A siker hete következik – Horoszkóp (november 23-29.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor minden pontosan úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Ez a hét összességében remek eredményeket hozhat, ehhez pedig a Jupiter fog remek hátszelet biztosítani. A többi rajtad múlik!

A heti konstellációknak hála csak az nem sikerül, amibe bele sem kezdesz. Bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, ám neked kell tenned érte! A legjobb ebben az, hogy nem kell erőlködnöd, félgőzzel is eljutsz a célszalagig. Legyen bátorságod kilépni a komfortzónádból, és igazán nagyszerűt létrehozni. A téged körülölelő energiák hozzásegítenek ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj, tele legyél erővel és energiával. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél, egyszerűen nem tudsz kifulladni, mindig képes leszel feltöltődni, új inspirációkra lelni. Remek ötletek, kreatív megoldások jellemzik napjaidat, néha már-már zavaró lesz, hogy minden könnyedén és problémamentesen alakul. Többet tudsz elvégezni a tervezetteknél, ha mostanában állsz vizsga vagy munkahelyváltás előtt, azzal sem lesz gondod!

Ezen a héten számos akadály nehezíti utadat, így kizárólag az vihet előrébb, ha végtelenül kitartó leszel, nem nézel sem jobbra, sem balra, nem kérdőjelezed meg önmagad, és akár többször is nekirugaszkodsz ugyanannak a feladatnak. A pozitív eredmények ott vannak közvetlenül előtted, csupán egy picit göröngyösebb az út, ami elvisz a célig. Ha a megszokottnál sokkal kreatívabb, határozottabb és tudatosabb leszel, továbbá eltérsz a megszokásoktól, akkor biztos, hogy a hét második felére kisüt a fejed felett a nap. Csináld a rutinfeladatokat egy kicsit másképp, és próbáld a különféle ügyeket és élethelyzeteket több oldalról körbejárni és kielemezni. Mondj nemet arra, ha valaki a saját akaratát szeretné rád kényszeríteni!

Kellemes napok állnak előtted, ragadd magadhoz az irányítást, mindent pont úgy tégy, ahogy azt a belső hangod súgja, így biztosan nem érhet csalódás. Kizárólag olyan döntéseket hozz, amik neked kedveznek, nem kell örökké másoknak megfelelned. Igen, alkalmanként kell az egészséges önzőség. Fontos, hogy minden tetted a te javadat szolgálja! Kapkodhatod a fejed, hisz jó hírek érkeznek, új barátságokra tehetsz szert, pozitív események követik egymást, és a dicséretek sem maradnak el. Jól hangzik? Jól bizony! Olyan lehetőségek keresztezik az utadat, melyekre régóta áhítoztál, és bár nem vártad, hogy épp most érkeznek, de fogadd örömmel, és kezdj is neki a tennivalóknak!

Ez a hét sokkal több lehetőséget rejt, mint eleinte gondolnád. Szakmai előmenetel és akár tanulás terén is érdemes a saját határaidat feszegetni. Ne félj változni, változtatni, mert ez kell a fejlődéshez! Karriered felemelkedéséhez vagy stabilizálódásához kedveznek az égiek, amihez szerda estig minden segítséget meg is kapsz. Olyan dolgok történnek, amelyekre azt mondhatnád, hogy a „véletlen művei", ám ez nem igaz: sokat tettél azért, hogy eredményeket érj el, most pedig itt van előtted a célszalag, amit csak át kell szakítani. Ha tanulsz, akkor most nagyon fogékony leszel, érdemes több időt és energiát szánni a szellemi fejlődésre, ha viszont hanyagoltad ezt mostanság, akkor itt az ideje, hogy belevágj valami újba.

Összességében egészen jól alakult a november eddigi része, és az utolsó hét történései további sikerekkel kecsegtetnek. Pozitív eredménnyel zárod ezt a hónapot, és jó hírekkel fog elindulni az adventi szezon, túl sok panaszra nem lehet okod. Ám addig is fittnek kell lenned, mert sok tennivaló vár még rád, és komoly ellenlábasod lehet a felesleges időhúzás. Ráadásul meglehetősen sokan látják benned a lehetőséget arra, hogy a saját dolgaikat, bajaikat, gondolataikat, ötleteiket veled osszák meg, és tőled várjanak megoldást vagy legalább egy logikus tanácsot. Jó hír az, hogy kitartásodért, odaadásodért, fáradhatatlanságodért a jutalom is megérkezik, sokak szemében nagyot fogsz nőni, és a legkülönfélébb dicséretek sem maradnak el.

Eljött a változás ideje! Mi lehetne ennél jobb alkalom, mint az év végének közeledése, a Hold segítsége, és a világból érkező, inspiráló impulzusok? Jobb, ha nem húzod tovább az időt olyan ügyekben, amelyek már oly régóta esedékesek. Ha meg is próbáltál pár témát a szőnyeg alá seperni, ma rá fogsz ébredni, hogy nem célszerű homokba dugni a fejed. Hidd el, érdemes nekidurálnod magad, és nem kell tartanod attól, hogy zsákutcákba fogsz futni. Ahogy telnek a napok, egyre több lesz benned az energia, befogadod az inspirációkat, ráadásul a hétvégén már az advent is elkezdődik. A hét egésze alkalmas arra, hogy összegezd, mi az, amit nem jól csináltál az idén, és esetleg tegyél is valamit a változásért.

