asztrológia ezotéria kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 8-án beköszönt a kínai újév, ezzel együtt pedig jön a Majom éve. Már a Kecske évében is megfigyelhető volt egy általános javuló tendencia, ami nem marad abba: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. Jó hír, hogy épp ez az esztendő lehet az, ami kedved szerint alakítható, viszont okos és megfontolt lépéseket kell tenned azért, hogy a tervezett célokat hibák nélkül megvalósítsd.

Patkány

Csakis jó hír lehet az, hogy a terveid jelentős részét meg tudod valósítani, igaz, alkalmanként jönnek akadályok, de soha ne add fel a terveidet. Sokszor csak magadra számíthatsz, másokra támaszkodni nem célszerű. A céltudatosság lehet a legjobb fegyvered, még akkor is, ha valamilyen területen egyébként nem vagy kiemelkedő képességű. Ha eltökélt vagy, minden sikerülni fog. A szeleburdiság sokat árthat, ne siettess semmit, nem baj, ha alszol egyet a nagy döntések előtt.
Pénzügyek terén több lehetőség is adódik a gyarapodásra, ehhez viszont ismeretlen terepre kell tévedned.
Szerelmi téren a nyár hozhat komoly fordulatot, élj a lehetőségekkel, megtérül a befektetett energia.
Munkafronton április, május és szeptember hava lesz lendületes, mondj igent minden ajánlatra.

Bivaly

Az akadályok most másvalaki útját állják, neked csak menned kell előre, és be kell vetned mindent a siker érdekében. Legfeljebb irigyeid állhatják átmenetileg utadat, más nem. Kifejezetten kecsegtető lehetőségek várnak rád, igaz, most meg kell tanulnod, illetve el kell fogadnod azt, hogy a csapatmunka jelentősebb eredményeket ígér. Hosszú távon kell gondolkodnod, és nagyon fontos, hogy nem szabad letérned a tisztesség útjáról. Az élet téged fog ezért igazolni.
Anyagi ügyekkel kapcsolatban meg fogod érteni, hogy nem minden a pénz. Csomó fontosabb dolog van, és más jellegű gyarapodásnak is lehet örülni.
Szerelmi téren a nyár forrósága a szó mindenféle értelmében izzasztó lesz...
Munkafronton változás van kilátásban. Ha dolgozol, új helyet kereshetsz magadnak, ha pedig szeretnél egyáltalán egy állást magadnak, már tavaszra ki fogsz teljesedni.

Tigris

Egyetlen igazán fontos dolog lesz ebben az évben, amire bizony fókuszálnod kell. Ez pedig a tervezés. Határozd meg pontosan a céljaidat, ha csak libegsz ide meg oda, akkor nem fogod elérni a vágyaidat. Inkább kevesebbet vállalj, de azt maximális erőbedobással hozd létre. Nem kesereghetsz a múlton, kizárólag a jövőre összpontosíts. Zárd le mindazt, ami csak hátráltatott, és nézz előre. Az akadályok kikerülhetőek, ha tudatosan lépsz egyről a kettőre.
Pénzügyeid meglepően jól alakulhatnak, viszont fontos, hogy a hitelfelvételt kerüld el, és kölcsön se adj senkinek.
Szerelmi téren a kezdeményezés lesz kifizetődő. Mutasd meg, mit vagy épp kit akarsz megszerezni, így a pozitív visszacsatolások is megérkeznek időben.
Munkafronton fókuszálj a karrieredre, mert feljebb juthatsz a ranglétrán. Döntsd el, hogy ezt a jelenlegi vagy egy új helyen akarod-e elérni.

Nyúl

A 2015-ös esztendő összességében egészen jól alakult, és bármi, amit nem érzel kereknek, egésznek, tökéletesnek, azt a maximumra tudod futtatni a Majom évében. Lényeges szempont, hogy a kommunikációd legyen kifinomult, tervezett, és persze jó, ha hatásos. Lepd meg remek ötletekkel a környezetedet, így sok támogatóra fogsz lelni. Mindaz, ami eddig lassú volt, azt pörgesd fel. Neked kell lépéseket tenned a siker érdekében, a bátorságod pedig kifizetődő lesz.
Kifejezetten ajánlott vállalkozás alapítása vagy a meglévő átstrukturálása. Aki mer, az nyer – akár sok pénzt és fejlődést!
Szerelmi téren mihamarabb javítanod kell a meglévő kapcsolatodat, tedd kellemesebbé a mindennapokat. Szingliként szervezz magadnak randikat, és a nyár már nem lesz magányos.
Munkafronton úgy tűnhet, mintha kicsit beragadtál volna, de hidd el, a késlekedés hozza meg neked a nagy áttörést.

