asztrológia szerelmi horoszkóp éves horoszkóp ezotéria 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre!

PÁRKERESŐ: elkötelezett kapcsolatra vágyakozol? Ez teljesen érthető, s 2016-ban minden nap érezni fogod, hogy a maximális kiteljesedés csak egy kapcsolat által lesz elérhető számodra. Lépj tovább, keress, kutass, mert egy meglehetősen új körülmény közepette lelsz rá az igazira. Itt az ideje, hogy fontos lépéseket tégy, csak így változhat az életed. Erre adódik is alkalmad 2016 során többször is, egyetlen akadály az lehet, ha nem akarod észrevenni, hogy már az ajtó előtt toporog a kedves Légy szemfüles, figyeld, ki érdeklődik irántad, mondj minden randira igent, flörtölj bátran, és az eredmény sem marad el.
ELKÖTELEZETT: elveiddel ellentétben könnyen megtörténhet, hogy kalandozásra adod a fejed, vágyaidat pedig nem fogod leplezni. Elégítsd ki kíváncsiságodat, s ha letérsz az egyenes útról, hát az sem véletlen. Épp egy-egy ilyen alkalom mutathatja meg, hogy hol a helyed, s tovább kell-e lépned, vagy maradj meg amellett, aki egyébként nagyon szeret. Véredben van a hódítás igénye, s most számos lehetőséged adódik erre. A nyár elején és közepén bebizonyosodhat, hogy több lehet valamely találka egy egyszeri flörtnél. Olyan érzés keríthet hatalmába, melyet már régóta hiányoltál. Vajon meginogsz vagy kitartasz?

PÁRKERESŐ: élj ma, ne holnap! A ma izgalmát a holnap esetlegessége nem tudja felülírni. Fogd meg szerelmi életed gyeplőjét, vágj bele különleges élethelyzetekbe, ne várj feleslegesen senkire. Ha valaki nem mutat irántad érdeklődést, azt fogadd el! Várni a szőke hercegre pedig tényleg felesleges, 2016-ban neked kell kilépned a színpadra, hogy megmutasd, itt vagy, készen a nagy találkozásra. Ehhez a külső megújulás elengedhetetlen. Meglepően erős kisugárzásod lesz, tavasszal majd nyáron ellenállhatatlanná válsz, így nem csoda, ha folyamatos impulzusokban lesz részed. Igéző pillantásoddal bárkit leveszel a lábáról, hódíts bátran.
ELKÖTELEZETT: szerelmi életed igen vegyes képet mutat, leszel fenn és lenn, sok utat ki szeretnél próbálni, új praktikákat bevetni, hát tedd meg az ehhez szükséges lépéseket. Különösen április hava, majd a nyár ígérkezik mozgalmasnak, olyannyira, hogy meglévő kapcsolatod mellett egy új lehetőségre is lecsaphatsz. A kérdés az, vajon szembe tudsz-e nézni majd önmagaddal, ha szerelmi háromszögbe bonyolódsz. Lehet, hogy egy régi szerelem tűnik fel ismét, de valaki nagyon megdobogtatja a szíved. Minden körülmény arra utal, hogy nem fogsz tudni ellenállni a csábításnak. Mérlegelj okosan, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes felrúgni meglévő kapcsolatodat egy néhány napos kalandért.

PÁRKERESŐ: 2015-ben úgy érezted, hogy beakadt két fogaskerék közé egy porszem, s nem sikerült kipiszkálni? Nem a reményeid szerint alakultak a dolgok? Nos, 2016 változást hoz, s amire eddig nem találtál rá, most biztosan megérkezik. Ha épp túl vagy egy szakításon, akkor is jön valaki, aki feledteti a bánatot. Leginkább a februári hónap, majd a tavaszi időszak ad lehetőséget a nagy szerelemre, minden körülmény adott ahhoz, hogy változtass, s lecseréld a magányt egy társas kapcsolatra. Ki kell mozdulnod otthonod négy fala közül, és körülnézni a nagyvilágban. Meg fogsz lepődni mennyire könnyedén alakul ki minden körülötted.
ELKÖTELEZETT: kedvesed újra és újra meghódít téged, folyamatosan körbeölel figyelmével. Ennél többre aligha vágyhatnál. Levesz a lábadról, hogy örömöd legyen az együttlétekben. Akár minden nap képes bizonyítani odaadását. Ahhoz viszont, hogy a kör bezáruljon, s mindketten maradéktalanul jól érezzétek magatokat, neked is tenned kell. Mire van szüksége vajon? Leginkább rád, a közös pillanatokra, szépségre, harmóniára. Ha eddig vártatok a végleges elköteleződés mellett, akkor 2016 nyara és ősze alkalmas arra, hogy hosszútávra szóló döntéseket hozzatok kapcsolatotokról.

