Január havi szerelmi horoszkóp – Most jöhet a nagy Ő!

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új szerelem? Bizony, benne van a pakliban! Adj teret a lehetőségeknek, mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker nem marad el.

Páros: az új esztendő kezdete a tisztázások időszaka. Mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit kérsz a másiktól, és vedd rá, ő is mondja el a véleményét. Ez a beszélgetés előremutató lesz az egész évre vonatkozóan. Összegzed a tavalyi évet, nem fogod megbánni, ha erre időt szánsz.
Páratlan: a szingli Kosoknak jót hoz január hava. Különösen akkor, ha ismeretlen terepre lépsz. Regisztrálj párkeresőbe, menj vakrandira, csatlakozz egy művészeti csoporthoz, s hidd el, új világ nyílik meg előtted, ahol a szerelem is megtalál.

Páros: kicsit akaratosabb és szókimondóbb leszel, és ez bizony előidézhet némi feszültséget köztetek, ugyanakkor tiszta vizet önthettek a pohárba. Kedvesedet ki kell majd engesztelned, próbáld romantikával, szeretettel, odaadással enyhíteni esetleges méltatlankodását.
Páratlan: kutatod, de nem leled a vágyott kedvest? Csillapodj le egy picit, talán épp az a gond, hogy túlpörgeted magad, és csak erre fókuszálsz. Nem kell bármi áron elköteleződni, vagy egyéjszakás kalandokba bocsátkozni. A csend és a báj könnyebben bevonzza hozzád az igazit.

Páros: a kinti hideg ellenére benned ott feszül a szenvedély? Szeretnél romantikázni, hozzábújni a másikhoz, és csak úgy összebújni esténként. Hagyd magad szeretni, különösen azért, mert kedvesed azon ügyködik, hogy elbűvöljön. Jó, ha szeretnek, igaz?
Páratlan: sokan keresztezik az utadat év elején, de szinte biztos, hogy mindenkinek kiadod az útját. Január 15-e után akad olyasvalaki, aki első pillantásra lenyűgöz, a szívedet pedig megdobogtatja. A szerelem most magával ragad, élvezd ki minden pillanatát!

Páros: komoly döntések, drámai átalakulások jellemzik kapcsolatodat, és ezt ne akard megakadályozni, hagyd, hogy a sors megmutassa, mi a jó neked. Fontos, hogy ha kell, akkor ideje kimondani: köszönöm, vége! Ha pedig módosítani kell pár dolgon, azt is most ejtsd meg.
Páratlan: Szaturnusz komoly gátat állít eléd, ám 17-e után a Vénusz és a Merkúr összefogásának köszönhetően több udvarló is feltűnik a színen, és azt sem fogod tudni, hová menj, kivel randizz, kinek mondj igent. Csak hallgass a szívedre!

Páros: tüzes Oroszlánként meg kell mutatod, mennyire szereted a kedvesedet, s ha volt is hiányérzete decemberben, januárban garantáltan nem lesz. A saját vágyaidat háttérbe tudod szorítani, s szerelmed elégedett lesz veled. Amit adsz, azt kapod vissza.
Páratlan: ha szingliként kezdted az új évet, akkor január hava a csodák házának kapuját nyitja meg előtted. Már-már zavarba ejtően sok férfi rajongásának leszel áldozata, s a 10-i újhold meghozhatja a nagy áttörést. Csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha őszintén és nyílt lapokkal játszol!

Páros: január hava minden szempontból elégedettséget hozhat neked. Kapcsolatod a számodra megfelelő irányba halad, s ha voltak is bonyodalmak mostanság, azok rendeződnek. Ha viszont minden rendben van, még inkább örülhetsz a sikereidnek.
Páratlan: egy olyan pillanatban toppanhat be életedbe a szerelem, amikor nem várod. Fura körülmények között lephet meg valaki az érdeklődésével, ám nehogy megfutamodj előle! Megérint a szerelem fuvallata, hagyd, hogy valaki a tenyerén hordozzon.

Páros: január elején összekuszálódhatnak a szerelem szálai, mintha nem ott és nem azzal lennél, akivel szeretnél. Nyugalom, ne kapkodj, ne kételkedj, csak bízz a megérzéseidben. A hangulatod is ingadozik, ami szerelmi életedben feszültséget okozhat. 10-e után javul a helyzet.
Páratlan: az év eleje monotonnak ígérkezik, bár a munkád teljesen lefoglal. Jó lenne hozzábújni valakihez? Ugyanakkor nem jön a herceg fehér lovon? Tény, hogy január 10-ig inkább a flörtök és a kalandok övezik az utadat, utána viszont fordul a kocka.

Páros: bonyodalmak nem nehezítik szerelmi életedet, sőt, kifejezetten sok kellemes hatás övezi mindennapjaitokat. Lehet, hogy lesz ebben némi monotonitás, de talán nincs is most szükség a felhajtásra. Egyszerűen csak bújj oda hozzá, és öleld meg!
Páratlan: január havában a párkeresés akadozni fog. Egyéjszakás kalandok még beeshetnek az életedbe, de január 10-ig jelentős áttörésre kevés az esély. A nagy Ő nincs messze tőled, de inkább a hónap végén nő meg az esély arra, hogy betoppanjon végre.

Páros: nagyra nő benned a szenvedély, imádni fogod január havát, mert a kinti hideg ellenére odabent nálatok forróság lesz. Ez a nagy lángolás viszont egy harmadik személy érdeklődését is felkeltheti, s könnyen belebonyolódsz egy kalandba. A döntés a tiéd!
Páratlan: a nagy Ő intenzíven keres téged, állj ki a nagy nyilvánosság elé! Menj bele minden helyzetbe, mondj igent a meghívásokra, hisz egyetlen dolgot tehetsz rosszul, mégpedig azt, ha nemet mondasz valakinek. Nyugodtan tarts több vasat a tűzbe!

Páros: néhány heves vita jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Ne futamodj meg ezek elől. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen sok, s min kell változtatni ahhoz, hogy ismét tartós béke legyen köztetek. Ha megengedhetitek magatoknak, hogy elutazzatok pár napra, tegyétek meg.
Páratlan: nem akadályozhat meg semmi abban, hogy keresd életed szerelmét. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, ülj be egy bárba, vagy hagyd, hogy a barátnőid szállítsanak neked ötleteket a témában. Bátran vess be olyan trükköket, melyekkel még sosem próbálkoztál.

Páros: szívügyek téren bátran vállalj kockázatot! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, kell a szenvedély. Ha lehet, ne egy harmadik személy által érd ezt el, nehogy beletaposs kedvesed lelkébe. Inkább vigyél haza új ötleteket, trükköket és teszteld azokat rajta!
Páratlan: jogos igényed van arra, hogy egy tökéletes, kifogástalan férfi érkezzen életedbe, aki a tenyerén hordoz. Eddig valahogy ez a típus elkerült? Talán picit magasra tetted a mércét? Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Páros: fura érzések, izgató vágyak, érdekfeszítő gondolatok jellemzik az évkezdést, ám vigyázz, a féltékenység, a túlzott akarat rossz tanácsadó. Lehetsz szenvedélyes, de ne máshol keresd az örömök forrását, csakis otthon! Ne lépd át az erkölcsi és etikai határokat.
Páratlan: januárban nem várhatod, hogy házhoz jön a szerelem. Neked kell kimozdulnod a komfortzónából, ha ki szeretnél lépni a magányosok klubjából! A szerelmet meg kell keresned, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell próbálkoznod. Most ne kímélj se időt, se energiát!

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Csillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/horoszkop/20150617-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockMit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.