asztrológia havi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi és szilveszteri felhajtás után új lendületet ígérnek a csillagok minden jegynek. Szövögesd bátran a terveidet, fogalmazd meg vágyaidat – az égiek mindenben támogatni fognak.

2016 rengeteg újdonságot tartogat számodra, és meglehetősen izgalmasan fog kezdődni. Sok dolgod lesz, változékony napok követik egymást, összességében viszont teljesen biztos, hogy sikeresen zárod január havát. Lesz a mindennapok során öröm, alkalmanként egy-két nehézkes pillanat, de te jól veszed majd az akadályokat. Emberi kapcsolataid egészen jól fognak működni, ám, ha figyelmetlen vagy épp szeleburdi leszel, akkor te magad teremtheted meg a problémákat. Ne tedd! Úgy jársz a legjobban, ha nem fojtod magadba a gondokat, így a családod, a barátaid segíthetnek neked. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban, de csak akkor, ha lesz bátorságod továbblépni!

2016 első havában meglehetősen sok tennivaló vár rád, és igen sokszor lesz szükség arra, hogy azonnal, gondolkodás nélkül oldj meg feladatokat. Ne fuss el a kihívások elől, csak így tudsz felülkerekedni a megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást, de legalább próbálkozz! Túl vagy a karácsonyi és szilveszteri felhajtáson, végre fellélegezhetsz, pihenhetsz kicsit, és szabadjára engedheted a fantáziádat. Nagy tervek fogalmazódnak meg benned, amiben ezek tervezésében vagy megvalósításában sokat segíthetnek a családod vagy a barátok. Kezdeményezz olyan változásokat, amelyek többeket is érintenek rajtad kívül.

Megérkezett egy új év, remek kezdettel, nagyszerű lehetőségekkel, hát tedd, amit szeretnél, valósítsd meg mihamarabb az álmaidat. Már január legelső napjaiban szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, ki kell bontakoznod, fel kell nőnöd az aktuális feladatokhoz. Több olyan feladattal is meg kell birkóznod, amely nagyfokú kreativitást és figyelmet igényel. Számíts arra, hogy az elvárások magasak lesznek veled szemben, különösen az új év beköszönte miatt, hiszen ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz. A téged körülvevő embereknek sem kis erőfeszítésébe fog telni, hogy a helyes irányba tereljenek, nem árt, ha meghallgatod mások véleményét.

Az új esztendő igen sok alkalmat kínál számodra a fejlődéshez, növekedéshez, ám különösen figyelj oda arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem elvégzetlenül. Ha nekifutsz valaminek, azt fejezd be, ne tologass semmit, főleg, ha tudod, hogy el lehet végezni, és nem okoz neked ez a helyzet nehézséget. Ha halogatsz, nagyon hamar feltorlódnak a munkáid január folyamán. Otthon is meg kell birkóznod néhány kisebb problémával, és könnyen lehet, hogy a családodra sem számíthatsz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely jelentős hatással lehet karriered fejlődésére.

Az újév első napjai pihentetők, de az 5-11. közé eső napok kifejezetten bonyolultak lehetnek, tartogathatnak néhány kellemetlen meglepetést is. Egy barát vagy ismerős, kolléga vagy önmagát, vagy téged sodorhat nehéz helyzetbe, és az ügyet extra gyorsasággal rendezni kell. Fontos elhatárolódni mindenkitől, aki téged akar belerágatni valamibe. legyen szó akár kifejezetten közeli rokonról vagy barátról. Az ügy érzelmileg biztosan megvisel, de rajtad múlik, hogy hagyod magad sodortatni az árral, vagy szembemész mások akaratával. Törekedj arra, hogy minél jobban kihasználd az individuumodat. 12-e után a nehéz terhek tovatűnnek, és jöhetnek a sikerek.

A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően január hava alapvetően jó lehetőségeket kínál, úgy érezheted, végre fellélegezhetsz, új dolgokba kezdhetsz. Problémáid egy része a múlt homályába vész, viszont nem ücsöröghetsz a babérjaidon, keress új kihívásokat, izgalmas feladatokat. Meglehet, hogy egy nyomasztó családi problémára is gyors megoldást kell találnod, és minden tudásodat és akaratodat össze kell szedned ahhoz, hogy másokkal összefogva a béke legyen jelen ismét mindennapjaidban. Valaki sokkal jobban függ ugyanis tőled, mint ahogy azt gondolnád, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót. Segíts, és ne feledd: ha te segítesz, rajtad is fognak!

Meglepően szélsőséges érzelmek jellemeznek téged január elején. Mars és Plútó nem fognak kímélni, ezért néha egészen meglepő válaszokat adsz majd a neked feltett kérdésekre. alkalmanként nem fogod találni a helyed, sőt, lelkileg meginogsz, számos kellemetlen szituációban lehet részed. Időszerű tudomásul venni, hogy sok minden megváltozott körülötted, leginkább az emberi kapcsolataidat illetően. Akkor teheted a legtöbbet önmagadért, ha új barátok után nézel. Vásárolj könyveket, magazinokat, amik hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez. Légy nyitott mindenre, és a hónap utolsó harmada már felemelő lehet.

