémet, formabontót, egyedit és látványosat csinálj, valami olyasmit, amitől mindenkinek leesik az álla. Találj kompromisszumot, s legyenek nyugalmas óráid is, ugyanakkor mondj igent a buli meghívásokra, vagy akár egy randira is, mindegyik jó alkalmat adhat a feszültség levezetésére. Igyekezz megértetni környezeteddel, mire vágysz igazán!

Epekedve vártad a pénteket? Elérkezett! Magával hozta a jó és pozitív energiákat, s persze két csodás napot, egy mozgalmas szombattal, s egy lazulósabb vasárnappal. Kiváló gondolat volt megtervezni előre a részleteket, így csak élvezned kell a különféle programokat, hagyhatod magad sodortatni kicsit az árral. A szombat délelőtt dolgosan alakul, ha otthon vagy, járj végére az összegyűlt házimunkának, hogy a délután és a vasárnap könnyedén telhessen. Ha valaki ki akar téged most sajátítani, arra mondj nemet, és tartsd kordában családtagjaid vagy barátaid eltúlzott igényeit. Ez a hétvége a tiéd, és az is marad!

Vártad már ezt a hétvégét, és jogos az igényed a jóra és az örömteli pillanatokra, hisz sokat tüsténkedtél, így nagyon is megérdemled a kikapcsolódást. Pusztán egy dolog okozhat bonyodalmat: az, hogy egyesek nem akarnak neked békét hagyni, ide-oda rángatnának, és feladatokat sóznának a nyakadba. Rajtad múlik, hogy eleget teszel-e a követelésüknek, vagy elutasítod őket. Tégy belátásod szerint, de csakis olyan döntést hoz, amit biztosan nem bánsz meg vasárnap vagy hétfőn. Elsősorban a saját igényeidet tartsd előtérben, nem baj, ha emiatt valaki önzőnek nevez téged.

Titkon abban reménykedsz, hogy a hétvégét a kellemes semmittevés jellemzi majd? A gondolat jó, a vágy érthető, ám elkerülhetetlenül jön pár otthoni intéznivaló, aztán egy érdekes telefon, egy izgalmas programra invitáló üzenet, te pedig úgysem fogsz tudni ellenállni annak, hogy társaságban töltsd az időd. A nyugalom iránti igény egyszer csak tovaszáll, és csakis a buli, a pörgés és az ismerkedés kerül középpontba. Most olyan emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki, melyekből tanulhatsz, vagy épp egy szerelem is útnak indulhat.

Jó hangulatban és lendületesen indul a hétvége, szinte minden úgy alakul, ahogy azt megtervezted, ami nem, az pedig csak azért, mert még többet tudsz belőle kihozni. Mindez annak ellenére is megtörténik, hogy magad sem remélted a szerencsés fordulatot a pénteki nap fáradalmai után. Ismerd be, hogy felemésztetted az utolsó csepp energiatartalékaidat is. Mégis mázlistának érezheted magad, hisz érkezik valahonnan egy különleges energialöket, te pedig lendületet veszel, és vagy buliba mész, vagy te magad szervezel egyet. Az otthoni apró-cseprő munkákról se feledkezz meg, érdemes egy kis időt szánnod rájuk is.

A hétvégéd teljen békésen, a szeretet jegyében! Indíts útnak őszinte beszélgetéseket, javasolj olyan programokat szeretteidnek, amelyek nem terhelnek le senkit, mégis összehoznak titeket. Ugye tudod, hogy ez csakis rajtad múlik, a gondolkodásodon, a hozzáállásodon? Ha harmóniára vágysz, akkor azt igen könnyen megteremtheted mosollyal, kedvességgel és szeretettel. Adj ezekből a jótéteményekből azoknak, akik fontosak számodra, és figyeld meg, hogy milyen gyorsan visszakapod tőlük ugyanezeket az érzéseket! Ez a szemléletmód alakuljon ki benned tartósan.

Engedd el magad teljesen, ne állíts fel magad elé korlátokat, adj teret a gondolataidnak, lazíts és fantáziálj bátran! Éld meg a hétvége szabadságát, a kötelezettségektől való mentességet. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi hátráltasson ebben, tégy azt, amihez csak kedved van. Mindent úgy cselekedj meg a következő két napon, ahogy az számodra megfelel. Jó néha egy kicsit elrugaszkodni a valóság talajától, igaz? S ha szabadon engeded a gondolataidat, ne csodálkozz azon, ha kiváló és használható ötleteid támadnak, amelyek meg is valósíthatóak.