PÁRKERESŐ: amennyiben a Rákok számára kedvező tél végi illetve tavaszi időszakban nem érkezik meg a várva várt szerelem, az ne adjon kétségekre okot, hisz a 2016-os esztendő második fele is alkalmas egy komoly kapcsolat alapjainak letételére, egy dolgot viszont át kell gondolnod: tényleg fel vagy készülve egy tartós kapcsolatra? Lehet, hogy egy kicsit még húzódik az elkötelezettség pillanata, s ha máskor nem, hát októberben ismét megnő az esély egy szép kapcsolat kialakulására. Élvezd ki a nyár által kínált flörtöket, egyéjszakás kalandokat, mert sosem tudhatod, miből lesz a cserebogár. Ne utasítsd vissza a randi és buli meghívásokat, az ismeretlen terep hozhatja neked a legnagyobb sikert.
ELKÖTELEZETT: kétségek gyötörnek meglévő párkapcsolatodat illetően? Akkor adhatunk némi megnyugvást, hisz 2016 válaszút elé állít, és biztos, hogy a számodra legjobb döntést tudod meghozni. Ugyanakkor nincs idő téblábolni. Elérkezett a pillanat, rá kell venned partneredet arra, hogy igenis, kötelezze el magát melletted, ha nem teszi, hát fel is út, le is út. Kijelenthető, hogy okosan és jól választottál magadnak partnert, viszont jogos az igényed arra, hogy nyilatkozzon a közös jövőt illetően. Ne praktikákkal vedd rá az elhatározásra, hanem használj apró trükköket, játszd ki óvatosan a gyenge pontjait, csábítsd el újra és újra, hogy azt érezze, csakis Te lehetsz a jó választás.

PÁRKERESŐ: 2015-ben nem érkezett meg a szerelem? Nem volt rá megfelelő jelölt vagy tudatosan halogattad a lehetőséget? Mindegy, mert 2016-ba rengeteg impulzus érzik a külvilág felől, s elkerülhetetlen, hogy valaki megdobogtassa a szíved. Remek időszak áll előtted tavasszal és kora ősszel, hogy elvesd a szerelem magját, s év végére gyönyörű kifejlődésnek leszel szemtanúja. Több apró kaland is megelőzheti a stabil kapcsolat kialakulását, ugyanakkor arra lesznek ezek alkalmasak, hogy különbséget tudj tenni fontos és lényegtelen között. Nagy a valószínűsége, hogy baráti, ismerősi köröd segítségével vonzd be jövendőbeli társadat.
ELKÖTELEZETT: 2015 folyamán bőven akadtak értelmetlen helyzetek kapcsolati téren, viszont bíztató, hogy 2016-ban sokat javul a kommunikáció köztetek, könnyebben meg fogjátok érteni egymást, és lesznek közös célok. Ha az esetleges gondokat nem beszéled meg partnereddel, hanem homokba dugod a fejed, az nem segít, s csak még több feszültséghez vezethet. Ugyanakkor a nyár minden pozitív körülményt felkínál ahhoz, hogy kapcsolatotokat új alapokra helyezzétek, és ismét bizalmat szavazzatok egymásnak. Te vagy az, aki sokat tesz a párjáért, ez továbbra se változzon, s cserébe megbecsülést, szerelmet kaphatsz.

PÁRKERESŐ: változatos idők jönnek 2016-ban, s végre megtörténik veled a csoda. Voltak futó kalandok 2015-ben, sok flört és izgalmas pillanat, de a nagy áttörés eddig váratott magára? Villámcsapásszerűen jön, lát és győz valaki. A szerelmet más irányból közelíted meg, lehet, hogy ilyen élményekben még sosem volt részed. Nem baj, ha az elmúlt hónapokban kudarcok értek, vagy egyszerűen semmi izgalmas nem történt veled és körülötted, majd fog 2016 tavaszán és nyarán. Hirtelen bukkan fel egy mindent elsöprő szerelem, amely gyökerestül forgatja fel a mindennapjaidat. Figyelj oda azokra az árulkodó jelekre, amelyeket az ellenkező nem képviselői küldenek számodra.
ELKÖTELEZETT: összességében elmondható, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott időszakot zársz le a 2015-ös esztendővel. 2016 annyiban lesz eltérő, hogy picivel több izgalom költök a mindennapokba, hisz igényetek lesz arra, hogy több időt töltsetek együtt. Hűséget, kitartást, szerelmet vársz a másiktól? Akkor Te magad is add meg ezt, így a mérleg nyelve ki lesz egyensúlyozva. Jelentős lépések megtételére alkalmas az év egésze, legyen szó összeköltözésről, közös lakás vásárlásáról, házasságról, netán gyermeknemzésről. Bármibe is kezdjetek, mindenben csak sikeresek lehettek, ha összefogtok.