Sárkány

Ez az év remek energiákkal ölel körbe, mindenféle szempontból nagyot alkothatsz. Kitűnhetsz a szürke tömegből, megmutathatod kreativitásodat, meglepheted szeretteidet valami különleges javaslattal. Összességében garantált, hogy a figyelem középpontjában leszel, épp ezért fontos, hogy használj ki minden adandó alkalmat arra, hogy fejlődhess. A családi kapcsolatok tavasztól kiemelt helyre kerülnek, figyelmeddel vedd körbe szeretteidet.
Kézben kell tartanod pénzügyeidet, és ne hagyj beleszólást döntéseidbe. Ha befektetnél, azt tedd meg kétségek nélkül.
Szerelmi téren végre megérted, mire is van valójában szükséged. Ami eddig akadályként magasodott eléd, az összeomlik, s új utak nyílnak meg előtted.
Munkafronton csodák történhetnek veled, ha keresel, még annál is jobbat találsz, mint a legszebb álmaidban remélted. A vállalkozók élete leterhelt lesz, de egyben nagyon eredményes.

Kígyó

Tégy meg mindent a sikerért. Az elmúlt években sokszor előreengedtél másokat, így te gyakorta háttérbe szorultál. Válts nézőpontot, közelítsd meg ugyanazokat a dolgokat más szemszögből, és érteni fogod, min kell módosítanod a kiemelkedő sikerhez. Fontos, hogy különbséget tudj tenni a fontos és a lényegtelen között, valamint bátran mondd ki a nem szócskát, ha valami teljesen biztosan nem segíti a fejlődésedet, gyarapodásodat.
Pénzügyek terén légy előrelátó, ne költekezz feleslegesen, sőt, alaposan tekintsd át eddigi költekezési szokásaidat.
Szerelmi téren légy óvatos, mert az év első felében könnyen csapdába eshetsz. Lásd meg időben a fától az erdőt.
Karriered váratlanul elakadhat, a terveid elé komoly akadályok magasodnak, és akik eddig segítették előmeneteledet, most nem fogják megtenni. Talán teljesen új utat kell választanod?

Ismerd be, ha nem voltál sikeres az elmúlt időszakban. Lásd be, hol hibáztál. Amint megvannak a gyenge pontok, azonnal kezdj el törekedni ezek javítására. Nem baj, ha nem vagy maradéktalanul elégedett önmagaddal, mert a Majom éve segíti a szellemi fejlődést és az önbizalom lassú, de biztos erősödését. Munka, tanulás vagy épp szerelmi téren is megtalálod azokat az inspirációkat, melyek szebbé fogják tenni a mindennapjaidat.
Pénzügyek terén kiemelkedően fontos lesz a találékonyság és az új módszerek tesztelése. Csökkentsd az adósságot úgy, hogy átstrukturálod a kiadásaidat.
Szerelmi téren azt fogod tapasztalni, hogy kedved szerint formálhatod körülményeidet, kedvesed körberajong, vagy legkésőbb a nyár elejére befut a nagy Ő.
Munkafronton a hozzád közel állók adhatnak remek tippeket, jó instrukciókat. Hallgasd meg szeretteid tanácsait, sokat fejlődhetsz általuk.

Kecske

Meglepően sok alkalmad adódik arra, hogy új ismeretségekre tegyél szert, és ezek sorban profitot fognak termelni neked. Figyeld az emberek véleményét, javaslataikat, remekbe szabott ötleteiket, s ha téged is be akarnak vonni valaminek a megvalósításába, hát nehogy nemet mondj. Szükséged van kihívásra, meg kell koronáznod a 2015-ös Kecske évének sikereit a Majom évében! Csalódás kizárva, csak tedd a dolgod, és a sikerre sem kell sokat várnod.
Az anyagi ügyeidet át kell formálnod, elemezd ki a hibákat, sorold fel, mikor és hol teljesítettél jól. Ez utóbbit próbál megismételni 2016-ban.
Szerelmi téren a vágyaid megtestesülnek, öröm és élmény lesz része a mindennapjaidnak, akár elkötelezett vagy, akár még keresed az igazit.
Munkafronton kiemelkedően fontos, hogy építsd a kapcsolati tőkét, mert mások által juthatsz hozzá a legjobb ideákhoz.

