Hétvégi horoszkóp (november 28–29.) – Most minden a tiéd lehet!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami hiányzik az életedből, azt ezen a hétvégén megkaphatod. A jó ötletek, a remek társasági események és a bimbózó szerelmek ideje lesz ez a két nap. Vesd hát bele magad, és mondj igent mindenre!

Készülj fel egy olyan hétvégére, ahol nem lesz idő a láblógatásra, a békés megpihenésre, csendes elmélkedésre. Érdekes programokra, mozgalmasságra, sőt, alkalmanként izgalomra van kilátás. Van hozzá merszed, hogy igent mondj minderre? Ne ijedj meg, hogy néha drámai gyorsasággal változnak körülötted a dolgok, vagy cserélődnek az emberek. Összességében két remek nap áll előtted, amikor kiélvezheted az élet örömeit, és boldoggá tesz az is, ha apró élvezetekben lehet részed. Emellett majd azt is észreveszed, hogy sokan most találnak meg kéréseikkel, igényeikkel, vagy akár bánatukkal, és megpróbálják rád zúdítani gondjukat-bajukat. Kezeld okosan ezeket a helyzeteket!

A felelősség és az ígéret fontos dolgok, főleg akkor, ha te köteleződtél el egy ügy vagy személy felé. Ha valakinek felajánlottad az idődet, az energiádat vagy a tudásodat, most ne visszakozz, hanem felelj meg az elvárásoknak, akkor is, ha hirtelen azt érzed, nincs is kedved besegíteni. A szavadat adtad, ezzel együtt jár a jó hírneved is, úgyhogy ezt a problémát már át kell hidalni! Gondolj arra, hogy nem akarsz senkinek csalódást okozni. Sokan bíznak benned, ne rombold le mindazt, amit eddig felépítettél, amiért szeretnek és tisztelnek téged. Ez a hétvége megmutatja, hogy mi az, amit ne csinálj legközelebb, jó kis tanulópénz lesz. Kezdj neki a tennivalóknak, és vasárnap reggelre tiszta lelkiismerettel adhatsz magad egy nap szünetet.

A munkahét zsúfolt és leterhelő volt, így nem csoda, ha nem vágysz programokkal teli hétvégére. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted. Szombaton tele leszel tennivalókkal, ígéretek teljesítésével, sőt, néhány embert neked kell jobb kedvre derítened. Rengeteg lesz a tennivalód, ráadásul pár családi ügy is asztalra kerül, amit hirtelen rendezni kell. Aztán az is bevillan, hogy pikk-pakk itt a karácsony, vasárnap ugyanis már advent első hétvégéje van. Mivel az utóbbi hetekben igen sok félbehagyott dolog gyűlt fel, jobban teszed, ha sürgősen nekikezdesz ezeknek, utána majd jut idő önmagadra.

Picit engedned kellene a szorításból, mert túl kemény tempót diktálsz magadnak, és a te erőd, energiád és időd is véges. Ha nem akarsz teljesen kifulladni, akkor tedd le pénteken a lantot időben, és vissza se nézz az iroda irányába hétfő reggelig! Nem dolgozhatsz örökké, nem lehetsz mindenki lelki szemetesládája, és nem vállalhatsz annál is többet, mint ami belefér az idődbe. Ezen a hétvégén engedd el a görcsösséget, hidd el, te jársz ezzel jól! Folyamatosan nyüstölöd önmagadat, így pedig a saját környezetedet is. Akadhat olyan ember, aki ezt nem fogja tolerálni, őt mindenképp próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Békélj meg mindenkivel, és örülj annak, hogy itt az advent!

Az elmúlt időszakban nem mindig alakultak kedved szerint a hétvégék, ám most másképp lesz, csak ragadd magadhoz az irányítást. Mindaz, ami eddig hiányzott, most behozható, merj mindenre igent mondani, sok helyre elígérkezni, biztos, hogy megtalálod azt a közeget, ahol jól fogod magad érezni. Alkalmanként unatkoztál, vagy épp túlzásokba estél? Sebaj! Tedd fel a kérdést önmagadnak, mire vágysz valójában, és mi az, amit a most következő két napon mindenképpen meg akarsz valósítani, ahová el szeretnél jutni! Te egy belevaló, tüzes Oroszlán vagy, gyorsan vedd kezedbe az irányítást! Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy feldobd és kiszínesítsd ezt a hétvégét, akkor ne várj csodát.

Az előtted álló hétvége garantáltan úgy fog alakulni, ahogyan azt eltervezed – merj hát nagyot álmodni! Csendre, békére, aprócska örömökre vágyakozol? Minden a tiéd lehet. Azok az emberek, akik a környezetedben lesznek, meg fogják érteni vágyaidat és támogatnak is. A nagy hétvégi nyugalomban még egy különleges idea is kipattanhat a fejedből, és alig bírsz majd magaddal, hisz legszívesebben azonnal cselekednél. Ne tedd! Ez a feladat megvár, különben sem tudnál hétfő reggel előtt jelentősen előrehaladni, ezt te is tudod! Bátran lógasd a lábad, és majd a jövő héten sziporkázol.