PÁRKERESŐ: a szingli Mérlegek ne aggódjanak tovább, lezáródik a magány időszaka, jöhet a szelem, az érzelem, s kedved szerint alakulnak a dolgok. Már a 2015-ös esztendőben is történtek olyan események, melyek bizakodásra adtak okot, ez tovább fokozódik 2016-ban, és az eredmény garantált. Elkerülhetetlenül megérkezik a nagy Ő, engedd be, ne várasd. Kiemelkedő időszak lehet a nyár vége és a kora ősz, adj teret magadnak és az ellenkező neműeknek. Légy bátor, vakmerő és céltudatos, ez elvisz a célig. Ha elhatározod magad, senki nem tud megállítani, menj és hódíts, mondj igent minden randira. Nagyszerű társra lelhetsz, akit érdemes lesz megtartani.
ELKÖTELEZETT: a téli-tavaszi időszak nem minden perce fog örömöt okozni, alkalmanként bonyodalmak, félreértések nehezíthetik érzelmi életed, nem találod a helyed, nehézkes a kommunikáció, és eltérőek lesznek a terveitek. Úgy tűnhet majd, nem lelitek a kompromisszumokat. Bizonytalannak érezheted magad, s társad sem ad kellő támpontokat a jó döntésekhez. Mivel képes vagy minden nehézségből kimászni, most sem lesz problémád, legfeljebb annyi, hogy nem egyszer, hanem többször kell nekifutni ugyanannak a teendőnek, és bizony ketten kelletek a megvalósításhoz. Egy biztos, szerelmi téren komoly változások várhatóak, nagyrészt pozitív irányban.

PÁRKERESŐ: csak élvezd az életet 2016-ban, minden egyes napjából, pillanatából hozd ki a lehető legtöbbet. Tegyél meg mindent azért, hogy a figyelem középpontjába kerülj, s az ellenkező nem szingli tagjai rád vessék ki a hálójukat. Ne riadj meg az újdonságot hozó helyzetektől, ne félj megmutatni kacér oldaladat. Sok alkalmat kínál ez az év arra, hogy ismerkedj, flörtölj, ugyanakkor ne érjen csalódás. Sok randira lesz alkalmad, köztük lehet az igazi is, akit első találkozásotok alkalmával leveszel a lábáról. Válassz megfelelően, ne elhamarkodottan, inkább döntsön a józanész, mint a szív. Ha valamiért a szerelem nem érkezne meg legkésőbb a nyár folyamán, akkor késő ősszel majd igen!
ELKÖTELEZETT: elkötelezted magad tartósan? Akkor nem lehet okod panaszra. Kiegyensúlyozottság, nyugalom és meghittség jellemzi életeteket 2016-ban, együtt tudtok javítani a kommunikáción, így pedig a közös terek megvalósítása is sikeresebbé válik. A tolerancia hozzásegít benneteket a békés megoldásokhoz. Ami jól működik, azt erősítsétek, ami gyengén, azt módosítsátok. Összességében izgalmas és érdekes vagy partnered számára, körbe fog rajongani, ha hagyod! Augusztusban vagy szeptemberben akár nagy lépésre is elszánhatjátok magatokat, sok sikert!

PÁRKERESŐ: már a tél vége is izgalmas napokat jelez, akár a nagy áttörés is megtörténhet, egy új szerelem jelei kezdenek kibontakozni. Valaki levesz a lábadról, ám mégis inkább a bizonytalanságnak adsz teret. Nem Ő bizonytalanít el téged, hanem te önmagadat. Fontos, hogy reális maradj, de ha három lépé távolságot akarsz tartani mindenkivel, akkor aligha történik meg veled a csoda. Igyekezz teret adni az udvarlóknak, dönts ésszel, légy ravasz és okos, de egyben merész is. Jó az, ha inkább az észszerűség és a megfontoltság vezérel az érzelmek terén, a szíved helyett, így biztos, hogy nem fogsz csalódni. Április és augusztus teret ad a szerelemnek.
ELKÖTELEZETT: kapcsolatod nagy valószínűséggel jól alakult eddig is, és óriási esélyt kapsz arra, hogy még jobban elmélyedjetek egymásban, remek terveket szőjetek és együtt bármilyen nehézséget megoldjatok. Tűzzetek ki új célokat, s mihamarabb valósítsátok is meg azokat. Szerelmi életedet tökéletessé formálhatod, a hűség garantált. Jó passzban leszel, remek energiákkal, jó ötletekkel gazdagítod mindennapjaitokban. Képes leszel kedvesed fejét elcsavarni, amikor csak kedved támad ehhez. Fontos számodra a szexualitás, most jött el az az idő, hogy igazán ki tudtál nyílni ezen a téren is.