Új év? Igen, beköszöntött, és végre egy régi, dédelgetett álmod megvalósításának is elérkezett az ideje. Ne húzd a kezdést, tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb bezsebeld az első dicséreteket. Váratlanul érhet az is, hogy régebbi tetteidért is most érkeznek meg a köszönő szavak. Megbecsülésben lesz részed, és akár hírnevet is szerezhetsz magadnak. Komolyabb pozícióba kerülhetsz, annak minden előjogával együtt. Valóban jelentős változások várhatók az életedben januárban, és szerencsére minden körülmény adott ahhoz, hogy a többletterheket jól viseld.

Elkezdődik a hajsza, erőteljesen megszaporodnak elvégzendő feladataid, és az is kiemelten fontos lesz, hogy nagy figyelmet fordíts mindennapi dolgaidra, magadra, családodra. Szakmai téren légy jelen, ne csak ímmel-ámmal végezd a dolgod. Meglepően sok és lényegre törő beszélgetésre kerülhet sor mostanság, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok megvalósításában. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet, tartsd magad ahhoz, hogy maximalista vagy, és nem siklasz át semmilyen részleten. A szerelemben január utolsó napjai tartogatnak izgalmakat, add be a derekad!

Januárban pihennél kicsit? Felejtsd el, vár a munka, tanulás, rengeteg örömteli pillanat. Nem maradnak ki életedből az izgalmak, ugyanakkor igencsak lényeges momentum, hogy alapos körültekintéssel vágj bele új dolgokba, ne vállald túl magad, ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, amelyeket később könnyen megbánhatsz. Próbáld az életedet a kevesebb néha több elve alapján működtetni, így mindent maximálisan el tudsz végezni. Bátran ragaszkodj az elveidhez, amelyek eddig is megfelelőnek bizonyultak életedben. Okos és logikus tudsz lenni, két lábbal állsz a földön, gondolataid reálisak, hát cselekedj ennek megfelelően.

Merkúr ígérete szerint fontos információk jutnak a birtokodba januárban. Bármiről szerezz is tudomást, ne élj vissza vele, hisz elképzelhető, hogy nem feltétlenül tartoznak rád. Nem eshetsz abba a hibába, hogy visszaélsz valakinek a gyengeségével. Te maradj korrekt, és segíts azokon, akik erre rászorulnak. Fordítsd sok időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről, szüleiddel való kapcsolatodról van szó. Az emberi kötelékeket most kell megszilárdítani, hát cselekedj! Tégy meg mindent azért, hogy szerethess, és te magad is szeretve légy.

Ne támassz magas elvárásokat január havával szemben, így bármit tégy, bármerre indulj, nem ér majd csalódás. Ebben az időszakban kevésbé valószínű, hogy ki tudod hozni magadból a maximumot, épp ezért ne várd el ugyanezt másoktól sem. Jó hír lehet, egyben megnyugvást is hozhat az, ha tudod, hogy a közvetlen környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedbe járjon, ezért pedig légy hálás. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, és mindig maradj toleráns. Ez utóbbi akkor is igaz, ha egy váratlanul érkező információ kibillent a békés egyensúlyból 16-a és 27-e között. Maradj higgadt, elemezd a helyzetet, mert később kiderülhet, hogy az ügy messze nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik.

Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockHoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan töltöd a karácsonythttp://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-toltod-a-karacsonyt.htmlMindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél, biztosan van, amitől szenteste meglágyul a szíved. Ilyenkor ugyanis együtt a család, mindenki meghatódva nézi a gyertyákat és a csillagszórók játékát. A fenyőfa illata a süteményekével keveredik, az asztal finomságoktól roskadozik, a karácsonyfa alatt ajándékok lapulnak. Na, de hogyan ünneplik a különböző jegy szülöttei a karácsonyt? A Life.hu cikkéből kiderül.Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockCsillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-diszited-el-a-karacsonyfat.htmlValakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!HoroszkópThinkstockVastag pénztárcával indítod a 2016-os évet? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151124-a-life-hu-december-havi-siker-es-penzhoroszkopja.htmlEz a december akkor hoz számodra kellemetlenségeket, ha meggondolatlanul költekezel, és nem bánsz okosan a pluszbevételeiddel. Logikus lépésekkel azonban minden gödörből ki tudsz mászni. HoroszkópThinkstockSzületésnapod elárulja, hogyan töltöd a karácsonyt!http://www.life.hu/horoszkop/20101221-szuletesnapod-elarulja-hogyan-tolotd-a-karacsonyt.htmlA karácsony a legeslegkülönlegesebb ünnep. Mindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél, biztosan van, amitől szenteste meglágyul a szíved. Ilyenkor ugyanis együtt a család, mindenki meghatódva nézi a gyertyákat és a csillagszórók játékát. A fenyőfa illata a süteményekével keveredik, az asztal finomságoktól roskadozik, a karácsonyfa alatt ajándékok lapulnak, minden idilli és tökéletes.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.