A munkád, a vállalkozásod és a szakmai előmeneteled kiemelt helyre kerül a következő napokban, és jól teszed, ha átgondold azt, tényleg jó helyen vagy-e, és a megfelelő emberekkel vetted-e körbe magad. Ha kicsit is meginogsz és elvágyakozol, akkor most bátran kezdj el keresgélni az álláshirdetések közt, mert óriási eséllyel jöhet szembe egy érdekes ajánlat, és hosszabb távon ez egy költözéssel is összefügghet. Könnyen döntéshelyzetbe kerülsz, és a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal! Menni vagy maradni? Feljebb lépni, nekikezdeni valami újnak, tanulni? A kérdések itt vannak, te csak tedd azt, amit a belső hangod diktál. Még akkor is, ha mindez gyökeres ellentétben áll a józan eszed észérveivel. Menj a dolgok elébe!

Ezen a héten alapvetően minden jól alakul, csak tedd a dolgod, légy kicsit kreatív, és az önzetlenségről se feledkezz meg! A dolgok maguktól is megtörténnek, a te dolgod, hogy kihasználj mindent, ami számodra kedvező perspektívát mutat. Ne hitetlenkedj, és ne kérdőjelezz meg semmit, inkább fogadd el, hogy veled is megtörténhet a csoda. Az égiek segítik a felemelkedésedet, szellemi fejlődésedet, kapaszkodót adnak, megmutatják a fényt az alagút végén, csupán bátornak kell lenned, és menned kell előre rendületlenül. Sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint azt reméled. A jó kedv és a pozitív eredmények a hét második felére sem fogynak el, sok örömben lesz, részed, és ha van rá mód, vidíts fel másokat.

A november eddigi része fárasztó, leterhelő, alkalmanként kaotikus volt, ugyanakkor, ha mindent végiggondolsz, rájössz, sok tapasztalatra tettél szert. Elmondható, hogy kimerültél, néha nyűgösnek érezhetted magad, és megesett, hogy összeakasztottad a bajszodat másokkal, leginkább azért, hogy a saját véleményedet megvédd. Ám ezen a héten fordul a kocka, égi segítséget kapsz a sikerhez, lendületessé válsz, több lesz az energiád, könnyebben állsz elő izgalmas, formabontó ötletekkel, és megtalálod gyorsabban a közös hullámhosszt másokkal. A lelked nyugalma garantált, kevésbé valószínű, hogy kibillensz a békés egyensúlyból. Remek döntés az is, ha megelégszel annyival, amennyit az élet az adott pillanatban felkínál.

Ez a hét kellemesen alakul, pozitív élmények várnak, lesz részed örömben, elismerésben egyaránt, és a tanulás is fontos szerepet kap valamilyen formában. Az energetikai hatások kedveznek számodra, amit használj ki bátran. Ugyanakkor fontos figyelembe venned azt, hogy az égiek a különféle emberi kapcsolataid javítására, átformálására, vagy épp újak kialakítására ösztönöznek, lényeges, hogy erre sok időt szánj, megéri! Érdekes emberekkel hoz össze az élet, akik mind adnak neked valami különleges dolgot, amely számodra hasznos és előremutató lesz. Ha viszont van olyasvalaki az életedben, aki csak visszahúz, hátráltat és nem inspirál, attól szépen, békében meg kellene válnod. Tedd ezt meg mihamarabb!

November utolsó hete komoly hatással lesz rád, elgondolkodtat, inspirál, cselekvésre sarkall, és úgy tűnik, nem vársz a csodára, hanem megvalósításra törekszel. Olyan érzés lesz úrrá rajtad, mintha lezárulna számodra egy életszakasz, mintha valaminek most értél volna a végére. Csak te tudod, hogy van-e ebben igazság, de az is bizonyos, hogy a változás irányítása is a te kezedben van. Merj lépni, nagyot alkotni, remek alkalom nyílik nagy teljesítményekre. Ha azt érzed, hogy a hátad mögött kellene hagyni pár dolgot, akkor ehhez tedd is meg a szükséges lépéseket. Fordíts hátat bátran mindannak, ami nem kedvező számodra, ami hátráltat, ami korlátoz! Ha kell, zárd le a párkapcsolatodat, keress új munkahelyet, költözz másik kerületbe vagy városba.

Hétfőn és kedden remek tempóban haladsz, ügyeid a vártnál jobban alakulnak, sőt régi témák is előkerülhetnek, amelyek végre beérnek, és a hasznodra lesznek. Minden megy a maga útján, sőt egy érdekes kihívásra is rálelsz, ami már szerdára, vagy legkésőbb csütörtökre gyors és látványos eredményt hoz. Tapasztalatszerzési célból érdemes új dologba fogni, és megismerhetsz valakit, aki sokat segíthet remek iránymutatásaival abban, hogy merre kellene tovább menned, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Eredetileg úgy tervezted, hogy november vége miatt kicsit kisebb sebességre szeretnél kapcsolni? Elfáradtál az elmúlt hetekben? Ne lépj vissza egyet, inkább előre kettőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.