Majom

Jelentős kihívások állnak előtted, de Te képes leszel ezeket sorban legyőzni, és valami egészen új oldaladat mutatod a világnak. Környezeted el fogja ismerni a rejtett képességeidet, sőt, kifejezetten örülni fognak annak, hogy lesz bátorságod kimozdulni a komfortzónádból. Ne téblábolj akkor se, ha a válladra rakott súly túl nehéz. Vagy vesd le magadról, vagy indulj vele útnak, s mutasd meg, nincs olyan kihívás, aminek ne tudnál maximálisan megfelelni.
Pénzügyekre úgy tekints, mint egy rendezendő helyzetre. Alaposságra és nagy kitartásra lesz szükség, hogy nehogy túlköltekezz az év folyamán akár többször is.
Szerelmi téren a kapu nyitva áll előtted, a magányosok igazán sikeres időszaka a tavasz, az elkötelezettek fontos döntéseket hozhatnak nyáron.
Munkafronton leszel fent és lent, ám az utóbbi épp úgy szolgálja a fejlődésedet, hogy megjegyzed, hová nem akarsz eljutni többé. Ez nagyon inspiráló lesz számodra.

Kakas

Minden körülmény adott ahhoz, hogy sikert érj el, kigyere a gödörből, és még mások számára is pozitív példaképpé válj. Mondd ki, mi zavar, mivel vagy elégedetlen, és azt is, min fogsz változtatni. Add tudomására környezetednek, hogy nem vagy szürke kisegér, akit mellőzni lehet. A Majom évében ne elégedj meg az átlagossal, hisz többre vagy hivatott, mint a szimpla középszerűség. Bármi, amit elhanyagoltál az elmúlt években, az most jobbá tehető, feljavítható, szebbé formálható.
Merj nagyot álmodni, és megteremtődnek hozzá a szükséges anyagiak. Hidd el, hogy több van benned, mint gondolnád.
Szerelmi téren a meleg hónapok rengeteg örömteli pillanatot hoznak, éld meg teljes egészében a hétköznapokat és a kellemes hétvégéket.
Munkafronton garantált a fellendülés, s ha nem alkalmazottként szeretnél csúcsra jutni, hát majd sikerül vállalkozóként.

Kutya

Cselekedj! Egyetlen napot se vesztegess el azzal, hogy másokra vársz, és abban reménykedsz, hogy valaki megoldja a problémádat. Senki nem fogja... Önmagadra számíthatsz, a saját kreatív ötleteidre, így tudsz maximálisan hatékony és eredményes lenni. A kilátásaid jók, bátran kezdj bele valami újba. Ne félj a kudarctól, hisz aki nem próbálkozik, nem éri el a céljait. Garantált, hogy sok ajánlatot kapsz, csak ki kell választanod a legmegfelelőbbet.
Akár hitelből, akár mások hathatós segítségével hatalmas, ledönthetetlen várat építhetsz.
Szerelmi téren nagy lesz körülötted a zsongás, a kérdés, hogy maradsz a megszokott úton, vagy kilépsz a fényre, s új emberekkel ismerkedsz.
Munkafronton feljebb tudsz lépni a ranglétrán, ezzel nagyobb elismerés és garantált gyarapodás is jár.

Disznó

Legyél körültekintő, és ne kezdj olyasmibe, ami túl sok rizikót tartalmaz. Tervezz okosan, a megfontoltság nem hagyja, hogy bajba kerülj. Tennivalóidat végezd inkább lassabban, megfontoltabban, így talán kevesebb célt érsz el, de ezen a esetekben a lehető legtöbbet tudod majd kihozni magadból. Ne vállalj többet, mint ami napi 24 órába belefér. Keress magadnak szellemi fejlődésre lehetőséget adó helyet, tanfolyamot, kurzust, ez is előrébb visz.
Pénzügyeidre komoly figyelmet kell szentelned, hitelfelvétel a Majom évében tiltott.
Szerelmi téren a nyár és az ősz magasba emel, örömteli hónapok várnak rád, a magányosok sikere megtöbbszöröződik, csak tudj választani a sok udvarlóból.
Munkafronton légy éber, ne vállalj olyasmit, ami túlmutat a lehetőségeiden, képességeiden. Azt csináld, amiben nagyon jó vagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.