Erő, energia, jó kedv, meg pár frappáns ötlet! Ennyi kell egy remek hétvégéhez! Sokan látják majd benned a lehetőséget arra, hogy vidámabbá tedd őket, így nem véletlen, hogy meglepően sok barát, ismerős követ téged, bárhová menj, bármilyen tervvel rukkolj elő. Oszd meg környezeteddel a pozitív életérzéseket, és a hála sem marad el. Most bátran osztogathatod a tanácsokat, mert a jó szándék vezérel. Örülj annak, ha a középpontban lehetsz, mert senki nem akar kihasználni, csupán felhasználni a benned lévő jó gondolatokat, segítőkészségedet. Már szombat reggel érezheted, hogy lendületben vagy, és ez másnapra sem csökken.

Már nagyon vártad a hétvégét, a békét, a lehetőséget a pihenésre, igaz? Vagy valójában már az advent az, ami igazán vonzott? Mindegy az indok, a lényeg, hogy előtted áll két szuper nap, örülhetsz nekik! Használd ki azokat a pozitív változásokat, amelyek otthonodhoz kapcsolódnak, illetve szerelmi életedben kezdenek megmutatkozni. Ha elkötelezett vagy, most fontos döntést hozhattok, amely mindkét fél számára elégedettséget jelez. Ne azt nézd, hogy az adott pillanatban mit érzel, hanem elemezz, mert a helyzet vége mindenképp neked kedvez! Ha keresed az igazit, mondj minden randira igent, nem fogod megbánni.

Nem számít, hogy milyen az idő, neked házon kívül van a helyed. Ne zárkózz be a négy fal ölelő melegébe, mert bár ez jól hangzik, de annál unalmasabb lehet. Csábítónak tűnik a kanapén kucorogni? Ne tedd! Öltözz fel, keress szabadidős programot házon kívül, akár egy kis korcsolyázás vagy az első adventi vásárok keresése is beleférhet az idődbe. Az egészségednek kifejezetten jót tesz, ha friss levegőt veszel magadhoz. Ha az a gond, hogy nincs hozzá partner, keress egy családtagot vagy barátot, a kifogások helyett. A szombati napod mindenképp legyen mozgalmas, a vasárnapot tervezheted kicsit békésebbre.

Fontossá válik a türelem és a tolerancia. Szeretteiddel, barátaiddal vagy akár a szomszédjaiddal légy figyelmes, odaadó, és kritika helyett inkább iránymutatást adj, különben könnyen konfliktus alakulhat ki körülötted! Adj lehetőséget mindenkinek arra, hogy elmondhassa a véleményét, hisz az eltérhet a tiédtől. Úgy tisztességes, ha meghallgatod a másik felet, bárki legyen az, és bármilyen témáról essék szó. Ha kell, hát a békesség kedvéért nyelj párat ahelyett, hogy azonnal kimondanád, amit szeretnél. Fogd vissza magad, nem kell morogni és vitába keveredni úton-útfélen mindenkivel. Ez az alapja egy békés, kellemes hétvégének.

Végre itt a hétvége, nagyon vártad, hát használd is ki! Amint lehetséges, távolodj el a munka vagy a tanulás terepétől, minél messzebbre! Még gondolatban se közelíts ezen témákhoz, ez a te érdeked! Már péntek este lazíts, szombaton pedig ereszd ki a gőzt, mindegy, hogy ez utóbbira milyen formát találsz. Nem baj, ha a környezeted meglepődik azon, hogy eltérsz a megszokott dolgoktól, és ismeretlen terepen is kipróbálnád magad. Az a lényeg, hogy neked kedved legyen elmenni valahová, találkozni valakikkel, és egyszerűen érezd jól magad. Ezen a hétvégén ne hódolj be mások akaratának!

A pénteki nap vegyes hatásai miatt hamar eleged lesz mindenből, így nem csoda, ha kissé fáradtan, de idő előtt leteszed a lantot. Egyáltalán nem biztos, hogy a betervezett programokon mind részt akarsz venni hétvégén. Ha valamivel kapcsolatban meggondolod magad, szólj az érintetteknek, ne érezzék, hogy cserbenhagyod őket! Fel kell töltened energiatartalékaidat, amihez szükség van sok pihenésre, alvásra, és számodra kellemes kikapcsolódásra. A szombat reggeled kissé feszülten indulhat, ám okos taktikával, kikerülve minden vitás helyzetet, meg tudod oldani a problémákat. Ne várd meg azt, hogy elárasszanak a megválaszolatlan kérdések, járj utána függőben lévő ügyeidnek.
Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlNem haladsz a fogyókúráddal? Meg sem moccan a mérleg mutatója? Csillagjegyed megmondja, hogyan fogyhatsz le leggyorsabban!Ez Zsír!--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Így elemezd a kínai horoszkópodathttp://www.life.hu/horoszkop/20130523-nagy-melinda-a-lifehu-asztrologus-es-asztrozofus-szakertoje-segit-a.htmlNagy Melinda, a Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértője segít eligazodni a kínai horoszkóp rejtelmeiben. Azt például tudtad, hogy a teljes kínai horoszkópod nágy állat szimbólumából áll össze?Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.