Ismerd be, hogy egy igen fárasztó és nehéz munkahetet tudhatsz a hátad mögött, ennek pedig az a legfontosabb mementója, hogy rád fér egy kényeztető hétvége. Ugyanakkor örömteli tény, hogy nem voltál eredménytelen, sőt! Az előbbiek miatt megérdemelsz bármit a hétvégén, amit csak kívánsz, örvendeztesd meg magad különféle, izgalmas programokkal. Azt tedd, amihez kedved van! Figyeld meg, miként kapsz meg minden égi és földi támogatást vágyaid beteljesedéséhez, viszont lényeges, hogy tudatos légy, ne rohangálj össze vissza, hanem építs fel mindent logikusan. Vasárnap az emberi kapcsolataidat helyezd fókuszba.

A létező legjobb dolgot teszed azzal, ha kizárólag a hétvégére, a programokra, a találkozókra fókuszálsz, emellett pedig a munka és a kötelezettségek eltűnnek a térképedről. Bár adódhat olyan pillant, amikor valaki megpróbál visszarántani a rideg valóságba, de ezt ne engedd meg! Tudatosítsd mindenkiben, hogy neked is jár a pihenés és a kikapcsolódás. Persze az csakis előnyödre lehet, ha sok apró dolgot elvégzel otthon, vagy besegítesz a barátaidnál, ám ha folyamatosan iparkodsz, s nem nyugszol, akkor nem fogod magad kipihenni, és hétfő reggelre fáradtabb leszel, mint pénteken. Nem kevés stressz nyomja a vállad, ezt pedig valahogyan le kellene vezetni.

Kellemes hétvégéd előjelei már pénteken megmutatkoznak, és a pozitív vonulat nem fejeződik be, csak vasárnap este. Engedj szabad utat a csábításnak, meghívásoknak, izgalmas programlehetőségeknek, még akkor is, ha azok hirtelen, a semmiből bukkannak fel, s eleinte akár kérdőjeleket is felvetnek. Sokszor a családodnak, vagy a barátaidnak köszönheted a pozitív helyzetek fokozódását, és az öröm maximális megélését. Közvetlen környezetedtől rengeteg szeretetet, támogatást és energiát kapsz, amit kötelező elfogadni. Mondj le minden programot, ami nincs kedvedre, vagy sok utazással, unalmas körítéssel jár! A jót válaszd.

Ugye eszedbe sem jut a munka? Csakis a kikapcsolódásra és a pihenésre fókuszálj, minden mást tolj háttérbe. A kötelezettségek sora ugyan ezzel nem szűnik meg, de hidd el, megvárnak, majd hétfőn foglalkozol ezekkel. Ki kell mozdulnod a komfort-zónádból, ez most a megvalósítandó feladat! Felejtsd el az összes olyan tennivalót, ami a hétköznapok része, hisz annyi más és érdekes dolog van a világon, amit csinálni lehet. Egyáltalán nincs jelentős nyomás most rajtad, így megengedheted magadnak a teljes lazulást! Ha a barátaidat is hanyagoltad mostanság, a családtagjaidról már nem is beszélve, ideje feléjük fordulni!

Jó hangulatú, kellemes hétvége vár rád, minden a terveid szerint alakul, akár a boldogság magas fokára is feljuthatsz, ha mindennek örülsz, és befogadó leszel az újdonságokra is. Ugyanakkor lényeges eleme a különféle helyzeteknek, hogy a kezdő lépést időben megtedd, azaz péntek délután mihamarabb szállj ki a mókuskerékből, és ha szükségét érzed, hát rugaszkodj el a valóság talajától. Merd átadni magad a fantáziálásnak, hisz ezzel csak nyerhetsz. A szombati napon ugyanis olyan – magánélettel összefüggő - dologba kezdhetsz, aminek végeredménye remek lesz, és minden rokonod és barátod álla leesik majd a meglepetéstől. Vasárnap inkább otthon kamatoztasd tudásodat, odaadásodat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.