PÁRKERESŐ: párkapcsolati téren nem voltál kiemelkedően sikeres 2015-ben, próbálkoztál, keresgéltél, de a pozitív visszaigazolások nem érkeztek meg. A vágyaidnak megfelelő elvárások késlekednek? Nem baj, majd 2016 meghozza a várva várt pozitív helyzetet. Flörtök, randik sokszor adódnak, az év első negyed inkább bonyolult lesz, alkalmanként csalódásokkal tűzdelt. Leszel fenn és lenn, jönnek, mennek a jelöltek, de valahogy senki nem akar megállapodni melletted. Akad, aki neked lesz kevés, de adódik fordított helyzet is. A tavaszi időszak végéig nem igazán kedveznek neked az égiek, ám a meleg hónapok meghozzák a sikert. Egy mély, erős érzelmeken alapuló kapcsolat alapjait tudod letenni.
ELKÖTELEZETT: eseményekben, izgalmakban gazdag esztendő lesz a 2016-os, és egészen meglepő fordulatok tehetik színessé az életedet. Energiából és érzelmekből nem lesz hiány, és könnyen jöhetnek gyökeres változások. Kedvesedtől elismerést, biztatást, szeretetet kapsz, főleg a nyári időszakban fogtok egymáshoz igazán közel kerülni. Ezt becsüld meg, hisz fontos vagy a számára. Ha teheted, viszonozd is kedvességét, hisz megérdemli figyelmedet ő is, ráadásul igényli társaságodat, érzelmeidet. Elengedhetetlen, hogy ebben a számotokra fontos időszakban mindent megbeszéljetek egymással.

PÁRKERESŐ: furcsa az, hogy a 2015-ös esztendő nem hozta meg a várakozásokat, és elmaradt a szerelem fellángolása. Így, hogy még mindig keresed a másik feled, tudd, hogy 2016 még jobb lehetőségeket tár eléd. Garantáltan besétál életedbe az igazi, és erre gyakorlatilag az év egésze alkalmat ad. Ne halogasd tovább az aktív párkeresést, és tudd, hogy teljesen mindegy, mely formáját választod, biztos, hogy sikereket érsz el, - sőt! Könnyen lehet, hogy több vasat tartasz majd a tűzbe. Keresgélj bátran, fedezz fel új helyeket, mondj igent minden randira. Minden esélyed megvan arra, hogy megleld a Nagy Őt. Az a kapcsolat, melyeknek alapjait 2016-ban teszed le, hosszú távra szól.
ELKÖTELEZETT: ismerd be, hogy 2015-ben adódtak olyan pillanatok, amikor megkérdőjelezted, jó helyen vagy-e, a megfelelő személlyel. Túl sok volt a bizonytalansági tényező, kevés a kompromisszum, s egyszerűen nem érezted kerek és egész embernek magad mellette. Ezek a jelek rámutattak arra, hogy a sarkadra kell állnod, s 2016-ban új módszerekkel kell nekifutnod a feladatok elvégzésének. Mivel kevés időt töltöttetek együtt, így nem csoda, ha lék keletkezett a hajótokon. Válaszút elé kerülsz, s döntened kell: vele vagy nélküle? Szakítsatok időt egymásra, elégséges kikapcsolódásra, s rájöttök, hogy még véletlenül sem szabad ezt a szerelmet megszakítani.

PÁRKERESŐ: 2016 első negyedéve átlagosnak ígérkezik, különösebb kihívás nem várható, randik adódhatnak, de nem találkozol azzal, aki alapjaiban lenne képes megváltoztatni mindennapjaidat. A monotóniából neked lesz eleged tavasz végére, s ki mered jelenteni, hogy elég a magányból. Áprilistól egyre mozgalmasabbak lesznek a mindennapok, vonzóvá válsz, egyre többet mosolyogsz, és ez automatikusan megnöveli az udvarlók számát. Júniustól pedig bármikor betoppanhat az igazi. Mozdulj ki otthonról, változtass a szokásaidon, járj el a barátaiddal ismeretlen helyekre, és megadatik neked is a lehetőség.
ELKÖTELEZETT: párkapcsolatod minősége vegyes képet mutat, 2015-ben voltatok lenn és fenn, ám ennek 2016-ban véget kell vetni - ez mindkettőtök érdeke. Pontosan meg kell határozni a közös célokat, és el kell dönteni, merre menjetek tovább, s egyáltalán közös legyen-e az út. Töltsetek együtt sok időt, elemezzétek közösen a múltat, és ki fogjátok találni, mi a legmegfelelőbb számotokra. 2016 komoly kihívások elé állít, szerelmi életedet rendbe kell tenni. Ha lesz bátorságod kimondani, hogy elég, akkor azt tedd meg mihamarabb, hogy a meleg nyár vagy a kora ősz új szerelem lehetőségét tárja eléd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.